-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz davidsz #20122 üzenetére
"Sajnos ezt én ritkán tudom megtenni, mert meg-meg kell állnom percekre, ha csörög a telefonom."
Nekem is. Gyerekről, barátnőrőről stb-ről nem is beszélve és hidd el, hogy ezzel vagyunk így egy páran. Viszont május óta( ne haragudj, nem tudom mikor kezdtél játszani, de akkor illeszd be a dátumot) pedig volt lehetőséged "diablós baráti kört" kialakítani, tehát ez csak rajtad múlik(múlt). Elég a fórumra ránézni, tele vagyunk rendes, megbízható figurákkal, simán mondhatjuk, hogy ez egy jó kis közösség, seperc alatt találhatnál olyan "álladó" partytársakat, akik hasonló tempóban játszanak.
Összeszokás kérdése szóval ez nem lehet kifogás.Most így magamat olvasva lehet kicsit ellenségesnek tűnök, de ne érts félre, inkább inspirálni akarlak, hogy a bánkódás helyett egy kis akaraterővel kompenzáld a szerencsétlenségedet.(amiből sajnos másoknak is jutott rendesen)
Ha nem lenne party, már nekem is hűlt helyem lenne, ezt többször megbeszltük party közben és a nagy többség így van vele, szóval ha már egyszer adott a lehetőség, akkor ki kell használni, hiszen a játék csak addig szórakoztat, amíg... szórakoztat. Duh.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Valorant
- Linux haladóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...