Aktív témák

  • Andie

    őstag

    válasz Wolverine #18912 üzenetére

    Tudtommal - és a letöltött csomagot átvizsgálva, txt-t elolvasva - semmiféle gyári file-on nem változtat a mod. Plusz file-okat másol be a könyvtárba, és azokat használtatja a videókártyával direct3D rendering esetén, egy d3d hook segítségével. Kb ugyanaz, mint a fraps - rárajzol a képernyőre egy extra effektet/infót. Sehogy nem avatkozik be a játékba, sem a memóriába, sem a vinyón a file-okba. Legalábbis ezt állítja.
    Namost a játék könyvtárába idegen fileokat másolni is tilos/tiltott? (a saját gépemen csak azt csinálok már amit akarok..)
    Fraps tiltott?

    Ja, (szerk): nem a "sötétségével" van bajom a pályáknak, hanem ezzel a homályos, maszatos, láthatatlan összhatással. Hogy az első pár helyszinen alig láttam valamit, csak hogy támadnak, de nagyon, én meg kattingattam vaktában, azt vagy eltaláltam őket vagy nem. Sokszor a laptop képernyőjét kellett forditgatnom, különböző szögekben megnézni, hogy mi is az ami ott van a képen.. jéé, egy hordó. Oké. Aztán a belső helyszineken, pl templom, vagy pincék már egy fokkal jobb volt, ott csak szimplán sötét volt, de legalább nem volt maszat az egész képen, mintha rátüsszentettem volna és elkentem volna :D
    D2-ben tetszett, hogy ugyanazon a pályán volt este is meg nappal is. Oké, legyen éjszaka, legyen sötét, igy reális, adja meg a filingjét a dolognak. De legalább legyen esélyem, hogy rendes fényben is megnézhessem a pályát, mer amúgy a graf. gyönyörü, és fantasztikus.

    mobal: :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

Aktív témák