Hirdetés
Aktív témák
-
abéla
senior tag
Hello, én wizaval nyomom, gametag-em: CorteXt#2600.
Jelenleg night act1 fele, lvl37 és írtózatos idő (valami 37+ óra, pontosan nem tudom, nem otthonról írok), szóval tényleg mindent megnézek. Sajna rákaptam az AH-ra, így azért az elején elég könnyű és igaz így a drop izgalma is elveszett, de néha kárpotol a frissen felrakott(2d) szuper cuccok fasza áron való kihalászása. Mondjuk nemegyszer előfordult, hogy nézegettem néhány mp-ig (!!) az új cuccot, majd rászánva magam a buyout-ra, kiírja, hogy biza elkelt .
Nekem egyébként van egy gold-farm gearem(magic find-ot lexarom), meg egy (kis túlzással ) bossfight. Az előbbi 4,2k hp, 1,8k dps, +50% gold from monsta; utóbbi 5,5k hp, 2,2k dps.
Ring/amulett/source/glove: +dmg, +attack speed; 10+ movement, többi int/vit, bár mostanában hajlok némi dodge-os dext-re is.
Azt azért érdemes figyelembe venni, hogy az int mellett az attack speed nagyobb mértékben nyomatja dps-t (de még a +dmg cuccok is).
Itt olvasgatva látom, a dagger/source kombóm lehet érdemes lecserélni egy dúrva dps-os 2h cuccra (hell-en biztosan ), nna majd este meglátom.
Skill: ez inkább mob/champ ,bossnál magic missl+charg bl., snow bl., meg frost nova (wave helyett), esetleg familiar helyett energy armor (főleg, ha jön lvlv 40-en a passzív galvanizálás.[ Szerkesztve ]
hootka!
-
abéla
senior tag
Azt valaki tudja, hogy miért nem lehet magyar címre authenticatort rendelni? Holott azt írja Mo-ra is szállítanak. (sajna nincs megfelelő mobilom, így maradna ez...bár lehet, hogy ennyiért már van androidos fapad is )
hootka!
-
abéla
senior tag
I'm unstopabble...legalábbis hellen [link]
66 óra, eddig 1m gold
Esetleg infernora keresek némi segítséget (sztem oda mindenképp kell, mivel hiába 39k a templarom hp-ja, kissé buta tank).
A játék egyébként, sztem hellen kezdődik igazán (kihívás tekintetében).[ Szerkesztve ]
hootka!
-
abéla
senior tag
válasz kovsol #21519 üzenetére
Jaja, nagy a szám itt hellen, de infernora talán önmagában kevés a nyers dps/hp. Lehet átgearezek valami armorosabbra. Bár energy armor-ral most is 50%-át benyeli a dam-nek, resist meg olyan 20-30% mindenre (a magas int érték miatt), de ki tudja azért rakok majd félre 1000+ armoros cuccokra. Általában így tolom. (igaz így kevesebb dps, de van E. armor)
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
abéla
senior tag
válasz kovsol #21521 üzenetére
Kösz a sgítséget. Akkor talán egy dex/dodge + frost/teleport?
szerk:Esetleg az E.armor miatt nem árt a nagy hp, mert ugye most megváltoztatták, miszerint csak annyi a max amit elnyel (force armorral) ? vagy mindegy, ne érjenek hozám oszt' kész? ...megnézem a topicot, azért is kösz
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
abéla
senior tag
válasz Cyberbeni #21523 üzenetére
Nem sietek sehova, tényleg minden bokrot ismerek már (kapom is az achiveket érte...hurrá ). Az értelmes AH-hoz meg kell a nem kevés arany (ahhoz meg az idő). kis upgrade (igazából nagyrészt átrendeztem a cuccokat), azért kell a hp is (meg az E.armor), mert beszorítva/fagyasztva/stunolva pillanatok alatt elfogy ez is...(szigorúan soloról beszélek). érdemes a templar hp-jára is vetni egy pillantást
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
abéla
senior tag
válasz kovsol #21658 üzenetére
Hajajj, lehet tényleg gondom lesz az armorral hellen. (buffolva is lvl55-ön, olyan 2,5 k )
Mennyit sebeznek a drágák arrafelé? Látom dmg reduction 63%, akkor a 37%-nyi hit kb mennyi hp egy sárga champs-nél? (lehet nem ártana abbol is több? ) Legfeljebb nyomatjuk együtt : nálam 23-25K a dps lvl55-ön .[ Szerkesztve ]
hootka!
-
abéla
senior tag
válasz radi8tor #21697 üzenetére
Hmm, hát hogy nem egykutya az biztos, ámbátor -gondoltam, én tudatlan - soloban nem teljesen különülhetnek el a karakterek tulajdonságai, lévén nincs érdemben tank, meg healer, etc.
Na meg nemán' ez a leszólósdi, d1+d2+kiegjeik évente lementek min 1x, tény, hogy a multit nem nyomtam (kezdetben net+eredeti pédány, utóbb az idő hiánya végett), de azért értetlennek nem nevezném magam; de ha meg az lennék, hát okítsatok, azért kérdezek[ Szerkesztve ]
hootka!
-
abéla
senior tag
válasz radi8tor #21700 üzenetére
Nna pont ezért kérdezlek titeket, nem mindegy, hogy most armorra/dodge-e költöm a goldot vagy +movement-es cuccra + teleport/slow time gyak vagy E.armor/magic w.(esetleg Frost).
Bár az eddigi solo-gém egyfajta battlemage igényt formált meg bennem, ezirányú megérzéseim mellett várnék pro/kontra érveket; lehetőleg d3-as lvl50+ wizardoktól.
Esetleg egy multi/solo elemzés.
Előre isttt1 : azért egy 10x szorzót rakj elé
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
abéla
senior tag
válasz Bobrooney #21704 üzenetére
Volt már itt, vlki linkelte is: kb évente jön egy kieg., össz 2 (ilyen üzleti terv/milesstone ábra volt), de talán nem is baj ez...(inkább, mint a lassan félévente megjelenő vádiúj cod-ok )
szerk:
Meg miért is baj, ha degeszre keresik magukat, szvsz jó helyre megy a mani, meg ugye az Activision sem bántja, amíg sikeres a széria.
Fejlesztenek, mi játszunk, Kotick vigyorog...pretty much everywhere, it's gonna be hot[ Szerkesztve ]
hootka!
-
abéla
senior tag
-
abéla
senior tag
behalt a jewelcraft-biznisz , pont mikor elkezdtem volna én is ontani a perfect sque.+ gemeket
hootka!
-
abéla
senior tag
Az AH-s gem/recipe visszatér még vagy -egyébként nagyon helyesen- lesz értelme a craftolásnak/gemlootnak? Már csak a kovácson kellene finomítani és egész jó lenne, az AH meg arra lenne amire való -sztem-, extrém cuccok, extrém áron. (ne lvl 20-30 körűl ruházkodjak már onnan )
Persze mivel adott a lehetőség, él vele az ember, de így a drop közel se akkora izgalom: gyak. darálás megy, gold-farming, már alsó/közép-szinttől, szerintem a játékélmény -és a balansz- rovására.mar_tin: lvl?
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
abéla
senior tag
válasz Ghoosty #23990 üzenetére
Hátööö, fogalmazzunk úgy, hogy 60+ játékóra ezirányú esszenciáját böffentettem vissza...
Nameg azért lvl50+ szinteken elég szenvedős solo-ban AH nélkül, tehát rákényszerülsz(vagy xarrá frusztrálódsz...izé keresed a kihívást ) de mint írtam, nem bántam volna, ha úgy oldják meg, hogy a drop több izgalmat rejteget, mit ami. Bár lehet, hogy bizonyos idő múlva -mivel mind több ember játszik és ér el mgasabb szintet, több jó cucc esik, stb- az extrém árak szépen beállnak maguktól, de alsó/közép szegmensben ez nem sokat javít a helyzeten (sőt).Szerk: de igen, ha valaki most kezdi, én ajánlanám az AH nélküli játékot olyan hell/lvl 45-50-ig vagy ha sok ideje/hajszála van akkor fullAH-mentes játékot. De valjuk be, ez nem így szokott működni, főleg, ha multiba megy, ahol azért komoly hendikepp lenne ez. Lehetne ilyen HC mintára AHless divízió .
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
abéla
senior tag
Hehe, épp hell-en diablo-fight után nem sokkal dobott ki, megúsztam. (azért szenvedős volt)
De basszus az act4-ben lévő archangel elitpackok hogy szívattak , meg egy mage-championpack is vagy 10x megölt...édeskevés ide akármennyi hp.
És az milyen már hogy diablo-fight-ra összegyüjtöttem a valor5-öt de véletlenűl kikaptam az egyik skillt a helyéről (enhanced mode ugye, én meg nyomtam még a mousegombot, amikor elhúztam a kurzort: szépen üres lett a skill-négyzet), így szépen elszállt a valorság...áááááá kockásra karmoltam magam.
Megvan a lvlv60 is:
Hell-en, a pókpitsa után nem sokkalIgazuk volt az előttem szóloknak, valóban hp szinte nem számít (ok, 1-2 ütést bírjon), de a teleport, freeze és végső soron a jóóó sok dps sokkal fontosabb.
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
abéla
senior tag
Az milyen már, hogy megveszem a set Inna's Glory gatyát 320k-ért, oszt' nem él az attack speed (egyébként 13-14%), hiányzik kb 2500dmg , fasza hiba.
hootka!
-
abéla
senior tag
Sziasztok, némi kihagyás utáni középkat-s wizard vagyok profile. Kérdés az lenne megy-e már esetleg egy életképes dps kari vagy érdemes egy tank-wizard gnómra gyúrnom , esetleg más alternatíva. Fegyó? : 2H brutál dps(crit dmg+int, de kiesik kb 7-10%crit ch) vagy jóval gyengébb (-20-30dps) 1h + source kombó némi crit chn% + egyéb nem dps alapú nyalánkságokkal?
Előre is köszönet a válaszokért.[ Szerkesztve ]
hootka!
-
abéla
senior tag
válasz F-ECT$ #49919 üzenetére
Köszönöm a kimerítő és hasznos választ. A leírtak alapján akkor dps up lesz (egyrészt újból jó lenne csapatosan csapatni, másrészt frusztrál már ez az állandó rohangálás, ami bár nyilván ezután is része lesz szegény nerfelt sorsú wizemnek, de talán kisebb mértékben ). Remélem találok vlmi durvulat fegyvert és lecsapom mind, hehejj .
Mondjuk a allres/armort is próbálom fentartani, ne ilyen egyérintős legyek.
Szval weap upgrd
Mégegyszer kösz.
Neked is Cyberbeni[ Szerkesztve ]
hootka!
Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest