Hirdetés

Aktív témák

• abéla

senior tag

Hello, én wizaval nyomom, gametag-em: CorteXt#2600.
    Jelenleg night act1 fele, lvl37 és írtózatos idő :) (valami 37+ óra, pontosan nem tudom, nem otthonról írok), szóval tényleg mindent megnézek. Sajna rákaptam az AH-ra, így azért az elején elég könnyű és igaz így a drop izgalma is elveszett, de néha kárpotol a frissen felrakott(2d) szuper cuccok fasza áron való kihalászása. Mondjuk nemegyszer előfordult, hogy nézegettem néhány mp-ig (!!) az új cuccot, majd rászánva magam a buyout-ra, kiírja, hogy biza elkelt :).
    Nekem egyébként van egy gold-farm gearem(magic find-ot lexarom), meg egy (kis túlzással :) ) bossfight. Az előbbi 4,2k hp, 1,8k dps, +50% gold from monsta; utóbbi 5,5k hp, 2,2k dps.
    Ring/amulett/source/glove: +dmg, +attack speed; 10+ movement, többi int/vit, bár mostanában hajlok némi dodge-os dext-re is.
    Azt azért érdemes figyelembe venni, hogy az int mellett az attack speed nagyobb mértékben nyomatja dps-t (de még a +dmg cuccok is).
    Itt olvasgatva látom, a dagger/source kombóm lehet érdemes lecserélni egy dúrva dps-os 2h cuccra (hell-en biztosan :) ), nna majd este meglátom.
    Skill: ez inkább mob/champ ,bossnál magic missl+charg bl., snow bl., meg frost nova (wave helyett), esetleg familiar helyett energy armor (főleg, ha jön lvlv 40-en a passzív galvanizálás:).

[ Szerkesztve ]

hootka!

Aktív témák