-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz Fitzgerald #107189 üzenetére
-
Fitzgerald
veterán
Hali!
2013. óta nem játszok rendszeresen, de tavaly megvettem a RoS-t, meg szerintem a necro-t is megveszem hamarosan. Mi ez az anál cube? Belerakok valami legendary-t meg a szükséges alapanyagokat, és akkor utána passzív képességként tudom használni amit extractoltam a tárgyból?
-
Fitzgerald
veterán
Megint nem játszottam vagy 5 hónapig. Ahogy látom csak sikerül így két év után rendberakniuk a játékot. Indítottam is gyorsan egy DH-t, végigtoltam egyszer szólóban, hogy újra belerázódjak. Baz, nagyon sok minden változott.
Lehet hogy mégis megveszem a Reaper of Souls-t.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Na, csinált az ellopott accomra 22 millió goldot az ázsiai gyerek, úgyhogy nem kérek rollbacket
Lehet meg is köszönöm neki.Szerintetek milyen cuccot vegyek neki?
MP2 még elég nehéz...[ Szerkesztve ]
-
-
Fitzgerald
veterán
Nem, nem volt. Amugy ezt az egesz authenticator dolgot lehuzasnak erzem.
Kicsit olyan szaga van, mintha a Blizzard szandekosan "torne"/toretne fel az accokat, hogy eladjak az authenticatort.
Miert van az, hogy sem EA, sem UBI, sem Steam accountomat nem tortek fel meg sosem?
Azokon sem hasznalok semmi ilyesmit...
A legidegesitobb viszont az, hogy a supportosoknak kolektiv tudatuk van, mint a borgnak a Star Trekben:minel tobben vannak, annal okosabbak. 1 representative egyedul meg sosem volt kepes megerteni hogy mirol is beszelek, pedig kozel anyanyelvi szinten beszelem az angolt.
Ugyhogy ha hosszura nyulik a ticket, mindig odairom az ujabb post elejere, hogy please read the entire ticket log thoroughly lol. Vicc.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Na, masodszorra hekkeltek az accomat tavaly szeptember ota. Most tettek ra authenticatort is a kocsog csikszemuek.
Ezek tenyleg ilyen gyokerek?
Meg mindig nem jottek ra hogy hosszutavon ugyis aze az acc, akinel a termekkulcs, es a titkos kerdesre a valasz?
Megint johet a 2 nap levelezes a supporttal...
Komolyan mondom, adnek az ilyennek egy-ket csicskapofont, be is hugyozna... -
Fitzgerald
veterán
válasz persil #20424 üzenetére
Köszi!
Igen, sajnos AH-ban még úgy is elég nehezen találok megfelelő fegyvert jó áron, ha vitality-ben 30-40-el, strengthben 70-80-al megyek a mostani alá. Szerintem az lesz akkor, hogy nézek most valami normálisabb gyűrűt/amulettet, aztán gyűjtök még 2-3 milliót, és átpakolom ezt a 2 statot más itemekre. Ha tényleg jobbak az árak ahogy mondod, akkor 4-5 millió elég egy full upgradehez.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Hiya.
Kb. 3 hónapja nem játszottam. Szerintetek mit lenne érdemes upgradelni (gear)? MP2-t kóstolgatom éppen, 1-et tudom csak farmolni egyenlőre. Gold-al nem állok túl jól, 2, talán 3 millát tudnék gearre költeni...
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Asszem lassan leporolom én is a D3-at. December elejéig kb. 150 órám volt benne csak barbárral.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Valorant
- Linux haladóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...