Hirdetés
Aktív témák
-
BloodyEddie
őstag
válasz
ImpersonatoR #16797 üzenetére
Nekem is akörül, EU régió.
-
execute93
őstag
Ezzel egyetértek! AH remek dolog, csak elvannak szállva az árakkal. Én is vettem 1-2 cuccot. Mindjárt más lett a sebzés..
Csak azt sajnálom, hogy kesztyűt meg még pár ilyen ketyerét nem lehet venni, csak fegyvert 1-2 kezest meg páncélt.
Barbárnál mit érdemes? Egy kezes fegyver + 1 pajzs vagy pedig 2 kezes fegyver?
Perpill 1 kezes kalapácsot használok ami +4-5 dolgot ad. 45 DPS stb. A pajzs szintúgy ad ennyit. 2 kezes fegyvernél meg hátrány nekem az, hogy nagyon sok képességet elvisz a pajzstól!FragStaR: Nekem 50 max 70!!
-
Másnak is 200-300 as pingje van ? Azért ezt nem várnám (account régió Europe pedig)
-
JSaN
addikt
válasz
execute93 #16785 üzenetére
Jo szerintem.
En Witch Doctor lvl 24 es a dps-em most lett 200-bol 264, koszonhetoen az AH-nak.
En is csak ajanlani tudom rengeteg cucc van fillerekert, en altalaban a masodik harmadik oldalrol szoktam valogatni.
Ezt vettem most:Latvanyos az elorelepes, es gem-et sem kellet rakni bele. Mind ez 2000 arany.
-
megint én
őstag
HELP!!!
AHban hogyan keresek olyan cuccra, ami demage-t ad?Mármint találtam olyant ami poison demage-ra stűkíti a kört, olyat is ami lighteningre, arcanpowert is találtam, de ha tök mindegy, csak PL egy amulett adjon bármi sebzést, azt hogyan????
-
rt06
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #16789 üzenetére
addig ok, hogy nem erted, de miert zavar, hogy mas abban talal kihivast, hogy minel gyorsabban vegig tudja jatszani a jatekot?
ha megnezed, achievement is jar azert, ha egy-egy ora alatt vegigviszed az egyes fejezeteket -
törölt tag
Ha valakinek van egy guest passa ne habozzon...
-
kovsol
titán
más nem tapasztalt olyan gondot, hogy belassul a gép coopban mikor elkezdődik egy nagyobb harc? CPU használatom és a GPU használat is a béka segge alatt van a vsync miatt és mégis miért megy le az fps mégis ? lehet driver gond ? most a 12.1 driver van még fent. Eddig nem volt semmi gond, most így act3 ban mikor jön a sok démon és csak coopban.
-
execute93
őstag
LVL 28 barbárom DPS: 268. Ez már türhető? ACT III vagyok, minden alá benézek
-
whitezo88
nagyúr
hamar elértem az act1 végére a starterrel. amúgy valóban nem lebutított, hanem revampolt inkább a skillrendszer. mert ugye nem tree szerű, de d2ben ott alaposan meg kellett gondolni, mert könnyen legyengült rossz osztással az ember nightmareben már... Paladint töbször indítottam, de az volt a legizzasztóbb. Illetve talán még a druid, mert nagyon medvére nyomtam aminek már normál diablonál kb semmi sebzése nem volt.
-
dilipok
veterán
válasz
Cingáriusz #16782 üzenetére
ha hiszed, ha nem, a followereknek lehet adni
Klikk a portrejukra es rogton vilagos lesz, hogy hogyan mukodik.
-
Mire jók a "followers" cuccok? Hol és hogyan lehet használni őket?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
BloodyEddie #16774 üzenetére
Konzolokszervize. Pont két hónapja rendeltem elő.
-
sith7
félisten
válasz
DeckardCain #16775 üzenetére
finom
-
persil
nagyúr
válasz
DeckardCain #16775 üzenetére
Ennél a boss-nál(most nem szeretnék lelőni semmi poént) valami eszméletlen volt a zene.
Fülessel játszok, mert ezerszer jobb minőségű, mint a pc hangszóróim és valami brutális élmény volt. Eleve irtózat jók a hangok és zenék a játékban, sokszor nem is tudom, hogy a hangokra/zenére, a grafikára, vagy a hentelésre figyeljek jobban.
Nálam teljesen évtized játéka lett, annyira "diablo", hogy nem igaz. Akinek a béta alapján nem jött be, az mindenképp próbáljon meg egy guest pass-t szerezni, mert a bétás tartalom után kezdődik igazából a móka és rengeteg dolog, amire panaszkodtak a béta alapján sokan, az pont ott kezd változni.
-
Amur
addikt
Nekem már van guest pass-om és battlenet accountom is.
Le is töltöttem a klienst,de nem enged belépni azzal az indokkal hogy ehhez az accounthoz nem tartozik diablo3 kód..
Pedig beírtam a guest pass-t,érvényesítettem rendesen.
Lehet azért mert elnéztem és nem a starter-t töltöttem le,hanem még korábban a fullt?
(nem mindegy neki? ha nem muszáj nem huznék le még 8gigát csak hogy limitálva legyen egy karim 13mas szintig..) -
Blizz
őstag
jesszusom 3an mentünk belial-ra nightmaren,valami iszonyat nehéz volt 2 wizard volt velem kb 7-8x resseltem őket,nagyon nagyon hard
-
DeckardCain
senior tag
Na ezt dobta az egyik boss
Alakul. [link] -
Tenken
őstag
Elajándokzható guest-passal rendelkező valaki, esetleg segíthetne rajtam. 2 nap alatt vagy 20 pass-t láttam elmenni úgy, hogy csak pár perccel maradtam le róla.
-
hudyfiu
senior tag
Köszönöm -=Libria=- -nak a Pass-t ezúton is!!!
-
Kobe
veterán
Üdv
A guest passok gazdára leltek, kérem ne jelentkezzenek többen priviben.
-
Scholes9
nagyúr
500+ új hsz tegnap óta
Azon ritka játékok egyike, melyet érdemes volt megjelenése napján megvenni, mostanában nem is emléxem ilyenre
Ez biztos volt, de csak annyit írok, h LOL, én inkább élvezem a játékot
-
Sonja
nagyúr
-
válasz
DeckardCain #16751 üzenetére
Érdekes. Néhányan pedig azt írták, hogy HD Graphics 3000-rel simán ment nekik a demó. Viszont ezek szerint az már karcsú lesz ide.
-
-
Khelben
nagyúr
8. szint elég a Skeleton Kinghez?
-
törölt tag
-
persil
nagyúr
Hú, most értem át a második fejezetbe(első két nap nem volt időm játszani sajnos).
Megnéztem az átvezető videót és... AZT A KURVA!.... AZT A ROHADT...
Mondjuk nem mondom, hogy nem sejtettem, hogy ez lesz, de attól még nagyon ütött a mozi.Most így utólag belegondolva ezt a játékot 26 ezerért is megvettem volna, nem hogy 13-ért.
Ha ez most nem nyeri el az év játéka címet, hanem valami cod/elder scrolls/mmorpg lesz az, akkor esküszöm, hogy soha többet semmilyen játéktesztet, díjkiosztót nem olvasok el és nem nézek meg -
DeckardCain
senior tag
-
rznk1986
tag
ahoj! vettem ah-ban egy itemet, levonta a penzt meg minden de az item nincs nalam. van valami delay amig megkapom vagy hol keressem? thx
-
dilipok
veterán
válasz
atidzsiforc #16746 üzenetére
normalon barbarral atmentem rajtuk, mint kes a vajon
-
Bazzzs
senior tag
válasz
freelanced #16742 üzenetére
Kifejezetten könnyű volt. Szerintem nem arra van belőve a nehézség, hogy mindent felfedezzünk, mert így túl magas szinten (lvl 16) értem a fő bosshoz. Monkkal megyek, eddig nagyon aprít, egy-két csapással kivégez mindenkit, ha körbeveszik. Te mit választottál?
-
kexksz
addikt
Hol lehet még a horror áras battleneten kívül kapni a játékot?
-
atidzsiforc
őstag
Writhing decieverekkel talalkozott mar valaki nightmaren? 12k hpjuk van es kemenyebben utnek, mint akarmelyik boss eddig...
-
adalbert1
veterán
válasz
FehérHolló #16709 üzenetére
Vicces, tegnap pont ott vettem meg egyik barátomnak. Mikor délelőtt rendelte, akkor 13000 Ft volt, dél körül pedig már 13500 volt kint az oldalon, most meg már 14000...
Esetleg az alábbira valaki tud válaszolni? Béta óta nőtt esetleg a gépigény? Mert akkor keresek az alatt készült teszteket.
-
omikron23
senior tag
válasz
freemanone #16739 üzenetére
Nálam is szórakozott az AH... 1. keresésre "not found", de ha még egyszer rányomsz a search gombra, akkor egy pillanat alatt beadja... Nálam legalábbis működik így.
-
freemanone
addikt
az AH globálisan nem megy vagy csak nálam nem dob most ki semmitse a kereső?szerk: 1 log out/in megoldotta.
-
-conrad-
addikt
válasz
-conrad- #16729 üzenetére
rejtett bump! a kérdésemre, de itt egy kép a párom karijáról
Szóval hogyan kell a +damage skillre keresni? Pl. ha +3-6 damage-s cuccokat akarok keresni AH-ban?
-
lanora
csendes tag
Továbbra is szeretnék kérni 2db guest pass kulcsot. A hétvégén kollégámmal belenéznénk.
-
Bazzzs
senior tag
Nos, én is befejeztem az első actot. Igyekszem kiélvezni a játék minden percét, ezért mindent elolvastam és minden sarkot felfedeztem, így pedig 7 óra 8 perc lett az első act. Most tartok egy kis szünetet, hogy minél tovább nyújtson élvezetet a játék. Annyit még leírnék, hogy valami iszonyatosan hangulatos és változatos helyszíneket sikerült összedobniuk a Blizzeseknek már az első fő bossig is. Előre örülök, hogy mennyi felfedezni való áll még előttem
-
Djuree
félisten
aukciósházban mi ez a sok N/A? ha sorba rakom buyout szerint mind ilyen. ha random keresek akkor dob ki buyout-osat is, de nem túl sokat. bugos vagy mi?
-
-conrad-
addikt
valaki leírná nekem pls. hogy hogyan kell rákeresni a + damage-re az itemeken?
Egyszerűen nem tudom összehozni.(párom karaktere: 844.47 dps lvl 29-en
wizard)
-
Qru
MODERÁTOR
Akiknek lógtam guest kóddal, az most megkapta priviben.
Jó játékot.
-
pézoli
csendes tag
azért(szerintem!!)gáz, hogy nincs belőle egy 10perces játszható demó. bőven elég, én attól félek,csili vili gyilokhalom az xp-ért-lett.pedig, ha megfogna, meg is venném.
az Ördög csak jó lehet... -
proci985
MODERÁTOR
válasz
killerjohn #16718 üzenetére
trükkös, beállításoknál fullscreen windowedet kell állítani.
19200 * 1200*3ban szerintem annyira nem lesz gyors;D. de 1920x1080x3ban szerintem fix 60/72/75fpsed lesz. vramot annyira nem eszi, gpu erőben meg a két 5850 azért erősebb az egy 6950emnél.
radi8tor1:
-
Sonja
nagyúr
válasz
killerjohn #16718 üzenetére
Eddig is ment 3 monitoron.
Az egy dolog, hogy hivatalosan nincs támogatva a többmonitoros használat.
(#16720) radi8tor1: Élőben nem tudom, de képeken jól mutat!
-
-
OddMan
őstag
Megrendeltem a dio3-at a konzolokszervize-től.
Remélem tényleg raktárról fogják szállítani, bár gondolom már csak a jövő héten fogom megkapni. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
OddMan #16706 üzenetére
fura, itt még folyamatosan jönnek a példányok.
mondjuk gyors körbenézés alapján kb az electrowordnek és az elgigantennek van készlete (mindkettő kb mediamarkt szintű hely, nagy készlettel), mindenki más holnapra várja az újabb csomagokat. a viszonteladók is.
mondjuk azt hozzá kell tenni a dologhoz, hogy 15 0:00kor a nagyobb online üzletek minimum 100, de néhány helyen 500+os készlettel nyitottak az előrendeltek nélkül.
-
proci985
MODERÁTOR
bekapcsolatam az afterburnet, úgy néz ki 5760x1080@max fix 60fpsre elég egy 6950 2GB. gputerhelés fix 85-95%, tehát izzad a kártya, de bőven remekül bírja még. memfoglalás nem ment olyan 800-900mega fölé, tehát valszeg az egygigás verzió is működne.
kép széléről még mindig néha eltűnik info, de a tegnapi patch után érzésre már sokkal nagyobb a kirenderelt terület, mint megjelenés napján. videok is végre korrekten a középső kijelzőn vannak kirenderelve, nem letterboxed formatban mint az elején.
FehérHolló: utolsó hely ahol még van biztosan raktáron itt CE biztos ami biztos alapon 2,5*ösére emelte az árát. szerintem egy ideig még megmarad nekik...
dilipok: vsync maxot fixálja, fix 60 akkor lesz, ha a kártya folyamatosan bírja a 60fpst. nálam szépen beáll fix értékre.
-
BorkL
tag
SPOILER ! ! !
Inferno Belial kill: http://www.youtube.com/watch?v=53OgBJsXa58
-
RockHaRD
addikt
hol lehetne szerintetek ma/most megvenni a játékot? (sima dobozos verzsön)
Aktív témák
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- TUF Gaming FX706 i7-10870H // 16gb ddr4 // gtx 1650ti (rtx 2050 szint) // 500gb nvme ....stb
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st Gen i7-8750H/32GB/1TB/GTX1050TI/4K/Win11pro
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest