Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kylesa
aktív tag
V és Judy románc kérdés:
Láttam egy videót, amibenV sikeresen elcsábította Judy-t, a Pyramid Song alatt le is feküdtek egymással. Másnap hajnalban a stégen Judy elmondta V-nek, hogy azt tervezte, elhagyja Night City-t, de meggondolta magát, ezután V meglátogatta Judy-t a lakásán is. Ám a credits alatt Judy bejelentkezett, és azt mondta, mégis elmegy Night Cityből. Miért?
it's a danger pretty here in Night City
-
Kylesa
aktív tag
válasz proci985 #23205 üzenetére
Értem. Nincs is azzal semmi baj, ha nincs totális happy ending, nem is várom el, egy CP-től meg pláne nem. De azért lehetőség szerint próbálom a legjobbat kihozni, amit lehet. Judyval meg főleg, kedvenc. Ő olyan nekem, mint Ciri a W3-ban, ha kell, mindenkit feláldozok érte, még magamat is.
-
Kylesa
aktív tag
Akinek rosszabbul fut a játék a kelleténél, mert nem elég a vas, észrevett bármi javulást teljesítmény terén az 1.3 telepítése után?
-
Kylesa
aktív tag
válasz martinkeet #24695 üzenetére
Micsoda? Nem kevered a No Man's Sky-jal? Noha azt nem osztogatták még ingyen sehol, ha jól tudom... de egyrészt a Subnautica is csak egyszer járt ingyen az Epic Games Store-on (ahogy pl. a GTA V, vagy sok más AAA játék is), másrészt az egy kivételesen jó játék rendkívül pozitív értékelésekkel, és már a megjelenésekor is stabil, játszható volt.
-
Kylesa
aktív tag
válasz Dreadloord #24871 üzenetére
Ez merre van pontosan? Nem szeretnék belefutni.
Most szereztem vissza Evelyn-t.it's a danger pretty here in Night City
-
Kylesa
aktív tag
halála van valamilyen komoly hatással a jövőre?Woodman it's a danger pretty here in Night City
-
Kylesa
aktív tag
válasz looser #24937 üzenetére
Amiről én írtam, az akkor történt, amikor
Judy-val együtt meglátogattuk Maiko-t, utána mehettem megölni az emberünket. De igazatok van, korábban is meg lehet ölni, de én akkor még gyenge voltam (az őrökkel sem kötekedtem inkább, ellopakodtam mellettük), a fegyvereim sem voltak nálam, és a fickó ökölharcban simán elrendezett. Akkor még kénytelen voltam életben hagyni, de aztán sikerült a revans.(már Ev halála után) it's a danger pretty here in Night City
-
Kylesa
aktív tag
Bár a főszál vége még arrébb van, tegnap végigcsináltam Panam és Judy küldetéseit (amikor Panam-mel végeztünk és az Aldecaldo táborban sétálgattam, akkor csörgött Judy, hogy menjünk búvárkodni, sőt mivel csaj V-m van, nem csak úszkálás volt :)). Annyira megkedveltem mindkettőt (néha úgy tűnt, hogy Panam is hajlandó lenne egy kis huncutkodásra, de aztán sajnos nem sikerült rávennem), hogy szinte teljesen elvesztettem a motivációm a folytatáshoz. Mostantól már hiába várom majd, hogy hívjanak, mert segítség kell.
Ehelyett Johnny-val a fejemben egyedül kell majd továbbúsznom az árral... Maradtak a jellegtelen mellékküldetések arc nélküli NPC-kkel, végeláthatatlan hadakozás a bűnözőkkel, kiberpszichókkal, ugrálás a fixereknek... Elgondolkodtam azon, hogy gyorsan lezavarom a főküldetést, és befejezem a játékot, bár nagy vágyam, hogy megszerezzem az összes acsit.it's a danger pretty here in Night City
-
Kylesa
aktív tag
A ritka és epikus tárgyak készítését érdemes megtanulni, vagy kidobott pont?
-
Kylesa
aktív tag
Köszi mindenkinek. A legendaryt mindenképp kiteszem majd, már csak az acsi miatt is, és az epicet is, ha lesz szabad pont.
-
Kylesa
aktív tag
Apró figyelmesség (tegnap vettem észre): miután
, Judy-val megnézünk és kielemzünk két BD-t, majd mehetünk a dolgunkra (ekkor kapjuk meg a M'ap Tann Pèlen nevű küldetést). Ha kijövünk a tömbházból és hátrafordulunk, láthatjuk, hogy Judy néz utánunk az ablakból.kimentettük Evelyn-t it's a danger pretty here in Night City
-
Kylesa
aktív tag
1. Amikor nyomozunk Ev után, és elmegyünk a Clouds-ba, a választott baba a keresztnevünkön szólít minket (legalábbis én csaj V-vel mentem, és Skye-t választottam, aki Valerie-nek szólított, bár V rögtön visszakozott, hogy csak a legközelebbi hozzátartozói hívhatják így). Rajta kívül még szólít bárki más is a játékban a keresztnevünkön?
2. Utcakölyök indítása esetén, amikor autókázunk a heywoodi fixerrel, megállít minket egy maszkos vörösszemű gringó, aki pisztollyal fenyeget minket. Ő ki? Kap még bármilyen szerepet később a játékban?
-
Kylesa
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #25122 üzenetére
Többször is játszottam azt a részt pár nappal ezelőtt, annyi volt a lényeg, hogy Royce-ot mindenképpen le kell durrantani, mert ha csak kiütjük, akkor érdekes mód már nem Meredith fogad minket a végén. A csipről le lehet szedni a vírust nyugodtan, de Royce-nak halnia kell. it's a danger pretty here in Night City
-
Kylesa
aktív tag
Amúgy Brick mintha azt mondta volna, hogy meghálálja a kiszabadítást, de én azóta sem találkoztam vele. Ennyit ér egy Maelstrom-ös szava?
-
Kylesa
aktív tag
válasz Borosm91 #25156 üzenetére
Segítenék szívesen, de ötletem sincs. Egy hete csináltam PC-n (legfrissebb, Steames verzió), és nálam gond nélkül lezajlott a küldetés.
Majdnem 130 óra játék után most futottam bele először egy olyan bugba, ami miatt nem tudok megcsinálni egy questet: nomád V-mmel mennék a roncstelepre a kocsiért, amivel a prológusban voltam, mutatja is a térképen a helyét, de nincs ott.
-
Kylesa
aktív tag
Van valami tuti tippetek, hogyan szerezhetnék így hirtelen 729000 €$-t? :)
A kezdetek óta gyűjtöm fanatikusan a pénzt. Minden egyes fegyvert, páncélt, kaját, gránátokat, szemetet eladtam. Autókon kívül (mert azokra kell a zsé, kell az acsi) semmit nem vettem. Már az Aerondight is megvan , de Viktornak még mindig nem adtam meg a 21k-t.
De így is kevés, és vészesen fogynak a térképről a tennivalók...it's a danger pretty here in Night City
-
Kylesa
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget!
Immár tömeggyártás alatt van az Ashura, anyagi gondjaim többé nem nagyon lesznek!it's a danger pretty here in Night City
-
Kylesa
aktív tag
válasz looser #25184 üzenetére
Nekem is RX580 van, és ugyanezt csinálta, amikor elkezdtem játszani, tavaly dec. 10-én. Már V-t sem tudtam "megcsinálni", mert csak egy sötét paca volt a karaktergeneráló képernyőn. Akkor a legfrissebb driver volt fent, azt eltávolítottam, és feltettem az eggyel azelőttit (21.10.2, kiadás dátuma 2021. 10. 05.), és azzal azóta is gond nélkül megy.
-
Kylesa
aktív tag
Tegnap kitakarítottam Heywoodot, mégsem kaptam érte acsit. Bug?
-
Kylesa
aktív tag
válasz tibaimp #25215 üzenetére
Mellékküldik alatt a sárga felkiáltójelesekre gondolsz? Azok nem számítanak bele, pl. Badlandsen és Santo Domingóban is maradtak, ott mégis kaptam értük acsit. Heywoodban is megcsináltam az összes fixer és NCPD-melót, de hiába. Talán City Centerben van egy olyan meló, ami Heywoodban ér véget, így oda tartozik?
-
-
Kylesa
aktív tag
Ez mekkora!
167 órám van eddig a játékban, de eszembe se jutott V lakásából kijövet balra fordulni, ám most bepótoltam, meg is találtam a szilánkot. Macskakaja volt nálam több is, egyre biztosan emlékszem, hol szereztem: abban a lakásban volt, ahonnan kell ellopni. Így hát rövid úton be is szereztem a cirmost, aminek irl nagy macskabarátként különösen örültem. Bár ha jól láttam, egész nap csak a kosarában punnyad, jobb lenne, ha interaktívkodna kicsit. Mondjuk egyszer nem a kosárban, hanem az ágyon feküdne kinyúlva, V meg kénytelen lenne a kanapén aludni.Kerry gitárját it's a danger pretty here in Night City
-
Kylesa
aktív tag
válasz tibaimp #25232 üzenetére
Nekem is gyakran szokott ilyen történni, de ezt a gyenge vasam számlájára írom. Főleg akkor fordul elő, amikor hívom az autóm, és az belespawnol egy másik ottlévő autóba, vagy egy tereptárgyba, esetleg eleve törötten érkezik. De én ezeket fel sem veszem - számomra semmit nem von le a játék értékéből. Sok jó játékról maradtam volna már le, ha fennakadnék efféle grafikai glitcheken.
-
Kylesa
aktív tag
válasz tibaimp #25244 üzenetére
Az az utolsó kép érdekes, éppen most indulok arra a küldetésre. Érzem, hogy közel a vég... De nem akarom, hogy vége legyen. Próbálom húzni, de sajnos a főküldiken kívül már nem sok minden maradt.
Látom, te és Jorus sem szerettek SMS-eket olvasgatni.
-
Kylesa
aktív tag
Óva intek mindenkit (aki eddig nem tette), hogy kipróbálja a Mass Effectet.
Akit a a CP odavágott lelkileg, figyelmeztetem: a ME ahhoz képest olyan pofont ad, hogy a fal adja a másikat.
Csak óvatosan...it's a danger pretty here in Night City
-
-
Kylesa
aktív tag
válasz Evil Snowman #25274 üzenetére
Így igaz, nem is értem, hogy hagyhattam ki az Infinite-et! A sztori egyszerűen lenyűgöző volt, Elizabeth meg imádnivaló.
-
Kylesa
aktív tag
válasz Evil Snowman #25276 üzenetére
Bár a történet és a hangulat nagyon adta, maga a játékmenet szerintem sajnos fájdalmasan középszerű volt. Ezért felejtem el mindig megemlíteni, amikor a leglélekölőbb játékokról van szó: a sztori zseniális, a mai napig az egyik leggrandiózusabb a játéktörténelemben, de mint játék... nem éppen a felejthetetlen kategória. Emlékszem, hogy végigvittem, és csak néztem a credits alatt ki a fejemből (és utána még hetekig), hogy "aztak*rva ez mi volt...", aztán elkezdtem még egy végigjátszást, hogy jobban összeálljanak a sztori apró elemei, de egy idő után képtelen voltam rávenni magam, hogy folytassam. A Burial at Sea közül is csak az elsőhöz volt idegrendszerem, de azt sem kedveltem annyira, nem szeretem Rapture-t.
-
Kylesa
aktív tag
Hát... ennyi volt. Számomra ma este ért véget.
Kib***ott nagy élmény volt, hiányozni fog. Amennyire távol tartottam magam tőle a negatív kritikák miatt, aztán ahogy egyre több videót nézegettem róla, hogy ez talán mégsem lehet olyan rossz, mint amennyire próbálják beállítani, aztán ahogy egy féláras akció keretében megvettem, nekiálltam és alig tudtam abbahagyni... Nem sok játék képes ilyenre.Köszi, CDPR. A Witcher sorozatot is imádtam, és most sem csalódtam.
Remélem, lesz miért visszatérni, ha kijön az 1.5.it's a danger pretty here in Night City
-
Kylesa
aktív tag
válasz m0h0senator #25300 üzenetére
Jól tudod, most néztem meg. Eldobtam egy bézbózütőt a meccs elején, és amikor elindult a csihipuhi, hiába nyomtam R-t (tehát használatba vételt) az ütőre, V felvette azt, de automatikusan a hátizsákjába került.
Ami még esetleg könnyítés lehet, hogy a Második szív nevű kiberver (16-os Testtel lehet betenni, ami nem árt, ha verekedni akarunk) a boxmeccs közben is működik, tehát ha egyszer levernek 0 HP-ra, akkor egyszer visszaugrik az életünk maxra, és újra lehet próbálkozni.
-
Kylesa
aktív tag
válasz looser #25313 üzenetére
A hullákat nálam is mindig felfedezték, hiába raktam be őket a szekrénybe, meg dobtam a ládákba. Ez el is vette a kedvemet a lopakodástól, pedig amúgy jó móka.
Mentés-visszatöltésnél az is irritált, hogy az ellenfelek teljesen máshogy helyezkednek el, mint a mentés előtt.it's a danger pretty here in Night City
-
Kylesa
aktív tag
Kíváncsiságból és az acsik miatt megnéztem az endingeket.
Jól értelmezem - bár mintha már olvastam volna itt -, hogy
gyakorlatilag csinálhatunk bármit, V mindenképpen meghal? Tehát hiába kaptam egy jónak mondható befejezést, elhagytam a várost az Aldecaldókkal, Panam-mel és Judy-val karöltve, pár hónap múlva V úgyis kinyiffan? Hiába szedték ki belőlem a biochipet Hanako orvosai, akkor sem változik semmi (max. V-ből is személyiségmintát csinálnak, hurrá - bár ez egyébként érdekes szál lenne)? Alt hiába választotta szét V-t és Johnny-t, előbbinek már akkor is túl késő? Azon is csodálkoztam, hogy a Rogue-os endingnél
Judy faképnél hagy, mert ő rosszul érzi magát Night City-ben? Az nem érdekli, hogy V pár hónap múlva megmurdel? it's a danger pretty here in Night City
-
Kylesa
aktív tag
Köszi, az írásod rögtön más megvilágításba helyezett pár dolgot.
Mielőtt azt hinnéd, hogy mivel én csak így feketén-fehéren láttam elsőre a dolgokat és mert nem volt happy end, csalódtam a játékban, de - immár átlépve a 200 órát és tervezgetve a harmadik végigjátszást még az 1.5 előtt (és már csak két acsi hiányzik a 44-ből)-, megnyugtatásként közlöm, hogy nem.it's a danger pretty here in Night City
-
Kylesa
aktív tag
Tegnap sikerült. A játék érdeme, nem az enyém.
Igazából azért volt jó rámenni, mert ha nem próbálkoztam volna meg vele, kimaradt volna néhány dolog. Például fogalmam sem volt róla, hogy , Kerry questlánca meg teljes egészében kimaradt volna, mivel csak jóval az ending "után" adta be a játék. Bűn lett volna kihagyni, az öreg Eurodyne a játék egyik legkirályabb arca.Takemuráért vissza lehet menni Most inkább pihentetem a dolgot és nekifekszem egy régi ismerősnek (Mass Effect LE), sok volt ez így egy nekifutásra. Patchnél visszanézek mindenképpen, addig is V a macskával együtt vár a lakásban.
-
Kylesa
aktív tag
válasz Ovisbig #25345 üzenetére
Irigyellek, amiért csak most merülsz majd el a ME világában. Nekem "sajnos" már megvolt a trilógia majd' egy évtizeddel ezelőtt, de azt kívánom, bár most kezdhetném első alkalommal.
Egyébként a LE-t nem "fordították", hanem "csak" implementálták a ME 1-2 hivatalos, és a ME3 nem hivatalos fordítását. Ettől függetlenül valóban hatalmas tisztelet a készítőknek, akik lehetővé tették, hogy az LE-t is magyarul játszhassuk!
Jó játékot kívánok! A végén más lesz majd a véleményed a személyes top 10 legjobb játék listádról. Biztosíthatlak, hogy a ME ott lesz majd a dobogó környékén.it's a danger pretty here in Night City
-
Kylesa
aktív tag
válasz HUN_Sector #25505 üzenetére
Steamen pedig már tegnap délután 5 után indult a letöltés, 43 GB a patch.
-
Kylesa
aktív tag
Pontosabban én ébredtem mellette, mert ő csicsikált tovább, fel sem lehet kelteni. 😴
Valaki megnézné, hogy a nomád táborban is lehet-e már aludni, és Panam mellett ébredünk?it's a danger pretty here in Night City
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest