Hirdetés
Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz
Rankerz #23866 üzenetére
Az szép...
Na pont erre utaltam.
Biztos sokat nézték a TV macit...aztán arra gondoltak, hogy ilyenkor irány az ágyikó. -
buherka
addikt
Skacok...én tegnap kezdtem a játékot és láttam, meg tapasztaltam is hogy az EU-s szeró egy kalap fos. Így elkezdtem a játékot US szerón. Simán ment...azonnal beengedett, mindig.
Most ez mennyire gáz?
Nem vagyok egy nagy gémer, tehát csak úgy singliben nyomom.
Azt tudom hogy karaktert nem lehet átvinni más szeróra.Nem picsogni jövök ide...félre ne értsetek.
-
buherka
addikt
12.4.es Hotfixet raktad fel, vagy csak a sima 12.4-es verziót...mert az sem mindegy. Nekem olyan bugos volt a sima 12.4-el, mint a dög.
Szaggatott, meg szétesett a kép.Én Fraps-al mértem. Azokkal a beállításokkal, amit írtam, a nagy csihi-puhi közben se esik le 25-30 alá. Ha csak mászkálok, akkor olyan 40-50 fps körül mozog.
-
buherka
addikt
Aha...és ezt tapasztalatból mondod, vagy csak "olvastad valahol" ?
Az én TP T500-as notimban lévő HD3650-el vaj simán fut 1280x800-as felbontáson.
Texture...High
Shadow...Medium
Physics...Low
Clutter Density...MediumHa ezzel a beállítással nyomom akkor teljesen oké, ha már rárakom az élsimítást, akkor már nem az igazi, de még úgy is játszható.
Nem árt felrakni 12.4a hotfix VGA drivert sem. -
buherka
addikt
válasz
bajtokarpi #22463 üzenetére
Nekem is a Ksz-ből hozza holnap a futár a motyót. Remélem nem fogok szopókázni vele.
Végül is van rá 12hó gari...viszem vissza a gecibe, ha nem megy rendesen. -
buherka
addikt
Köszi skacok a megnyugtató szavakat.
Persze, ha már félrerakattam így nem csinálok segget a számból. Tehát megveszem.
Úgy sem fogok tudni játszani vele egész nap. Csak ha időm engedi. Tudnék vele többet is szórakozni, mert lenne rá lehetőségem, de mivel állandóan online kell lenni, így korlátozottak a lehetőségeim.Na majd meglátjuk...
-
buherka
addikt
Félrerakattam egy boltossal a játékot, mert még nem vettem meg. Csütörtökön megyek érte.
De folyton folyvást azt olvasom, hogy xar a szerver, laggol a játék, nem fogadja el a kódot...stb.
Egyik kollégám is megvette a Collektor's kiadást 30 ropiért. 2 napja szinte semmit nem tud vele játszani, mert nem engedi belépni.Nem rinyálásból írom, de ha kiadok egy talicska pénzt valamiért, akkor nem a dobozát akarom nyalogatni, meg szagolgatni.
Aktív témák
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- iPhone topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Sonitus Acoustics abszorberek és diffúzorok
- Nagyon kedvező áron! Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) + RX 6800 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest