Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
nightmare13 #1786 üzenetére
Feltépvén a régi sebeket és témát a saját run módszer Act 3-ra:
- Ghom előtti 3 szint elsőre. Tegnap hatból hat runnál meglett az 5 nv 5-6 perc alatt. Szerintem olyan 8-10 elit pakk lehet átlagban összesen
- Rövidített runok esetén laza spuri Azmoig és egy gyors kill
A többi opcionális:
- Arreat crater 1-2
- Arreat cratertől visszafele ( kb 66% eséllyel van közvetlen a lejárónál egy elit pakk, scak néha szivatós). Run ameddig jól esik. Az első pakk után nagy az üres terep, így időben lehet nem éri itt meg annyira runolni (A core-os map)
- Tower lvl 1 (arreat lvl 1 utáni wp): sok kis ellen. A lejáró fele stabilan szokott lenni elit. Opcionálisan körbe lehet irtani az egészet, de lehet nem túl időhatékony ez már.
- Rakis crossingtól visszafele: laza bemelegítő után egy pakk, és alkalmanként egy extra a store-ban. Igény szerint visszafele végigirtható az egész terep és a machine of war map is. Kevesebb az elit,d e irtó sűrű szokott lenn a fehér mob felhozatal.Azt kb ennyi
-
MCGaiwer
addikt
válasz
a legjobb XP/elit /óra:
azmodanos küldi, azmodan elötti cp-től indulsz visszafelé ---> crater lvl1-től tower1 wp-ig ---> bridge wp, katapultos terület körbe ---> keep lvl2 ---> done and repeat.
bármi más terület időben nem éri meg.
-
mar_tin
tag
válasz
Kill Azmodanos küldit szoktam betölteni.
Kezdés: Rakis Crossing WP -től visszafele a katapultos terület kiürítésével együtt (tovább nem szoktam menni).
Keep Depths 1-3 -ig, ha az első közepén meghalok, akkor a Keep Depths L1 WP -től jövök vissza fele, ha a másodikon, akkor a Keep Depths L3 WP -tól így kevesebb az üresjárat.
Stonefort WP -től előre, majd onnan visszafele a Skycrown Battlements.
Végül Arreat Crater L1-2-3. A Towerek-et nem szoktam megcsinálni, legfeljebb mindkettő felső szintjét, amit el lehet érni WP -ről (Archon módnak nem kedveznek). Itt is, ha valamelyik Arreat Crater szinten meghalok akkor akkor a megfelelő Tower WP -től indulok visszafele.
Ezzel tulajdonképpen ki is van ürítve az egész Act3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI X570 Gaming Pro Carbon Wifi + Ryzen 7 5800X + AIO, RAM, SSD opcionalisan
- MSI B450 Gaming Plus Max + Ryzen 2700X + Wraith Prism + memoria, ssd, tap opcionalisan
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 500GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- MSI B450M PRO-VDH-PLUS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 90 512/12GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest