Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sayCet
aktív tag
Ma egy Mix?
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
zarayg
aktív tag
Valaki gondolt már arra esetleg, hogy egy PH mixel ICL-en induljon?
btw én benne lennék ha van rá igény.. természetesen nem nyerni mennénk
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
kelekyle
őstag
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
GabN73
addikt
Ma egy mix?
-
Xero
nagyúr
-
expander
senior tag
válasz Kalandor #56982 üzenetére
az a baj, hogy max. ki lehet tiltani innen, ennel tobbet nem lehet csinalni ha "valoban lopas" tortent volna, szerintem akkor sem nagyon lehet mit csinalni ilyen virtualis itemeknel, de igy, hogy kolcsonkert, es nem adta vissza, igy meg plane :\ az szep es jo, hogy massal mar nem fogja megcsinalni, de marcusnak nem lesz visszateritve gondolom semmi
-
vzsryl
nagyúr
válasz kelekyle #56978 üzenetére
Nálam CS:GO-nál még a mapbetöltés se lett gyorsabb az SSD-től, meg maga a játék indulása se. Többi játéknál viszont ég és föld a különbség mind a két dologban. Szóval a GO nagyon elavult ezen a téren is.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
-
Redneck
nagyúr
válasz kelekyle #56978 üzenetére
Nekem majdnem ugyanolyan mint HDD-n volt. Minimálisan vagyok bent előbb. Amúgy érdemes, azért van az SSD, hogy használd. Nem a CS:GO fog terrákat írni rá.
Szerk:
A játékból ki-be lépés is gyorsabb, valamint az egész kicsit folyamatosabb nálam. Főleg 10vs10 szerókon.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
kelekyle
őstag
CS:GO-t érdemes SSD-re pattintani ?
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
expander
senior tag
vegulis jobb kesobb, mint soha
[ Szerkesztve ]
-
-
Gentlelelele
aktív tag
Mai nap egy 10es mix ?
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
Xero
nagyúr
válasz Mezcal #56967 üzenetére
Nekem is van mind a ket accountomon egy-egy. Valakit megrekteltem, van ilyen. Nekem is szep hosszu listam van itt es novekszik, ha mar a vacstatus-t befejezte sajnos a fejleszto (githubon mondjuk megy a konyorges hogy legalabb a listakat had szedjuk le, de eddig semmi valasz ).
-
lemusz
addikt
Megnézné nekem 1-2 kedves vállalkozó szellemű emberke, hogy elindított és tálcára lerakott cs:go közben mennyi neki a DPC latency? (DPC Latency Checker 1.4.0)
Kicsit soknak találom a sajátom, de lehet hogy normális az a 200-300 us, ha fut a játék, nem tudom... -
eLit-MiLan
őstag
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
Vismajor01
addikt
Huh ilyen csgo mixeket akkor is nyomjatok ha hazamentem!
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
GabN73
addikt
tegnapi trainől valaki linkel egy ebotot?
-
RexpecT
addikt
Mindenki bepunnyadt?
-
Xero
nagyúr
Kérnénk egy 10. embert mixre!
TS: csgo.warroom.hu
-
gtamate2
veterán
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
b0rZ
aktív tag
-
lemusz
addikt
Le vagyok sokkolva, viszont érzem, hogy van remény. Hihetetlen dolog történt az imént. Gondoltam casuelezek egyet és hát szarba lőttem mindenkit, ami nem meglepő, ugyanakkor nem csitereztek le, nem indítottak ellenem kicket meg semmi. Már ez önmagában is megdöbbentő, mert általában nem így szokott lenni, de ami még furább az az, hogy a 8 győzelemig tartó meccs alatt 3 csiter is volt a szerveren, egyik se rejtegette mi lakozik a PC-jén. Első egy sima aimbotos volt 2 kör alatt majdnem megelőzött 11-0-ás stattal -> kick elsőre. Második aimlock-os ellenfélnél (ugye ilyenkor másik csapatnak kell szavazást indítani és szavazni) -> elsőre kick. Harmadik spinning aimbotos volt, valamiért őt már nehezebben akarták kickelni, pedig ő volt a legfeltűnőbb mind közül, lévén rángott az egész modell 360 fokban mindenfelé akkor is amikor nem lőtt, másodjára sikerült kiszavazni. Megdöbbentő, hogy ennyi csaló van casuelen, megdöbbentő hogy ha itt reportoljuk őket az nagy valószínűség szerint nem ér lópikulát se, megdöbbentő ugyanakkor az is, hogy ilyen szépen ki lettek szavazva, mert pont pár napja agyfaszt kaptam, hogy egész meccs alatt kb 5 szavazást is túlélt egy rohadék, pedig feltűnően tolta az is, de valamilyen oknál fogva akkor a szerveren lévők átlag IQ-ja nem érte el az 50 döglött lójét sem.
-
I Am^^
tag
Ma este mix ?
|Számomra mindegy, hogy mit mondasz a hátam mögött. Hátul vagy és hátul is maradsz.
-
b0rZ
aktív tag
válasz GabN73 #56941 üzenetére
A stream nézhetőségére nincs ráhatásom. Van akinél jó, van akinél kevésbé. Annyi fix, hogy felfele minden oké, mert a twitch hibátlanul rögzíti. Nálam is előfordul sajnos, hogy nem tudok nézni egy-egy adást mert állandóan megszakad, hiába az egyébként hibátlan 240/20-as csomag..
Kárpótlásul processing után itt éritek el a tegnapi móka felvételét:
pH! 10-es mix 2016.08.31 - de_overpass
pH! 10-es mix 2016.08.31 - de_mirage -
Xero
nagyúr
1. A legutóbbi 5v5-t már túlidegeskedtem. Látszott is.
2. Ennek megfelelően egy kis munkával fejeztem be a napot, hogy levezessem az energiákat.
3. Utána még beültem twitch elé. Megérte...TOP1 teamet elpicsázza egy TOP10-en kívüli úgy, hogy tavaly ők kaptak 16:0-t. Nagyon súlyos volt.
A 6. körtől kb úgy érezték magukat mint én ma és pörgettek őket az ideg. Onnantól semmi sem jött össze.
-
gtamate2
veterán
2 hely még van, ha valaki szeretne játszani az jöjjön!
ts ip: csgo.warroom.hu
ph szobapw: ph*Sn0w
-
oliwwer
aktív tag
http://steamcommunity.com/workshop/filedetails/?id=755286718
Skin a workshop-ban, lehet rá szavazni
-
Gentlelelele
aktív tag
-
lemusz
addikt
Ennyire nincs dolgotok nyomhatnánk egy délutáni mixet is, mondjuk 4-5 órától.
-
Xero
nagyúr
válasz gtamate2 #56922 üzenetére
Igen kellett a wp ez kétségtelen tény, ahogy az is, hogy nyekkentem volna ha rövidet nézed.
DE! Én nézem a radart és van fülem, szóval tudtam, hogy hosszúra bambulsz.Azt csak halkan jelzem, hogy utána nem sokkal kb ugyan ott kaptad a hs burst-ot ak-val szintén wp ellen.
Amúgy ki akar nyerni? Ma hs rate-re megyek ak-val és wp accuracyra. Nem maradt más boldogságom csak a statisztikák.
[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
Az is csak azért sikerült mert épp nem oda néztem, ha nem engem lősz el nem biztos hogy sikerült volna az az 5k
Xero hátha ma összejön a win.
Aki még nem töltötte volna ki, annak:
Kérdőív (esti mixhez)
Eredménye[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
b0rZ
aktív tag
A tegnapi lövöldözések itt lesznek elérhetők, miután a jútyúb szétprocesszálta őket (de szép kifejezés.. ), immár egészen tűrhető minőségben:
pH! 10-es mix 2016.08.30 - de_dust2
pH! 10-es mix 2016.08.30 - de_overpass
pH! 10-es mix 2016.08.30 - de_cacheKellemes mozizást.
-
Gentlelelele
aktív tag
Mai nap nem tervezünk egy 10es mixet ?
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
CosmoBacsika
tag
Gyűlik a banda szépen GG
-
FedoHUN
újonc
Helló nem tudtok olyan oldalt,ahol skinekkel lehet fogadni meccsekre?
-
sayCet
aktív tag
Valaki küldeni invet a groupba?
Steam: [link]Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
S4LK3R
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Meg éri az analog 5.1-es fejes vagy maradjak a HyperX Cloud-nál
Eddig amit analog 5.1-ben találtam:
-ROCCAT Kave XTD 5.1 Analog
-Tesoro KUVEN A1.PRO TRUE 5.1Vélemények, javaslatokat és tapasztalatokat előre is köszönöm!
Esetleg ha valaki rá ér [link] s be kattint a steam groupba azt nagyon szépen meg köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
b0rZ
aktív tag
válasz lemusz #56909 üzenetére
Itt meg akkor rögzül a meccs kicsit jobb minőségben.
https://www.twitch.tv/gps_pepe -
lemusz
addikt
Megpróbálok valami sztrímet röttyenteni az 1 megabites feltöltésemmel és az extra szűz közvetítői tapasztalatommal: https://www.twitch.tv/lmsz
-
RexpecT
addikt
Kitöltöttem, este 99% hogy tudok játszani .
-
Xero
nagyúr
válasz gtamate2 #56904 üzenetére
Annyit hozzátennék, hogy a jobb játékélmény érdekében vegyük azért erősen figyelembe a rangokat. Igaz nem sokat számít, hiszen bárkinek lehet jó és rossz napja, de nem sok teteje van egy full global team ellen kiállítani egy dmg-lem ötöst.
btw: Beraktam a kettes accountomat is.
[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
Este 9-től Ph! 10-es mix, ismét.
Várunk minden kedves fórumtagot.Mint korábban említettem ha esetleg ismét többen lennénk mint 10 fő akkor a random.org segítségével sorsolunk.
Illetve még mindig éles az új kérdőív ami a játékosok neveit gyűjti, illetve a rangokat az esti mix elosztásának megkönnyebbítésére.
Itt pedig az eredmény látható: [link]
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
he7edik.
addikt
Marcust nem is ajánljátok?
Égő szöveg a flém vázon
-
Xero
nagyúr
Maikelele stand-in a NiP-ben ameddig pyth felépül.
Remélem rommálő mindenkit és marad pyth helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Külpolitika
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest