Hirdetés
-
GAMEPOD
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kylesa
aktív tag
válasz
pandras83 #33816 üzenetére
Nálam első ízben RX580 és i5-9400f volt a "menü", amivel megkínáltam a játékot. Hát nem nagyon ízlett neki. Rendkívül furcsa - de hatásos - módszer volt a jobb futás reményében, hogy a megszokott 1920x1080 helyett levettem a felbontást 1600x900-ra. Ilyet utoljára a kétezres évek közepén kellett eszközölnöm. Trén nézett ki a játék, de így rendesen futott, és ez volt a lényeg.
Imádtam szinte minden percét. A gyenge hardverből eredeztethető hibákon kívül engem szerencsére elkerültek a kritikus bugok. -
Kylesa
aktív tag
válasz
tibaimp #33764 üzenetére
V egy professzionális zsoldos, így szerintem úgy kell(ene) végrehajtania a feladatokat, ahogy azt a megbízó kéri tőle, nem úgy, ahogy V kénye-kedve tartja. Mert ha nem, még megkínálnak egy jóképű golyóval, ahogy Dex is tette a prológban.
Amúgy érdekes: ha elmegyünk az Afterlife-ba, és csevegünk Rogue-gal, rá lehet kérdezni arra, hogy nincs-e számunkra valami munkája. Erre ő elhajt minket, mondván, hogy a Dexes meló elk*rása után mégis melyik fixer akarna velünk dolgozni. Ennek ellenére Night City összes fixere minket zaklat egyfolytában. -
Kylesa
aktív tag
"morog kicsit a fixer" = sokszor kevesebb lesz a della, meg oda az RP érzés.
Nekem is egy ölős-lövős belezős csaj V-m van, de ha egyszer a megbízóm azt kéri, hogy legyek kussban, hát megteszem. Vagyis esetemben megtenném, de nem tudom.
proci985: a képen lévő jobb oldali random srác (aki mindig lebuktat) után van egy őr, aki valóban megálljt parancsolna nekem, de addigra már késő, rámugrik az egész bagázs.
Holnap megpróbálom majd, hogy amikor a jobb oldali fószer észrevesz, visszatolatok, és megvárom, amíg elmegy, már ha elmegy. -
Kylesa
aktív tag
Szóval észrevétlenül nem lehet megcsinálni?
Nem az a bajom, hogy engem üldöz utána egész NC, csak nem szeretem, amikor elbukom egy opcionális küldetés részletet.Márpedig amikor észrevesznek, lőttek a "Ne válts ki riasztást" opciónak.
proci985: hiába megyek szépen, lassan, az a jobboldali fószer mindig lefülel, pedig végig lopakodtam az autóhoz menet, nem buktam le. -
Kylesa
aktív tag
Srácok, innen hogy a viharba tudok kijutni anélkül, hogy lebuknék? Ha észrevesznek, az egész Bargeszt a nyomomban lesz. Nincs más kiút, és a képen is látható jobb oldali fiatalember, akármit csinálok, észrevesz és nekemesik az egész bagázs.
-
Kylesa
aktív tag
válasz
looser #33751 üzenetére
Én is épp most játszom újra. Nem kell azzal vacakolnod, hogy kikapcsold a DLC-t, a point of no return-ig elvittem úgy az alapjátékot, hogy Dogtown közelébe se mentem.
Amúgy sem lesz már olyan az alapjáték, amilyen a DLC megjelenése előtt volt, tehát értelmetlen ki/be kapcsolgatni a DLC-t.
-
Kylesa
aktív tag
Azoktól kérdeznék, akik már végigvitték á-tól cettig a Phantom Liberty-t:
Mintha azt olvastam volna itt, hogy Mr. Hands megbízásai is befolyásolják az endinget. Ez igaz? Ha igaz, pozitív vagy negatív irányba húzzák a végkifejletet?
Mivel ezekből még csak 4-et csináltam meg, de most éppen ott tartok, hogy , itt csináltam egy biztonsági kézi mentést. Visszatöltsem az ezelőtti állást és csináljam meg előbb az összes giget mielőttvagy Reedet, vagy Songbirdöt elárulom - Songbirdöt választottam először , vagy ez hülyeség, és nem kellenek?felveszem az egyik iker álcáját
No persze, azt sem tudom, hogy milyen messze vagyok még a végtől, de azt nem is akarom tudni. -
Kylesa
aktív tag
válasz
tibaimp #33706 üzenetére
Fene se gondolta volna, hogy ez a probléma. A játék eleje óta a Vik által berakott optikát és operációs rendszert használtam, aztán amint lett pénzem, lecseréltem őket legendás (sőt ikonikus) cuccokra. Ezekben miért nincsenek meg azok a gyorshekkek, amik az "alap" verzióban megvannak?
Hiszen tök drágák, cserébe baromi sok helyet is foglalnak.
Jorus: nekem az a rakétavető kar kiberverem van (hirtelen nem tudom a nevét). Abba lehet tenni olyan hekket, amivel (ha mást nem is csinál) kikapcsolhatom a kamerákat? Ha lehet, hogyan? -
Kylesa
aktív tag
Srácok, azt mi okozza, hogy nem tudom használni a gyorshekkjeimet?
Például egy ellenséges területen lévő kamerára, a szokásos TAB billentyűvel előhozott képességek (pingelés, kikapcsolás stb.) helyett csak az alábbi képernyő fogad. Ha jól vettem észre, csak Dogtownban áll fenn ez a jelenség, de nem biztos.
-
Kylesa
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #33688 üzenetére
Az ikonikus cuccokat én is mindig elteszem a rejtekhelyre, bár magam sem értem, minek.
90%-át azt sem tudom, honnan szereztem, és szükségem sem lesz rájuk sosem.
-
Kylesa
aktív tag
Nekem is azt írtátok nemrég, hogy mindent is be kell törni, de ha csak legendás kibervereim vannak (alapból legendásakat rakattam be), akkor a legendás fegyókon kívül a többit mi értelme betörni?
Van egy tonna (gyakori/nem gyakori/ritka) tárgykészítési összetevőm, amit semmire nem tudok elhasználni. Így én a kék/zöld/lila fegyvereket inkább eladom, és veszek belőlük lakást, autót, kibervert. -
Kylesa
aktív tag
Hoppá. Én eddig mindig eladogattam a talált - és nem kellő - fegyvereket. Ezek szerint nem szabad azt tenni, hanem inkább bezúzni (szeretném, ha minden kiberverem fullos lenne)? Akkor honnan lesz sok pénzem?
1.5 előtt úgy emlékszem, valami legendary fegyverből kraftoltam sokat, és abból volt annyi pénzem, hogy az összes autót meg tudtam venni. Ez működik még 2.12-ben? -
Kylesa
aktív tag
Köszönöm mindenkinek!
-
Kylesa
aktív tag
@muxi-muxi, mert_csokis: köszi a választ!
A Phantom Libertynek van valamiféle minimum szintkövetelménye, ami alatt nem nagyon érdemes belekezdeni?
Most, a nyári vásár alatt megvettem a DLC-t, és újrakezdtem az egész játékot az elejétől. Még nem tartok ott a sztoriban, hogy belevágjak a PL-be, de bizonytalan is vagyok: először az alapjátékot toljam végig (újra), vagy amint lehet, ugorjak fejest a PL-be? -
Kylesa
aktív tag
Ki lehet kapcsolni valahol a menüben azt a funkciót, hogy amikor kiszállok az autómból, a zene ne szóljon már tovább?
Valami elmondhatatlanul idegesítő. Kézzel kell kikapcsolgatnom mindig, imádom a játék zenéit, de sétálgatás, felfedezgetés közben nem akarom őket hallgatni. -
Kylesa
aktív tag
válasz
proci985 #33543 üzenetére
Köszönöm neked és Jorusnak is a választ!
A buildeket itt nézegettem, például a katanás buildnél április 2-ai update-et ír, a 2.1 meg tudtommal decemberben kint volt, ezért gondoltam, hogy releváns. Azt is írja, hogy very hardon tesztelték, illetve ott készítették, gondoltam, normalra nekem jók lesznek. -
Kylesa
aktív tag
Még anno 1.5 előtt vittem végig a játékot.
Mostanában szeretném a Phantom Liberty-vel felvértezve újrázni, csak nem tudom, milyen builddel menjek. Nem vagyok ügyes játékos, lassúak a reflexek, ti melyiket ajánlanátok így a 2.1-ben normal nehézségi szintre? Nézegetem egy ideje az S tier buildeket, a samurai katana eléggé bejön, csak félő, hogy én béna lennék vele.
Anno shotgun builddel játszottam végig, de mi tagadás, nem volt túl izgalmas, nem szeretnék most is azzal menni. -
Kylesa
aktív tag
Nálam 10/10 a játék, de az autók irányítása PC-n valami borzalom. Pont ma délután autókáztam egyet, a város központjából kiugrottam Panamhez a sivatagba, hát mire odaértem, szegény Mizutani Shion MZ2-őm már darabokban volt.
Még az 1.5-ös patch előtt vittem végig a játékot, és érdekes módon úgy emlékszem, hogy akkor nem volt ennyire tré az irányítás, mint most. -
Kylesa
aktív tag
Ha jól tudom, a Phantom Liberty eseményei csak azután indulnak el, miután az alapjátékban elérünk egy bizonyos küldetéshez.
Kérdésem: ha kezdek egy új játékot, de csak később szeretném megvenni a DLC-t, akkor addig a bizonyos küldetésig nyugodtan elvihetem a játékot? Pontosabban, ami igazán érdekel: lesz-e addig olyan rész az alapjátékban, amibe a DLC belenyúl*, vagy egészen addig ugyanolyan lesz a játék, mint a DLC előtt?
*Gondolok itt bármire: fegyverekre, ruhákra, párbeszédekre, a karakterekkel való kapcsolatokra, etc. Mert ha bármiféle változás is lenne, akkor inkább hanyagolom az új játékot a DLC beszerzéséig, hogy teljes legyen az élmény. A Phantom Liberty egyetlen mozzanatáról sem szeretnék lemaradni. -
Kylesa
aktív tag
válasz
freeknight #31349 üzenetére
Köszönöm!
-
Kylesa
aktív tag
válasz
markknight #31339 üzenetére
Én egy hete gondolkodom azon, hogy fizetek egy hónap GFN-t a Cyberpunk miatt, csak azt nem tudom, hogy a 9,99€-s Priority-val normálisan futna-e. A 19,99€-s Ultimate-et nem szeretném fizetni, mert nincs szükségem az általa kínált 4K felbontásra, meg 120 FPS-re. A Priority által kínált 1080P 60FPS bőven elég lenne nekem.
Nincs itt esetleg valaki, aki a Priority Membershippel játszik?
-
Kylesa
aktív tag
válasz
JoeCockBill #31136 üzenetére
Ez szívás, nekem is volt azzal gondom anno, hogy Judy egyszerűen nem hívott, nem ment tovább az ő questline-ja (ez nagy baj volt, mert eléggé nagyrészt őmiatta imádom ennyire a CP-t). Nézz utána a neten, sokféle lehetséges megoldást írnak, ami talán segíthet... régen volt már, de úgy emlékszem, nekem úgy javult meg, hogy a saját lakásomban aludtam egy napot, aztán utána egyszer csak megcsörrent a telefon.
-
Kylesa
aktív tag
válasz
freeknight #31052 üzenetére
Érdekes olvasni, hogy neked mennyi hibád volt a végigjátszásaid során. Én egy (sajnos) nagyon gyenge géppel kényszerültem játszani (még a felbontást is le kellett vennem, hogy mediumon elfusson valahogy + egy múlt századi HDD-n volt a játék...), de másfél végigjátszás után (210 óra) csak annyi történt, hogy egyszer V nem józanodott ki a rosszullétéből (quickload megoldotta), meg egyszer a hackelős minijátékba ragadtam (szintén quickload). Oszt ennyi, pedig ez még 1.5 előtt volt.
Olyasmi is rémlik, hogy egyszer Night City-ben napokon keresztül valami homokvihar volt, de aztán az is megszűnt.
Nemsokára megveszem a Phantom Liberty-t, akkor kinéz egy újabb teljes végigjátszás, remélem, most sem lesz semmi baj. -
Kylesa
aktív tag
válasz
abridabri #26409 üzenetére
A játék főbb karaktereit annyira megkedveltem az előző részek során (beleértve természetesen magát a főhőst is), hogy minden nehézség, hiba és unalmas rész ellenére is (amik amúgy a játékélményhez képest csak elenyésző számban voltak jelen) hajtott a vágy, hogy megtudjam, mi lesz a sorsuk. Persze, ha már úgyis ott voltam és részesültem a játék eseményeiből (na meg mivel fizettem érte), igyekeztem mindent megcsinálni, minden kis történetet megismerni a játékon belül, és mindig az általam lehető legjobbnak tartott választásoknak megfelelően cselekedni. Ez többé-kevésbé (de inkább többé) sikerült is, így boldogan dőltem hátra a játék végén, hogy "igen, ez aztán minden percet és pénzt megért".
Én ezért szerettem annyira a W3-at.Mert volt "kiért" játszani. Ugyanez a leírás vonatkozhatna a CP2077-re, Mass Effect-re, Life Is Strange-re is akár, bármelyik olyan játékra, ami karakterekben iszonyat erős.
-
Kylesa
aktív tag
-
Kylesa
aktív tag
válasz
Maelephant #26063 üzenetére
Ő az a fajta lány, akinek nehéz a szemébe nézni.
-
Kylesa
aktív tag
Nos, igen. Én eddig csak a csaj V-vel játszottam, és az 1.5 hatására elkezdtem egy male V-t is (hogy megnézzem a Panam-féle románcot), de valamiért képtelen vagyok vele játszani. Más játékokban nincs azzal bajom, ha száz órákig kell egy férfi karakterrel nyomulnom, itt viszont kellemetlenül érzem magam játék közben. Csakúgy, ahogy pl. egy AC Odyssey-ben is képtelen lennék Alexios-szal tolni, pláne, hogy a készítők is beismerték, hogy Kassandra az "igazi" (kánon) főszereplő. A CP-ben erről nincs szó, én mégis ezt érzem a csaj V esetében, hogy "ő az igazi".
A szinkron pedig egyértelműen sokkal jobb a csaj V-nél, sokkal élvezetesebb hallgatni így férfifüllel, ráadásul a V hangját adó színésznőnek nem csak a hangja szép...
-
Kylesa
aktív tag
válasz
nubreed #25807 üzenetére
Ez még hagyján. Ugye, ahogy írtad, kétszer space-t kell nyomni, aztán ugrik a főmenübe a játék. 1.5 előtt a "Tovább" opció automatikusan kiválasztásra került, tehát két space és egy enter után már töltött is be a legutóbbi mentés. 1.5 óta azonban nem kerül automatikusan kiválasztásra a "Tovább", így a dupla space után még egérrel kell kotorászni a menüben, hogy továbbmehess.
Szőrszálhasogatás tudom, de nagyon bosszantó. -
Kylesa
aktív tag
Pontosabban én ébredtem mellette, mert ő csicsikált tovább, fel sem lehet kelteni. 😴
Valaki megnézné, hogy a nomád táborban is lehet-e már aludni, és Panam mellett ébredünk? -
Kylesa
aktív tag
válasz
HUN_Sector #25505 üzenetére
Steamen pedig már tegnap délután 5 után indult a letöltés, 43 GB a patch.
-
Kylesa
aktív tag
válasz
Ovisbig #25345 üzenetére
Irigyellek, amiért csak most merülsz majd el a ME világában.
Nekem "sajnos" már megvolt a trilógia majd' egy évtizeddel ezelőtt, de azt kívánom, bár most kezdhetném első alkalommal.
Egyébként a LE-t nem "fordították", hanem "csak" implementálták a ME 1-2 hivatalos, és a ME3 nem hivatalos fordítását. Ettől függetlenül valóban hatalmas tisztelet a készítőknek, akik lehetővé tették, hogy az LE-t is magyarul játszhassuk!
Jó játékot kívánok! A végén más lesz majd a véleményed a személyes top 10 legjobb játék listádról.Biztosíthatlak, hogy a ME ott lesz majd a dobogó környékén.
-
Kylesa
aktív tag
Tegnap sikerült.
A játék érdeme, nem az enyém.
Igazából azért volt jó rámenni, mert ha nem próbálkoztam volna meg vele, kimaradt volna néhány dolog. Például fogalmam sem volt róla, hogy , Kerry questlánca meg teljes egészében kimaradt volna, mivel csak jóval az ending "után" adta be a játék. Bűn lett volna kihagyni, az öreg Eurodyne a játék egyik legkirályabb arca.Takemuráért vissza lehet menni Most inkább pihentetem a dolgot és nekifekszem egy régi ismerősnek (Mass Effect LE), sok volt ez így egy nekifutásra. Patchnél visszanézek mindenképpen, addig is V a macskával együtt vár a lakásban.
-
Kylesa
aktív tag
Köszi, az írásod rögtön más megvilágításba helyezett pár dolgot.
Mielőtt azt hinnéd, hogy mivel én csak így feketén-fehéren láttam elsőre a dolgokat és mert nem volt happy end, csalódtam a játékban, de - immár átlépve a 200 órát és tervezgetve a harmadik végigjátszást még az 1.5 előtt (és már csak két acsi hiányzik a 44-ből)-, megnyugtatásként közlöm, hogy nem. -
Kylesa
aktív tag
Kíváncsiságból és az acsik miatt megnéztem az endingeket.
Jól értelmezem - bár mintha már olvastam volna itt -, hogy
gyakorlatilag csinálhatunk bármit, V mindenképpen meghal? Tehát hiába kaptam egy jónak mondható befejezést, elhagytam a várost az Aldecaldókkal, Panam-mel és Judy-val karöltve, pár hónap múlva V úgyis kinyiffan? Hiába szedték ki belőlem a biochipet Hanako orvosai, akkor sem változik semmi (max. V-ből is személyiségmintát csinálnak, hurrá - bár ez egyébként érdekes szál lenne)? Alt hiába választotta szét V-t és Johnny-t, előbbinek már akkor is túl késő? Azon is csodálkoztam, hogy a Rogue-os endingnél
Judy faképnél hagy, mert ő rosszul érzi magát Night City-ben? Az nem érdekli, hogy V pár hónap múlva megmurdel? -
Kylesa
aktív tag
válasz
looser #25313 üzenetére
A hullákat nálam is mindig felfedezték, hiába raktam be őket a szekrénybe, meg dobtam a ládákba. Ez el is vette a kedvemet a lopakodástól, pedig amúgy jó móka.
Mentés-visszatöltésnél az is irritált, hogy az ellenfelek teljesen máshogy helyezkednek el, mint a mentés előtt. -
Kylesa
aktív tag
válasz
m0h0senator #25300 üzenetére
Jól tudod, most néztem meg. Eldobtam egy bézbózütőt a meccs elején, és amikor elindult a csihipuhi, hiába nyomtam R-t (tehát használatba vételt) az ütőre, V felvette azt, de automatikusan a hátizsákjába került.
Ami még esetleg könnyítés lehet, hogy a Második szív nevű kiberver (16-os Testtel lehet betenni, ami nem árt, ha verekedni akarunk) a boxmeccs közben is működik, tehát ha egyszer levernek 0 HP-ra, akkor egyszer visszaugrik az életünk maxra, és újra lehet próbálkozni.
-
Kylesa
aktív tag
Hát... ennyi volt. Számomra ma este ért véget.
Kib***ott nagy élmény volt, hiányozni fog.Amennyire távol tartottam magam tőle a negatív kritikák miatt, aztán ahogy egyre több videót nézegettem róla, hogy ez talán mégsem lehet olyan rossz, mint amennyire próbálják beállítani, aztán ahogy egy féláras akció keretében megvettem, nekiálltam és alig tudtam abbahagyni... Nem sok játék képes ilyenre.
Köszi, CDPR. A Witcher sorozatot is imádtam, és most sem csalódtam.
Remélem, lesz miért visszatérni, ha kijön az 1.5. -
Kylesa
aktív tag
válasz
Evil Snowman #25276 üzenetére
Bár a történet és a hangulat nagyon adta, maga a játékmenet szerintem sajnos fájdalmasan középszerű volt. Ezért felejtem el mindig megemlíteni, amikor a leglélekölőbb játékokról van szó: a sztori zseniális, a mai napig az egyik leggrandiózusabb a játéktörténelemben, de mint játék... nem éppen a felejthetetlen kategória.
Emlékszem, hogy végigvittem, és csak néztem a credits alatt ki a fejemből (és utána még hetekig), hogy "aztak*rva ez mi volt...", aztán elkezdtem még egy végigjátszást, hogy jobban összeálljanak a sztori apró elemei, de egy idő után képtelen voltam rávenni magam, hogy folytassam. A Burial at Sea közül is csak az elsőhöz volt idegrendszerem, de azt sem kedveltem annyira, nem szeretem Rapture-t.
-
Kylesa
aktív tag
válasz
Evil Snowman #25274 üzenetére
Így igaz, nem is értem, hogy hagyhattam ki az Infinite-et! A sztori egyszerűen lenyűgöző volt, Elizabeth meg imádnivaló.
-
Kylesa
aktív tag
Óva intek mindenkit (aki eddig nem tette), hogy kipróbálja a Mass Effectet.
Akit a a CP odavágott lelkileg, figyelmeztetem: a ME ahhoz képest olyan pofont ad, hogy a fal adja a másikat.
Csak óvatosan... -
-
Kylesa
aktív tag
válasz
tibaimp #25232 üzenetére
Nekem is gyakran szokott ilyen történni, de ezt a gyenge vasam számlájára írom. Főleg akkor fordul elő, amikor hívom az autóm, és az belespawnol egy másik ottlévő autóba, vagy egy tereptárgyba, esetleg eleve törötten érkezik. De én ezeket fel sem veszem - számomra semmit nem von le a játék értékéből. Sok jó játékról maradtam volna már le, ha fennakadnék efféle grafikai glitcheken.
-
Kylesa
aktív tag
Ez mekkora!
167 órám van eddig a játékban, de eszembe se jutott V lakásából kijövet balra fordulni, ám most bepótoltam, meg is találtam a szilánkot. Macskakaja volt nálam több is, egyre biztosan emlékszem, hol szereztem: abban a lakásban volt, ahonnan kell ellopni. Így hát rövid úton be is szereztem a cirmost, aminek irl nagy macskabarátként különösen örültem. Bár ha jól láttam, egész nap csak a kosarában punnyad, jobb lenne, ha interaktívkodna kicsit. Mondjuk egyszer nem a kosárban, hanem az ágyon feküdne kinyúlva, V meg kénytelen lenne a kanapén aludni.Kerry gitárját -
Kylesa
aktív tag
válasz
tibaimp #25215 üzenetére
Mellékküldik alatt a sárga felkiáltójelesekre gondolsz? Azok nem számítanak bele, pl. Badlandsen és Santo Domingóban is maradtak, ott mégis kaptam értük acsit. Heywoodban is megcsináltam az összes fixer és NCPD-melót, de hiába. Talán City Centerben van egy olyan meló, ami Heywoodban ér véget, így oda tartozik?
-
Kylesa
aktív tag
Tegnap kitakarítottam Heywoodot, mégsem kaptam érte acsit. Bug?
-
Kylesa
aktív tag
válasz
looser #25184 üzenetére
Nekem is RX580 van, és ugyanezt csinálta, amikor elkezdtem játszani, tavaly dec. 10-én. Már V-t sem tudtam "megcsinálni", mert csak egy sötét paca volt a karaktergeneráló képernyőn. Akkor a legfrissebb driver volt fent, azt eltávolítottam, és feltettem az eggyel azelőttit (21.10.2, kiadás dátuma 2021. 10. 05.), és azzal azóta is gond nélkül megy.
-
Kylesa
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget!
Immár tömeggyártás alatt van az Ashura, anyagi gondjaim többé nem nagyon lesznek! -
Kylesa
aktív tag
Van valami tuti tippetek, hogyan szerezhetnék így hirtelen 729000 €$-t? :)
A kezdetek óta gyűjtöm fanatikusan a pénzt. Minden egyes fegyvert, páncélt, kaját, gránátokat, szemetet eladtam. Autókon kívül (mert azokra kell a zsé, kell az acsi) semmit nem vettem. Már az Aerondight is megvan , de Viktornak még mindig nem adtam meg a 21k-t.
De így is kevés, és vészesen fogynak a térképről a tennivalók... -
Kylesa
aktív tag
válasz
Borosm91 #25156 üzenetére
Segítenék szívesen, de ötletem sincs. Egy hete csináltam PC-n (legfrissebb, Steames verzió), és nálam gond nélkül lezajlott a küldetés.
Majdnem 130 óra játék után most futottam bele először egy olyan bugba, ami miatt nem tudok megcsinálni egy questet: nomád V-mmel mennék a roncstelepre a kocsiért, amivel a prológusban voltam, mutatja is a térképen a helyét, de nincs ott.
-
Kylesa
aktív tag
Amúgy Brick mintha azt mondta volna, hogy meghálálja a kiszabadítást, de én azóta sem találkoztam vele. Ennyit ér egy Maelstrom-ös szava?
-
Kylesa
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #25122 üzenetére
Többször is játszottam azt a részt pár nappal ezelőtt, annyi volt a lényeg, hogy Royce-ot mindenképpen le kell durrantani, mert ha csak kiütjük, akkor érdekes mód már nem Meredith fogad minket a végén. A csipről le lehet szedni a vírust nyugodtan, de Royce-nak halnia kell. -
Kylesa
aktív tag
1. Amikor nyomozunk Ev után, és elmegyünk a Clouds-ba, a választott baba a keresztnevünkön szólít minket (legalábbis én csaj V-vel mentem, és Skye-t választottam, aki Valerie-nek szólított, bár V rögtön visszakozott, hogy csak a legközelebbi hozzátartozói hívhatják így). Rajta kívül még szólít bárki más is a játékban a keresztnevünkön?
2. Utcakölyök indítása esetén, amikor autókázunk a heywoodi fixerrel, megállít minket egy maszkos vörösszemű gringó, aki pisztollyal fenyeget minket. Ő ki? Kap még bármilyen szerepet később a játékban?
-
Kylesa
aktív tag
Köszi mindenkinek. A legendaryt mindenképp kiteszem majd, már csak az acsi miatt is, és az epicet is, ha lesz szabad pont.
-
Kylesa
aktív tag
A ritka és epikus tárgyak készítését érdemes megtanulni, vagy kidobott pont?
-
Kylesa
aktív tag
Bár a főszál vége még arrébb van, tegnap végigcsináltam Panam és Judy küldetéseit (amikor Panam-mel végeztünk és az Aldecaldo táborban sétálgattam, akkor csörgött Judy, hogy menjünk búvárkodni, sőt mivel csaj V-m van, nem csak úszkálás volt :)). Annyira megkedveltem mindkettőt (néha úgy tűnt, hogy Panam is hajlandó lenne egy kis huncutkodásra, de aztán sajnos nem sikerült rávennem), hogy szinte teljesen elvesztettem a motivációm a folytatáshoz. Mostantól már hiába várom majd, hogy hívjanak, mert segítség kell.
Ehelyett Johnny-val a fejemben egyedül kell majd továbbúsznom az árral... Maradtak a jellegtelen mellékküldetések arc nélküli NPC-kkel, végeláthatatlan hadakozás a bűnözőkkel, kiberpszichókkal, ugrálás a fixereknek... Elgondolkodtam azon, hogy gyorsan lezavarom a főküldetést, és befejezem a játékot, bár nagy vágyam, hogy megszerezzem az összes acsit. -
Kylesa
aktív tag
válasz
looser #24937 üzenetére
Amiről én írtam, az akkor történt, amikor
Judy-val együtt meglátogattuk Maiko-t, utána mehettem megölni az emberünket. De igazatok van, korábban is meg lehet ölni, de én akkor még gyenge voltam (az őrökkel sem kötekedtem inkább, ellopakodtam mellettük), a fegyvereim sem voltak nálam, és a fickó ökölharcban simán elrendezett.(már Ev halála után) Akkor még kénytelen voltam életben hagyni, de aztán sikerült a revans.
-
Kylesa
aktív tag
halála van valamilyen komoly hatással a jövőre?Woodman -
Kylesa
aktív tag
válasz
Dreadloord #24871 üzenetére
Ez merre van pontosan? Nem szeretnék belefutni.
Most szereztem vissza Evelyn-t. -
Kylesa
aktív tag
válasz
martinkeet #24695 üzenetére
Micsoda? Nem kevered a No Man's Sky-jal? Noha azt nem osztogatták még ingyen sehol, ha jól tudom... de egyrészt a Subnautica is csak egyszer járt ingyen az Epic Games Store-on (ahogy pl. a GTA V, vagy sok más AAA játék is), másrészt az egy kivételesen jó játék rendkívül pozitív értékelésekkel, és már a megjelenésekor is stabil, játszható volt.
-
Kylesa
aktív tag
Akinek rosszabbul fut a játék a kelleténél, mert nem elég a vas, észrevett bármi javulást teljesítmény terén az 1.3 telepítése után?
-
Kylesa
aktív tag
válasz
proci985 #23205 üzenetére
Értem. Nincs is azzal semmi baj, ha nincs totális happy ending, nem is várom el, egy CP-től meg pláne nem. De azért lehetőség szerint próbálom a legjobbat kihozni, amit lehet. Judyval meg főleg, kedvenc. Ő olyan nekem, mint Ciri a W3-ban, ha kell, mindenkit feláldozok érte, még magamat is.
-
Kylesa
aktív tag
V és Judy románc kérdés:
Láttam egy videót, amibenV sikeresen elcsábította Judy-t, a Pyramid Song alatt le is feküdtek egymással. Másnap hajnalban a stégen Judy elmondta V-nek, hogy azt tervezte, elhagyja Night City-t, de meggondolta magát, ezután V meglátogatta Judy-t a lakásán is. Ám a credits alatt Judy bejelentkezett, és azt mondta, mégis elmegy Night Cityből. Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Politika
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Tesla topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest