Hirdetés
Aktív témák
-
Bird
addikt
Bakker....ActIII-ban a boss hentelése közben dobott ki.... kb. 1 perc lett volna még vissza
-
phanzetomox
őstag
Srácok mivel érdemes tevénykedni ha már elértem a 13-as szintet a starterbe ? Majd megszeretném venni , de most nincs rá pénz, épp ezét kérdem hogy érdemes még tovább tolni az első act-ot újra és újra hátha kapok valami, cuccot, vagy a gold miatt vagy bármi egyéb ?
-
rt06
veterán
nem csoda, hogy napi 1000+ hozzaszolas szuletik, ha mindenki minden olyan infot beir minden egyes alkalommal, ami senkit nem erdekel, mert vagy maga is eszreveszi, vagy siman lesz*rja
-
bajtokarpi
őstag
Ezt nem hiszem el. Megint szarakodnak a szerverek
!
-
freemanone
addikt
megállt a szerver itt is... de én 30008-at meg kapok hibának.... remélem visszajön hamar.
-
Scholes9
nagyúr
Nem tudom volt-e már, ha igen bocsi: katt
Megint toj a szerver? Ehh, épp most akartam indulni játszani...
-
válasz
FehérHolló #20379 üzenetére
Igaziból csak PÜ-ben nem tudsz emberhez méltóan írni.
Mammutfelé a gameshopban úgy olvastam volt pár db, tesco, +múlt héten írták, hogy ezen a hétvége felé lesz.
(#20378) Zebu: Anglia?
-
Mr.Csizmás
titán
3005
3003
3003mai nyerőszámaim
sz. + 75
-
Asbee
veterán
Mi a franc van már megint a szerverrel, hogy 2 szer dc azt vissza jutni már nem lehet...
-
Nordic
Közösségépítő
nekem behalt a szerver error37-el...
mod: látom nem vagyok egyedül...
-
Kasya
nagyúr
FFFFFFUUUUUUUU
Na most AH miatt nincs szero. Pedig most raernek -
Xaels
félisten
válasz
FehérHolló #20376 üzenetére
Nem akarok semmi poént lelőni, de a Starter meg a Beta szinte csak karcolja a történetet meg a játékot. Később lesz szerintem élvezetesebb.
-
törölt tag
Error 37
-
Zebu
addikt
válasz
FehérHolló #20376 üzenetére
Pont így érzem én is. Lehet leporolom inkább a Torchligh-ot....
D1rect:: jah csak itthon nem nagyon van belőle raktáron.
-
FehérHolló
veterán
Én is belepakoltam a starterbe 12-14 órát, de még mindig nem tudom, hogy meg kellene-e vennem.
Nem nyújt sokkal többet számomra, mint a Torchlight 1, vagy a Diablo 2. Ráadásul féléves béta után is gyerekbetegségekkel szenved.Másrészt nem ártana elolvasnod az amcsi amazon vásárlási feltételeit.
-
Kasya
nagyúr
Valaki tud esetleg egy olyan TS szervert, ahol konnyen lehet talalni embert coop jatekhoz?
-
Zebu
addikt
válasz
D1Rect #20369 üzenetére
Figy, magyar címem van és free delivery-t mondanak. I gaz nem zártam még le a rendelést, mert még nemtom....
Product DetailsShipping: This item is also available for shipping to select countries outside the U.S.
A starter edition-t lenyomtam, de még nem vagyok meggyőzve...
-
CocooN-z
őstag
válasz
#59070464 #20292 üzenetére
Hááát... nem tudom, nekem a GTX 260 lazán viszi az effekteket ha betöltötte, de persze kell az az 1-2 max 5 perc ha multi van.
CPU-t meg totál felesleges túlhúznom, sőt, anti-voltage és Speedstep (persze játék alatt ez nem megy
), 2.83GHz. Ha 4.0 ra is túlhajtom se lesz stabilabb az FPS.
Q9550 ről beszélek.
Az 5830 sztem erősebb kari mint az én 192SP s GTX em.
Nem is a CPU ról beszélünk direktbe, de ha nincs annyi terhelés a GPU-n jobban fog futni, de ne menjünk bele, tényleg azt nézném meg quaddal mit menne a gépeden
-
akela91
addikt
-
Zebu
addikt
Amazonról szerintetek para megvenni?
-
Wolverine
félisten
Nem, Kungen egyszerűen irtózatosan profi és jó - de ezt már a Nihilum óta tudjuk...
#20359: a szerver státusz szerint megy...
#20345: akinek Authenticatora van, azt a Blizzard - Bashiok által jelzett - adatai szerint most sem törték fel.
-
kutga
nagyúr
Most meg AH nem megy...fantasztikus.
-
De4d
őstag
Üdv.
Pár kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban.
1, Testre szabható fejlődés teljesen kilőve? bizonyos szinteken jönne elő az új képességek de kb ennyi? Semmi pont elosztás, valamely ágazat fejlesztése, legalábbis nem olyan komoly szinten mint a 2 ben.
2, kb mennyi lehet a végigjátszási ideje 15-20 óra megvan?
3, Valaki tud egy komolyabb, részletesebb történet leírást adni-magyar nyelven? -
Cybertrone
veterán
Nightmare kész... Hell Act 1 közepén járunk
Kicsit kevés a power, és az armor!
7.6k DPS-el néha necces
-
R@ZEL
csendes tag
Inferno barbárral egyáltalán nem esélytelen.All resistre,blockra és hpra kell menni,furious charge hp töltéssel,eartquake,wrath of berserker,war cry resistes runa,frenzy vagy cleave és revenge.Szívesen.
-
Saccco
nagyúr
Nah mindenkit felvettem Cadal listájáról.
-
ooooobi
senior tag
Lehet mär publicolni, vagy még mindig fennäl a pénceltünés veszélye, vagy ez csak vaklärma volt?
-
Zan
aktív tag
Szevasztok!
Na sikeresen végig"szenvedtük" a nightmare-t!
Azért it már rendesen figyelni kellett,pedig ez még csak a második nehézségi szint volt...! Eleinte sok volt a megmihálylás,de aztán végra találtam egy játszható skill-sort! Röviden:
Bal klikk: Grenades (stun granade rune-val)
Jobb klikk: Cluster arrow (ugyan csak sun rune-val)Ezen kívül 1-esen van a Lightining rod-os trap, 2-esen Vault, 3-ason Caltrops Jagged rune-val, 4-esen pedig a Preparation a szerintem zseniálisan használható Focused Mind rune-val. Kb. eddig olyan 10x mentette meg a seggemet a biztos haláltól
! Így,ilyen beállítások mellett a teljes stun birodalmában tudom tartani majdnem az összes bosst
!->egyenlőre
Most kezdem hell-t GazCamp3rrel,a lifom kb 17k,dps egyenlőre még csak 2,3k...meglátjuk! -
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha már volt elnézést, 2000 új hsz volt.
-
RI/OS
addikt
édes istenem, remélem nem nerfelik az infernot...semmi kedvem 2 hét alatt befejezni a játékot
wowba mé'nem sírnak, hogy nem tudom lesolozni a 40-es hc instát?
-
Wolverine
félisten
válasz
föccer #20307 üzenetére
Kell, mégpedig a skillek és passzívok, valamint a gear kiválasztásával; illetve magasabb szinten az ellenfeleknek gyilkosabb trükkjeik lesznek, amiket ki kell védeni (vagy el kell előle futni). Alacsony szinten és normál fokozaton viszont az a feladat, hogy ami szembejön, azt addig üsd, amíg mozog; és a biztonság kedvéért esetleg egy kicsit utána is...
-
akela91
addikt
Egy kis fórum hozzászólás:
Egy probléma felvetés:
"Good luck with thoughtless changes like this.
Hope it comes with a 'Inferno mobs now hit for 40% less' patch or you can wave bye bye to a lot of customers."
_____________________És a válasz Blizz-től:
"The theory that better gear will help has already been debunked by Monks who can completely bypass dps and stack insane Resist-All and armor (with the help of "overpowered passives"), to the point that they have more health and armor than someone in the best gear in the database would be able to get - yet still get 1 shot in Inferno Act2+.
Take a look at demon hunter. You get 1 shot by literally every monster act 2+ in inferno. Lets say you get perfect gear from farming act 1, and get double the life and damage you have currently. So now you take TWO swings to kill (this is from ANY hit, remember). "
-
Mr X
veterán
Üdv!
Bár nem szoktam kuncsorogni, de megköszönném, ha valaki megszánna egy guest pass-al.
-
Lares
csendes tag
Gondoltam már, mielőtt elmennék dolgomra, pihenésként tolok egy kis D3-mat. Majd ez a látvány fogadott...
Azért ez egy kicsit túlzás
-
Vistaboy
veterán
válasz
föccer #20307 üzenetére
Ha eddig nem tetszettek a hack & slash játékok, akkor még a Diablo III sem fog meggyőzni az ellenkezőjéről. Ugyanúgy, mint például én nem szeretem a stratégiai játékokat, ezért nem próbálom ki a StarCraft II-t, pedig az is Blizzard játék és a maga stílusában legalább akkora név, mint itt a Diablo III.
Nem a te stílusod, ennyi.
-
akela91
addikt
Pont erre gondolok igen.
Gondolom semmi info mikor jön...
Egy webes felületű AH-nak is örülnék. A munkába/suliba/rossz laptopon is lehetne AH-zni amikor épp nem tudsz játszani.Most nem vagyok otthon de ahogy látom nem élnek az európai szerverek jópár órája. Esetleg lesz valami patch most, vagy csak karbantartás? Milyen balance várható a közeljövőben, (a mantrásat olvastam)?
-
kornel76
aktív tag
válasz
föccer #20307 üzenetére
Szerintem a starter alapján nem fogsz kedvet kapni hozzá, ha eddig nem jöttek be az ilyen játékok. Az inkább étvágyfokozó ha eddig is rá voltál kattanva.
Hasonló (tehát hasonló és nem ilyen jó) game volt a Titan Quest, ha az bejött akkor ez is be fog, ha nem akkor ez sem fog tetszeni.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
BloodyEddie #20304 üzenetére
akkor végre tiszta.Battle net-en rámegyek a games & codes fülre ott upgrade a game és ez jön be.
-
föccer
nagyúr
válasz
V.Stryker #20299 üzenetére
Hát, nem is tudom. Valami változatosabb játékélményt. Hogy valami intuíciót, vagy gondolkodást kelljen a játékban használni. Hogy ne csak annyi legyen, hogy nyomom a támadást meg a képességeket kilószámra, meg válogassak a felszedett itemek közül.
No mindegy, majd meglátom. Végig viszem a startert. Majd a végén nyilatkozom még egyszer.
üdv, föccer
-
akela91
addikt
Elérhetőek már a blizz honlapján valahol a karakterjeink, itemjei,statjai?
-
Ööö lehet már volt - keresővel nem találtam teljes listát -, de lehet valahol olvasni arról, hogy miket hotfixeltek sunyiban? Olvastam részleteket, offi fórumon kint van a Boon of Protection hotfix is, de teljes listát nem láttam. Érdekelne, hogy mit mennyire nerfelnek le.
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Automata kávégépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest