Hirdetés
-
GAMEPOD
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kylesa
aktív tag
válasz
abridabri #26409 üzenetére
A játék főbb karaktereit annyira megkedveltem az előző részek során (beleértve természetesen magát a főhőst is), hogy minden nehézség, hiba és unalmas rész ellenére is (amik amúgy a játékélményhez képest csak elenyésző számban voltak jelen) hajtott a vágy, hogy megtudjam, mi lesz a sorsuk. Persze, ha már úgyis ott voltam és részesültem a játék eseményeiből (na meg mivel fizettem érte), igyekeztem mindent megcsinálni, minden kis történetet megismerni a játékon belül, és mindig az általam lehető legjobbnak tartott választásoknak megfelelően cselekedni. Ez többé-kevésbé (de inkább többé) sikerült is, így boldogan dőltem hátra a játék végén, hogy "igen, ez aztán minden percet és pénzt megért".
Én ezért szerettem annyira a W3-at.Mert volt "kiért" játszani. Ugyanez a leírás vonatkozhatna a CP2077-re, Mass Effect-re, Life Is Strange-re is akár, bármelyik olyan játékra, ami karakterekben iszonyat erős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest