Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Sci
őstag
válasz had423 #57898 üzenetére
/r/globaloffensive-en sem mostanában láttam magyar vonatkozású contentet
Talán az legjobb hangulatú cs:go videó amit eddig láttam. Nem az a steril, twitchből "így esett ki" kategória, hanem igazi oldschool darálós fragmovie Engem RtCW meg W:ET videókra emlékeztet, ha mond ez valakinek valamit.
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
had423
aktív tag
[link]
Ki ez a csóka? -
dugo_
veterán
válasz kretenallat #57895 üzenetére
Ez egy közösségi mókázós mix, sose voltak elvárások támasztva a résztvevők felé.
Amúgy meg mi van akkor, ha eltéved a pályán? Nem a dreamhack döntőn van.
-
I Am^^
tag
válasz --Rawlings-- #57891 üzenetére
Xbox appban kikapcsoltad game bar DVR bigyót?
|Számomra mindegy, hogy mit mondasz a hátam mögött. Hátul vagy és hátul is maradsz.
-
--Rawlings--
tag
Nem játszottam vele kb. fél éve, ma feltelepítettem újra. Laggol/microlaggol, mint a szar: 60-180 FPS között ugrál. 4670k, 16GB DDR3, R9 380 4GB, SSD. Kikapcsoltam minden thermal throttlingot, az AMD PP-t is, kinyomtam az XBOX DVR-t, audio beállításokat átnéztem windowsban, újratelepítettem a Win10-et. Ezek után jobb: most már 90-180 között ugrál. De tiszta microlag a játék. Semmi nem fut, nincs a gépen AV se. Witcher 3, BF4 stb, megy faszán. De ez még nem elég: most még kilépéskor a gép is lefagy. Valakinek valami ötlet esetleg?
-
GabN73
addikt
1 mapos PH mix is ritka szokott lenni, olyan gyorsan lelépett 4-5 ember meccs után
-
Mezcal
addikt
válasz bbdzyx #57883 üzenetére
Vagy háromszor-négyszer voltam, de azért kösz az invitálást, majd megyek, ha úgy lesz. Tegnap inkább néztem, elnézést kérek tőled is. Nem mindegy neked, hogy mit adott fel,? Különben meg, aki feladja a csalók elleni harcot, az hülye.
Pont nem találom sehol feltöltve, pedig megnézném a vitézt
Nézd meg Kodinál, ő streamelte.
[ Szerkesztve ]
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
GabN73
addikt
Na mivanmá', hol vannak az emberek mikszrűl?!
-
Zimmi91
addikt
-
Xero
nagyúr
válasz Gentlelelele #57858 üzenetére
A bal sarokban Mr. Képregény "bulletdodger" Gentle
-
dugo_
veterán
-
Feherfy
tag
válasz Gentlelelele #57858 üzenetére
Nálam pont elrettentés. Gyenge vagyok én oda.
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz lemusz #57855 üzenetére
Most mindenki fog jönni, mert hajszolni kell, hogy egy friss csillagként felfedezzék őket Kodi vagy Kuli Stream-je által. Ahogy én is
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
CosmoBacsika
tag
válasz kretenallat #57850 üzenetére
Uristen mi lesz a következő szint? Dugni mix helyett?
-
lemusz
addikt
Sírtok itt mindig mikor lesz mix, de amikor meg van nem jön egyikőtök se, pedig van hogy alig tudjuk összeszedni a 10 embert, csúszunk vagy fél órát vagy elhalasztjuk az egészet. Amikor meg megvagyunk, szinte 90%-ban mindig ugyan azok az emberek jönnek, sehol egy új arc...
-
Tewe013
őstag
Szégyellem is magam rendesen. Mondjuk, ha tudom előre, hogy ilyen sztárvendégek lesznek vettem volna egy-két dobozzal itthonra és egyből meg lett volna oldva, de most már mindegy
[ Szerkesztve ]
-
Zomb€€
őstag
Pitsaba, en meg pont most hagyom abba ezt a mocskos jatekot
Kovi mixre azert beneznek."Egyszer fent...egyszer fent!"
-
kuLi_
tag
Kodit be fogom forgatni visszatérő elemnek ha nem bánjátok, ő is élvezte a mókát.
Ez itt a reklám helye.
-
szebe
addikt
Wall of text alert.
Írnék pár sort erről a kijevi lanról, már ami a magyar részt illeti (meg amennyire tudtam követni a meccseket, hála a nézőbarát időpontoknak).
Több helyen is olvastam, hogy a magyar cs nagyon rég volt ilyen lehetőség kapujában (FoP @ WCG, Anci @ WCG, SEC stb...) . Ezzel vitatkoznék, mert igaz, hogy nem dúskáltunk magyar csapatokban nemzetközi lanokon, de azért voltak szép eredmények:
Volgár a helsinki Asus ROG-on, kick.hu a tavalyi kölni offline major kvalin (kHRIS miatt azóta is siratom azt a lu-t), aztán volt valami Gamers Paradise is a Rock-kal.
Szóval néha kiszakadt a zsák, de sajnos mindig jött egy-egy gálaforgatás, aztán kezdhettek mindent elölről.Most egy picit félretenném a mat1-s "csalt/nemcsalt" témát.
Akár meglepő is lehetett, hogy pont a Pixel kvalizott, mert láttunk már jóval erősebbnek tűnő LU-t is. Viszont úgy tűnik, megvan a náluk a harmónia (ami remélem meg is marad), ügyesen, türelmesen, összeszedetten játszottak a netes kvalin. Illetve valahogy őket elkerülték a többieket mindig kipakoló csaló német/orosz/török mixek. Vagy most pont ők voltak azok? kek
Ezt sikerült hozni a lan-on is, annak ellenére, hogy elég fonton láncszeme esett ki a csapatnak, így gyakorlatilag WP-s nélkül kellett játszaniuk (talán a Godsent ellen mondta gabesson, hogy milyen szépen együtt fregelnek, nem lóg ki senki se felfelé, se lefelé).
Egyedül az ukránok elleni T oldalon éreztem, hogy feladták, a többi meccsen viszont végig ottvoltak, pici szerencsével most azon tanakodnánk, vajon megcsípik-e a main eventes helyet.Flash-nek masszív respect, hogy elvállalta, és bármennyire is nem bírom a csávót, a teljesítményére nem lehetett panasz. Még azt sem lehet mondani, hogy el akarta adni magát egy jobb teljesítménnyel, mert elvileg kész van egy újabb nemzetközi LU, csak a bejelentés várat még magára.
Bízom benne, hogy marad a harmónia, és lesz ennek folytatása. SEEC-en innentől gondolom minimum a lan-os döntő, Minor lan, szóval hajrá!
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
GabN73
addikt
Most látom, hogy mit hagytam ki
-
CosmoBacsika
tag
BALRÁBB!!!!
-
gtamate2
veterán
-
guftabi96
addikt
-
Xero
nagyúr
válasz lemusz #57841 üzenetére
Hiába ásítozom ezt visszapörgettem.
Itt most nem a szúrás az érdekes, hanem azok a hangok amik kijöttek utána Kodiból.
-
lemusz
addikt
-
lemusz
addikt
Nem csak Máté mondja rám ezt úgy tűnik, Kodiak száját tessék figyelni!
-
Franklin
addikt
Kodiak a PH mixben??? Okkéééé
-
Zimmi91
addikt
" Just remember Manchester is RED! "
-
sss
őstag
válasz Vismajor01 #57816 üzenetére
Remélem visszahozzák a flashlighttal villogást is.
-
Xero
nagyúr
-
Tewe013
őstag
Ma egy mix?
-
expander
senior tag
ez a mirage T oldal inkabb hasonlitott valamilyen nova MMre, mint egy offline dontore
-
CraBByzzz
aktív tag
-
Zomb€€
őstag
válasz rumos XIII #57820 üzenetére
T oldalra csatlakoztam be, de borzaszto lama volt...
[ Szerkesztve ]
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
rumos XIII
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Csak falakra lehet vagy a földön lévő hullát is? Legalább lesz egy kis nosztalgikus érzés. De hogy én ilyet walletért nem fogok venni, az is biztos...
-
b0rZ
aktív tag
És hálistennek az update széjjelverte a metamodot futtató srcds-eket is. Reggel 2.5 órámba telt mire rájöttem miért segfaultolnak el a retake szervereink.
Köszi gaben! -
regener
veterán
Tényleg, Snow pajtás bedobhatnád a csgo blog updates linkjét szerintem ide jobbra a tudnivalókhoz.
[Sound]
– Fixed bug where M4A1-S was audible at long range.
– Lowered volume of weapon sounds.
– Made minor volume mix adjustments.[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
-
nagyúr
A faszom kivan már az összes olyan gyökérrel, aki 1-2 körrel a meccs kezdete után úgy dönt, hogy ő most bizony angolosan távozik. Tegnap este és ma hajnalban 6 meccsből 4-nél volt ilyen, most a legutolsón is 2. körben lelépett a gyerek mi meg 4-en szopjunk mint a borz.
Azt erre a gyerek kap egy 10p-es eltiltást. Nice....
A rengeteg köcsög hang helyett, a sok csalót, meg az ilyen gyökereket kéne jobban fenyíteni, akik tönkreteszik másik 4 ember játékát.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
oliwwer
aktív tag
Added ability to apply graffiti.
na
-
adise
őstag
válasz Esportbarat #57808 üzenetére
még csak ez kellett
ugy látom itt az összes szerzőnél kritérium lehet ez a hemi féle komolytalan, inkompetens stilus[ Szerkesztve ]
-
he7edik.
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest