-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsito
aktív tag
válasz persil #20919 üzenetére
egy nagy szarság volt ez a craft dolog
- az ah még jobban behalt
- az egyetlen drága cuccom, ami volt, már az sem ér semmit (lacuni)
- a gear fejlesztésem, amibe fogtam kuka, mert majd a kraftolt itemekre kell alapozni, ami eddig csak
felemésztette a tartalékaimat, mert nem sikerül megfelelőt gyártatnom64+ értékeléssel rendelkezem az új rendszerben.
-
Cyberbeni
addikt
válasz persil #20879 üzenetére
"Emellett pedig igen, a skillek sebzését is elvben növeli!"
Erre mondtam, hogy mindenki csak skilleket használ.
A legtöbb skill pedig képes critelni (van amelyik channeled skill, és olyan sokszor talál, hogy tényleg mindegy, hogy alap sebzés, vagy krit adja a dps-t), szóval ez a fegyver sebzésén alapszik a skill elég hozzá nem értő duma.
Ha valaki meg olyan skill-t használ a sebzésére, ami nem tud critelni, akkor azt tegye hozzá, mert abból nem sok van, és nem is annyira jók, szóval általánosítani a kritelő skillek alapján érdemes.Igazából teljesen mindegy mit írok, mert a lényeget úgysem olvassátok el, hanem megpróbáltok belekötni valamibe.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz persil #20889 üzenetére
Bocs, kicsúsztam az időből.
Szóval én erre válasznak ezt írtam:
"Szerintem quex csak arra gondolt, hogy ha pont a threshold-nál vagy és egy sima ütéstől éppen nem döglik meg a fehérnép, akkor jobb lehet talán a piros tégla, mert azzal megölöd egy ütésre őket.(míg a zölddel ha épp nem jön be a crit, továbbra sem)"
Vesd össze őket.Na mindegy, részemről lezárom, mondjuk igazából eddig sem vitáztam senkivel, trollkodásnak nyoma sem volt.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
quex
tag
válasz persil #20885 üzenetére
Nem lehet tőled hozzászólni semmihez, mert egy igazi torll vagy.
Cyberbeni eléggé ellenszenves, de nem mindig mond hülyeséget. Nagyon szépen, korrektül leírta itt: #20866-itt a véleményét. Erre jössz ezzel: "Senki nem is mondott ilyen hülyeséget, hogy alaptámadást használ."
Szó szerint senki! Cyberbeni sem állított ilyet, miért adod a szájába?És akkor itt jövök én. Amit írsz rám vonatkozóan, hogy az én megközelítésem, attól elhatárolódnék, mert nem ezt írtam, nem is gondoltam ilyen hülyeséget.
Nem értetted meg a lényegét, vagy szándékosan magyarázod félre, hogy a többiek hülyének, te pedig okosnak tűnjél? Nem tudom. Te vagy itt király, leborulunk előtted, de azért néha maradj csöndben, amikor csak ostobaságot tudsz hozzá tenni, mert nem lehet tőled beszélni. Miért nem lehet a hozzászólásaid normálisan, a többiek véleményére odafigyelve tenni? Mit gondolsz, miért van itt csak néhány ember? Biztos nem több mint 50, aki rendszeresen ír, pedig biztosan játszanak diablót ennél jóval többen Magyarországról. Elüldözitek őket. Így nincs kedve senkinek sem hozzászólni.
Egy kibaszott szórásról beszéltem. A várhatóérték a példában ugyan az, a szórása zöld kőről piros kőre cserére csökken. Ennyi. Nem kell hozzá lehülyézned senkit, pedig annak a virégnyelven való kivitelezésében igazán profi vagy. Tegnap is bunkó voltál, ma is.
Tudom, hogy a személyeskedés tilos itt a fórumon és lehet hogy ban-t kapok miatta, de jó lenne, ha kicsit persil vissza venne az arcából, mert megfojtja vele a fórumot és akkor már megérte.
I have an RNA joke, but it might get lost in translation.
-
simsi
csendes tag
válasz persil #20795 üzenetére
Ez szerintem elég friss és hiteles forrásnak tekinthető. Diablo3.hu Kék poszt is linkelve, szóval a multibox engedélyezett és amíg ezzel is növelni tudja az eladásait addig szerintem nem fogják tiltani. Arról nem is beszélve, hogy az eladások radikálisan visszaestek, mivel semmi igazán tartalmi változás nem történik.
-
quex
tag
válasz persil #20773 üzenetére
Aha, így már minden világos. Szóval az asszony az ágyból azt hiszi, hogy egész éjjel diablózol és azért nem megy a... a friend listán lévők pedig hogy állandóan játszol és még mindig nem lépted meg a következő paralevelt... Pedig elegendő lenne megnézni a "Bacground FPS" beállításod, és egyből nyilvánvalóvá válnának a problémák okai.
I have an RNA joke, but it might get lost in translation.
-
F-ECT$
titán
válasz persil #20654 üzenetére
Pl a "damage done" ablak... Epenis
Nem akarok nagyon belemenni, de vannak olyan bossok, amik enrage-elnek (mint a D3-ban is). Kell rájuk mondjuk 3 tank, 6 healer meg 16 dd (damage dealer). Ki lehet számolni, hogy 1 dd-nek mennyi dps-t kell leadnia, hogy az enrage előtt lemenjen a boss, erre jó a dps meter. (És persze epenis is, de ha valaki nem hozza a minimumot, akkor le kell cserélni, mert különben nem dől el a boss.)
Egy wowban messze nem az van, mint itt, hogy kijöttek az über bossok, és azonnal feküdtek. Patikamérleggel van belőve a nehézség, és még a legjobb cuccban is több 10 óra (= több nap, akár több hét) gyakorlás után verik csak le az épp aktuális bossokat a top csapatok, és a "casual" réteg meg csak hetekkel/hónapokkal később.Dive ever, work never.
-
mikromanus
veterán
válasz persil #20652 üzenetére
A d2-es Taunt kiáltás azért bekerülhetett volna. Vicecs volt amikor a lövész mobok vérben forgó szemekkel átgázoltak mindenen csak hogy lekeverjenek neked egy sallert. Sajna ez kimaradt. Mondjuk nem is nagyon volt szerintem használatban pedig nagyon muris volt.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
-
F-ECT$
titán
válasz persil #20639 üzenetére
Olyan, hogy agro itt nem nagyon van. Szerintem be akarták hozni, vannak is ilyesmi rúnák (pl Demoralize), de aztán ez is az egyszerűsítés áldozata lett.
Egyébként épp a napokban gondolkoztam, hogy mit tudnak még csinálni a kieg előtt:
-új gearek?
-új craftok?
-új überek?Illetve ha jön a kieg, és a szintlépés, akkor mi lesz a plvl-lel? Amikor 61-re érsz akkor cuccok nélkül ugyanannyi stat pontja lesz egy plvl100 és egy plvl0 karakternek?
Dive ever, work never.
-
Rankerz
senior tag
válasz persil #20602 üzenetére
Engem sem lepett meg , így szokás ez. Itt csak az AH miatt volt kétséges a dolog. Azért nem félteném a PS eseket se irányítási szempontból, még ha nagyon gáz is lesz addig fognak sírni míg Blizzard papa agyon nem patcheli a játékot casual szájízre.
És ezt már ugye mi tapasztalatból tudjuk ,szóval ebben engem nem fog meglepetés érni hogy ez fog történni
-
Pekkk
aktív tag
válasz persil #20600 üzenetére
Itt mondjuk [link], minden rúnához az van írva, hogy "also", kivétel az első, de ott egyértelmű. Na ez nekem a nagy szívfájdalmam. Mindegy, megoldom majd máshogy azt a spirit regent, de nem fájt volna. Mondjuk azért jó lenne tudni, hogy bug-e vagy a tooltip elírás.
[ Szerkesztve ]
-
Pekkk
aktív tag
-
Fitzgerald
veterán
válasz persil #20424 üzenetére
Köszi!
Igen, sajnos AH-ban még úgy is elég nehezen találok megfelelő fegyvert jó áron, ha vitality-ben 30-40-el, strengthben 70-80-al megyek a mostani alá. Szerintem az lesz akkor, hogy nézek most valami normálisabb gyűrűt/amulettet, aztán gyűjtök még 2-3 milliót, és átpakolom ezt a 2 statot más itemekre. Ha tényleg jobbak az árak ahogy mondod, akkor 4-5 millió elég egy full upgradehez.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz persil #20271 üzenetére
Adott felhasználó kavicshasználatát kommentáltam. Szerintem alapelvárás, hogy ilyen esetben valós információkat használjunk. általánosságban nem érdemes beszélni... általában.
Azért szép, hogy ennyit nem veszel természetesnek. Rossz tapasztalat? Vagy ismersz valahonnan?Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
válasz persil #20269 üzenetére
Nem. A jelenlegi armory információit alapul véve. Ha 100% chc-je lenne, akkor még durvább eltérés lehet. Aztaaa, nem mondom?! DE!
A chc-cc és CHD -CD témakörben nagyon jól mutat a Diablo 3 Wiki. Az első rövid leírásban CC-CD-t használ, a tartalomjegyzékben és a későbbi leírásokban 90%-ban CHD-CHC-t. Ez a rövidítem a rövidítést csak hogy zagyva legyen, de én meg lusta vagyok hozzáállás szerintem tipikus amcsi mentalitás (vagy "elhájasodott jóléti társadalomban vegetáló félig Kokca Vér István-féle mentalitás") De mivel lusták az oldal üzemeltetői/szerkesztői is, így nagy ívbnen tettek rá, hogy le van-e egységesítve a szövegben a rövidítés. Ez van. Csak Bloody John így nem fogja tudni mi az a CHC és CHD és nem tudja értelmezni a leíást. Ó, jajj. Kártérítést az oldaltól, vagy megyünk perelni a lelki sérülés miatt!
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mephi666
nagyúr
válasz persil #20250 üzenetére
majdnem elfelejtettem: 10éve fősulin még nagyban mud-oztunk, általában előadások helyett gamfon törzsvendégek voltunk az első emeleten, a "mud-tanszéken": ősidőkből megmaradt 486-osok voltak főleg, linux-al, de brutáliázni tökéletesek voltak ...nyomtuk úgy, hogy reggel 7-8körül beültünk, aztán csak kajáért meg cigizni/kávézni keltünk fel, aztán ott rohadtunk estig
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Andie
őstag
válasz persil #20119 üzenetére
Jajj, ha már drop került szóba. Emlékeztek a múltheti kirohanásomra, miszerint 2x2 óra játékidő alatt havernak esett 3 set, 4-5 legend, nekem meg semmi.
No, tegnap megfordult.
Lementünk 4-esben überezni mp4-en. Én voltam a legbénább kari, de azért próbáltam helytállni. Lement mind a 3 portál, és a végére nekem lett egy farkincám + egy gerincem, a többieknek meg semmi. Csak sárga.
Nemmondom, hogy megölelgettek, de nekem is ciki volt
Viszont legalább kárpótolt a játék a múltkoriért. Mostmár csak 1 szerv kell, és legyárthatom a jó kis gyürümetSamsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
davidsz
senior tag
válasz persil #20126 üzenetére
Nem ellenséges! Érthető.
Olvasgatom a fórumot rendszeresen. Publicba bele-belenézek...
Látom itt is megy a szervezés, hogy ki mikor megy űberezni...
Az időzítésben is random vagyok és a szerencsétlenebb nem ráérős.
Kitartok,mert játszom, amikor időm engedi. Még akkor is, ha szerencsétlennek érzem magam néhaTurbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
davidsz
senior tag
válasz persil #20119 üzenetére
Jó hogy meg van a lehetőséged csapatban játszani.
Sajnos ezt én ritkán tudom megtenni, mert meg-meg kell állnom percekre, ha csörög a telefonom. A munkám miatt ez ilyen sajnos...
Csapatban pedig jól szokott menni a dolog, ha publicba beugrom. Ott megváltozik nálam a "random" dolog pozitív irányba. Mintha egy teljesen más játékkal játszanék úgy érzem.
Csak hát a fránya megállások... amikor meló van.(#20121) Thrawn:
A lagg nálam is megvan SSD-vel RAID0-ban... ez nem gép függő szerintem. Valami bug.
Az érdekes, ha újrapakolom a D3-at, akkor a lag mindíg máshol, máskor jelentkezik.[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
abéla
senior tag
válasz persil #19991 üzenetére
Igen, valóban jól látod, ez a bot nem jó trium mellé(mint ahogy a chantodo sem), de az meg apoc-cal, normális avg. dmg-dzsel szintén horibil, gyak. a cm-wizként ez és a cahntodo-set merült fel egyáltalán.
Még a ptr-es pvp elején beszereztem egy jó/közepes triumot (nem azt amit a minap kölcsönadtam) mellé egy echo-t + egy andi siaskot (ami többet sebez, mint az über mempo "csak" épp nincs rajta allres/socket )
mivel pvp-ben a cm-buildnek nem láttam értelmét. Szóval akkor egyértelműen látszódott, hogy a trium archon/farmra való.
A múltkor megnéztem ezzel egy jó kis chanto set-et és kb dps-ben egál volt(ne feldkezz meg a +elitdmg-ről!), a cm-funkcionalitást nézve pedig a fenti %-os eltéréseket találtam a slorak chc javára.Persze ettől függetlenűl a végső cm-geart én is chantodo-settel képzelem el, a top az oh-n apoc és 5+chc mempo, de erre nincs manim/időm, hogy összehozzam, esetleg még egy brutál sebzésű(1100+) 0,25-ös chantodo + apoc nélküli full rollos, 300+ avg dmg-ű chant oh kijöhet kevesebből is, de itt is százmilliókról beszélünk már.
De mindjárt beírogatom a progiba az ő chanto-set értékeit, mert kb ez a velem egy kat., goldban viszont többe jönne ki, de azt majd holnap tudom pontosan megnézni.
hootka!
-
abéla
senior tag
válasz persil #19982 üzenetére
200M , az enyémet vettem lassan 2-3 hónapja 100m-ért, aminél necces sokkal jobbat találni :
armory
most sztem 60-80m között mozog. (mondjuk jó ez a vak vezet világtalant, senki nem látta az elmúlt 1-2 napot)szerk: Radiátor: jóóólvanna, ezentúl a nevét számra nem veszem , bár jó lenne akkor, ha a név nélküli, egyértelmű célzások is erre a sorsa jutnának minimum, mint ez az ártalmatlan és nem sértő, a korábbi esetre nem utaló félmondatom...
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
persil
nagyúr
válasz persil #19978 üzenetére
"meg itt a 1-2 száz millás chantot vedd alapul, ne a sokszáz, mrd-os..."
Mindig azt nézem, hogy X pénzért mit kapok, tehát mindegy, hogy milyen összeget veszünk alapul, mindkét tárgyból olyat nézek.(ha van persze)
Most igazából arra gondoltam, hogy egy 200millás slorak's áráért jobb rare-t is lehet(ne) venni.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
abéla
senior tag
válasz persil #19972 üzenetére
Ahogy érzed, de azért egy 10%AS, 80-90chd-s, socketes, 6-7 twister-bónuszos 930-950-es dps-ses Slorak, 170-180 int-tel, azért már nem olyan horror áron fut.
Meg azért ezekkel a paraméterekkel bíró rare-ekkel összvetve azért erős túlzás az a 69* szorzó .A 7% chc, összevetve +19as-sel (~egy jó, 0,25-ös chanto-set többlete) meg a példa kedvéért egy közepes cm-wiznek (50chc, 2,5as), 6/50(mert a korrektség végett csapjunk a Twister-bónuszhoz egy 0,85 szorzót, hisz nem csak ez tölt) : 12% chc többletet ad, a (20/250) 7,5% AS többlettel szemben.
szerk: "rendes farmolós gear-eden" nékem olyan nincs
szerk/szerk: marquise-zel + brutality oculus-szal nem olyan rossz az , meg itt a 1-2 száz millás chantot vedd alapul, ne a sokszáz, mrd-os...
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #19954 üzenetére
CM-nek mindenképp LOH a nyerő..próbáltam az LS-t is de az fele így sem töltött
Egyébként mi is MPL6on szoktunk nyomulni, de néha beficcen 1-2 MPL8 ha unjuk a 6ost
Überre meg MPL10, csak még a Breakerék most sem mennek úgy ahogy mi azt szeretnénkEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #19950 üzenetére
Szerintem 800LOH-ot egyszerűbb összeszedni mint 3K liferegent.
Mondjuk az már elég durcán tud gondolom tölteniÉs amúgy milyen MPL-en tudsz közlekedni "csak" a regennel?
Mert én MPL6-8ról beszélek...oda is elég a regen?[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
válasz persil #19871 üzenetére
Ha már hasonlítgatni akarod, akkor tőzsdejáték inkább. Bár ez többnyire anyagoknál lenne így, ott meg nem hiszem, hogy sok a haszon. Akkr inkább simsi és a többi flippelők olyanok mint a Tesco és a nagy áruházak? Minden sz@rt (és nem szart) ami eladható nagy tételben nyomott áron felvásárolnak és eladják a "mezei" vevőknek akik lusták utánajárni, vagy nincs lehetőségük az olcsó kínai termékeket első kézből beszerezni.
-
davidsz
senior tag
válasz persil #19750 üzenetére
"az érkezik rá a licit" részt kihagytam.
Azért ne a felhasználó legyen a hibás, hogy a szerver leállást időtartamát nem kalkulálja bele. Egyrészt licit indításnál erre semmi nem figyelmeztet, másrészt a licit időtartamot ír, akkor az legyen már működési időtartam.
A hardcore karaktereknek is a kihagyásokat akkor ennyi erővel be kell számolniuk.Európában nálunk szerintem nem lesz jellemző, hogy ilyenért lesz cirkusz, vagy jogi lépés. viszont szerintem USA-ban ilyenekért szeretnek előszeretettel ügyvédi felszólítást írni... Ahol ugye a működési időre kitérve jogos lenne az igény.
Ez a "hiba" is játékbeli hiba. - kiküszöbölhető, megoldható. Változtathatok az AH stílusomon, de ezen a Blizznek kellene változtatnia, hogy jó legyen.
Egy lehetőségem volt: valamit olcsón kitenni, hogy igazi bidvar legyen, ezért az olcsó ár... eredmény megszívtam. Akárhonnan nézzük nincs lehetőségem 150M goldot pótolni jelen esetben. Megint megrekedtem. Nem esik semmi... monotonon megyek csapkodok, néha elpotyogok ... megint egy Paragon szint ... megint nem esett semmi, még egy Brim legend sem. Craftoltam 80 cuccot abból 0 használható ... random 0.
Szomorú vagyok.
35 évesen még mindig a Diablo feeling hajt... néha néha egy pillanatra már billentyűzet bánta... viszont ha ez így megy, hogy nem látok eredményt, akkor megy a háztól.
Valószínüleg nem fogok játszani többet, max a Diablo 2-vel néha napján.(#19752) Sirandrish:
Ne sarkítsuk ennyire ki a dolgot. Proevo sem így gondolja ahogy írod. Nem csak szélsőségek vannak.
Vannak azok az aprő idegesítő momentumok, ahol embereknek az a "pár gold" sokat jelent, aztán többet nem adatik lehetőség.
Vettem tőled goldot én is, nem titok remélem. Örültem is neki annó... látom, hogy milyen ütemben fejlődnek a karaktereitek. Messze vagyunk ettől. Lehet irígység... de egyesek még a lehetőséget sem látják, hogy eljutnak valaha ide akár a 400x. javítással... ha közben vannak hibák, ami nem csak user error.[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #19736 üzenetére
Jönnél te is mi?
Gorneck23 A kutyáknak általában elég egy láb is
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
válasz persil #19662 üzenetére
Én csak az alapból is hibás, mindig is hibásan használt szavakat nézem/korrigálom. Az alapból is diszlexiás beírásokat, alkoholos/drogos/mobiltelefonos befolyás hatásait nem vizsgálom. Nem akarok tapintatlan lenni. Azt azért meg kell jegyeznem, hogy némelyik beírásért egy kultúráltabb államban többnapi elzárást adnának, a kevésbé toleráns államokban pedig azonnali deportálás lenne a hasonszőrűek gettójába, vagy elkülönítenék a bűnöst a társadalomtól, hogy a génállománya ne szennyezze a Nemzetet
(#19669)
Sajnos ezt az elvet erősen vitathatóvá teszi, ha nem használsz ékezetet, mondat végi írásjelet, vesszőt és mondat elején nagy kezdőbetűt. Az se segít ha hülyeségeket félreérthetően (értsd: csak az érti aki írja) rövídítesz. Null atagolás - nulla értelmezhetőség. Egy ideig küd az ilyennel a közönség, de aztán csak a végére ugrik az egésznek.[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
-
simsi
csendes tag
válasz persil #19662 üzenetére
Rendben, most tényleg már ez is probléma?
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn
vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és
az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteű lheet tljees
össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk
oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen. -
Sirandrish
legenda
-
buherka
addikt
válasz persil #19643 üzenetére
Próbálkoztam két db. egy kezes...Danetta párossal...lyukas példányok voltak. Nem lehet velük normális DPS-t kihozni sajna.
Alacsony a DPS ezeknél a fegyóknál.
Felesleges is próbálkozni.
Egy egykezes Calamity amibe megy kavics is...na az már más tészta. De az áruk is odabax(#19645) mikromanus...én is egyből erre gondoltam. Ezt a rövidítést még nem olvastam sehol. nem baj...nekem is van még mit tanulnom...
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
mikromanus
veterán
válasz persil #19637 üzenetére
Kis gagyi 100 megás kábelnetemen sincs lag probléma. Szerintem ez inkább SSD-HDD választás kérdése lehet. Vagy van akinek SSD mellett is lagol?
-
mephi666
nagyúr
válasz persil #19637 üzenetére
20/10-es digi szintén, 50-60ms lat, de esténként meg hétvégente szoktam érezni, hogy nem az igazi, hiába nem magas az érték... (rángat a nyílpuska mondjuk lehet más karakternél/skillezésnél annyira nem feltűnő)
#19640: ssd-ről megy nálam... reggel meló előtt 5-6 környékén szoktam futni pár kört, akkor mindig tökéletes... meló után 3-4-5-6-7 óra körül is teljesen rendben, inkább olyan 9-10 körül érzem, mintha izomból terhelnék a szervereket
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Thrawn
félisten
válasz persil #19601 üzenetére
Ez azért van, mert mi DH-k egy hullámhosszon mozgunk
Én csak kiegészítettem az LS-fejtegetést, ami sajnos csak akkor működik, ha életben van az emberfia. Ha lecsaptak onnantól kezdve már tökmindegy ki mennyi életet tud ellopni.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
mikromanus
veterán
válasz persil #19584 üzenetére
JA. Ahogy nézem nem igazán Filléres János kategória.
Az ő stílusának már megfelel egy kis luxus párszámilláért. Gondolom ő se tudott ocsóé' DPS-t fogni, így nagy duzzogva ráfanyalodott a 200+ vita jellemzőre (amu).Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Integra
titán
válasz persil #19467 üzenetére
ettől függetlenül kisebb szinten is lehet a kulcsokat gyűjteni? azokat dobálja mpl 3-4 körül? max a megfelelő erő szintig csak kulcs és infernal machine gyűjtögetés és készítés a feladat meg megtanulni ezt a naphalem valor-os futást
bár, ha jól értem amit írtok, akkor mpl 3-4 körül is alig dobálnak kulcsokat a wardenek[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
abéla
senior tag
válasz persil #19473 üzenetére
Kösz, de azért bizti, ami bizti rögtön le is craftolom a cumót, amíg még megvan az nv, 30
(15?)perc ugyis elég, arra ami 1 körben DE kiesik (mondhatni bőőőőőven ), csak érdemes bevásárolni előre Brimből, mert azért az ritkább (még), mint a DE.
Igazából tudom, hogy hülyeség, de így legalább nyugodt hülye leszek .[ Szerkesztve ]
hootka!
-
Andie
őstag
válasz persil #19467 üzenetére
Namost jól elvetted a kedvem
Épp rászántam magam, hogy benézek egy ilyen überre, mert még sosem voltam. Most néztem én is utána, hogy mi is ez a HF ring.
Dehát MPL3-on kalózkodok, esetleg 4 még belefér sok halál árán - de ezexerint semmi esélyem, hogy szervet kapot valamelyik donortól?Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz persil #19476 üzenetére
Igaz, csak a pontosság kedvéért. Esetleg egy elhúzódó überezésnél lehet jelentősége ha szar a csapat vagy rosszul lett megválasztva az MPL. Volt már, hogy a harmadik portál előtt el kellett menjünk leütni egy elitet, hogy ne veszítsük el a valort.
- Mennyi?
- 30!
- Mi 30?
- Mi mennyi?mikromanus: 1.0.5 (überek) előtt is 30 volt kötöm az ebet a karóhoz
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
abéla
senior tag
válasz persil #19426 üzenetére
Szerintem is igenis jó húzás volt ez a blizz részéről, így a seftesek szívnak, aki játszik, megint élvezi, van motiváció, stb.
De pl ha hasonlót craftolsz, mint ami rajtad van, add el (persze már csak feléért/harmadáért, de ez van, viszont a többi cucc ára is csökken).
Pl.: én eladom a TalR amut (nyilván bukóval), az új végett(ami a seft-generált mrd-os tétel helyett volt 100m), ezzel igaz bukok 100vit-t, de a régi amu árából veszek egy brutális vit-s VW, amiknek az árai szintén mélyrepülésbe kezdtek, így összeségében jól jártam (kari stat/felépítés tekintetében, goldban meg kb egál).
Persze amig árulom az amu-t, craftolom az int-es vállast, hátha bejön és nem kell -egy ki tudja meddig értéktelenedő- VW-t venni.
Szóval lehet itt adaptálódni az új szituációkhoz és végre nem a sunnyoggás a legcélrevezetőbb eszköz, jáccani kő' ésssennyi .Szerintem nem véletlen,hogy meglépték ezt blizzardnál, mivel az ügyeskedők kezdték ellehetetleníteni a játékhoz szervesen kapcsolódó ah-t/itemizációt.
Ha eladható lenne a craft-cucc, beindulna megint a csalás/botolás/etc, így viszont, mivel nincs benne mani, nincsennek kapzsi nyomik.hootka!
-
Andie
őstag
Gyanítottam, hogy ilyesmi lehet. Az valóban korrektebb lenne, ha lenne olyan, hogy csak akkor ragasztódik az acc-hoz, ha felvetted. Addig le lehetne adni.
Én nemsokat kraftoltam, talán ha 5 db amut eddig (ebböl a 4. már olyan lett, ami 3000 dps-t dobott rajtam), de a maradék 4-ből 2 simán eladható lett volna pár100k-ért...
Na mindegy, nem rossz ez így se. Nem írtátok, hogy micsináltok a kuka kraftokkal?Most rámegyek erre a hellfire ringre. Lehet valahogy szabályozni, hogy INT-es legyen? vagy csak überezek addig amig ki nem jön a 3 hozzávaló, megveszem a receptet, aztán lesz ami lesz? (ha szar, akkor salvage?)
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
mephi666
nagyúr
válasz persil #19431 üzenetére
ott lett elcseszve szerintem az egész, hogy a paragon level-lel összejön 300%gf a végére, ami azért adja rendesen: botok meg éjjel-nappal mennek, lépik a szinteket és termelnek állat módjára... ezt nem kellett volna engedni, mert ez azonnal azt hozta, hogy a 0.25eur/100k -> 0.25eur/1milla váltó kellett, majd már ez is kevés... figyeltem, ahogy inflálódott a gold és az lenne az ideális, ha beállna egy stabil goldmennyiség a rendszerbe... esetleg nagyon lassan szaporodna (sok-sok értelmes craftolással pl) és a gazdaság se lenne ilyen ingatag
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
másik oldalról látom: elérték, hogy legyen sink, bottereknek nem éri meg essence-t farmolni, kraftolt cuccot meg mindenki maga tudja csak használni... mi lenne itt, ha eladható lenne? botok farmolnák ezerrel a goldot, esik nekik legend is tonnaszám, amiből van brimstone... termelnék ezerrel ah-ra a táp cuccokat, a piac meg jól fejreállna
olyan szívesen megnéznék ilyen adatokat, mint: játékban levő gold mennyiségének változása, brimstone-ok száma, gem-ek száma, stbstb (blizznél tuti leszűrik belőle a tanulságot)
-
davidsito
aktív tag
válasz persil #19410 üzenetére
01.
ah-ban eladni bármit is lehetetlen .. szerintem 1 hónapja megállt ott a történet
függetlenül a frissítéstől02.
azt is hallottam, hogy nagyon sokan abbahagyták a diablo3-at, félretették, hónapok óra be se lépnek
magyarul csökkent a gamerek száma03.
a rajtam lévő combosabb cuccokat eladom euro-ért, majd abból veszek goldot
majd az ah-ban a goldból ismét valami cuccot
most ez a terv64+ értékeléssel rendelkezem az új rendszerben.
-
Qru
MODERÁTOR
-
mikromanus
veterán
válasz persil #19392 üzenetére
Én tegnap 10-20 milla helyett 1-2 millára raktam ki egy nata surranót. El is vitték pár perc alatt. Én meg gondolkodtam játékban: "nem áraztam alul a 20 misivel?"
-
Andie
őstag
válasz persil #19216 üzenetére
Látom nem vagyok ezzel egyedül
Kár érte, mert nekem pl ez az egyik, -ha nem az egyetlen - vonzereje a játéknak, már D2 óta. Gyakni, és gyönyörködni a kipottyant spec tárgyakban. Hát ez most nem pottyan, már jó ideje.Hanem. Kraftolta pár INT-es amut a WD-mnek, hát ötödikre lett egy egész korrekt. +1500 dps-t adott, meg némi életet. Igaz bukok 700 LoH-ot, de még igy is elég jó.
Ti micsináltok a kukás craftolt cuccokkal? Simán eladjátok a merchantnak, vagy salvage?Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
dzsonhee
csendes tag
válasz persil #19216 üzenetére
nekem utoljára ennyire rossz drop talán 1.0.4 környékén volt, akkor abba is hagytam 3-4 hétre
én sem vagyok egy multimilliomos de a patch óta esik bőven:
~130 DE, 8 set, 20+ leg
szerencsére voltak jobbak is közel 100millió be is jött belőlük
a 4 DE amit neked dobott az tűnik furának -
Sirandrish
legenda
válasz persil #19087 üzenetére
Ő egész biztosan nem vette be mert mert ő az ékszerész aki "lecraftolta"
És nem is vagyok gonosz
[ Szerkesztve ]
-
Sareth
senior tag
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #18915 üzenetére
Post Apocalyptic 4 ever
Nem tudom..nem tudnám megmondani mi a sok vagy mi az ami hiányzik a második részből, de az első valahogy jobban lekötött.
Nem azt mondom hogy a B2 nem jó, de az egy jobb volt számomraProEvoFan Azt tudom hogy megvetted, azért kérdeztem hogy nekiestél-e már, de akkor ezek szerint még nem
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz persil #18046 üzenetére
Tehát amit linkeltem képet, abból kiindulva visszakapom az aktuális ár és az utolsó 10 trade ár különbözetét.A linkelt képből kiindulva 15.5 milliót.
Radi8tor1 ez valahogy nem jött össze, persze nem tudni akkor mennyi volt az utolsó 10 trade ára.A másik bosszantó dolog, hogy ha eladni akarok radiant emeraldot, akkor az utolsó 10 trade árát írja ki eladásnak automatikusan.Akkor nekem mi a francnak 28 millió ha venni akarok...
Lehet Persilnek van igaza, visszakapom a különbözetet.Jó lenne ezt biztosra tudni.[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz persil #17748 üzenetére
jobbulást! nálunk is a gyerek kruppos, a másik "simán rohadtbeteg", asszony dettó, velem meg tegnap közölték hogy gyomorfekélyem van (vagy daganat, de utóbbira kicsi az esély...) xDDDD De azért nem veazem magamra
mikromanus: ezek a Blizzard elnevezései... ennyit az amcsikról
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz persil #17752 üzenetére
CC reduction. Minek rövidíteni? Korlátozott a netközösség karakter-szó társítási képessége. Minek túlfeszíteni a húrt? Azaz: MTFaH? Sokkal jobb ugye?
-
killerjohn
addikt
válasz persil #17746 üzenetére
nem akarom én fitymálni, az itt látott karik között Andrishé eléggé kiemelkedő, csak az AS nem tetszik, mondom úgy mint day0 óta vérbeli CMWW tulaj.
mikromanus: jaja, chd és chc, teljesen igazad van, csak én nem voltam hajlandó felvenni a "h" betűt, mivel "belül" a d3 memóriában a ccr (crawd_control_reduction) és cdn (cooldown) betűszavakkal találkozok sokat, így a fejemben ezekre külön van kifejezés de ez legyen az én bajom
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz persil #17743 üzenetére
Na várjál Helyezzük kontextusba, amit írtam.
Én nem azt mondtam, hogy 1.76 az életképtelen, sőt, dícsértem, hogy milyen jó a kari, hanem azt írtam, hogy a Gorneck által álmodott permafreeze (perma=100%) elérhetetlen ezzel. Szerintem teljesen jó az a karakter, csak nézd meg hogy mire nyomtam a Válasz gombot -
abéla
senior tag
válasz persil #17702 üzenetére
Most renderelem a meteoros vidiket.
Háát, mit ne mondjak, eléggé szivatós, nyomni a twistereket, mellé folyamat a meteort, plusz teleportálgatni és persze mindemellett a frost+diamond+chain react., majd látszik is, húzósabb elitek ellen egyszerűen nem bírtam mindenre figyelni és többször kinyírnak, majd visszamegyek pinpoint-os builddel és pikk-pakk legyakom őket .
Az eff. dps/s kb egyezik a pinpoint/shockin asp. buildével, de a micro-menedzsment miatt szerintem jóval nehezebb, még a blizzardos buildnél is és ebből kifolyólag lassabb (az elvesztett hajszálak/egér/bill-ről nem is beszélve )...de kb 1 óra és feltötltöm.szerk: ap elég moltenhez is, 18 apoc mellett, bár diamond skin-nél prism be van nyomva (-7 Arc. all),
az evocation nélkül azonban nagyon akadozik a fő tevékenység, így az maradt a conflagration helyett.[ Szerkesztve ]
hootka!
-
törölt tag
válasz persil #17673 üzenetére
Aha, köszi
Akkor azért volt furcsa, hogy csak mintha random vette volna le az életem (mivel nem tudtam, hogy miért ). Általában Spirit Walk-al berontok a tömegbe utána meg a macikák majd intézik a többit ha gyorsan elhullott a tömeg akkor szinte azonnal lehet újra is használni
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #17625 üzenetére
"Klasszisokkal vagyok lejjebb, mint, akiket említettél "
Én is...Problem?
"Inkább az utóbbi.."
Hja..én is így tippeltem
A költségvetésre visszatérve..amikor 30M volt az egész már akkor is brutálisan jó és gyors volt alacsony MPL-en...persze azóta történt 1-2 változtatás de azért még mindig nem mondanám olyan hüdejó-nak..
Persze abból az összegből amit ráköltöttem, szerintem sokkal jobbat nem tudtam volna kihozni sehogy semEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #17578 üzenetére
És a Diablosok nem írhatnak a PoE topikjába?
Félre ne érts..engem konkrétan pont érdekel az a játék és örülök hogy nem kell másik topikba mennem némi infóért, de azért Radit is meg tudom érteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!