Hirdetés
Aktív témák
-
vendingo
veterán
Aki WD-vel nyomul hellen, vagy infernon, az megírná a tapasztalatait, hogy ott mennyire életképes a karakter?
-
cuki18
csendes tag
-
válasz
atidzsiforc #19467 üzenetére
Mert? Első inferno-s kék csoportunk annyira porig alázott minket, hogy a kovácsos küldi pincéjében kellett felkelnünk, mert átvették a városban a hatalmat. A végén már sírtunk a röhögéstől és cirka 1,5 óra alatt sikerült is megoldani a problémát
-
mephi666
nagyúr
válasz
Dani82 #19487 üzenetére
asi
ennyit jelent
19489: én úgy vagyok vele, hogy nyomom a monkot, amíg halad... ha szívatos lesz, akkor a bespájzolt cuccot felrántja a wizard és ő megy tovább nm elejéről... ha pedig ő is szívatós lesz, akkor jön a dh
...közben rakom félre a holmit és aki jobban áll, majd az megy... szülinapomra (júli3) jó lenne minden kariból lvl60-at elérni
-
Ilsyde
őstag
Alapesetben en is igy velekedem, de menj fel a forumra es kezdd el olvasni. Rengeteg jatekos irja hogy az Infernon Act 2-tol lehetetlen mert mindegy mennyi eleterod/vedelmed van, egy-ket utesbol lekapnak a feher mobok. Odaig is csak olyan buildekkel lehet eljutni ami tavolsagiva teszi a karaktert (weapon throw stb.) vagy csapatban, hogy a tobbiek segitsenek te meg szepen hatul maradsz mert ha hozzad er valaki akkor ropi.
Azert van kulonbseg akozott hogy valami nehez (tavolsagi karival kerulgetni es huzni a mobokat) meg lehetetlen.
-
cuki18
csendes tag
És ez a játék olyan mint az mmorpg-k hogy nagy városok meg minden és egyszerre online mindenki és több emberrel egyszerre vagytok egy helyen mondjuk?
vagy mittudomén csak dungeonok és inták alkalmával rak össze titeket a játék és csak akkor látjátok egymást?
tehát ilyen lineage, wow stílus
vagy warcraft 3 szerű..
(csak mert előző diablokkal nem játszottam és nem tudom hogyan máködtek)
-
Dani82
senior tag
http://kepfeltoltes.hu/view/120522/Screenshot000_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ezt nem értem. Miért van az, hogy ha kicserélném az equippeds intes cuccot, dexteritysre, amihez wizardként semmi közöm, akkor ekkora dmg növekedés lenne? Teljesen nem vágom
-
akela91
addikt
95 Monster kill egyhuzamban.
-
Ilsyde
őstag
Alighanem Hell Act 3-ban hagyom abba a barbart. Ahogy olvastam, lehetetlen Infernon haladni vele hiaba van 60k eleterod, 12k sebzesed es elementalis vedelmed. Sajnos jelenleg ez a leggyengebb kaszt
Eleg siralmas olvasni a hivatalos forum barbar reszleget.
Tavolsagi karikkal (foleg wizard) viszont kulonosebb problema nelkul vegigviheto, solozhato es farmolhato az Inferno.
-
Cadal
őstag
válasz
headhunter86 #19468 üzenetére
Elvileg két kiegészítő lesz hozzá. Itt egy korábbi terv a blizzardtól [link] A megjelenéssel mint tudjuk kicsit csúsztak, de attól még lehet két kieg.
-
mephi666
nagyúr
spoiler <- azért ez nem kutya, ha stimmelnek az értékek
tiszta dragon ball feeling, ahogy elindult songoku párezres harci kapacitással és legyűrte a millás dermesztőt (aztán meg jöttek még tápabb ellenek és nem volt megállás
...rég volt már, pontosan nem emlékszem az értékekre)
-
rt06
veterán
válasz
atidzsiforc #19467 üzenetére
szerintem pont jo igy, nem lehet expoit-olni ezzel sem
cserebe viszont par npc elkezdi utni oket, nemely masik meg rikacsol, jajjgatkuka: eddig (meg csak hell elejen vagyok) 3-at lattam max
(elvileg) masfel-ket ev az a 4-5 -
headhunter86
senior tag
Kieg tényleg jön majd hozzá idővel? Mert egyik ismerősöm nekem azt mondta, hogy nem lesz. Pedig én is úgy tudtam, hogy lesz, hozzá. De most elbizonytalanított.
-
atidzsiforc
őstag
Azert az durva, hogy a varosba utanad jonnek ..
-
rt06
veterán
válasz
Ilsyde #19463 üzenetére
en mar hell-en is ezt csinaltam, annyi kulonbseggel, hogy azok a molten melle fire link-esek is voltak
cuki18: igen, egyszer megveszed, es addig tolod, amig meg nem unod, nincs havidij
lesz viszont (elorelathatolag masfel-ket evenkent) ketto darab kiegeszito, szinten egyszer megvasarlos modellben -
cuki18
csendes tag
sziasztok!
annyiban segítsetek már legyetek szívesek, hogyan működik a D3?
megveszem egyszer a jtáékot jó borsos 15kért.. és akkor annyit játszok vele online amennyit akarok?
vagy van havi előfizetési díja neki?
ill ha van akkor a lemez megvásárlása mennyi online játék időre jogosít fel?
-
Ilsyde
őstag
Forumokat olvasva ez annyira igaz...
Life as a barbarian on Inferno
Azota is ezen rohogok
Bar inkabb sirnom kellene
-
rt06
veterán
válasz
mephi666 #19461 üzenetére
oldalt nbem tudok, de a lokalizacios mpq-bol ezek a monster affix-ek nyerhetoek ki:
Fire Immune
Lightning Immune
Cold Immune
Poison Immune
Minion
Cursed
DamageAura
Doppelganger
Electrified
Jailer
Fast
Frozen
Shielding
Horde
Magical
Mana Leech
Molten
Multishot
Nightmarish
Plagued
Powerful
Invulnerable Minions
Invulnerable
Stoneskin
Teleporter
Thorns
Vampiric
Fire Aura
Lightning Aura
Cold Aura
Desecrator
Extra Health
Illusionist
Knockback
Health Link
Vortex
Desecrator
Die Together
Missile Dampening
Ballista
Clone
Arcane Enchanted
Mortar
Waller
Shaman
Avenger
Linked -
mephi666
nagyúr
nem tudtok valami jó oldalt/adatbázist, ahol a rare monsterek képességei vannak kigyűjtve és az, hogy melyik fokozaton mit/mennyit kaphatnak?
csak jó lenne tudni, hogy inferno-n mikre lehet majd számítani
ui: na, csak ügyesebben kellett guglizni
ui2: thx
már csak azt lenne jó tudni, hogy melyik fokozaton milyen kombóba kaphatnak affix-eket, vagy random-e a cucc... d2-ben volt pár szívatós elosztás
-
-
Nordic
Közösségépítő
Lol, összefutottam egy vicces elite bossal: vortex+molten+fire chain. Az egészben az a humoros, hogy egyedül volt, nem voltak minionjai, ergó a fire chain tulajdonsága semmit se ért(hála istennek
-több ilyen kérek
)
Amúgy annyira gáz, hogy a fegyvereket nem lehet befesteni semmivel, mondjuk olyan festékkel, ami átlátszóvá teszi a cuccot. Vicces lenne a semmivel harcolni
-
TGaben
tag
válasz
BloodyEddie #19453 üzenetére
Alig várom...Addig pedig megnézem a többi karaktert
-
akela91
addikt
válasz
Scooby Dou #19454 üzenetére
Hacsak a haverod nem hacker, akkor nem
-
Scooby Dou
aktív tag
ha ugy jatszunk haverral hogy en racsatlakozok,de nincs megnyitva a public game,tehat mas nem tud csatlakozni,ugy ugye nem birjak feltorni az accot ?
-
Genji
őstag
"Ütőképes" jeligére lvl 49 wiz keres társat nm act4+hell végigjátszásra.
BenjiroGenji#2481 -
Wolverine
félisten
válasz
Ghoosty #19447 üzenetére
Erre még mindig nincsen hivatalosan elismert bizonyíték...
#19450: igen, pontosan.
#19449: nálad valami nagyon durva gubanc van. Biztosan nem sérült a telepítőfájl? Biztosan nincsen valamilyen hardveres probléma a gépeddel? Biztosan nem fertőzött valamilyen malware-rel?
-
TGaben
tag
Sziasztok!
Egyenlőre vendég pass-al nyomom, de már túl sok lehetőség nem maradt benne. Előrendeltem a teljeset, mert nagyon tetszik /egyértelmű/ (elfogyott sajna, várni kell rá), ha megérkezik, elég csak a mostaniban rányomni az upgade-re, beiirni a kódot, és teljes értékű lesz a mostani karakterek megtartásával?
#19451: Köszönöm!
-
Ghoosty
őstag
"Egyelőre mindenkit óva intünk a public game-ktől, mivel a csalók egy exploitot használva úgy férhetnek hozzá a BNet-es fiókodhoz, hogy megkerülik az Authenticator-t és minden egyéb védelmet."
Ez most komoly, hogy úgy el tudják lopni az accountomat, hogy csak játszom egy másik játékossal? Ez nagyon durva hiba.
-
Ilsyde
őstag
válasz
mikromanus #19437 üzenetére
57-es barbar vagyok en is, tapasztalataim alapjan muszaj ramenni a tulelesre es sebzo skillek helyett stun/knockback/slow/evade kepesseget hasznalni. Alaptamadas usson nagyot (stun stb. meg jobb), de legalabb 2-3 kepesseg kotelezo amivel el tudod kerulni az ellent.
Tegnap bekaptam egy csoport demented fallen championt (ezek a nagy hasu demonok amik odafutnak hozzad es beledrobbannak) jailer kepesseggel. Jo volt. Innentol a Hardcore karaktereken csak rohogni tudok, nem tudas kell ide hanem szerencse
-
janos1988
addikt
válasz
phanzetomox #19438 üzenetére
Enyémet próbáltad?
-
kovsol
titán
Lett egy olyan fegyverem ami olyan statot is ad, hogy +13%dmg
kellemesen megdobja így a sebzést. Meg olyat is ad, hogy nincs durability loss.
Level 52 monk 25k hp 4400dmg. Most halt meg Hell fokozaton Skelenton King. -
lanora
csendes tag
Nem kicsit bosszantó, hogy naponta oldalszám keletkezik a hsz, sok különböző játékostól, de senkinek nem maradt GP kulcsa?
Már 3x is írtam, hogy szeretnék 1-et kérni, de nem kaptam egy pü-t sem ez ügyben.
-
phanzetomox
őstag
Hát ez hihetetlen, sehogy se jó
-
mikromanus
veterán
Én 56 (lasan 57), de zsinórban haltam tegnap Act 2-n. Ép újraaszkillezés és újracuccolás gondolatával játszok. A szimplán max sebzés-max vita barb hellen már macera. menet közben összefut pár champion-minibossal amit elég macera kezelni. A zárt terek igen stresszesek majd minden kiosztásra.
Némi "gagyi" +int +allres statos, kevesebb egyéb jó statos tárgyakon agyalok. Így egy egy fal, vortex, vagy jail képesség +1 vagy két sebző a bosson és mehet a feltámadás (miután meghalok)Este leszek ha kellek
-
oxox
addikt
válasz
Cybertrone #19433 üzenetére
vegyel fel nyugodtan...47-es szintu wizz vagyok, cimbi 49-es monk...alairasomban minden fontos info (TS meg legyen
)
-
Cybertrone
veterán
Hellre keres egy wizzard, es egy DH monkot, vagy barbart! Min lvl 45, es hozzaertes szukseges, egymast segitjuk, droppotosztjuk alapon! 3an mar igazi kihivas
-
mephi666
nagyúr
de ha az ázsiaiak le lesznek tiltva eu/usa szerverekről, akkor no problem
mennyire kezelheti szigorúan a blizz, hogy adott kulccsal milyen régióba mentek játékok és azok milyen régiójú profilra lettek regisztrálva? mert ez mindenféleképp kell ahhoz, hogy megállapíthassanak egy maximális terheltséget az elkelt kulcsok függvényében, ha nem engedik át más régióba a játékosokat... innentől csak 1 lépés, hogy tiltsák az átjárogatást és kizárják a keletieket az üzletrontásból
-
oxox
addikt
van olyan achi ami mutatja az egyszerre kiosztott legtobb killt?
-
nkAAA
aktív tag
Meghackelték a játékosok accountjait
Ezúton is köszi PTech-nek az infóért
-
persil
nagyúr
válasz
mephi666 #19278 üzenetére
Ha már a "hasznosságra" mész, akkor sweeping windről szedd le azt a rúnát, mert egy kalap szerencsesütit nem ér. A blade storm ezerszer hasznosabb.
Sokáig én is amúgy a lashing tail kick-et használtam, de később lecseréltem a wave of light-ra, mert sokkal brutálisabb, össze nem lehet a kettőt hasonlítani. Ugyan az utóbbi több spirit-be kerül, de az meg csak management kérdése, ráadásul passzívval és tárgyakkal javítható. Épp ezért az exalted soul-t lecserélném a helyedben, csak az értékes slotot fogja, érdemben meg nem sokat javít a karakteren.
-
abéla
senior tag
Azt valaki tudja, hogy miért nem lehet magyar címre authenticatort rendelni? Holott azt írja Mo-ra is szállítanak. (sajna nincs megfelelő mobilom, így maradna ez...bár lehet, hogy ennyiért már van androidos fapad is
)
-
mpierre
veterán
válasz
Gorneck #19409 üzenetére
Nem csak arra, aki elmorzsolja a vonatkozó gyors gombot.
Monkunktól pl kaptunk egy fincsi kis mantrát, míg Belialt ütöttük. Healelt rendesen. Pont jókor, mert majdnem elestem.
A fentiek aktív skillek esetén tuti állnak.
Szerk.: Ja, hogy passzív?
Na azt nem tudom. Az amúgy is kaszt specifikus...
-
Andie
őstag
A nagy számok törvénye alapján sajna továbbra is félek a jóslatom beteljesülésétől. Ugyanis ha engedik, hogy egy átlag user X óra alatt megtalálja azt a szuper tárgyat (mert ha nem engednék, akkor mi értelme játszani?) - azaz a drop esélye D%, akkor ( 25 millió kóreai + 50 millió kinai ) x 24 óra = soksoksok D%
-
mephi666
nagyúr
ennek a leírásán még mindig röhögök, ha látom
...ez nem az én karakteremről készült, de a ládában őrzöm a kardját... (annak ellenére, hogy kb semmit sem ér)
-
abéla
senior tag
Hello, én wizaval nyomom, gametag-em: CorteXt#2600.
Jelenleg night act1 fele, lvl37 és írtózatos idő(valami 37+ óra, pontosan nem tudom, nem otthonról írok), szóval tényleg mindent megnézek. Sajna rákaptam az AH-ra, így azért az elején elég könnyű és igaz így a drop izgalma is elveszett, de néha kárpotol a frissen felrakott(2d) szuper cuccok fasza áron való kihalászása. Mondjuk nemegyszer előfordult, hogy nézegettem néhány mp-ig (!!) az új cuccot, majd rászánva magam a buyout-ra, kiírja, hogy biza elkelt
.
Nekem egyébként van egy gold-farm gearem(magic find-ot lexarom), meg egy (kis túlzással) bossfight. Az előbbi 4,2k hp, 1,8k dps, +50% gold from monsta; utóbbi 5,5k hp, 2,2k dps.
Ring/amulett/source/glove: +dmg, +attack speed; 10+ movement, többi int/vit, bár mostanában hajlok némi dodge-os dext-re is.
Azt azért érdemes figyelembe venni, hogy az int mellett az attack speed nagyobb mértékben nyomatja dps-t (de még a +dmg cuccok is).
Itt olvasgatva látom, a dagger/source kombóm lehet érdemes lecserélni egy dúrva dps-os 2h cuccra (hell-en biztosan), nna majd este meglátom.
Skill: ez inkább mob/champ ,bossnál magic missl+charg bl., snow bl., meg frost nova (wave helyett), esetleg familiar helyett energy armor (főleg, ha jön lvlv 40-en a passzív galvanizálás.
-
persil
nagyúr
válasz
angelside77 #19316 üzenetére
duh...
Attack speed.
BTW nagyobb táp jelenleg nincs is a játékban a két 1kezes fegyvernél. Pláne monknak. -
phanzetomox
őstag
válasz
mikromanus #19408 üzenetére
Nem állitottam le, addig ment a letöltés amig magától el nem inditotta a telepitőt.
Janos: Lehet én csinálom rosszul de nekem nem engedi megcsinálni azt amit ott irt a srác mert nem végrehajtható fájl a telepitő . -
rt06
veterán
válasz
Mr.Csizmás #19410 üzenetére
mobile alerts leirasaim
-
rt06
veterán
válasz
mephi666 #19407 üzenetére
egyreszt ezert is nyithat kesobb, masreszt szerintem meg akarjak varni, amig kicsit normalizalodik a piac, az arak, nehogy valos fizetoeszkozzel legyenek hulyesegbe ugralasok az elejen (jajj, egy ubersuper megaperfectradiant gem? adom a 10 dodot....jah, hogy 3 szinttel kesobb mar annyi esik, hogy nem tudom hova tenni?)
plusz latni, hogy eroteljesen javitgatjak is -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás #19367 üzenetére
-
mikromanus
veterán
válasz
phanzetomox #19392 üzenetére
Általánosságban az szokott a hiba lenni, hogy a downloadert leállítottad és nem megfelelően mentette így el a fájlokat. Ha a telepítési könyvtárban a "Tome" szavakat tartalmazó fileok közt van .part kiterjesztésű is, akkor ez volt. Kb ez akkor fordul elő ha látod a töltés 100% és nem csinál (látszólag) semmit, ezért nyomsz rá egy x-et
Ha nem bnetről letöltött, hanem DVD-s telepítő verzió akkor nincs tipp.
-
mephi666
nagyúr
...mert lényegében a blizznek az a lényeg, hogy minél több tranzakció legyen, de ehhez az is kell, hogy nekünk jó legyen és oda-vissza menjenek a cuccok
) könnyen lehet, hogy ezért nyit később a rmah, mert most is figyelik, hogy mi zajlik az ah-ban és állítgatnak mindenfélét, amiről kívülálló semmit nem tud
#19408: én azt figyeltem meg, hogy látszólag képes "beakadni" a telepítő, de közben csak 4gigás fájlt rámol át mondjuk a temp könyvtárból a d3installer mappába és, ha közben megszakítja az ember, akkor ott marad a .part és tuti nem fog feltelepedni... este indítottam 14én a telepítőt és aludtam: reggelre probléma nélkül felment a szűz win7 64bit-re
-
rt06
veterán
valoszinuleg nem lesz tulkinalat
ezen* (marmint a drop rate-en) akar kliens patch nelkul is tud tekerni a blizzard, igy ha kicsit is odafigyelnek erre (es illene), akkor idovel be tudjak loni ugy, hogy mindenkinek jo legyen, hasznalja akar a gold, akar a penzes ah-t, legyen akar vevo, akar elado -
Dani82
senior tag
Azt nem értem, hogy wizardnal van mondjuk egy 17 intellectes gyűrű, de esik egy sima 2-3 damage plusszos, ha leveszem az inteset és felrakom a dmg-eset, több a dmg-em.
Akkor érdemesebb a tiszta damage cuccokat felrakni az intes helyett? -
Nordic
Közösségépítő
Imádom...végre van jó drop(minden második boss-csoport dob sárgát) erre kimegyer rágyújtani és dob egy disconnectet. Naná, hogy most megint csak kéket dobnak...
Engem szerintem utálnak a játék készítői
.
Aktív témák
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Automata kávégépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest