Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
Minden egyes vételnél a vételár 15%-a kivonódik a rendszerből: A blizz már csak ilyen közszolgálati típus. Csak úgy mondom. Van itt pénzkivonás, csak kereskedjetek sokat!
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
priti
addikt
válasz MCGaiwer #1794 üzenetére
Egy frászt, az ár azért magas, mert van hülye aki valós pénzt ad aranyért/itemért, hogy a gyenge kariját felhúzza. Ennek semmi köze az inflációhoz, hacsak nem a gold valós pénzben mért árára gondolsz. A gold akkor áramlik ki a rendszerből, amikor az item amiért valaki 10 millát fizetett egy módosítás után százezret ér. Amiről te beszélsz javítás, gyártás meg ilyenek az csak aprópénz.
Az a gold nem marad a rendszerben amit elbukott a balek. Azt a goldot eladtják valós pénzért, hogy a balek újra megvegye... akkor kerül vissza, amikor megveszi mivel annak aki a fullos itemet árulja nem kell, így kivonja a rendszerből, visszatartja a kis inventory-jában az nem inflálna ott semmit.
Ezeket a hülyéket húzzák le újra és újra és tuti biztos vagyok benne, hogy itt is akad pár ember aki RMAH-ban vevő is volt már csak nem reklámozza. Az sem mentség, ha a pénzt a játékban kereste, mert aki valós pénzt tesz a rendszerbe az teszi tönkre a játékot, mert eltorzítja az árakat. Nem a piac szabályoz, csak mindenki kiteszi a cuccot túlárazva és várja a balekot aki majd a vásárolt goldból megadja az irreális árat, majd a következő "patch-nél" egy az egyben el is bukja persze és majd újra fizet a jobb itemért, újból, ismét vásárolt golddal, mert dropja nem lesz, miért lenne? Ő azért van, hogy fizessen. Soha nem fog utolérni senkit. Erről szól, csak ha valaki nem hajlandó egy büdös vasat se adni a goldért annak ez így szar, ergó ez csak a botoknak jó, de így a gold valós pénzben mért ára persze csökken, mert egyre több lesz belőle a visszavásárlás miatt így mégtöbb balek lesz aki azt mondja "miért ne, már csak 1 eur 100 milla" így még irreálisabb lesz az AH ahogy az arany ára csökken, holott annak elvileg semmi köze sem kéne legyen az RMAH-hoz, de onnan hogy a goldot pénzé lehet tenni a kettő már egy és ugyanaz és semmi köze a játékhoz, csak a valós pénzhez van köze.[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
-
mikromanus
veterán
válasz RockHaRD #1797 üzenetére
Á, nem hiszem. Ma lenyomtam 500 elitet és egy szem legendary sem esett. tegnap este pottyant egy nagyon menő bracers. Sirandrish gyűjteménybe való darab. Csak úgy hemzseg az AH-ban 50k-ig a hasonló mint az enyém
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
RockHaRD
addikt
válasz mikromanus #1796 üzenetére
én azt nem értem, hogy miért állsz le vitatkozni? Konkrétan a billentyűt is kár koptatni addig, amíg csak az süt le a vitapartneredről, hogy az irigység minden formája megtalálható benne...
neked miért van jobb dropod? Neked miért van több dps-ed? Te miért tudsz jobban játszani a játékkal, mint én? Sokaknak eszébe sem jut, hogy nem csak gear kell a játékhoz, hanem skill is...
amíg ezt a két hsz-t megírtad, találhattál volna inkább egy Legendaryt (te szemét droplopó)
-
mikromanus
veterán
"Ha nincs igazam akkor miért nem meritek 1 goldról indítani a fullos legend cuccotokat? Miért 15 milláról indul? "
Mert anynit ér szerintünk minimum. Olcsóbban nem adom mint amit szerintem ér. Miért tenné ki valaki bagóért a ritka dropjait? Hülyeség az alapfeltevés. HA nem ér 15 millát vagy annak sokszorosát akkor max nem viszik el. Mellesleg a minimum ár 100 gold.
" Marha nagy kihívás lehet 140k DPS-el nem meghalni, amikor a felével is el lehet ügyeskedni."
A DPS és az elhullási ráta nem egyenes arányban változik. HA van 5 millió damod ütésenként akkor is elhal néha a karid. Elég csak találnod egy reflectes ellent. Meg a sebzés nem véd a bekapott ütésektől. Eltalál egy kls szikra és mész az örök vadászmezőkre védelem nélkül. Ha ahhoz van kedved játszhatsz gyengébb gearrel mint amid épp van. De ha nem csak taktikázni akarsz, hanem runolni, Mf-elgetni, xp-t gyűjtögetni, akkor miért scesznél ki saját magaddal? Mert másnak szar legyen nekünk is? Ej-de elmésAmíg van játékos addig van kereslet. Más tészta hogy mire. Jelen állás szerint egyre jobb itemekre.
-
mikromanus
veterán
Gondolom általánosságban fogalmaztál mert én nem adtam sose goldért valós pénzt.
Az árakat többnyire a kereslet-kínálat határozza meg. Ha egy itemre (azaz a képviselt értékére-tulajdonságaira) nagy az igény akkor az árak magasak lesznek. HA nagyobb a kereslet mint a kínálat, akkro még magasabb. Az viszi aki a legtöbbet adja érte. Igazából nem teljesen értem a problémát amit felvázolsz. A nehézséget több lépcsőben visszavették infernon. A sokszor hivatkozott "játék elején" időszakban sokkal szarabb itemekkel csetlettünk-botlottunk. Ezeket az itemeket most vagy bagóért megveheted, vagy úgy sem, mert mnem lehet eladni őket. A haladáshoz nem szükséges tökéletes 6 jellemző maxos itemek és legendaryk tömkelege. Igen, sokaknak nagyon jó cucci vannak. A többszég szívott is érte eleget (vagy csak játszott kedvére és adta magát idővel).
Nekem jelenleg elég jó cuccaim vannak. Majd' mindenből lehetne jobb is,d e ezeknek az ára irreálisan magas. Ha lenne annyim akkor se adnék érte mondjuk 2-500 millákat. Akkor már inkább azt a goldot kivenném a játékból (ha van olyan megalomán aki ezért valós pénzt ad ilyen mennyiségben egyáltalán).
Egyébként van elég kiszámítható dolog:
- 5 nv felett garantált rare
- általánosságban rögzített milyen az össz dropból az aránya az iLvl 61-63 itemeknek actonként
- 1.0.5-ben a Diablo 2 Torchoz hasonlóan össze lehet szedni majd garantált legendary ringet is.
Pontosan mire van szükséged? Még az is garantált, hogy ha megütöd az ellenfeled (és nem shieldes) akkor sebződik, ha elfogy a HP-je akkor elhullik. Mi kell még? Anarchia vagy kommunizmus? Mindenkinek szabadon választhatóan ugyanaz legyen a cucca? Miért lenne az jó? Nem akarok olyan lenni mint a többiek! Kölönc vagyok, naMost komolyan. Miért kellene garantáltan tökéletes itemeknek esnie? Akkor kb csak azoknak lenne értéke. Persze csak rövid távon, mert amint esik mindenkinek mind értéktelen lesz az összes többi itemmel együtt.
Különben se azon múlik tudsz-e játszani hogy szerencsés vagy-e vagy sem. Ez a nehézség only blue itemekkel is teljesíthető (bár elég meredek javítási költségekkel járna a képességeimmel, de simaliba).edit: a drop, a pénzszedegetés és a juóért vásárláson felül még vannak az AH műveletek-kereskedés. Azzal is szerezhető erőforrás. Nem kizárólag saját drop eladással. Csak úgy mondom. Ezen nagyvonalúan átsiklottál...
[ Szerkesztve ]
-
MCGaiwer
addikt
amíg több gold megy be a rendszerbe, mint onnan ki, ráadásul ilyen nagy különbséggel, akkor az inflálódás állandó lesz. gold egyedül szörnyekből eső áramlik be a rendszerbe, majd repair és crafting által meg onnan ki (illetve ha valaki abbahagyja a játékot, akkor a nála lévő mennyiség akár cuccban, akár tényleges goldban kilép a rendszerből), minden más tranzakció csak körforgást tart fenn. vagy a repairt kellene durván drágítani, vagy a craftingot, vagy a szörnyek által dobott goldot nagyon csökkenteni, mert jelenleg túl sok megy be, és kevés ki a rendszerből. crafting jelenleg is használhatatlan, így azt drágítani nem lehet, repair csak a gyenge karaktereket szivatja megint (bár lehetne durva szorzókat rakni a magasabb itemekre, vagy akár szinthez kötni). ha a szörnyek dobnak kevesebbet, akkor ugyan ez a hatás csak fordítva.
valahogy ki kellene venni egy halom goldot a rendszerből, és max ilyen havi 1% inflálódást engedni
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
priti
addikt
válasz mikromanus #1777 üzenetére
Ha nincs semmi kiszámítható, akkor nincs motiváció. Abba fogják hagyni, mit fogják, már jelenleg is ez van. Idáig alig több mint 20 milla goldot farmoltam. Aki egy hónappal előbb kezdte a megjelenéskor az mondjuk tarthat 30 millánál gondolom, de legyen 40, tökmindegy. Az kb. semmi árban ahhoz képest ami rajta van, meg van nála még pár milla kápé ugye ha nem adta el juróé', kinél mennyi. Tehát ami a különbözetet képezi az vagy drop vagy egy lúzer kamuja aki közben képest valódi pénzt adni a goldért és azért védi a "rendszert" mert hülye szegény.
Tételezzük fel, hogy a szerencsén múlik és aki szerencsés volt az most védi a rendszert, hiszen ő már gond nélkül farmol és egységnyi idő alatt a többszörösét osztja a DPS-ből, tehát jobb esélye van a jó drop-ra vonatkozó idő alatt mégha az esélyek egyformák akkor is. Neki jó, kit érdekel a többi. A gond az, hogy a kereslet fogja feladni és feldughatja majd magának a dropját, mert akinek ez a rendszer tetszik az ugyanúgy az egekig fejlődött már, mint ő. Nem lesz kinek eladni, mert a tény az, hogy ez így nekem spec szar és nem vagyok egyedül. Jajj és el ne kezdjétek, hogy ti ügyesebben klikkeltek, mert attól kihalok. Marha nagy kihívás lehet 140k DPS-el nem meghalni, amikor a felével is el lehet ügyeskedni.
Ha nincs igazam akkor miért nem meritek 1 goldról indítani a fullos legend cuccotokat? Miért 15 milláról indul? Nem azért, mert ti is attól féltek, hogy akinek van goldja annak már az iteme is megvan és 4-5 milla lesz az árverés vége? Most magatoknak akarjátok árulni a cuccot, vagy nekem akinek még nincs 140k DPS-e? Mert ha nekem, akkor olyan rendszer kell, hogy legyen rá goldom. Várok egy kicsit, ki mennyit, majd kialakul egy átlag türelem, aztán ha nem lesz goldom akkor abbahagyom, abbahagyjuk. Teszek a vegyél ilyen meg olyan szerkót dumára, más is lesajnálja. Max kezd egy másik karaktert lvl1-ről, de akkor meg pláne nem fogja érdekelni a legend droppotok. Megint beragad minden cucc, megint kidobnak egy újabb adag cuccot, hogy ami rajtatok van az keveset érjen ami rajtam az meg zérót. Pláne abbhagyom. De ez így jó ahogy van. Ez jó. Támogasd.
Méghogy a botokat támogatja ha sok a gold. A nagy frászt. A botokat te támogatod ha pénzt adsz az aranyért. Senki és semmi más.Hardverlesen
-
MCGaiwer
addikt
válasz nightmare13 #1786 üzenetére
a legjobb XP/elit /óra:
azmodanos küldi, azmodan elötti cp-től indulsz visszafelé ---> crater lvl1-től tower1 wp-ig ---> bridge wp, katapultos terület körbe ---> keep lvl2 ---> done and repeat.
bármi más terület időben nem éri meg.
[ Szerkesztve ]
-
mar_tin
tag
válasz nightmare13 #1786 üzenetére
Kill Azmodanos küldit szoktam betölteni.
Kezdés: Rakis Crossing WP -től visszafele a katapultos terület kiürítésével együtt (tovább nem szoktam menni).
Keep Depths 1-3 -ig, ha az első közepén meghalok, akkor a Keep Depths L1 WP -től jövök vissza fele, ha a másodikon, akkor a Keep Depths L3 WP -tól így kevesebb az üresjárat.
Stonefort WP -től előre, majd onnan visszafele a Skycrown Battlements.
Végül Arreat Crater L1-2-3. A Towerek-et nem szoktam megcsinálni, legfeljebb mindkettő felső szintjét, amit el lehet érni WP -ről (Archon módnak nem kedveznek). Itt is, ha valamelyik Arreat Crater szinten meghalok akkor akkor a megfelelő Tower WP -től indulok visszafele.
Ezzel tulajdonképpen ki is van ürítve az egész Act3.[ Szerkesztve ]
-
Agro
senior tag
Na egész jó hétvégét zártam szerintem
Kb 25k dps-t pakoltam magamra, nőtt a HP, és az armor is.
Kezd egész türhető lenni a kicsike
[ Szerkesztve ]
-
nightmare13
őstag
Halihó!
Egy jó Act3 farming route leírással tudna nekem szolgálni?
Előre is köszi!
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
Rankerz
senior tag
válasz mikromanus #1784 üzenetére
Pont helyezkedésnél nem kapsz armor buffot mivel nem találsz el senkit. Élesbe majd többet tudok mondani, de első hangzásra én arra jutottam hogy cserélni kell/érdemes. Még az is lehet hogy Furious charge lesz helyette.
Úgy nézem a tank korszaknak véget akarnak vetni, szinte mindenki all res/armor nerfet kap a skillekben. A monster levelekkel meg ganésok hp juk lesz így szerintem dps felé orientálódjon aki csak tud. És itt az egész patch nek az alapja mivel aki tonna dpst akar és mellé sok armor / all rest az vagy sokat költ majd új gearre vagy alternatív megoldás keres.
Lehet hogy pont a vita stack+life regen lesz az egyik ilyen helyettesítő
-
mikromanus
veterán
válasz Rankerz #1783 üzenetére
Tankként a legjobb buli volt tömegoszlatásra. Beleugrasz a közepébe a kupacnak, elkezdenek csépelni, bekapcsol a revenge, billentyűlenyomásra tömegoszlatás
Elitek ellen meg elsődlegesen nekem menekülőskill volt. Ha huncutkodnak mindenféle fallal vagy fagyos a hangulat, esetleg körbevesznek, akkor csak pattansz egyet az ellen meg csak bambul ki a fejéből. Arra most is jó lesz.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Rankerz
senior tag
válasz mikromanus #1782 üzenetére
Szerintem ez elég nagy nerf mivel nagy tömegekben működik. Ami annyit tesz hogy pont a fehér monszták ellen jó, ahol eddig se kellett. Elit pakknál vagy boss harcnál volt eddig is igazi értelme, ott viszont nem fog kijönni a max bónusz véleményem szerint. Single target helyett mass target számomra nerf. Death from Above rúnával jobban el tudom képzelni 1.0.5 ben, mivel a Stun hatás 3 secig végülis egyfajta sebzés mentesség. Persze körülményesen.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Rankerz #1781 üzenetére
A leapet nem nerfelték csak átalakították cseppet. Szerintem ha beleugrasz a sűrűjébe akkor még több is lehet mint volt. Esetleg ha bekapcsol a sok sallertől a revenge akkor még sanszosabb ez. Ha eltalálsz 6 ellent az akkor 600% armor
-
Rankerz
senior tag
Nos az 1.0.5 PTR re (ami remélem holnap már éles lesz) tesztelni fogok egy ~Zéró(0!) all resist barbit
Az ötlet a következő
Inspiring Presence-t buffolják 1% ról 2% ra így ahhoz egy jó nagy hp poolt csináltam.
Battle Rage-t 120 sec hosszúságúra buffolják így az majdhogy nem egy passzív skillel felér
War cry imp rúnát nerfelik így lecseréltem armor buff rúnára.
Armor passzívokat egyáltalán nem használok, így megy be a 2 crites passzív dps nek.
Leap-et nerfelték a helyett megy be Ignore pain élettöltő rúnával.
Revenge és Rend élettöltő rúnával egy kis extra regenért.És hogy mindebből mi sül ki? Holnap kiderül. Éles szerón nem az igazi futkosni vele,hiányzik a 2% life regen és persze a szörny sebzés nerf.
Alantabb látható első nekifutásra a gear, tesco value értékű
[link] -
F-ECT$
titán
A +63% gold find szerintem nem jelent +63% goldot. De "pontos" mérést még nem láttam róla.
Dive ever, work never.
-
drk88
senior tag
Nekem is szép kupac goldok esnek már 55 plvl-en +5nv max eddig 2,5k-2,8k-s gold kupac volt kiváncsi leszek majd 100 ason kidobja 5k-t XD
-
nightmare13
őstag
Pontosan, goldfarmhoz tessék Goldskin-t venni
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
mikromanus
veterán
63% gf kis mértékben látszik. Gondolom nagy átlagban kijöhet a +63% gold, de nagy kupacok nem lesznek. 5 NV mellett össz 200% GF egész szépen termel azért már
A milla*szintlépést meg én nem támogatnám. Ha pénz kell, akkor szedd össze. Ha goldfarmolgatni akarsz akkor meg szedj össze normális GF szerkót. Ha itt suskával dobálóznának szintlépésenként akkor beszűkülnének a lehetőségek. Egyszerűbb lenne para levelezni mint goldot szedegetni még ha gold gyűjtés a cél akkor is.
Mellesleg ha már érzed a különbséget akkor nem 5-6% az eltérés.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
priti
addikt
válasz mikromanus #1774 üzenetére
de ha egyszer infen játszik minden lvl60 épkézláb kari és a paragon lvl csak lvl60 fölött indul, azaz infen, akkor ha már 3% egy lvl akkor az 3% legyen, ergó nekem 63%-kal legyen több goldom lvl21-en, mint a csapattársnak lvl 0-án. Jó ha 5-6% többletet érzek, de még abban sem vagyok biztos.
Akkor már inkább adna egy millát szintlépéskor és akkor azt mondom, hogy az a 100 milla egy alapszerkóhoz legalább elég. Senki ne mondja nekem, hogy az olyan gyorsan megy, hogy ettől megugranának az árak az AH-ban, pláne hogy a többség félretenné.(#1775) proci985
lvl59 szinten használható páncélban vagyok... szerinted?[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
-
proci985
MODERÁTOR
nekem lvl61es fegyvere van a DHmnak (tetejébe xbow amit nem buffoltak), és A3mat farmolok vele. csak úgy mondom, mielőtt nagyon leírnád az alacsonyabb szintű cuccokat. de pl lvl60as armourból is van 50dex/110vit/58allres/3socketem, azért az se annyira rossz.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
mikromanus
veterán
Ez így van rendjén. Ezerszámra ölöd runonként a fehér trashmobokat. Nehogy már ezres átlagokat dobáljanak. A tereptárgyak meg legyenek is satnyák. Ne támogassuk már a botokat nagy suskahalmazokkal!
-
priti
addikt
és azzal mit javítanak? dughatod, hogy lvl60 az item, amikor már a lvl63 is régen eladhatatlan, ez max annyit jelent, hogy kvázi megnövelik a farm goldot egy kicsivel. Feltéve, ha visszahordod a kék meg sárga szemetet a kereskedőnek.
Amúgy meg az afterkilles gold se kerek nekem. Elvileg nőnie kéne, de lvl21 mellett is lazán dobálja nekem az ilyen 200 goldokat, egy-egy ládika meg ilyen 40 goldokat. Inf act4-ben nem egy összetört cserépből esett kemény 7 azaz 7 gold. Most ez mi? Ha már ott tartanék, hogy 1000 alatt nem dob egy mob se, akkor azt mondanám, hogy érdemes xp-re gyúrni, de az van, hogy archon-nal leszedek egyszerre minimum vagy 20-at és akkor van a földön egy-két db 1000-1300-as rakás ami kb. mobonként max egy százas vagy annyi se.Hardverlesen
-
priti
addikt
mit javítanak? leveszik az armor-om és ennyi, már így is horror, állandóan mozgásban kell lennem, mert olyan szinten leptek el minket a mobok ha archon-nal nem tudtam éppen rendet csinálni, hogy gyakorlatilag pakoltam a hydrákat ezerrel meg futkostam aztán kb. ennyi, különben a nyakamon volt a kés, az egyik srác tudott elég durván tankolni, de ha nem raktam körbe a mobját akkor bajban volt, mert alig sebzett a másik meg nyilazott ott valamit, de nagyon fel sem tűnt nekem, hogy mit csinál, de valamit azért ért. Túléltünk ugyan, nem az volt hogy estünk-keltünk, végigmentünk 3-an is, de attól még szenvedés volt. Néha csak bele kell állnom 2-3 mobba ami most még éppen-éppen, de ha leveszik az armort akkor szevasz, elhullok majd és ennyi.
Egy 3 socket-es legend páncél segítene rajtam ami adna még egy kicsi int mellé még att speed-et is, azzal felmenne a DPS kb. 75-80k-ra, de az meg mázlival 15 milla amúgy meg 30. Ehhez képest van 3 millám[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
-
MCGaiwer
addikt
hello!
Érdekel valakit aki elég jól képes act3at farmolni, hogy bizonyos összegért csatlakozhatnék hozzá a második accommal? jelenlegi árakon kb képtelenség olyan geart összeszedni amivel neki tudok állni egyedül, act2 meg lószart se dob már napok óta...
-
Rayner
őstag
ez a másik...(bár 1.05ben javítják)...ma reggel 2 run csak act2 vault semmi más... 1 teljes inv-nyi cuccból 1 db 63-as 2 db 60-as és az összes többi item mind 55-ös volt... és ez megy hetek óta. persze mind kuka. amúgy meg olyan 10-15 kört szoktam menni amikor már az asszony alszik, ez kb 2 óra és vannak jó droppok, de van hogy 0 cucc, de legalább jön kb 6-700k gold
-
priti
addikt
Most mentem végig act4-en egy csapattal, Diablo hellen jobbat dob állítom, kaptam 4 sárga semmit tőle, lvl59 páncélt dobott, egyébként végig a nagy semmi egész act-on, az egyik gyerek a felétől fel se kelt 3-an mentünk végig ennyit egyhuzamban kockulni... mindenem zsibbadt a végére, egy 1000DPS feletti sárga 2h fegyó esett ami régen még talán eladható lett volna, de ma már gyenge stattal 1000DPS 2h kb. nullát ér, szóval nemtom hogy hol kéne esnie jobbnak, de soloban szerintem végig se viszem. A hétvégén esett két legen, egy 1h crossbow meg egy 2h crossbow, mindkettő eladhatatlan.
Ha nekem a lovacskákat meg a virágokat kell néznem azon a titkos mapon, amítől a szemem kifolyik 2 perc alatt meg rosszabb, mint egy webes flash játék... szóval ha ott esik a tuti akkor inkább kössz nem. Egyénként nekem ott se esett semmi extra eddig.
Sima act1 farm közben estek idáig a legértékesebb cuccok. Röhej. Na jó act2-őn esett egy gyűrű crit ch+crit dam -al amit el tudtam adni most kemény 2 milláért.Hardverlesen
-
mikromanus
veterán
HA a drop nem is kiemelkedő az elitsűrűség annál megnyerőbb. Az utóbbi 3-4 Act 3 runban stabilan megvan az 5 perc 5 elit pakk sebesség (legalábbis a legelején). Utána persze belassulok, de ott meg tengernyi hófehérke árasztja el a terepet.
-
Rayner
őstag
jól mondod, csak nekem nem volt kedvem leírni külön-külön kesztyűre, cipőre az alapokat, hanem kiemeltem egy példát persze egyértelmű hogy minden cuccnak megvan a maga statjai amit érdemes figyelni. inkább arra próbáltam rávilágítani, hogy a max közeli értékekkel lehet több millióért eladni. amúgy meg marad a 20k
-
Agro
senior tag
ezzel én nem teljesen értek egyet.
Egy Bracer vagy egy glove esetén allres nélkül is jol eladható, ha a magas main statok melett van chc bracerben, glove esetén CHD+CHC combó is értékessé teszi. Fegyóban Xbowok esetén már main stat nélkül csak sockettel 1200+ dps-el szintén jó cucc. Ha az All res 50 fölött van bármelyik ruhán már az is eladható, ha van melette magas main stat és minimális vit. Ha mindent kikukáznék amiben nincs benne minden amit leírtál még mindig csak a gold droppom lenne az össz vagyonom ami csak 18M. Az utóbbi napokban kb 5-6 cuccot adtam el milliós nagyság rendben és nagy részére írták, hogy ilyeneket adnak el vendornak. Vagy én vagyok nagy mázlista vagy sokan még mindig csak az über brutál jó cuccokat tudják felismerni.
Ebben a pillanatban adtam egy pl egy bow-t 1M-ért 947 dps 100% chd és 900 LOH. socket nem volt rajta és main stat se de még csak vit se. Én pl hétköznapokon szinte nem is AH-zok csak hétvégén ilyenkor sok szart el lehet adni
-
Rayner
őstag
8-900 loh + chd egy fegyóra mára már kevés ahhoz hogy el tudd adni.
mainstat+loh+chd+socket ami ez alatt van az kuka.
ugyanígy cuccoknál is mainstat magas legyen alapesetben ha nem akkor kuka.
ha a mainstat magas és van mellé vit+allres akkor lehet számolni allres 75 alatt szinte már kuka kategória.
amúgy tegnap adtam el egy 63as rare barb cipőt 20M-ért 191str+197vit+79allres meg még valami noob 70life/sec regen...390armorral ami ilyen karegóriájú statok alatt van az már semmit nem ér --->vendor. (azóta kb 20x tellt meg az invertorym rare cuccokkal és kivétel nélkül kukáztam) mára már letisztult a játékosbázis, a mindegy mndent megveszek réteg kikopott, az emberek (szerintem) 90%-a már a 60-as mainjét próbálja maxolni, ugye itt már csak olyanokat vesznek ami az eleve jó gearjüknél jobb (itt ugye a +2str-em lehet ezzel a cipővel akkor nem számít a 20M elmélet lép életbe, mert ugye a jól gearelt karik már csak +150dmg meg ilyenek miatt veszik amikor amúgy is 70k az alap.)
100+ statot cuccok tömkelege van már AHban de a max közeli statos cuccok még most is kevesek, így érdemes 200 közeli statokat figyelni és azokat AHzni csak[ Szerkesztve ]
-
Kephamos
addikt
válasz Mr.Csizmás #1752 üzenetére
Erről jut eszembe! Venned kéne tőlem egy csizmát ~80K-ért.
-
MrCsiT
addikt
válasz mikromanus #1707 üzenetére
csak ha már valaki az elején 10-20M-s eladásokról írogatott, akkor a 100-400k-s eladás kb. a sírásgenerátorhoz elég..
Tőlem mostanában 8-900-as LoH-os , crit dmg-es íjat nem visznek el még 150k-s áron se, holott AH-ban drágábbak az ilyenek..
Nyilván pechem van, és már 20-50k -ért is adnék dolgokat, és úgy sem megy.
Amikor egy hátizsáknyi 60-70 allres-es, + 100dex*100str + 100vit-es cuccot adtam el vendornak, mert már nem volt hová tennem az "elmehetne valamennyiért, nem rossz az" cuccokat, azért az nem volt vicces.."Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Sirandrish #1757 üzenetére
Nem tudom..
Level1 monk, fegyó nélkül... Bár várjál, az a varászlat mintha a varázsló varázslata lenne, de nem vagyok benne biztos.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Sirandrish
legenda
-
hackeeeee
Jómunkásember
Wááááááááááááá..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
wizard guruktól kérhetek tanácsot?
fejleszteni milliós nagyságrend az összes itemnél, és csak 1millió van jelenleg.
a skillek ghom-hoz lettek beállítva, de act2-t vígan farmolom így, act 3 már necces a vége fele. -
Sirandrish
legenda
válasz Mr.Csizmás #1752 üzenetére
Rendben...de írd meg hogy mid van mert csak olyan kell ami még nincs meg
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Sirandrish #1749 üzenetére
felig hasznalhato, szal legyen 10k/db
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
sto1911
veterán
Ezzel vesd ossze. Te is vettel, en is vettem, majd nem sokra ra esett is egy, tehat ezzel probaljak az embert AH-ra venni. Osszeeskuves elmelet rulez
-
Sirandrish
legenda
válasz Mr.Csizmás #1739 üzenetére
Ezen még nem gondolkodtam mert általában ingyen kapom őket
De ha megmondod mid van meg mondasz rá egy árat akkor lehet meg tudunk egyezniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
thesound
addikt
Ez az input limit reach hibaüzenet másnál is előjön mostanában?
Játék közben nem volt még, de a menüben, AH-ban az elmúlt két napban párszor már kivágott a jelszókérő képernyőig.Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Ren Hoek
veterán
válasz proci985 #1745 üzenetére
Szerintem így van megírva. Ha mindenkinek leesne a jó tárgy, akkor értéktelenek lennének előbb utóbb a legjobb tárgyak is, piac se pörögne. Nekik ez az érdekük, hogy forogjon a piac. Ez nem bug, hanem feature. Vannak egyszerűbb és bonyolultabb matematikai képletek, amivel lehet módosítani az arányokat. Erre jön még a random igazi arca, amikor szerencsés és szerencsétlen időszakok követhetik egymást.
Ez egy szerencsejáték, olyan mint az online póker. Semmiben nem különbözik ez a része tőle. Illetve nem, mert a pókerben legalább 50-50% a skill és a szerencse aránya... Itt viszont nem sok skill kell Ez nem olyan mint mondjuk a tanulás, hogy tanulsz 100 órát, minden tételt tudsz kívülről, akkor nagy valószínűséggel tuti biztosan átmész. (Kivéve, ha utál a prof ) Minél kevesebbet tanulsz, annál nagyobb a random faktor a rossz tétel kihúzására.
Itt 100 óra alatt, vagy 500 elit kill után semmi nincs garantálva. Semmi.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Ren Hoek #1742 üzenetére
ennél sokkal egyszerűbb magyarázatok is lehetnek programoknál. elég egyetlen sorban egy pici hiba, és máris kész a baj. gyakorlatilag tökéletes program nincs ez bizonyos méret felett (teszteléssel helyességet lehetne bizonyítani, de tesztelni nehéz). ld 1.0.4 első napi dropja.
-
vendingo
veterán
-
Bronco80
aktív tag
válasz Mrdevil #1723 üzenetére
Szerintem nem teljesen értelmetlen a craft és olyan nagyon sok gold sem kell hozzá. Szerintem úgy kell felfogni, mint egy plusz élményfaktor, én 6 statos kesztyűket craftolgattam és szerintem profittal jöttem ki belőle (mondjuk a plan-t találtam, nem vettem).
Régebben craftolgattam Grand Golden Talon-t és Grand Massacre Axe-t (fegyvercraftnál én meglepően sokszor kaptam socket-et) kevesebb szerncsével, de a Monk főfegyverem sokáig egy saját craft fist volt (960 DPS, socket, AS, 450LoH).
Talán a Mighty Weapon-nal (Exalted Grand Massacre Axe) több szerencséje lehet az embernek, mert egy Barb offhandnek nem kell nagy DPS, tehát eggyel kevesebb fontos feltételnek tell teljesülni és a plan is olcsó (én talán 200k körül vettem).[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
válasz McNamara #1737 üzenetére
Ezen már nem is csodálkozok...
Kiderült ugyanis, hogy a kvantummechanikai véletlenszám-generátort befolyásolja az emberi tudat... Fogalmuk sincs, hogy hogyan. Ráadásul minden nagyobb globális esemény ELŐTT x órával megváltozik a világon elhelyezett véletlenszám-generátorok működése. Ez WTF? Nem kamu, Princeton egyetem kutatása, ma is folyik. Bár elég felfoghatatlan számomra.
http://www.idokep.hu/hirek/jovobe-latas
Szóval ne csodálkozzunk a Diablo 3 randomján Szerintem még befolyásolni is lehetne a globális tudatunk fókuszálásával
-
F-ECT$
titán
Arról van info, hogy a bugos itemeket, pl Frostburn javítják-e most?
Dive ever, work never.
-
vendingo
veterán
válasz Sirandrish #1738 üzenetére
Ez megvan. Poénos kis sisak a mimic summonal
Mivel megvan, ezért 1 másik legendet feltok ajánlani érte.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Sirandrish #1731 üzenetére
mennyiert vennel at egy marek useless legendet?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Sirandrish
legenda
válasz danilla #1735 üzenetére
Az még hiányzik szóval örülnék neki
vendingo Körbelesek
Egy WD-s cuccom van..valami Grin Reaper
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ármester
Úgy látszik ez a drop rendszer örök rejtély marad számunkra. Egy igazán szép db-hoz csak knagy mák kell
-
vendingo
veterán
Ha lenne WD specifikus mind1 milyen legended, kapnál helyette 2 másikat
Én a WD legendeket szeretném felhalmozni!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
danilla
őstag
válasz Sirandrish #1734 üzenetére
Mit szólsz egy butcher sickle-hez?
-
ProEvoFan
nagyúr
2 kezes Monkoknak ajánlom ezt a postot.Kicsit lejjebb a videó is.
-
Agro
senior tag
van egy beckon sailem, küldtem requestet
-
Sirandrish
legenda
Először is köszönöm szépen mindenkinek aki adott a legend itemet a gyűjteményembe!
Jelenleg így néz ki:
Most kezdem a kövi Legendes karit úgy hogy ha valakinek lenne eladhatatlan vacak legendaryja amit nekem adna azt továbbra is szívesen átvenném!
Köszi szépen még egyszer minden kedves adakozó kedvű emberkének!
-
mikromanus
veterán
-
Tom5
addikt
válasz DeckardCain #1728 üzenetére
melyik az a páncél ami 20. szinttől megnöveli az XP szerzést? Nem találom...
-
DeckardCain
senior tag
válasz scott_free #1726 üzenetére
Így első körben szerintem kevés a crit-chance. 40 jó lenne szerintem, de majd a barbisok megmondják.
-
Rayner
őstag
válasz scott_free #1726 üzenetére
Kevés a chc szerintem 30+ a minimum aminek meg kell lennie
itt az enyém
bár nem a top ww barbik közül való act1-3-ig ezzel a gearrel mentem.
chc még még erre is kell mert a jó ww barb 40-50 chcval rendelkezik, ugyanis nem a loh miatt halsz szerintem hanem elfogy a furyd és megáll a kari (na ekkor bekap mindent ami rajta van, amíg pörög addig akár 5-6 arcaneban is állhatsz, a lényeg hogy a sprintet meg a pörgést fent tudd tartani folyamatosan.
offhandet ne nézd az kísérlet alatt van pillanatnyilag nincs kéznél jobb[ Szerkesztve ]
-
scott_free
senior tag
hali,
próbálok tornádós ww barbit csinálni, de valahogy nem akar összejönni (persze lehet, hogy a kezem nem áll még rá): amint bemegyek a tömegbe ww-vel, pár mp után meg is halok, mintha nem töltené rendesen a LoH-et, pedig 927 van belőle - vagy az kevés ehhez?
min kéne változtatnom, vagy mire kell figyelnem?
kari -
Gyuri27
félisten
válasz mikromanus #1724 üzenetére
Azelőtt nem volt rendes gearem. Nyilván ez lehúzza az átlagot. Meg én a pályák minden sarkát bejárom, minden mobot leölök, minden összetörök és kinyitok. Illetve egyedül játszom.
Most esett. 0 nv, ládából.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
mikromanus
veterán
válasz Gyuri27 #1719 üzenetére
8000 elit 400 órára az 20 elit/óra. Egy pakk az kb 4 darab: Ez óránként egy ötös valor. Lassú víz partot mos módszer? Mondjuk én se vagyok túl hatékony. Kb 30 elit/órás kill sebességem lehet nagy átlagban. Mondjuk ebben benne van párszáz óra low DPS tank meló
-
Mrdevil
addikt
Igen. pont ezt mondom ,hogy értelmetlen a craft, én még abba is benne lennék, hogy lehessen választani, pl account-hoz kötött cuccot akarok craftolni, de legalább legyen valami jobb fajta item belőle. Ne kelljen sok milliárdot rááldozni, ami pl sokaknak nincs is, többek közt nekem sem.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
P00By
nagyúr
Minimum 100 órája nem esett legendary. Most pottyant egy Wom Khim Lau, a szépséghibája a dolognak csak az, h pár napja vettem egyet
-
Rayner
őstag
válasz Mrdevil #1718 üzenetére
Hát nem, nemrégen craftoltam 6 affixes cipőt és kesztyűt 50-50 db-ot egymás után sokmillióért és kb 2M ami visszajött. semmi normális roll nem volt. Ez volt az utolsó alkalom hogy a diablo crafting rendszerét használtam, tőlem akár ki is vehetik pedig szerintem lenne létjogosultsága. Pl egy olyan rendszerrel hogy meghatározhatnád milyen affixokból rolloljon rá (természetesen valami extra alapanyag hozzáadásával stb.)
teszem azt hogy lenne mondjuk egy 6 affixes cipőnél ha az alap craft alapanyghoz hozzápakolnál egy sigebreaker karmot + 2db skeleton king oldalbordát és 1 Rakanoth tyúkszemet akkor választhatnál mely affixekből rolloljon. (az adalékok persze inferno több bossából kellene hogy essenek random) minden itemhez meglenne miből mennyi kell még plusszba ahhoz hogy célzottan tudj karftolni. így lenne értelme 1-1 bossrunnak is és annak hogy act1-4-et felváltva farmolja az ember. -
Helmoras
őstag
válasz Gyuri27 #1719 üzenetére
nem akarok belédkötni csak javitani, az elit kill egy kicsit sarkított dolog, ha pl kék elitet ölsz amelyek mondjuk adott esetben 4-en vannak azt 4 elitnek számolja.
De speciel én megértem a problémát... nekem sokáig szerencsém volt, aztán egy hónapig szinte semmi nem esett, ez van sajnos.
-
Gyuri27
félisten
válasz mikromanus #1715 üzenetére
Mindegy, hogy minden 1000-ik cucc sz@r vagy minden 10000. Pont ez magyarázom. 1.0.4 előtt esett vagy 6-7 legendary meg vagy 2 set. A legdrágább 400k-t ment el (egy dead mens, az innas gatya meg 1,5 misi volt). 1.0.4 után esett két legendary (fire walkers jó statokkal, meg egy the wailing) az egyik nettó 6,3 misi volt a másik 6,8.
Tehát sarkítva 10 set-legendary 2misi értékben vagy 2 set-legendary 13 misi értékben.Atc3-4 runokat tolok. Másrészről a stromok többsége act2-n esett. Ez is érdekes.
Érdekes módon akihez fortuna kegyes az marhára nem érti mások miről irkálnak. A lot azért is fontos lenne, mert abból vesz magának az ember geart. Jobb gearrel pedig jobban halad az ember.A wd-l van 400 órám. Elit kill 8000. Azaz 3 percenként ölök egy elit packot. Szerintem ez nem kevés. De tök mindegy, mert nekem egy legendary vagy set se elitből esett. Sőt a rare bowom se elitből pottyant.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Mrdevil
addikt
Sőt ha jobban bele gondolok a craftolás is mint olyan szinte haszontalan a normál mezei júzernek, aki azért nem akar egy halom pénzt bele tolni. Kár, pedig lehetne jobb is ez a része a játéknak, hogy tényleg legyen értelme craftolgatni, pl egy tárgy bezúzásánál a kapott "mati" függne a tárgy tulajdonságaitól, és ezt fel használná a majd craftolt tárgyunknál. Vagy nem is tudom, de valami másabb megoldás kellene, mert így nem éri meg kis tételben craftolni. ( sőt lehet most már nagyban sem )
-
Rayner
őstag
Nálam például 450 óra alatt 1 db set (kuka) néhány legend (5-6 abból 1 ami 3M-volt)
Viszont azt megfigyeltem nálam legalábbis látványosan számít az MF a legend cuccok esésénél + a NV. eddig amik estek azok 100MF és 0 NV mellett pottyantak ki.
350MFnél pedig semmi. a 450ben váltogattam a settem, hol MF hol DPS. Kizárólag DPS cuccban estek a jó cuccok, MFben semmi max vendor illetve 20k AHban. a váltogatást úgy értem, hogy pl 40 óra dps és 70 óra MF aztán 20 órs DPS 40 órs MF. volt hogy a váltásoknál csak 2 órára vettem fel a DPS cuccom és akkor is esett egy legend. de MF gearben soha. amit 3M-rt adtam el az act4ben Rakanoth vagy mi előtti wpnél ki-be lépkedéssel 0 NV+alap MF-el esett egy arra kószált mobból.
(Itt egyébként megjegyezném, hogy Sirandrish is full DPSben tolja és neki is potyog a legend és set, meg öcsém is 0MF-el dps gearben 2 nataya setet ejtett ki act1-ben)
úgyhogy a jó cuccokhoz szerintem simán daráló üzemmódban kell menni.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Ez egy jó ötlet.Diablo3hoz lehetne igazítani.
Más.
Ez a dps kalkulátor valami baromi jó!A legjobb! -
mikromanus
veterán
válasz Gyuri27 #1712 üzenetére
Aha. Értem. Hülyeség. Átlag minden ezredik legendary (vagy minden 10000.), de hülyeség hogy bármit is számítana az mf (2-3* gyakrabban esik), vagy az, hogy mennyi item esik összesen. Teljesen logikus. Értem. Akkor hagyjuk! Meglátták a felhasználónevedet és a karaktered nevét és mellétetetk egy x-et abba a négyzetbe, hogy "nekisosesemmijóneessen". Azt' így jártál. EZ hihetőbb, nem?
edit: mellesleg a legendary drop nem jelenti azt, hogy jó is lesz. Az is random. Csak ha act 1 runokat nyom valaki, akkor kisebb az esélye, hogy épp egy iLvl 63 item lesz a nagyritkán eső legendary mintha act 3-on runolna... Valamennyit ez is számít.
[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
Amit még sajnálok, hogy a kék tárgyakat gyakorlatilag teljesen kivette a Blizz a játékból. Kinek mi volt mostanában a legjobb eladható kék tárgya? Én konkrétan szinte fel sem veszem, csak az 1000gold felettieket, de azok is rendre mennek mind a vendornak. Pedig régen lehetett szépen kereskedni azokkal is. Picit erősíteni kellene valamelyik patch-ben őket, vagy nem is tudom.
-
Gyuri27
félisten
válasz mikromanus #1710 üzenetére
Nettó hülyeség. Hiszen a jó item esésének (mondjuk legendary) az esélye ezred százálakban mérhető. Ami lássuk be elég kicsi. Nekem is volt mf gearem. Semmit normálisat nem találtam. Pedig 300% körül voltam. De oly mindegy, hogy 0,0001 vagy 0,0003.
Amúgy nekem 20-30 millás item se esett.
Nem arról van szó, hogy nekem miért nem. Hanem arról, hogy akinek esik annak esik csőstűl. Másoknak meg semmi.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
proci985
MODERÁTOR
válasz ProEvoFan #1690 üzenetére
randomnak pont az a lényege, hogy random.
anno amikor a paragornt bevezették beszéltek róla, hogy x időnként kell lennie fix legendary dropnak is... nos, 13mon vagyok, eddig esett egy ivory tower, szóval lehet. más kérdés, hogy DHmban lassan annyi időm van, mint a wizardomban, a wizarddal pedig négy legendary volt, bár abból három lowlevel. barbárral 30 óra alatt egy legacy tal vért.
a nagy játékosbázis miatt ha nincs bind-on-equip akkor egy idő után megtellne az ah a jó cuccokkal. kb mint amikot felbuffolták a dead man quivereket, aztán az összes quiver ára kb nagyságrendileg csökkent emiatt.
igazából a randomon lehetne finomítani, pl unique/kék csapat számlálóval, hogy mennyit ütött ki az ember, és mondjuk a 100adiknál egy drop fixen az unique csoportból jöjjön, de az se biztos segítene.
a diablo maga a program. igazából egy funkciót lehetne írni, pontosabban a dropért felelős részt meg lehetne változtatni, maga a program csak azt csinálja -elvárt esetben-, amit a kódja előír.
csabiuvb: A3 dropot konkrétan érzésre nerfelték 1.0.4ben. az első este más volt, de utánna kb semmi.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Gyuri27 #1709 üzenetére
JA. Akkor csak nagyon sz@r neked. Ez van. A sors nem a diablot szánta neked szórakozásnak.
Amúgy szerinted ami első hónapban "érték" volt annak mekkora része lenne most eladható? Gyanítom 1% alatt és az is nyomott áron. Az első hónapban is számított ki mennyit ölt. Nem igazán látom honnan veszed, hogy nem így volt. HA valamire 1% az esély és 10* próbálkozol, akkor kisebb eséllyel következik be mintha ezerszer.
Első hetekben párszázezres gyűrű és amu kereskedéssel alapoztam meg a fedezetet a cuccaimra (elvétve pár milla feletti kapással). Gyorsan jöttek, gyorsan mentek. Az is egy megoldás. Csak most már az olcsó itemek se "forognak" olyan gyorsan, így nehezebben kivitelezhető.
De ugye most nem azon megy a morgolódás, hogy neked nem esett még százmillás item? Elég mázlisdisznyó vagyok, de nekem se esett ilyen. A legjobbért 70 milla jött kézhez (82,5 milla körül mehetett el). Ennek meg többszörösét vertem el AH-ban és vettem ki a játékból "kisebb" itemekkel. Igenis számít a kisértékű item eladás is.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Gyuri27
félisten
válasz mikromanus #1707 üzenetére
Azért 100 100k-s itemet eladni vagy egy 100 millásat nem mindegy.
Semmi köze az ölésnek a találáshoz. Hiszen az első hónapban is potyogtak jó cuccok (már akinek estek). Akkor meg se sok játékidő se sok elit kill nem volt.Amd - Radeon - Ryzen
-
BaLee
addikt
válasz McNamara #1702 üzenetére
Ugyanezt vettem észre.
Kijött az 1.4 patch olvastam róla, mondom megnézem. Egy MF cuccom nem volt, esett egy legendary, majd másnap még egy ráadásul act3 elején 2-es vagy 3-as valorral.
Nem tudom lehet-e valahol statisztikát nézni arról mikor mennyit játszottam, de eltelt 1 hónap, már megjelenés után ráálltam a MF-et adó cuccokra, most valorral meg segítővel együtt már több, mint 200% MF-em van, hullik is a sárga rendesen (kár, hogy mind hulladék) sima mobból is elég gyakran de legendary egy sem.
Nem túlzok ha azt állítom, hogy azóta toltam kb. 100 órát vagy többet és egy sem esett!
Akkor volt közel 2000 elite killem, most van majdnem 4500. 2500 elite megölése után sem esett egy legendary sem, az összesen több, mint 160 óra játékidő alatt set itemet még nem láttam, pedig minden könyvnek megörülök mikor meglátom a földön zölden...Mindenesetre azt nekem ne mondja senki, hogy nem tudják állítani a dropot, mert azért több, mint 2000 elite megölése 100-200 közötti MF-el legendary nélkül az egész elképesztő.
Sárga itemek meg eladhatatlanok legtöbbször, sőt az elmúlt 1-2 hétben azt vettem észre, hogy van egy nagy szakadék, vagy iszonyat olcsó valami mert nem kell senkinek, vagy 10 millió fölött kezdődnek, de nem ritka az 50-100 millás cucc sem.
Ez alatt a több, mint 100 óra játék alatt esett összesen 5db olyan cucc amit millió környékén vagy pont annyiért elvittek (többért nem): Az elég szar arány.
Nem ritka az olyan act2 run amikor 5x takarítok full inventoryt és egyet sem teszek be eladás reményében a ládába.
Ja és ez a post nem sírás akart lenni mielőtt valaki félreérti. Csak leírtam a tapasztalatomat.
-
mikromanus
veterán
válasz Gyuri27 #1703 üzenetére
JA ok. Akkor mi a gond? Tucatjával adod/adtad el a 100-400k-s itemeket. Annyira akkor nem szar a helyzet.
Istenkém hát olyan figyelmetlen vagyok, hogy nem írtam le miért jó ha gyorsan (azaz x idő alatt minnél többet) ölsz? Ha 1 óra alatt megölsz 100 elitet és 10000 fehér szörnyet, akkor ugyanott vagy mintha ugyanez 10 óra alatt lenne meg. HA lassan ölsz, akkor lassan jön a szemét a zsákba és mivel kevés a lom kevesebb is lesz közte az értékelhető item. Csak ennyit számít. A "játszottam 500 órát" totál relatív. HA egy elit pakk 20 perc, akkor nagyon rossz lesz a drop látszólagAmúgy meg igen. Okos vagyok és szép is. Meg szerény is és egészséges az önbecsülésem
-
sto1911
veterán
válasz vendingo #1698 üzenetére
Van egy nagyon hülye elméletem. Minél jobb gear-be vagy, vagy minél több rajtad a legend annál jobban potyognak a jó cuccok.
Tegnap vettem ket hellracket olcson (az egyiket brimstone ar alatt, lol), mondom kiprobalom. Mara eladtam a masikat is, erre esik a legendary quiver
Mindamellett en sem hiszek ebben -
Gyuri27
félisten
válasz mikromanus #1701 üzenetére
Te ugye nem csak okos vagy hanem szép is?
Nem kevés embert ismerek aki a loot rossz oldalára került (elég csak ezt a fórumot olvasni, persze lehet itt mindenki hülye).Minden rare tárgyat felszedek. Hidd el tudom mi jó és mi nem. Tucatjával adtam el 100-400k-s cuccot is (mikor még el lehetett). Nyilván azért mert fingom nem volt róla, hogy mit árulok.
Lassan ölök? Ennek mi köze ahhoz, hogy amit találsz az ér valamit vagy nem?
Valakinek 100-200 óra játék alatt esett annyi és olyan cucc, hogy 100 millákat keresett vele. Másnak 500 óra alatt 2-3 10 millás item se. Gondolkozz picit mielőtt ökörségeket irsz. Hidd el nem fáj.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
mikromanus
veterán
válasz Gyuri27 #1695 üzenetére
Akkor bizony nagyon rossz lehet neked
Ha nem megy el valami, akkor van pár gyakoribb oka:
- szar a cucc
- túlárazott a cucc, vagy elveszik a hasonlók tömegében
- nincs rá kereslet
- nem volt szerencséd és senki se szeret (na jó, a vége az nem tartozik ide szorosan).Ha meg sose esik semmi jó, akkor jó eséllyel elhagysz 1-2 dolgot, vagy nem ismered fel mi az érték. Jó, persze a 200 millás nagyonszupi itemeket gondolom felismered, de a használható kisebb értékűeket gyakran nem (?). A másik lehetőség, hogy lassan vagy keveset ölsz. Ha az esélyek alapján kb minden 1000. item jó, akkor ha 10 óra alatt esik ennyi, akkor szerencsésebbnek érzed magad, mintha 100 óra alatt vernél ki ennyit az ellenfeleidből. A drop mennyisége meg csak az áldozatok számától függ...
Mondom ezt úgy, hogy mostanában elég szegényes a minőségi drop nálam is. Azért a "munkaruhában" ott figyel egy kisebb ország teljes évi költségvetése emellett[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo legion 5
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest