Hirdetés
Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
lehet én vagyok lusta, de nem lehetne az #16248-as moderátori hozzászólást belehákolni az #1-be? azt könnyebb meglelni.
-
akela91
addikt
Ti kibírjátok, hogy a fehér sima itemeket ne vegyétek fel, vagy visszateleportáltok 3 percenként eladni?
-
-
Junkie
aktív tag
Amit írtam az armor cserénél volt, nem fegyver
szóval 99,9%-ban biztos vagyok, hogy úgy van ahogy írtam meg diablowikin írnak egy ilyet a demon hunter és monk sebzés mellett hogy mit befolyásol a dex:
Dexterity governed a character's chance to critically hit a target, chance to dodge an attack, and chance of being interrupted by getting hit.
1 point of Dexterity gave: (based on Class)
+x% Critical Strike Chance
+x% Dodge Chance
Lowered chance of being interrupted by getting hit.Persze gondolom a hangsúly a based on class-on van, hogy ki mennyit profitál belőlük.
-
rt06
veterán
válasz
akela91 #18984 üzenetére
dps = damage per second, vagyis atlagos sebzes masodpercenkent
a fegyver sebzeset kell szorozni annak sebessegevel (attacks per second), majd ezt felszorozni a strength-helegy 22-35 sebzesu, 1.20 sebessugu fegyver dps-e 34.2, s ha ez egy 240 elsodleges attributumu karakternel van, a karakter dps-e 116.28 (nem szamolva a kritikussal es a skill-ekkel)
Cyberbeni: igazad van, kihagytam az armort, koszonom
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
BloodyEddie #18987 üzenetére
Kódot kell be regisztrálni, nem kell mást telepíteni hozzá.
Ptech: Barbár buta népség, nem kell neki int.
-
BloodyEddie
őstag
Starter kliensről hogy lehet teljesre upgradelni? Nem találtam más klienst az oldalon, csak ezt, elvileg ez is van nekem telepítve starterhez. Ha meglesz a teljes, elég csak azzal belogolnom és menni fog?
-
akela91
addikt
válasz
Junkie #18982 üzenetére
Köszönöm az okítást, majd kitapasztalom mennyivel éri meg csökkenteni a strenghet, úgy hogy növelem a dex-et int-et és mindamellett nőjjön a dps. Apropó, ti a DPS-t mire értitek pontosan? Van ugye, a strength ami most 240, van a fegyó aminek 31. Gondolom a 31, mert az alatt van, hogy : damage per second...
-
rt06
veterán
válasz
akela91 #18978 üzenetére
nem, a block rate az mas
nem tudom a sorrendet, de az alabbi lehetosegek vannak:
1: nem talal el - erre van hatassal a dodge % (ez a legjobb)
2: eltalal, de pajzzsal veded - erre van hatassal a block % (ekkor a block damage ertekevel csokkent sebzest kapsz)
3: eltalal, teljes ertekben (ez a legrosszabb, de meg ekkor is csokkenti a resist)Junkie: ha rakattintasz a detals-re a karlapon, ott mutatja a reszletes adatokat, s kozte a critical chance-et is, azt ellenorizd
a dps novekedese lehetett sokmindentol, pl a fegyver alapsebzese mas, a sebessege mas -
sith7
félisten
válasz
Mr.Csizmás #18960 üzenetére
igen, erről, csak attól félek, hogy a sima "goldos" az vagy megszűnik, vagy semmit nem érő cuccok lesznek csak benne ...
-
Junkie
aktív tag
válasz
akela91 #18969 üzenetére
Nem feltétlen, a barbár ha jól rémlik crit chance-et is kap dex-ből, szóval ha mondjuk egy +50 strenghtes valamit cserélsz olyanra ami +45 strenghtes és van rajta pl +30 dex is, akkor a strenght csökkenés ellenére növekedni fog a dps-ed. Persze ezek csak hasraütésből írt számok, a pontos határt/átváltást nem tudom, hogy egy strenghnek mennyi dex felel meg dps-be. Illetve igen azt sem szabad elfelejteni, hogy a dexből dodge-ot is profitál mindannyiunk kedvenc barbárja
-
rt06
veterán
válasz
janos1988 #18966 üzenetére
act 2, kashim outpost, command post
vagy
act 2, alcarnus, alcarnus cellar (inkabb ez lesz az)de kosz a tippet, este megnezem
akela91: nem, hiszen neki is kell dodge es resist
persze ez nalam is csak sokadlagos, elsosorban str-re, masodsorban vita-ra megyekde ezt mondtam tobbszor, hogy nagy szerepe van az item-eknek, azzal dotod el, pl baba eseteben, hogy mit akarsz csinalni
lehet nyomni a vita+dex+int kombot, es akkor vagy meg sem tudnak utni, vagy ha meg is utnek, csak minimalisan sebzodsz, cserebe viszont nem lesz rendes sebzesed, vagy lehet menni full str+dmg build-re (en ezt csinalom), ahol mindent elfujsz a palyarol, viszont 1-2 pofontol felborulsz, illetve lehet probalkozni az arany kozeput megtalalasaval -
rt06
veterán
válasz
Djuree #18956 üzenetére
nem, 1%
viszont ha mar amugy is van +500 dex-ed, es felveszel egy +50 dex-es targyat, az nem azt jelenti, hogy az akkori sebzesedhez adodik hozza meg 50%, hanem hogy az addigi +500% +550%-ra modosulamugy kicsit pontosabban (bar fejbol irom, most ninsc elottem a jatek, de ott vannak tooltip-ek) ugy van, hogy:
strength: +1 armor, +1% sebzes barbarnak
dextery: +.1 dodge, +1% sebzes monk-nak es daemon hunter-nek
intelligence: +.1 resist, +1% sebzes wizard-nak es witch doctor-nak
vitality: +10 elet (bar nekem gyanus, mert a sajat karimon +huszonvalamennyit ad, es nem remlik, hoyg lenne beallitva ilyen passziv - lehet, hogy ez szintfuggo?) -
Junkie
aktív tag
Biztos, hogy a kijelzőn rengeteg múlik, az adataimnál szereplő cuccal és egy színhelyesre kalibrált Dell U2311-el tolom, minden beállítás maxon, fullhd-ban, vsync-el, és minden látszik, nincs olyan feelingem hogy sötét lenne, vagy világos, gyönyörű az egész úgy ahogy van.
-
janos1988
addikt
-
L4mie
veterán
válasz
Mr.Csizmás #18937 üzenetére
Köszi chekkolom, úristen jobban pörög ez a fórum mint a Bf3 vagy a ME3 indulás után O.o
-
Lézerparaszt
őstag
Tudna valaki küldeni privátban egy próbakulcsot pls ? Ha esetleg több is jönne, visszaküldöm a felesleget. Ismerősömnek kéne, én meg annualos vagyok, nem kaptam :s Köszi !
-
F-ECT$
titán
Betárazom magam ide, hogy ne teljesen noobként kezdjek neki pár hét múlva a kalandozásnak.
-
Andie
őstag
válasz
Wolverine #18941 üzenetére
Igen, ez lehet alapvetően a gond, hogy ezen a vacak HP-n olyan szar matt, életlen a képernyő, hogy az rémes. Fogalmam sincs, hogy lehetett ilyet kiadni anno, pedig ez valami 450ezres gép volt mikor megvették flottában. Még netezéshez, programozáshoz elmegy, mer ott nem kell csillivilli képernyő, de már ott is kijön, ha egymás mellé teszem akár ezt a PH főablakot a fujin meg a hp-n, hát a fuji képe "él", világos, éles, ragyog - a hp meg mint aki halni készül, sötét, életlen, kontraszttalan. És hiába próbálom az ATI driverben álligatni a gammát/bright/contrast/ stb-t, csak rosszabb lesz.
Ezér többnyire csak a tv-n tudom élvezni a játékot (naja, 46''-on van egy filingje)- ott szépen kijönnek a szinek, és a sötétség sem olyan zavaró az első pályákon - de nem mindig tudok ott nyomulni, mer pl asszony nézne valami müsort...
Van ehhez a HP 8510p-hez valami screen-kalibráló program, vagy valami?...
-
Ilsyde
őstag
válasz
X Factor #18940 üzenetére
Mi negyen voltunk (en, ket wizard meg egy DH) es ugy kapott le ket specko utessel. Egyedul valoszinuleg jobban birtam volna mert ugy kevesebbet sebez.
Azota felig-meddig torodom csak a vitality-vel es probalom eroltetni a strength-et a sebzes miatt. Ezert is van az hogy egy magasabb szintu DH vagy wizard nagyobbat sebez a barbarnal (mert nekik annyira nem szamit az eletero). De igy a jo, ha ugyanannyit vagy kevesebbet sebeznenek akkor semmi ertelme nem lenne veluk menni.
-
rasoio
csendes tag
Üdv!
Tud valaki ajánlani üzletet, ahol kedvezőbb áron lehetne most megvenni a játékot ?
-
törölt tag
válasz
Wolverine #18941 üzenetére
A kalibrálás igen jó ötlet.
Az említett én 2311-em is kalibrálva van.
Wolverine: bízom benne hogy már holnap játszhatok (de félek nem így lesz).
-
sittes79
addikt
Tudom kereső meg gugle, de hol van leírva pontosan, hogy melyik class-nál mit jelent ez a vitality, meg dexter meg int.....
-
_gabber_
csendes tag
Üdv!
Ezt a narancsot szeretném cserélni hasonló minőségű DHval használható cuccra (fegyók, ill. class only előnyben)
tisztában vagyok vele, hogy nem a legjobb cucc de hátha valakit érdekel.
Tag: Gabber#2446 -
Djuree
félisten
hát ha már nem voltak képesek a rajongók kívánalmainak eleget tenni és sötétebbre állítani a játékot akkor ne bannolgassanak itt. vagy legalább lehetne változtatni a játékban: fasza diablos darkos graf or szar barbis wowos hellokittys fosadék graf. így nem lenne probléma. ha bannolnak emiatt írok nekik egy szépet, aztán megnézhetik hogy mikor veszek mégegyszer blizz játékot. van ezer másik játék, nem fogok unatkozni...
de tegye fel mindenki és akkor nem bannolnak senkit -
Wolverine
félisten
Csak arra akartam utalni, hogy van CRC check a kliensben (valsz. nem csak ennyi).
Egyébként 2 monitoron próbáltam ki a játékot, az egyik a régi Samsung 913v monitorom, amivel általában játszom, a másik egy színhelyesre kalibrált Samsung P2370HD tv-monitor. A különbség ég és föld: ami az előbbin alig látszik és sötét, az utóbbin tökéletesen látható. A helyedben rászánnék némi pénzt és bekalibráltatnám a laptopot, vagy külső monitoron játszanék (esetleg ha van a neten kalibrált profil a kijelzőhöz, akkor leszedném és használnám).
#18934. hogyne lenne, a topicban is linkeltek már párat.
#18936: az átfutási idő függ attól, épp milyen roham van ticketek terén. Most épp rengeteg van a D3 rajtja miatt, szóval rossz esetben pár nap lesz...
-
törölt tag
Na most abszolút ráérek bájcsevegni, amíg nem tudok belépni és resetelik az Authenticator-omat.
(nem vicces). Egyébként nem tudja valaki ennek az átfutási idejét véletlenül?
Szerintem nincs gond a D3 grafikájával. Mondja ezt, aki egyenlőre nem natívban, egy ócska VGA kártyával játszik (1366x768/Low/noAA-ban). Szerintem a kijelzőkkel lesz a probléma. Nálam egy Dell 2311 üzemel (átlag feletti kijelző, de nem közel sem egy Eizo) és nincs semmilyen problémám (igaz redőnyt használok szeretettel). Egyenlőre nem igazán tervezek semmilyen modifikációt. Úgy használom, ahogy azt legyártották.
-
Djuree
félisten
válasz
Szuperboci #18913 üzenetére
az nagyon kell
-
L4mie
veterán
Uff, Pony lvl-hez a botot miből kell összerakni, van valami recept leírás valahol? O.o
-
Scheffer
tag
[Mit gondoltok erről a videóról?]
A videóban Infernon Demon Hunterrel próbálja meg lecsapni a Butchert, de nagyon nehezen megy neki. Gyakorlatilag ha egyszer eltalálja a nagy melák, akkor a Demon Hunter szépen összecsuklik. Esetleg van itt olyan, aki már itt tart?
-
Andie
őstag
válasz
Wolverine #18912 üzenetére
Tudtommal - és a letöltött csomagot átvizsgálva, txt-t elolvasva - semmiféle gyári file-on nem változtat a mod. Plusz file-okat másol be a könyvtárba, és azokat használtatja a videókártyával direct3D rendering esetén, egy d3d hook segítségével. Kb ugyanaz, mint a fraps - rárajzol a képernyőre egy extra effektet/infót. Sehogy nem avatkozik be a játékba, sem a memóriába, sem a vinyón a file-okba. Legalábbis ezt állítja.
Namost a játék könyvtárába idegen fileokat másolni is tilos/tiltott? (a saját gépemen csak azt csinálok már amit akarok..)
Fraps tiltott?Ja, (szerk): nem a "sötétségével" van bajom a pályáknak, hanem ezzel a homályos, maszatos, láthatatlan összhatással. Hogy az első pár helyszinen alig láttam valamit, csak hogy támadnak, de nagyon, én meg kattingattam vaktában, azt vagy eltaláltam őket vagy nem. Sokszor a laptop képernyőjét kellett forditgatnom, különböző szögekben megnézni, hogy mi is az ami ott van a képen.. jéé, egy hordó. Oké. Aztán a belső helyszineken, pl templom, vagy pincék már egy fokkal jobb volt, ott csak szimplán sötét volt, de legalább nem volt maszat az egész képen, mintha rátüsszentettem volna és elkentem volna
D2-ben tetszett, hogy ugyanazon a pályán volt este is meg nappal is. Oké, legyen éjszaka, legyen sötét, igy reális, adja meg a filingjét a dolognak. De legalább legyen esélyem, hogy rendes fényben is megnézhessem a pályát, mer amúgy a graf. gyönyörü, és fantasztikus.mobal:
-
frame>24
addikt
dark3d:
Nem tudom, én nézegettem ezt stronger meg hardcore beállítással is, de nem érzem azt a "hűha" érzést, igaz, csak a weblabos demo-t láttam + 1-2 scrnshotot itt.
Attól tartok, a Diablo első részének igazi sötét hangulatát inkább a ZENE és a HANGHATÁSOK adták.
Az a tényleg vad hupi-lilaság, amiről az első képek alapján itt is beszéltünk, már eltűnt.
Mindegy, lehet ma du. megnézem otthon rendesen fullscreenben.mephi666: na a Széklet 2, az aztán tényleg "túlszaturált"
-
mephi666
nagyúr
válasz
dilipok #18920 üzenetére
én meg még mindig nem értem, miért jó ilyenekkel szórakozni? 15-16éve kezdtem dia1-gyel, mostanában hell moddal szórakoztam sokat (meg időszakosan rá-ráfüggtem... szerintem több ezer óra benne van), aztán dia2-vel még többet játszottam, de a gyomrom bevette azonnal a d3 grafikáját... maga a játék meg jobban függővé tesz, mint 12éve a d2 (mondjuk ebben az is benne lehet, hogy p166mmx+32mb sdram-mal elég neccesen ment)
nekem tetszik a blizzard munkája: össze lehet hasonlítani a játékot pl. torchlight-tal (sacred2-vel), ami már a szememnek egy csiricsáré színkavalkád, de ez nem az... oké, hogy vannak színes effektek/helyek, de nem ez a jellemző a játék egészére... szerintem jól eltalálták az arányokat
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
dilipok #18920 üzenetére
Engedni sem akarják, mert azzal engedélyt adnának egy manipulatív programnak a futtatására. Ez után csak 1 lépés és lehetne más programot is futtatni legálisan.
Az meg nem lenne jó nekünk hosszabb távon.Az, hogy csak be kell másolni a könyvtárba nem jelenti azt, hogy semmihez nem nyúl különben nem lenne más a játék sem.
-
dilipok
veterán
-
Ptech
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
medvezsolt #18914 üzenetére
Lehet a monitorjuk nem színhelyes.
S-IPS paneles TV-n tökéletes volt nekem eddig a játék. -
medvezsolt
senior tag
válasz
Wolverine #18912 üzenetére
Egyébként mi a gond a színekkel? Ilyen lett és kész, szerintem hangulatos. Eleve sem lehet azt mondani, hogy azért sötétíted le mert hogy olyan legyen mint a diablo régen. Szerintem mivel a d2 grafikája bőven régi már, így nehéz ezt a sötétség kérdést is hasonlatokkal jellemezni..
Én se tenném fel ezt a modot, hátha lája blizz, hogy vannak plusz filék. -
buherka
addikt
Köszi skacok a megnyugtató szavakat.
Persze, ha már félrerakattam így nem csinálok segget a számból. Tehát megveszem.
Úgy sem fogok tudni játszani vele egész nap. Csak ha időm engedi. Tudnék vele többet is szórakozni, mert lenne rá lehetőségem, de mivel állandóan online kell lenni, így korlátozottak a lehetőségeim.Na majd meglátjuk...
-
Andie
őstag
válasz
Nordic #18893 üzenetére
Köszi szépen!
A többivel is egyetértek: nem hinném, hogy bármilyen algoritmus van arra, hogy figyelje a kontraszt/brightness, stb beállításokat, vagy valami crc check, hogy amit beolvasott file-t, az valóban gyári-eredeti-e (főleg hogy az update úgy látom már alapeleme a játéknak, hisz azzal indul).
D2 magyarításnál ennél mélyebb dolgokba nyúltunk bele (videók, png képek, stb), és azt sem tudták érzékelni - legalábbis nem volt olyan, hogy emiatt bannoltak volna valakit. -
Djuree
félisten
válasz
Szuperboci #18894 üzenetére
eleve nem tudom miért csinálták ilyen szinesre. azért nem olyan gáz, a kezdeti képeken sokkal barbisabb volt, a nyomás hatására kicsit darkosítottak, de közel sem eléggé. igaz nekem így is tetszik, de a darkd3-at én is felrakom.
-
phanzetomox
őstag
Üdv srácok !
Biztos már sokan jöttek ilyen kéréssel de azért meg kérdezem : Nincs esetleg valakinek guesst pass-ja amit elajándékozna ? Nagyon vártam a game-t de sajnos most egyéb problémák miatt nem tudom meg venni, majd érettségi után melóból.
De már nem bírom ki , gondolom megértitekHa lesz ha nem előre is köszi
Szerk: Időközben előző fanatizmusom topicjában (battleforge) kaptam egyet Onset kollégától
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Automata kávégépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest