Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Warships
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BioNiCMaN
addikt
válasz kill_switch #11399 üzenetére
Nem annyira nyomi, de majdnem.
[ Szerkesztve ]
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz kill_switch #11397 üzenetére
Valamivel magasabb szinten van mint az amelyik az orosz himnuszt nyomja a mikrofonba...
-
nutella1
őstag
válasz Dave567 #11394 üzenetére
Logikus lett volna, legalább másodikáig a double xp, igen. Vagy, akár tizedikéig. Csak itt minden a pénzről szól, ugyebár. Ellenkezőleg ki vásárolgatna a battle pass butaságok miatt.? Vagy venné meg a szintén butaság, bővitett Blackcell-t, dupla xp-t az e-bay-ről, megjelenésig.? Ezen túl kell lépni. Számomra örökre érthetetlen marad, hogyan képesek még kifizetni pénzt az emberek, azon túl is, amit már alapjáraton kifizettek. Jelentéktelenségekért. Mintha elmennél a színházba, de az előadásra nem jelennének meg a szereplők. Aztán örülnél a jó nagy semminek. Ez az egész system egy xar, lehúzás, mégis megvan az a réteg, akit meg tudnak etetni vele. Gyönyörűen csinálják.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Mr X
veterán
-
Acheron
őstag
Visszatért a HC Shipment is.
-
Dave567
addikt
Holnap este lesz vége a Dupla XP-nek?
-
protegum
aktív tag
válasz shotika #11388 üzenetére
A dmz szinte a hatodik szezon eleje óta játszhatatlan, mármint abban az értelemben amiért játszana vele az ember. A kisebb pályák mint a Vondel vagy az Ashika már inkább egy botokkal teli warzone, semmilyen küldetést nem lehet megcsinálni, mert jönnek a ki****ott, cheater t****s, etc. szovjet g***k és squadhunting-ot játszanak. A nagy ugyanez pepitába csak nagyobba. Amíg még össze lehetett állni hatan, addig még lehetett a mocskok ellen védekezni. Komolyan, a legjobb season eddig az ötös volt. A kinai legalább szimpla csaló. De ezek.....
-
zozika84
őstag
Na végre... A redmondi óriás szerint a nem hivatalos kiegészítők leronthatják a játékélményt, így biztosan blokkolják majd a Brook Gaming, a XIM és a Cronus Zen eszközeit, de az összes többi olyan kontrollert is, ami nem az Xbox engedélyével készült.
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
shotika
őstag
DMZ-ben a Building 21 valami elképesztő mód játszhatatlan lett az utóbbi időben. (mondjuk csak az utóbbi pár hónapban kezdtünk oda feljárni)
A tüzes shoti még szódával elmegy, de az hogy minden tetves player gránátvetőzik, az totál hazavágja a gameplayt. Én nem értem a készítőket, hogy ezt hogyan engedhetik, és hogy ennyire nem foglalkoznak a jelenséggel.
Nemrég volt egy egész szép meccsünk, ketten bementünk. Havert leszedték, én meg egyes szintű páncéllal az egyik lépcsőn széttaktikázva leszedtem kettő fullos 3-as teamet. Majd fenn megfogtunk még egy playert, mire a túloldalon megjelent még egy team, és 30 méterről úgy lőttek szarrá minket gránátvetővel, hogy se látni se mozdulni nem bírtunk. És ennyi volt a meccs, minden oda lett.
Egyszerűen semmit nem lehet csinálni az ellen a szar ellen, igazi no skill fegyver. Ráadásul, hogy bizonyítsák, hogy még ennyire sincs skilljük, utána rárohannak az emberre, és a tüzes gyorstüzelő shotival pumpálnak meg míg fekszel.Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
kill_switch
senior tag
Amazon Prime előfizuhoz megint van ingyen bundle.
-
pelenka35
őstag
-
laceszgamer
addikt
válasz lowzor #11384 üzenetére
Akkor próba cseresznye, legalább egy kis fun lesz, még 100 lélek, meg a BP aztán kb el lehet mondani, hogy MW2 " kész " .
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
lowzor
veterán
válasz laceszgamer #11383 üzenetére
Szerintem csak a játékidővel.
-
laceszgamer
addikt
Battle Pass XP vajon egyenesen arányos a sima XP-vel? Vagy mi alapján számolják?
1250 meglett, van direkt XP farmolos build hozzá, trophy system, decoy stb, amivel jól jön az XP, csak kérdés van-e értelme ezekkel folytatni míg BP is meglesz, vagy lehet mással menni, mert nem az sima XP-vel arányos a dolog?Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
pelenka35
őstag
Sziasztok! Xboxon játszom és egyik napról a másikra 200 pinget ír a játék.Nem lehet játszani. Mit lehet tenni?
Gamertag:Rob3rt75
-
Acheron
őstag
válasz nutella1 #11375 üzenetére
Nagyon meg tudom érteni - hasonlóan vagyok én is.
Csütörtökön már jön a kampány, ott nekem ennek a résznek nagyjából vége. Addig még kényelmesen befejezem a BP -t, más egyéb célom itt már nincs, az új fegyvereket sem húzom ki. Az FR 5.56 még várós, az talán végre a burst -os FAMAS lesz, de kb ennyi. (kihúzni már azt sem itt fogom, pont jó lesz alap fegyvernek az új játékban - ha hozza azt, amit megszoktam tőle (az Avancer csalódás volt: Core módban nem elég erős, HC módban nem elég pontos)) -
nutella1
őstag
-
nutella1
őstag
válasz BandiHUN #11371 üzenetére
Én Orionoztam előzőleg az összes létező fegyót, gondold el.. Kivéve longshot (ami hozzá kell), az HC DOM. Legalább ezért járhatna a pontokon kívül valami külön jutalom. Úgy unom ezt a Shipmentet, elmondani nem tudom. De rákényszerít a játék, mindenkit, az ilyen-olyan feladatok elvégzése miatt.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz nutella1 #11368 üzenetére
18/kör max, de mindenki 1x ad csak, kivétel, ha nem szedted fel az érte járó 3-at mind, akkor kövi ölésedre adja tőle.
Ennyiből mondjuk shotival/meele-el jó szépen körbemenni, kiírni is ki írja, ha már nem eshet több.
Mondjuk én pl. inkább HC-n platináznék, de így gáz kényszershipmentelni, ha kell a jutalom Azért egy "free" animált skin sose rossz, főleg ha mennek is a cuccok a 3-ba.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
laceszgamer
addikt
Köszi.
Sebaj akkor legalább a szintek meg a BP meg lesz tolva, azért MW3 előtt jó lenne végezni vele.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Linem
senior tag
válasz laceszgamer #11365 üzenetére
Szerintem arra nincs, mert az nem xp, de az előbb megnéztem, hogy killenként ugyanúgy 3 lelket dobál, mint eddig. Csak már nem gyűjtöm, mert kész vagyok vele.
Egyébként igen, mind a három xp-re dupla event van.[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
Na ez jó hír. Mindenre van dupla? Lelkeket nem nézted azokra is esetleg? Azt hiszem estére akkor picit ideje farmolni.
-
Szellem.
nagyúr
Az kiderült, hogy a jelenlegi eventben melyik mód adja a legtöbb lelket? Melyik jàtèkmóddal èrdemes jàtszani, ès multi vagy WZ-ben?
-
-
BandiHUN
veterán
válasz laceszgamer #11358 üzenetére
Én is a duplában reménykedem, tavaly is így volt... Egyébként tegnap kivételesen jó körök mentek, nem volt orosz, kínai, cheater... Nekiálltam a plusz meele cuccokat húzni, elég fun+rögtön fel is szedi a lelkeket ugye. Találkoztam egy magyar teammel, enemyben, valahogy együtt hagyta a lobbit vagy 5 körön át, jó kis egál meccsek, épphogy winekkel, mindenki sokat kaszált Nagyon ritkán van ilyen
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
laceszgamer
addikt
válasz BandiHUN #11356 üzenetére
Még ott sem épp olyan gyors mint ami még élvezhető lenne, csak az 1000 pontos van nekem is vissza, de még kéne vagy 800, majd talán a hétvégén... bár reménykedek benne ha már halloween akkor betesznek valami dupla xp-t meg mellé egy duplázót a lelkekre is.
-
Tomko78
őstag
Ezt meg hogy felszáltam a helire elindult és össze ütközött egy másik helivel erre kidobott és meghaltam , ilyet sem láttam még
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
kill_switch
senior tag
válasz laceszgamer #11352 üzenetére
A paranormal investigator bundle-be van egy gun screen, ami most a haunting ideje alatt gyakorlatilag pay to win eszköz. Több koponyát dob egy ember, ha rajta van a fegyveren, plusz felszívja a koponyákat bármilyen messze vannak és XP-t is szed be értük, úgyhogy ha azt tapasztaljátok, hogy valaki indokolatlanul hamar és rohadt sok killstreak-et nyom, az ezért van. Az event után kb semmit nem fog érni, szóval jó befektetés.
-
laceszgamer
addikt
-
nutella1
őstag
Jól gondolom, hogy az M4, Soul Harvester nem csak a felszedett koponyákért gyűjti be a "lelkeket" Haunting mod-ban, hanem a találatokért is? Én legalább is ezt vettem észre. S így gyorsan gyűlnek a Haunting beváltható pontjai.
-
Szellem.
nagyúr
Jól látom, hogy November 8.-án még lesz egy Season 6 Reloaded?
Ha igen, mit fog tartalmazni? -
-
Tomko78
őstag
válasz BerserkGuts #11341 üzenetére
Kapcsoltam mind a kettőt ki és be , de semmi , csak az a furcsa játék alatt beáll rendesen az fps , Vsyncet csak akkor kapcsolom ha 144 fps akarok , mert itt hiába 144 állítok 165 fps-nél áll meg , tudom na csak egy cod de akkor is
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
tomas9320
tag
Sziasztok! A hunted eventet warzoneban lehet egyedül csinálni? Sosem jutok el a végéig, randomokkal sem. Köszönöm az út mutatást.
Huawei P30 Pro VOG- L29
-
Tomko78
őstag
Most ha menüben le van korlátozva a fps , akkor miért megy 120 fpsel játékban meg tartja a 100 fps korlátot , érdekes
-
laragirl83
őstag
válasz Franklin #11338 üzenetére
Az csak a battle pass feloldásokkori jumpscare effektet offolja. In-game nem lehet kikapcsolni.
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
shotika
őstag
The Haunting féle doboz kinyitós hangot hol lehet kikapcsolni? Minden alkalommal rettegek mielőtt kinyitnám
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz laragirl83 #11332 üzenetére
Bele sem kell lőni. Swamp nekem így lett meg. Bár a nagy tojásokat nyitogattam.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
kill_switch
senior tag
Az király! Farmolhatók is, mert rövid időn belül újraspawnolnak, plusz a butcher meg a pharao is könnyebb ha már előtted megölték a meccsben, mert nem kell újra megcsinálni az elején az idézés, már egyből a helyén lesz.
Igazán berakhatnának állandóra egy éjszakai Al Mazrah-t, szerintem rohadt jó. -
laragirl83
őstag
A swamp szörnyél éltünk át hasonlót, igaz nem volt elég nézni, de ha már 1x belelőttél a kis dögbe megadta feladatot.
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csodálatos módon oldották meg a boss-ok megölését, és az értük járó rewardokat. Ha a meghalunk az adott területen, de spectate módban végignézzük, hogy más megöli őket, akkor is megkapjuk a rewardokat
Live-Die-Respawn
-
shotika
őstag
Megjött a Haunting update, Mazrah éjszakába burkolózott
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
kill_switch
senior tag
The Haunting Trailer
Holnap indul a szörnyvadászat! -
laceszgamer
addikt
válasz Acheron #11324 üzenetére
Korábban még én is gondolkodtam Lilith-en, de mivel még a currency sem jött össze rá, végig kéne menni a BP-n hozzá, de még jó fele vissza van, meg így hogy láttam, azt hiszem ez is kimarad.
-
Acheron
őstag
válasz laceszgamer #11323 üzenetére
Nos, ha Inarius, úgy jelenik meg, ahogy a Diablo -ban, akkor az olyan lesz, mitha ki lenne világítva.
Oh, wait... -
laceszgamer
addikt
Lilith amúgy remek, a másikat még nem láttam, de Lilith az nagyon jó olyan szempontból, hogy kifejezetten könnyen észre lehet venni.
-
BerserkGuts
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na megjött Lilith pakk, ha valaki tervezte volna Trailer
Live-Die-Respawn
-
BioNiCMaN
addikt
Szerintem már rég nem foglalkoznak semmivel. A mai napig idegesít az MWII "forradalmi menürendszere", a BP pontokat illetően: kiírja,rhogy van 2 pontom, de rendszeresen nem tudom elnyomni, vagy kiírja, hogy kaptam egyet, de aztán egy sincs... Nem azt a fegyvert mutatja választásnál, mint ami a loadoutban van... Ez az elejétől így van... Talán a stabilitást illetően történt előrelépés, pár hónapja nem dobál ki random.
-
3L1T3
addikt
Van róla infó, hogy az MWIII megjelenését követően meddig foglalkoznak még az MWII-vel? Marhára unom, hogy évente dobálják ki az új CoD-okat, ennyi idő alatt nem is pörög ki a játék. . .
Bízom benne, hogy az MS ezen változtat, mert vicc.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
BioNiCMaN
addikt
válasz BerserkGuts #11312 üzenetére
Én a kevésre reagáltam.
-
laceszgamer
addikt
Ja oké, én meg annyira összefogtam még valahogy ezt a részt meg a kövit, hogy automatikusan azt gondoltam itt lesz róla beszélgetve.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz laceszgamer #11313 üzenetére
Persze hogy nem ír ide senki, mert van saját topikja [link]
Live-Die-Respawn
-
laceszgamer
addikt
Amúgy most mindenki annyira a bétát tolja, hogy még forumra felnézni sincs idő, vagy úgy van vele mint én, hogy annyira nem esett tőle hasra, hogy azért nem ír?
Jó, még hétvégén úgy is próbálgatom, de az azért, hogy így 3 kör után ott tartottam, hogy jó, irány vissza inkább MW2... de ezen valahogy nagyon érződik, hogy DLC akart lenni, mellé valahogy nem tudom miért, de amit annyira vártam nosztalgia faktor az meg pont nem érződik valamiért. Rendben ismerős pályák, de azért valahogy mégsem, lehet csak ez az alapvető " sötétebb " színhasználat teszi, de valahogy nem jön az a " de jó MW2 2009 " érzés.
-
BerserkGuts
őstag
válasz BioNiCMaN #11311 üzenetére
attól még lehet baja vagy túl OC-zva van stb... de ha a textúra nem tölt be rendesen az baj memória hiba tünetei
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
BioNiCMaN
addikt
válasz BerserkGuts #11310 üzenetére
Ha a cuccainál olvasható VGA-n ilyen a víz, akkor kétlem, hogy a VGA memóriája lenne kevés.
-
BerserkGuts
őstag
válasz laragirl83 #11301 üzenetére
Próbálj ujra shadeeelni vagy kevés a vga memóriája nem tölti be a textúrákat.
Az a előre letöltős beállítás be van kapcsolva amikor letölti a magasabb texturakat?12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Mr X
veterán
válasz laragirl83 #11308 üzenetére
Viccen kívül próbáld ki fsr quality módban, jobb lehet a képminőség.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz laragirl83 #11306 üzenetére
Akkor az a baj.
-
laragirl83
őstag
-
Franklin
addikt
Valszeg FSR vagy DLSS van bekapcsolva, akkor szokott ilyen mosott lenni a grafika.
-
Szellem.
nagyúr
Leengedték a csatornát.
-
laragirl83
őstag
válasz Mentolka #11302 üzenetére
Nemtom', win11 gyári prtscreen gomb, meg most feltöltéskor jpg konverzió volt, lehet vett le minőségből vagy valami.
Nincs az kiszáradva, hanem a vízfelszín ilyen random ritkán.gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Mentolka
senior tag
Ez valami alacsony felbontású kép? (az egy dolog, hogy kiszáradt a csatorna, de fura az egész kép)
-
laragirl83
őstag
Néha víz felszín ilyen szép dolgot produkál, ez vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple asztali gépek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest