Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Jó, nem bírtam ki, remélem nem bánom meg.
Amúgy ez is crossplay lesz mint a Vanguard? Őszintén maradtam volna Vanguard mellett, de van egy olyan érzésem, hogy MW2 rengeteg játékost el fog vinni.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
Köszi. Akkor játékosok számával nem elsz gond. Még annak kéne bejönnie hogy MS felvásárlással 23-ban nem lesz CoD és akkor végre egy oylan rész ami tartós lenne.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
A bétában elért eredmények amúgy vajon megmaradnak majd vagy reset lesz? Bétát mindenképp gondoltam kipróbálom, csak kérdés hogy 10 percet vagy 10 órát érdemes.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
Én Vault-al vettem végül, igazából csak a Battle Pas miatt, remélhetőleg ez is úgy fg működni, hogy a kövi kört mindig ki lehet szedni az aktuális szezonból, kozmetikai cuccokat ugy sem veszek semmit, bár most Vanguardba el kéne valamire költeni az érméket ha már nem lesz 6-ik szezon.
-
laceszgamer
addikt
válasz Roland0224 #444 üzenetére
Valahol olyasmit olvastam hogy itt a Battle.net - Steam váltás miatt nem fognak átmenni.
-
laceszgamer
addikt
Hát ennél sokkal komolyabbra számítottam. De reméljük a jó optimalizálás miatt iylen alacsony és hogy is mondjam nem repülünk vissza pár évet a látványban.
-
laceszgamer
addikt
30 szint azért szerintem annyira nem lesz veszélyes. 6-8 óra alatt amx szerintem hozható.
-
laceszgamer
addikt
válasz pRoject22 #655 üzenetére
Meg ha úgy vesszük benne van a Battle Pass az már alapból jó, mert innentől ha amrad minden a régiben akkor az ember a további tiereket mind ki tudja nyitogatni az adott tierből beszedett cod pontokból.
-
laceszgamer
addikt
válasz pRoject22 #665 üzenetére
Én nem vagyok annyira oda ezért a modern hadviselésért, jó ideje a Vanguard az első ami hosszabban le tudott kötni, viszont igazából én azért adtam esélyt ennek most mert elvileg ez már 2 évre van tervezve, szóval talán nem fog egy év múlva kiürülni szinte teljesen, illetve na ha már megvan a többi rész Steamen miért pont ez maradjon ki?
-
laceszgamer
addikt
Sok mindent nem néztem a gameplay-ból, hagyni akarok valami kis meglepit is, de hány map van amúgy a beta-ban?
Mert vagy egyre vagy kettőre tippelek abból a kevésből amit azért belenéztem de az is elhet hogy egy és ugyanaz a map volt csak egyik a benti a másik a kinti része.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
Köszi mindkettőtöknek, akkor azért változatosabb, ahogy olvastam a 30 szintet kiszedni 6-8 óra akkor legalább nem mindig ugyanott lesz az ember
-
laceszgamer
addikt
Arról nincs valami pletyka, hogy ebben is lesz a singlén és a multin kívül más játékmód?
Mint régi MW-kben a co-op vagy akár valami zombihoz hasonlító.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
Na ez jól hangzik akkor lesz mivel " lazítani " két multi meccs között.
-
laceszgamer
addikt
válasz jozefgucci1 #890 üzenetére
Hát teljesen off de szerintem Steamen érdemesebb, ki tudja mi lesz MS felvásárlás miatt, elhet egész Battle.net beolvad majd a Steambe, nem volna lehetetlen dolog, akkor meg gondolom majd valahogy másolni kell át az adatokat mint anno a Destiny 2 esetében.
-
laceszgamer
addikt
válasz jozefgucci1 #893 üzenetére
Ha kártyával fizettél érte akkor lehet választani hogy kártyára vagy wallet-ba kerüljön vissza az összeg, ha alapból wallet-ból ment a fizetés akkor csak oda.
-
laceszgamer
addikt
válasz zozika84 #897 üzenetére
Én Vanguard-ban sem nagyon találkoztam feltűnően csaló egyénnel, lehet csak én voltam vaksi, de kifejezetten pozitív tapasztalat ez számomra, pedig PC-n játszom.
-
laceszgamer
addikt
válasz Acheron #1000 üzenetére
Majd megjelenéskor tömöríti ki magát. Anno Forza Horizon 5-nél is így volt a legvége előtt megállt a letöltés a megjelenéskor meg lecsípte az utolsó darabot és utána csak tömörítette ki a már letöltött fileokat.
-
laceszgamer
addikt
Technikai oldalról nekem meglepően remek volt minden, egyedül elején telószámot kellett visszaigazolni, de ez meg igazából nem technikai gond.
Pedig még azt is feldobta, hogy kéne frissebb driver, de valahogy úgy voltam vele, hogy majd a teljesre úgy is jön ki driver, majd akkor felteszem az akkori legfrissebbet, de ilyen tekintetben sem volt semmi gond.
Menü az borzalmas. Kezdésnek várom hogy induljon a játék, ja hogy külön még startra is kell nyomni oké... de amúgy tényleg elég kaotikus ez még.
Maga a játékmenet meg hát, szokni kell, Vanguard után tényleg elég lassú, hangok viszont kifejezetten tetszenek, igaz a lépések azért viccesen hangosak, önmagában felér egy cheattel kb hallani 10 méterrel odébb hogy jön valaki meg milyen irányból.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
PC-n mi a harmadik platform ahol le lehet tölteni? Mármint látom Steam és Battle.net ikon mellett van akinél egy sima PC ikon van kinn gondolom az valami harmadik helyet jelent.
-
laceszgamer
addikt
Hát beletettem 5-6 órát, őszintén jött egy szomorú felismerés ami után tudatosult bennem hogy ez nem az igazi: Azt kezdtem számolgatni hány kör kell még kb hogy a 30 meglegyen és feloldjam a dolgokat, mert már mennék vissza Vanguardot tolni.
Maga az, hogy a játékmenet lassabb igazából nem hozható fel hibának, én jobb szeretem a Vanguard féle pörgést, de úgy voltam vele, hogy hát ha ez most két évre szól, akkor megszokom ezt. De amit észrevettem hogy eddig ez nem feltétlen a lassabb játékmenetre készteti az embereket, hanem a campelésre. Már fixen tudtam honnan kell kiszedegetni az embereket minden mapon mert úgy is lesz ott valaki szinte mindig.
Maga a gunplay pedig amúgy tetszik, bár szerintem némi finomítás itt-ott elférne rá, assault rifle úgy rángat mintha nem lenne holnap, rendben, mondjuk ez talán orvosolható fejlesztésekkel. Bár hangokkal tényleg valamit csinálhatnának mert vicc, hogy kb futni nem mertem, mert ha futottam garantálható volt, hogy valaki már célra tartva várt a kövi sarkon, igaz ez legalább fordítva is ment, fél km-ről hallható ha valaki érkezik. Amúgy a lépések zaja... tiszta Robotzsaru feeling, a profi katonák biztos ekkora zajjal járnak a valóságban is ugye.
Bár legalább a fegyverek és robbanások hangja kifejezetten jó, nem tudom valóságban milyenek, de nekem tetszenek, valahogy " súlya " lett nekik. ( Na ez de hülyén hangzik visszaolvasva. )Azt nem tudtam eldönteni hogy bug vagy feature, de az kifejezetten tetszett, hogy ha újratöltés közben dobok egy gránátot vagy ilyesmi, akkor nem kezdi elölről az újratöltést, bár mivel időt nem nagyon méregettem, lehet csak az animáció nem kezdi elölről, de közben ugyanannyi idő az újratöltés mintha frissen kezdené.
Perk rendszer kifejezetten el van tolva, utolsó perkeket igazából nem is nagyon lehetett kihasználni, mert mindig már a vége fele jöttek elő, hiába próbáltam minél gyorsabban szedni a pontokat.
Meg ezek a lerakható extrák, nem is tudom minek hívják... jó nem is néztem át őket annyira, de nem tudom melyik lesz ami úgymond kifejezetten hasznos lesz. Vanguardban azért a kis helyi zavaró cuccot meg a killstreak " elmentőt " pl kifejezetten hasznosnak találtam.
Minimap... UAV kb felér egy wallhackkel így már, nem értem meg, hogy a klasszikus minimapet miért kellett így szétszedni, nem nézegettem, hogy egyáltalán vannak-e hangtompítók a fegyverekre, de így aztán sok értelmük maradt, ha amúgy se látni senkit a mapon hiába lövöldöz alapból. Legalább megint lehet másodlagos fegyvernek " kötelezően " betenni egy launchert és szedegetni le őket, feltéve ha az ember próbálja nyeréshez segíteni a csapatot, mert ahogy észrevettem, ellenfél UAV fenn, aztán fordul a kocka pl TDM-ben.
Mivel alapból a Domination-Hardpoint duó érdekel, bár remélem Patrol szerű móka is lesz, így azok nekem a fontosak, de meglestem ezt a nagycsapatos, nem is tudom miként hívott módot de valahogy nem tudtam hova tenni, az leesett, hogy jórészt AI ellen felek jönnek, mert arra tökéletes volt, hogy jöttek szembe ész nélkül aztán szedni le őket sorban - szóval ez a fejlesztett AI - de amúgy valahogy se füle se farka, egy túlméretes TDM, járművek alig kaptak szerepet, hagyjuk ezt inkább a BF-nek. TPS nézetes mód meg hát... belenéztem mert csak ott van Hardpoint playlist, de igazából egy kör TDM és DOM után már nem volt kedvem bennmaradni. Érdekességnek jó, de kétlem hogy sok embernek ez lesz a fő playlistje.
Daily challange rendszer egész jó, bár én tennék be még ilyen több napos vagy heti challangeokat, ha jól rémlik BO3-ban volt így az kifejezetten jó volt, bár még úgy is jön a Battle Pass seasonos rész is, ott csak lesz bőven challange, az alap fix challangeokról, fegyverekhez kapcsolódó apróságokról nem beszélve.
Menü... Hát nyilván nem ez a lényege a játéknak, de komolyan, sokszor annyit nem lehet, hogy ESC-el visszább lépni helyette bal felső sarokban kell a vissza nyilat nyomogatni, 2022-ben azért csak nem túl nagy kihívás megoldani. Bár alapból az egész menü valahogy olyan semmilyen, pláne Vanguard után az valahogy szerintem kifejezetten átlátható volt és mellé még jól is nézett ki.
Tecnikai oldalról, hát béta oké, de meglepően simán ment minden bár ahogy olvastam azért többeknek volt gondja, nekem egyszer crashelt a játék mindössze ennyi volt, illetve ahogy észrevettem néha ha rengeteg füst stb effekt van egy hegyen az le tudja kapni egy pillanatra az FPS-t bár nem drasztikusan, de ezt majd teljesben meg arra kiadott driverrel meglátjuk.
Visszatérítés nem lesz, mert ki tudja Vanguardnak meddig marad meg a közönsége, de szerintem egy jó ideig együtt lesz fenn a két játék, mert ennek kell még egy kis helyrerázás, bár a legtöbbje tényleg olyasmi ami igazából csak döntés kérdése, hogy miként alakítják.
Kampányra azért kíváncsi vagyok, bár lehet első MW történetét el kéne olvasni, hogy értsek belőle valamit, igazából a terv úgy is, hogy komótosan első nekifutásra veteránon menni neki, hogy kitartson míg lehet tolni a multit újra, max picit achikkal elszórakozok, ha túl gyorsan végigérnék így is a kampányon. Cooperatív mód meg majd meglátjuk, remélem lelsz annyira izgalmas, hogy megfog annyi, mint Vanguardban a multi-zombi 75-25% körül játszott aránya.
-
-
laceszgamer
addikt
válasz markknight #1286 üzenetére
Nem a sima dolgok miatt, hanem különféle skinek járnak a teljes verzióban pár szintenként, 30-ig lehet felmenni és akkor adja meg mindet. nem mintha annyira foglalkoznék a skinekkel de mivel valószínű máskor már nem elhet őket megszerezni így gondoltam legyenek meg.
-
laceszgamer
addikt
Asszem ahogy kijön a teljes, érdemes lesz egy táblázatot összedobni a fegyverek valódi neveivel.
-
laceszgamer
addikt
Ne kezdjétek már megint ezt a PC-konzol vitát kérlek.
Egyébként akit nem érdekel annak is lesz értelme a kampányt végigtolni pár multis jutalomért:
[link]Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz KaitouP #1987 üzenetére
Magyarul nálunk 28-án reggel 6-kor lehet csak játszani?
Ha jól vettem ki 9PM PT az nálunk 28-a reggel 6.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
-
laceszgamer
addikt
válasz Corpuscle #2000 üzenetére
Azért az jó, hogy felének legalább takarva az arca, jó igazából mit sem számít, de legalább az ember azzal tolná ami szimpatikus valamennyire, jó öreg Polinát tessék átrakni Vanguardból.
-
laceszgamer
addikt
válasz ricogsm #2013 üzenetére
Jó az 100-nak is, ha már veszem akkor jöjjön egybe minden, na jó, Battle Pass maitt, skinek nem érdekelnek, de legalább akkor már BP is letudva aztán a többit úgy is lehet tokenekből feloldani ha nem költi el az ember másra.
-
laceszgamer
addikt
válasz KaitouP #2038 üzenetére
Valahol nincs valami összefoglaló az első rész történetéről véletlen?
Jó hogy ovlastam a kommentet, tervben volt hogy picit felkészülök belőle, mert az a rész kimaradt, azért legalább nagyjából legyek képben az előzményekkel.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz KaitouP #2042 üzenetére
Elolvasom azt is abból nem lehet baj.
Ennek a résznek amúgy még jól titkolják mert ilyenkor már minimum az achievementek ki szoktak szivárogni, azok meg általában árulkodnak eléggé.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
Én arra vagyok kíváncsi, hogy este töltve le megjelenés után mennyit szed le, mert én valahogy nem hiszek ebben hogy tényleg ennyire apró, szerintem az előtöltött rész nagyon tömörítve van. Olyan mint anno a Forza, 10 perc alatt lenn volt a játék preload, aztán 20 percig csomagolta ki magát.
Bár azt se értem miért, 100GB-ból lett kb 101GB vagy hasonló, alig volt difi méretben, max talán hogy ne kutathassanak idő előtt a fileokban.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
Attól hogy hosszú azért nem kell tartani, veteranon 3 óra alatt a felénél járok ha minden igaz és valóban 16 mission van, mindezt úgy hogy jóval többször haltam mint szerettem volna, kíváncsi vagyok amúgy utolsó nehézségi fokozat mit takar, így is van rengeteg helyzet ahol ki vannak centizve a dolgok, ha nem sikerül pillanatok alatt lekapni az ellent tuti halál.
-
laceszgamer
addikt
Hát azért még egy rekord lett ennél a résznél. Sikerült megalkotniuk a legidegesítőbb, legeltoltabb, legszemetebb és még sorolhatnám dízájnt az egyik pályán.
Valószínű könnyebb nehézségen nem ilyen rossz, de veteranon, hát szerintem több mint fél órát és vagy 50 újrakezdést toltam ott ha nem többet.
Nem akarok spoilerezni, így csak annyit írok, hogy hajós-konténeres, aki ott lesz szerintem úgy is felismeri, de tényleg ennyire elbaltázott tervezést még nem láttam CoD-ban. Fedezékbe se lehet vonulni rendesen mert mozog minden, checkpoint is csak a szakasz végén van, és a tetejébe ha nem figyelsz a fedezék lesz ami megöl... Egyedül annyi a baj, hogy 360 fokban nem látni és mellé azt sem lehet kiszámolni, hogy pontosan hova fog mozdulni.Ha minden igaz 3-4 map maradt, az volt a terv, hogy végigtolom, de az a rész egyrészt elvitt egy jó adag időt, másrészt ami utána van szakasz is mondjuk úgy nem túl akciódús, ja és új feature CoD-ban is lehet craftolni, nem vicc.
-
laceszgamer
addikt
Ja, és asszem Farah lesz az új Polina. Maszk nélkül egész okés elsőre, bár majd kiderül.
-
laceszgamer
addikt
Én arra tippelek hogy az utolsó fokozat amolyan fix 1 lövés és nyekk kategória lesz. Bár szerintem annak tuti nem megyek neki a hajós részt el sem akarom képzelni így.
-
laceszgamer
addikt
-
laceszgamer
addikt
válasz pRoject22 #2151 üzenetére
Milyen nehézségen tolod? Én hajnalban tényleg már azt hittem ilyen nincs. Ha nem az ellen lőtt le akkor doboz nyomott agyon, ha már eljutottam a végéig akkor az eddig ismeretlen helyről kijövő ellen intézett el, ha már vártam rá hogy onnan jön akkor megint konténer tarolt le.
Persze checkpoint véletlen sincs.Kíváncsi vagyok a hátralevő pályák milyenek lesznek, délután volt tervben de estére marad a dolog.
-
laceszgamer
addikt
válasz Viiktor1989 #2159 üzenetére
Milyen kártya? Bár az a 98 fok alapból elég sok bármilyen kártyának.
Különösebb melegedést én nem vettem észre, 3080Ti Gaming X, 74 fok fölé nem ment de inkább 66-68 között volt átlagban, Metro Exodus esetében láttam már 76 fokot is, szóval ahhoz képest nem melegíti annyira nagyon.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
Amúgy a füst effektekkel bűvészkedj szerintem annyit megfigyeltem, hogy a füst az ami jobban megterheli a kártyát, szóval lehet ha annak visszaveszed a részletességét az segítene valamennyit.
-
laceszgamer
addikt
válasz Viiktor1989 #2165 üzenetére
Ahogy nézem ott jó 20 fok különbség van a teszteknél is a GPU hőmérséklet és a hotspot között, bár ez a dolgon nem segít, esetleg létrehozni egy saját ventiprofilt emelt fordulatszámokkal?
-
laceszgamer
addikt
válasz Viiktor1989 #2171 üzenetére
Hát ha a driver jelez hogy sok kicsit gondolom kárt még nem okoz, de pont azért jelez, hogy feljebb ne menjen, mert ott lehet már nem tenne jót a kártyának.
-
laceszgamer
addikt
Ja este 10 kor nekiestem a hajós küldi utáni maradéknak gondoltam éjfél körül oké, hát most jutottam idáig:
Azért a végén volt nem egy szemét rész, ja meg sikerült nekem is belefutnom a börtönös pálya végén a bugba, amiatt kezdhettem elölről a pályát minusz 1 óra kiesés, mert előtte a végén ott szívtam vagy egy fél órát.Addig egy tipp talán spoileres nem lesz annyira, de idegeskedéstől megmenthet pár embert:
Börtönös pálya, pajzsot vegyetek fel, a végén ha a kötél nem működik toronyba elbújni, pajzzsal kijönni mikor mindenki más lement.papíron le lehetne előbb is menni, de valamiért bugos a végén már utánajártam én is csak aki még nem jár ott megspórol amgának egy kis időt és ősz hajszálakat.
-
laceszgamer
addikt
Tisztességes(?) iparosmunka. Nekem valahogy ez jutott eszembe a kampányról.
Igazából nem rossz, bőven hozza az átlag CoD kampányok szintjét, talán csak azért volt egy kicsit magasabb elvárásom mert a cím MW2... Akaratlanul ahhoz hasonlítottam a szintet, viszont a régi MW2-höz képest azért számomra hiányoztak azok a " na bmeg " pillanatok, de igazából ez tényleg nem hozható fel hibának ha úgy vesszük nehéz is már olyan kihozniuk amit még nem láttunk valamilyen formában.
Két dolog a végén viszont azért picit idegen volt nekem a játékban, de ez megy spoiler alá:Graves elleni harc... kicsit úgy éreztem magam mintha valami arcade game lenne hogy kell egy amolyan bossfight bele, és inkább volt az egész komikus mint epic, az ürge kering a tankkal, oké kiszámolod erre jön bumm... teljesen reális és valósághű elgondolás, rendben akartak valami bossfighot a végére de ez valahogy nem állt össze. Lényegében háztetőre elbúj, C4 ért lefut, ha van idő azonnal lerak, vár bumm, és ezt 4-szer eljátszani, közben ellent várni a lépcsőnél, ha jönnek. A másik meg utolsó pálya legvége, ez a craftolgatás amúgy is olyan furán mutatott már korábban is de itt ez a macska-egér játék, az elit katonák nézegetik fél percig a mikrókat utána meg nesze csapda nekik aztán lényegében egy-egy gombnyomás a megölésük. Nem tudom mi volt a fejlesztők célja ezzel
Igazából acsizni még egyszer érdemes lenne nekifutni, mert kemény egy opcionális achi jött véletlen össze, asszem hogy 3 embert megöltem víz alól az elején, de a többi, ráadásul ahogy néztem nagy részük lopakodásra építő dolog, a realistic módot meg köszönöm, majd későbbre hagyom, ez most így pont elég volt.[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz MikeWazowski #2196 üzenetére
Péntek reggel 6 ha helyesek a táblázat adatai, nem értem miért egyébként, lehetne az is nyugodtan csüt este 7.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest