Hirdetés
Aktív témák
-
Andie
őstag
válasz
Wolverine #18912 üzenetére
Tudtommal - és a letöltött csomagot átvizsgálva, txt-t elolvasva - semmiféle gyári file-on nem változtat a mod. Plusz file-okat másol be a könyvtárba, és azokat használtatja a videókártyával direct3D rendering esetén, egy d3d hook segítségével. Kb ugyanaz, mint a fraps - rárajzol a képernyőre egy extra effektet/infót. Sehogy nem avatkozik be a játékba, sem a memóriába, sem a vinyón a file-okba. Legalábbis ezt állítja.
Namost a játék könyvtárába idegen fileokat másolni is tilos/tiltott? (a saját gépemen csak azt csinálok már amit akarok..)
Fraps tiltott?Ja, (szerk): nem a "sötétségével" van bajom a pályáknak, hanem ezzel a homályos, maszatos, láthatatlan összhatással. Hogy az első pár helyszinen alig láttam valamit, csak hogy támadnak, de nagyon, én meg kattingattam vaktában, azt vagy eltaláltam őket vagy nem. Sokszor a laptop képernyőjét kellett forditgatnom, különböző szögekben megnézni, hogy mi is az ami ott van a képen.. jéé, egy hordó. Oké. Aztán a belső helyszineken, pl templom, vagy pincék már egy fokkal jobb volt, ott csak szimplán sötét volt, de legalább nem volt maszat az egész képen, mintha rátüsszentettem volna és elkentem volna
D2-ben tetszett, hogy ugyanazon a pályán volt este is meg nappal is. Oké, legyen éjszaka, legyen sötét, igy reális, adja meg a filingjét a dolognak. De legalább legyen esélyem, hogy rendes fényben is megnézhessem a pályát, mer amúgy a graf. gyönyörü, és fantasztikus.mobal:
Aktív témák
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9 / 6 mag i7, 32/512GB, 4GB Radeon - garancia ( 4442)
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512, 4GB Radeon - garancia ( 97)
- Macbook Pro 13" - 2018, 16GB RAM, i7/i5, 512/256GB SSD, touchbar - garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest