Hirdetés
Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Authenticator fönt van Google play-en is (ingyenes), meg a battle.net-en is, de úgy tudom, hogy azért fizetni kell fél eurót. Kérdezném, hogy van-e különbség a kettő között (szerintem nem kéne)? Ugyanolyan megbízhatóan működik a play-es, mint a battle.net-es? Kíváncsi lennék a tapasztalatokra.
Köszi
-
Mukorka
addikt
Potit most én se toltam ellene , lvl 25 wd-vel mentem 3000 hp-val és 260 dps-el. Másik karakterem viszont (akivel először találkoztam vele ) volt 1200 hp és 200 dps és ki nyírt simán. Mondjuk a hp-m most is lement 1/3-ra ami jelzi hogy meg is haltam volna ha megint ilyen stattal megyek. Talán hc karakterrel csak egyszer nyomtam potiont azt is még sk ellen.
-
Mukorka
addikt
Azért a Belial elleni harchoz elég rendesen fel kell készülni... elvertem 50k-t a hc karakterre hogy biztosan meglegyen mert normal karakteremet elég gyorsan megölte.
(#17692) -=Libria=-: 800 vitality? wtf ..
Nekem Wd-vel van 3000 hp-m ami bőven elég volt a 2. főboss ellen. dps viszont alacsony nálad, annak ilyenkor már illik 300 körül lennie.
-
Amur
addikt
Hol van most a legjobb áron? mindegy hogy dobozos vagy digitális verzió!
-
sith7
félisten
válasz
jim_raynor70 #17676 üzenetére
-
Kobe
veterán
demon hunternek 24-25 ös szinten mi lenne az "optimális" statja kb ?
Perpill egy 24-essel tolom normalon, kb 800 vitality, 200 körüli dexterity és 185 dps
kicsit gyengének érzem, vagy ez még elmegy ?
-
gdevil
aktív tag
Utálok kéregetni, de három gyerkőc mellett meg kell gondolnom, hogy kiadok-e egy játékért 13-15k-t. Szóval nagyon szívesen kipróbálnám, ha valakinek lenne egy fölös Guest Pass-a.
Köszönöm szépen! -
Neró
őstag
válasz
atidzsiforc #17674 üzenetére
Az nem rossz, remélem az enyém is eljut idáig.
-
mcsabee
senior tag
SZPOJLER!!!!
Kemény, két phase kilőve. Utolsó phase jön. Plusz eltört a wizard majdnem összes cucca, omg, ez de kemény
És megint vége, durva.
-
-
mcsabee
senior tag
válasz
Cingáriusz #17680 üzenetére
Nightmare a1-től esnek.
SZPOJLER LEHET, CSAK ÓVATTAL
/e: Nézem ezt az inferno Diablo killt, a method team próbálkozik, de hogy semmi értelme nincs, mind phase 2 egy hiteli az egész bandát, beszarás... Emberek, szerintem mi, hétköznapi playerek egyhamar nem érünk ide.
-
A craftolás fejlesztéséhez szükséges PAGE OF BLACKSMITHING-eket hol/hogy lehet beszerezni? Találni lehet mint bármi mást?
-
Wolverine
félisten
válasz
kexksz #17636 üzenetére
Csak akkor, ha igazolod, hogy a) tényleg a tiéd az account, b) tényleg az az igazi neved, amire változtatni akarod. és persze meg tudod indokolni, miért nem a valódi neved van most megadva...
#17642: BattleTages barátfelvételnél a BattleTaget látod, mást nem.#17637: az androidos ingyenes, de a telefonodhoz kötött; ha elhagyod, az pech. A kütyü is elveszthető és az eleme is lemerülhet... ráadásul nem ingyenes. A döntés a tiéd.
#17671: digitálisan nem nagyon árulja senki a Blizzardon kívül... náluk viszont a magyar árakhoz képest piszok drága.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
FehérHolló #17594 üzenetére
Természetesen az SS készítése pillanatában a háttérben futott a D3, mivel kitaboltam.
Játék közben a háttérben futott a Feladatkezelő széthúzva 1920 szélességre, hogy egyből TAB után tudjam lőni az SS-t róla.
A proc terhelés a játék alattit mutatja, mivel egy TAB után késlekedés nélkül meg is csináltam
Amúgy kösz, hogy amatőrnek nézel
kovsol
Szándékosan vsynceltem be. Így is nagyon szépen folyamatosan fut, tehát nem láttam értelmét a 150fps melletti magasabb proci terhelésnek
proci985
VGA terhelést nem néztem, de majd rálesek
-
sith7
félisten
Az gáz, hogy most ott voltunk anyóséknál, és amikor megláttam a piros köves aranygyűrűjét, akkor egyből az ugrott be, hogy mennyi pluszt ad ?
-
ha valaki digitálisan szeretné meg vásárolni hol a legolcsóbb?
-
rt06
veterán
válasz
LordAxwell #17649 üzenetére
lehet jobb lenne kevesebb vita, tobb str
legalabbis a 10k sebzes melle rendkivul kevesnek talalom a 800 sebzest
nekem lv34-en 3k elet melle van 650 dps-emSonja: neked is csak azt tudom mondani, hogy az a dps eleg kevesnek tunik
-
Absinthe16
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek esetleg van egy guest pass kipróbálni a játékot?
Privátban várom.
Köszönöm! -
Scheffer
tag
A Demon Hunter kezébe érdemes 2 Hand Crossbow-t adni 1 Crossbow+ Quiver helyett? Előbbinél nem tapasztaltam semmi előnyt, míg utóbbinál nagyobb sebzéseket tudok kiosztani, ráadásul olcsóbb is.
-
RI/OS
addikt
válasz
LordAxwell #17649 üzenetére
10k hp-val legyalul? nice
nekem 5000hp-m van 1300 dps.
nm act 1
asszem rá kell gyúrjak a hp-ra sürgősen
-
Jazz
veterán
Guest Pass kódot tud küldeni valaki priviben?
thx -
temes69
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy én vagyok a hülye de újra lehet nézni valahogy az átvezető videókat? Konkrétan az act1 végi videóra gondolok. Havernak akarnám megmutatni -
Djuree
félisten
nálatok sem kér mindig authenticator kódot? kb. minden 3. indításnál nem kéri
így nem sok értelme van...
-
kovsol
titán
Én már ott tartottam tegnap, hogy nem bírtam nyomni a gombot és másik ujjammal kellett kattintgatni, és mielőtt jön valaki azzal, hogy nyomjam egyfolytában és ne kattintgassak, igen tudom és nyomom is és nem mint az örült kattintgatok
Szék meg nálam is már túl puha és azért fáj a seggem. Viszont ma még nem léptem be a játékba, mert melózni is kell néha.
(#17653) Djuree nekem mindig kér, te benyomtad a pipát, hogy mindig kérje amúgy ?
-
Nordic
Közösségépítő
Na nm Act 3 közepére csak összejött a 13k HP meg a 2800-as DPS
. És még harc közben jön vagy 50% damage bónusz a barbár passzív képességeiből adódóan, meg egy pár aktív is besegít. Majd holnap megnézem így mi a max. Most ennek örömére mentem bebaszni
(#17653) Djuree: Tőlem volt, hogy az 5. után sem kért. Viszont amikor disconnect van, és elvesztem a szervert, azután mindig kér.
-
Tom5
addikt
Legnagyobb hiba a játékban, hogy nem bírok felállni mellőle és fáj a seggem...
-
Donvit078
tag
Quest pass kódja van valakinek?
-
RI/OS
addikt
válasz
LordAxwell #17615 üzenetére
Miért nem tudod? Hp? Dps?
-
Ilsyde
őstag
guest pass kód
VZHM2F-YN7P-NYHD2N-4KXB-B8C7ZH -
bajtokarpi
őstag
válasz
Wolverine #17632 üzenetére
Uhhh, te vagy a megmentőm. Átállítódott a régió amerikaira. De, hogyan azt nem tudom. Authenticator, jó is, hogy megemlítetted. Jól olvastam a battle.net-en, akkor két lehetőség van. Egyik, egy androidos alkalmazás, a másik az a kis "kütyü". Szerinted melyiket érdemes beszerezni?
Köszönöm
-
kexksz
addikt
A Battle.net-es nevet valahogy meg lehet változtatni? Az IRL névre gondolok, nem a battletagre.
Illetve ez a név látszik bárhol az account részlegen kívül?
-
janos1988
addikt
Ő nekik elég jól megy az infernos Diablo. Kíváncsi leszek, hogy ezt HC-ba le fogják ölni valaha? Mert párszor már ők is meghaltak.
-
Wolverine
félisten
válasz
bajtokarpi #17625 üzenetére
Jó régióban vagy? Ha igen, akkor nézd meg a profilodat (P a karakterválasztó screenen), hogy nem szerepel-e ott olyan karakter, amelyik nem a tiéd... Ha találsz ismeretlent, akkor a) azonnal írj ticketet a Battle.neten a supportnak, hogy feltörtek és letörölték a karaktereid; valamint b) keress keyloggert a gépeden, irts vírusokat és változtass jelszót. Meg persze c) szerezz Authenticatort.
#17628: igen, minden a Blizzardnál van tárolva.
-
naksys
senior tag
Single player mentéseket is szerveren tárolja a program?
-
boygabi_
aktív tag
A Jeweler Artisan-t hogyan tudom a 3-as szintre húzni?
-
Scholes9
nagyúr
válasz
waterdragon1 #17620 üzenetére
Itt aprón nézz szét, volt cd kulcs, teljesen megbízható embertől, lehet, h van nála
-
bajtokarpi
őstag
Komoly problémám adódott. Eltűntek a karaktereim
!!! Másnál előfordult hasonló eset? Kaszt választó képernyő fogad. A vér meghűlt az ereimben.
Köszi
-
DeckardCain
senior tag
ÁÁ.. Nem lehet abbahagyni
lvl 24 act2.
Spoiler!!!!
Zoltun Kulle, Storm Halls.. Totál D1 feeling -
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok!
Ismerősömnek szeretnék szerezni egy Guest Pass-t. Nagyon megköszönnénk! (Privátban)
Üdv.
-
válasz
Nordic #17550 üzenetére
Egyelőre semmi nem esett nagyobb bossokból, csak kék Nightmare-en. 36-os WitchDokival megyek, Kacsaa barátom Monkkal szúrja neki, de eddig neki sem esett bossból.. Mezei dögökből potyog néha sárga, sajnos legendary-t nem láttam mióta elkezdtük.
-
Tom5
addikt
Toma#2947 - LVL23 Barbár - Desolate sands - normal - aki akar vegyen fel nyugodtan.
-
LordAxwell
senior tag
Én vagyok az ultra láma, ha nightamre szinten lvl41-es barbárral belialt nem tudom megölni?
-
Absinthe16
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek esetleg egy fölösleges guest pass a számomra?
Privátban várnám.
Köszönöm! -
Mr.Csizmás
titán
moin,
starterben összesen hány quest van? (mellékküldetésekkel együtt)
-
Integra
titán
na, végre végig püföltem. jó volt, nálam csillagos ötös a játék, most már mehet multiban, úgy lesz az igazi
-
sto1911
veterán
A loot hogy esik? Mindenki latja a lootot, vagy mindenkinek kulon-kulon esik? Mintha nem lenne meg az a rush, mint a 2-ben volt...
-
kecz
aktív tag
Aktív témák
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- TUF Gaming FX706 i7-10870H // 16gb ddr4 // gtx 1650ti (rtx 2050 szint) // 500gb nvme ....stb
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st Gen i7-8750H/32GB/1TB/GTX1050TI/4K/Win11pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest