- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
Annyi kellett volna mint a HC-ban volt régen, a neveket mutassa ki ölt meg.
FTrecon meg a G3-at is fel erősítették, minden köcsög most azzal rohangál, eddig nem volt egy lövés halál, persze most igen...
És köszönjük meg szépen, DMZ-t is elbaszták, 3/4 küldetés kész volt, újból kell kezdeni az egészet...
Remélem mind megdöglik.... -
lowzor
veterán
Most nézem, hogy Core-ban nem szopatnak ezzel az okádék respawn animációval...
Lehet, hogy sikerül elérniük, hogy áttérjek Core-ra.
Miért kellett elvenni a jó kis Tier 1-et? -
BandiHUN
veterán
válasz Szellem. #8094 üzenetére
Szerintem jó lenne ez a tempó, HA lennének dupla xp hétvégék+a napu feladat is adna random, mint a Cold warban, ahol azért jól jött, hogy minden napra jutott token. Nem is tudom, minek csináltak ennyifélét itt, nagy táblázatban, mikor még a bp-ben is alig van pár!
Plusz hol ezt, hol azt nem számol a napi, ma pl. a dobókést nem, ahol nincs is mese, hogy mással kellene esetleg, 17 killből egy et se adott be, és valami calling card-hoz is kellene 50,de oda se számolta, normálban, HC-n több módban, normál playliston se. Ugrott a 10k
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Linem
senior tag
válasz KaitouP #8092 üzenetére
Valóban sokkal lassabban lehet haladni. A BP mellett a rankom is alig halad. Persze ennek van jó és rossz oldala is. Ha nincs túl sok időm, akkor nem leszek kész a szezon végéig. Ha van időm, akkor nem leszek túl gyorsan kész vele, és legalább végig megmarad az elérhető cél. Nem tudom, hogy a kettő közül melyik a jobb.
#8090nanamii_o Ez egy örök kérdés, hogy a világban miért próbálkoznak nagyon sokan kiskapukkal eredményt elérni másokhoz képest. Akár a sportban a dopping, akár a lefizetés bármiért is, vagy az iskolákban, egyetemeken, munkahelyeken a bevágódás az oktatóknál, vezetőknél, lelkiismeretesen odatett munka helyett, vagy tanulás helyett. Az élet minden részén vannak ilyen emberek.
Szóval azért jó nekik, mert a többiekhez képest más módon nem érnek el a játékban eredményt. Másképpen fogalmazva nem játszanak jól, és enélkül nincs esélyük mások ellen. Nagyjából röviden ennyi a magyarázata annak, hogy miért voltak, vannak és lesznek mindig csalók. Ez az élet rendje. -
KaitouP
nagyúr
Hírvasárnap:
- Season 2 Reloaded várható kezdete, és tartalmai
- Season 3 várható kezdete, és tartalmai (spekuláció)
- Extrém lassú a haladás a Battle Passt illetően a játékosok szerint
- Túl nagy a Museum a 6v6 fős csatákhoz, változást kérnek a játékosokTanácsok, javaslatok:
- CoD Pontok szerzésének leggyorsabb módja a második Seasonben
- "Legjobb" KV Broadside loadout a második Seasonben
- "Legjobb" ISO Hemlock loadout a második SeasonbenA PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
nanamii_o
tag
válasz juve600 #8085 üzenetére
Hát,ha azt nézed abban a hc-módban meg alap nincs nem? De amúgy is tökmindegy. Nemrég néztem egy ilyen programozó sráccal egy interjút. Nagyon komolyan értett a témához. Ő is azt mondta,hogy egyik anticheat sem fogja tudni felvenni a versenyt a csalókkal soha. A csalók mindig egy lépéssel előttük lesznek. Minden kiskaput megtalálnak. Van olyan pl ami a hangkártya driveredbe épül bele és természetesen észrevétlen az anticheat számára. Aki multiplayerezik manapság annak ezzel számolnia kell. Mármint a sok csalóval. Szerintem inkább onnan kellene megközelíteni a dolgot,hogy miért? Miért jó ez nekik,hogy más szórakozását teszik tönkre? Na mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
-
SafE84
tag
Teljesen egyetértek veled, azt kivéve, hogy S01-ben terminátorok lettek volna a botok. Szerintem korábban ~rendben volt az erősségük, de most tényleg rohadt nehéz lett.
A legszebb, mikor nem tudod felszedni a csapattársad, mert folyamatosan jönnek az armored botok és ráadásul távolról is pontosan céloznak. Leszedsz kettőt, aztán jön egyből másik 6... -
nanamii_o
tag
A KillCam legyen veletek Uraim!
-
nagyúr
válasz BandiHUN #8078 üzenetére
Van pár ilyen, tegnap talán, ahogy elindult a játék az összes társam eltűnt, egyedül maradtam az ellenséggel szemben És persze nem volt quit game lehetőség. Előtte is volt már ilyen, de ez csak helyzetfüggő, azaz az adott kört végig kell nyomnod, akár tetszik akár nem, csak utána lehet "ragequit"-elni Véleményes megoldás valóban.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
BandiHUN
veterán
válasz Acheron #8077 üzenetére
Ez nem rankeden volt? Máshol biztos ki lehet lépni...
Egyébként megqrnám, aki hagyta, hogy kés ilyen formában legyen rankeden... Eszement, hogy körbeSZÁGULD s&d-n a csapaton egy ilyen, lementem 5 kört, 3 win lett+2 lose, de mindkettő késesek miatt, egyik körben 2 is volt. Abba is hagytam, pedig az első 3 jó volt, ebben még nem sd-ztem eddig, de belejöttem. Erre késes nemhetero-k...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Acheron
őstag
Azért pár játékmódtól az eszem megáll. Elkezdek játszani, nem tetszik, és amikor kilépnék, közli (prezentálja, előadja, stb), hogy én ezt nem tehetem meg, végig kell játszanom a játékot.
A kilépés opció nem működik. Ő ezt nem engedi...
Hogymivaaan?
Úgy kapcsoltam le a Windows -t (is), hogy füstölt. Nehogy már egy játékban, amiért fizettem, megmondják, hogy melyik játékmódot hogyan játsszam végig, vagy kevésbé végig, ahogy épp a kedvem tartja... Hogy az a... -
lowzor
veterán
Én ettől a respawn animációtól őrülök meg, tisztára beleszédülök, hogy egy meccs alatt 10-20x meg kell nézni, hogy az égből lejön a kamera. Ha már mindenképp váratni akarnak respawn előtt, akkor már inkább egy visszaszámlálás menjen, vagy spectator-ben mutassa a többieket.
-
Linem
senior tag
HC-ban az injured állapot csak nálam ragad be, amikor megsérülök? Már szinte minden meccsen legalább egyszer előjön.
-
Dave567
addikt
válasz markknight #8047 üzenetére
Ez az igazság, sajnálom.
#8048LorenzoHUN: 2 perc alatt Chopper-al egyetlen egy embert nem tudtam kilőni, közelítve, rakétával meg Gunneral.
Mondta a játszótársam, most shotikat húz, 30-40 m-re simán tudta az enemyket szedni, örült is magának rendesen.
Most is simán ugrálnak shotival és kis pisztollyal, egy lövés halál.
Úgy kezdem a játékot, hogy mindenkit reportolok a francba.
2-3 körönkét meg szokott lenni a 5+ KD, 2 napja 1,5 felé nem megy, ha igen akkor 20-30 match után.
A pályák tényleg jók lettek.
Nem lehetetlen campelni, az a másik undormány, meg a pajzsal a hátán rohangáló kutyák, nem tudd hátba lőni őket. -
Skillerz
aktív tag
Ez a "ranked" egy óriási vicc, AR-el lövöm a gyereket félpályáról, eltalálom 3x-or, rámfordul egy SMG-vel és kettőből fejbelő, miközben ugrál is . Arról nem beszélve, hogy milyen elosztás hogy folyton bronze 1-ekel rak össze az enemybe meg 3 gold 3-as van...Semmilyen egyéni skillt nem néz..pár match és indul az elohell
battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
Mr X
veterán
A készítők feje is beleszakadhatott volna az anyukba ezért a Season 2-es DMZ-ért. Eddig is terminátor módban voltak a botok, most meg a beígért gyengítés helyett erősödtek, plusz végtelen spawn-t is kaptak mindenhol.
Ezt is el kellett szarniuk...
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz BandiHUN #8048 üzenetére
Örülök, hogy ezt így öszefoglaltad, mert megnyugtattál, hogy nem én vagyok a helikopter és nem csak nekem furcsa, hogy néha kb a testhelyzetem is tudják (fekszem vagy ugrok) és így is leszednek, lehetetlen helyzetekben, de kedvencem, hogy a falon keresztül is követtek. Persze az anti-cheat rendszer agyonra van hypeolva, én úgy látom nem túl nehéz átverni a rendszert.
Alapból megszerettem mostanában a HC-t, de a csalók nagyon elvették a kedvem az egész játéktól (gw módban meg katasztrófa). Annak idején a virágbolti verzióval tört szerveren tudtam mi vár, hiszen nem vásároltam meg a játékot, csak “ajándékba kaptam másoktól”. Most, hogy megvásároltam, átverve érzem magam, nem ezért fizettem és támogattam a fejlesztőket. Valamit nagyon viríthatnának, mert szignifikánsan nőtt a gyanús játékosok száma.
Viszont a játék stabilitása szerintem pozitív irányba változott, pedig bugos amd-t használok cpu-nak és gpu-nak.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
-
Szellem.
nagyúr
válasz planbmokus #8060 üzenetére
Aki normàl módban multizik az észrevette, hogy eltűnt a killcam?
-
-
NY_A
őstag
Sziasztok.
Ez a ranked mód egy vicc. Viszonylag gyorsan felmentem bronz 2-re. Majd jött 3 meccs ahol a 8 emberből a pályán nekem volt a legtöbb pontom méghozzá elég vastagon, majd 2 meccsen a csapatból nekem volt a legtöbb pontom. De ezt az 5 meccset buktuk, így vissza estem bronz 1-be. Tehát én hiába csinálok bármit, ha a csapatom bukik akkor mínuszos leszek. Így ebben a formában ez lószart nem ér mert nem engem minősít, hanem a csapatom amit ugye random dob össze. Ez így ebben a formában egy szerencsejáték. Ráadásul abban sem vagyok biztos, hogy ebbe nem szól bele az SBMM. Egy bombás meccset képes volt 4/0-ról 4/6 felhozni csak azt nem értem melyik körülmény változott ekkorát.
-
zozimoto
aktív tag
Hali.
Amikor lelöttek mindig visszajátszotta hogy ki és honnan, hogy szedett le. Most eltűnt pedig egy két reportot kiosztanék.
"...az enyémre az van írva hogy sivatagi sas 0.50"
-
tomas9320
tag
válasz nanamii_o #8051 üzenetére
Hát nekem vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban. Az első 3 meccsnél nem von le semmit, ha vesztesz akkor sem. 2 meccset mentem idegenekkel, első Hard Point volt elbuktuk teljesen, második control ott a második pont után elfogyott a lendülete a csapatnak, szaladtak össze - vissza, így ez is bukta lett. Félre értés ne essék, én sem vagyok profi, de a jelenlegi alapján nehéz lesz rangot nyerni..
Huawei P30 Pro VOG- L29
-
-
terratech
csendes tag
Sziasztok.
Nektek mi a véleményetek a rankedről? Én 10 körből 8-at tuti bukok, egyszerűen idegenekkel borzasztó nehéz. A bombával futkos össze vissza, controllnál is mindenfelé mennek, mintha nem tudnák mi a feladat.
-
BandiHUN
veterán
válasz Dave567 #8046 üzenetére
Rengeteg csaló van Legdurvább pont a legelső köröm volt a szezonban, HC-n, egy tag aimbottal 86:3 - at lőtt, fél perc alatt DOM-on, és ledobta a nuke-t... De csomó kör van, hogy pl. TTV-sek lőnek 3x annyit, mint bárki más, állandó jelenség, hogy a map végéről pisztollyal 1 hit, stb. A Tier 1 sokkal jobb volt amúgyis. Szerintem felbátorodtak a csalók eléggé, mondhatni lehetetlen kempelni, mert mindig vannak ügyesek, akik BÁRHOL ellőnek, hiába megy oda az ember, ahol a madár se jár. De ez közvetlen az új seasonnal jött, mintha most mivel újra grind van, sokan bátrabban nyúlnának eszközökhöz, főleghogy dupla xp se jött hétvégére, kell villantani a szintet vagy nem tudom. Sok top1-et szereztem pl. tegnap is, nem megy olyan rosszul, bár inkább objektíva+streakkal, nem is úgy bosszant, hogy rosszul megy, DE pl. mindig van valaki, aki elrontja a 3.killemet,hiába húzódok el+killcam sincs HC-n
Egyébként jók az új mapok, én nem bétáztam, így 2 új map+hogy HC lett, és csináltak playlistet...
Igaz gáz, hogy nekem Shipmentet a 3 nap alatt, 1x se dobott be, mintha nem lenne a rotában se HC-n, Shoot house volt vagy 5x.
-
Dave567
addikt
válasz Acheron #8039 üzenetére
2 napja 10-20%-os teljesítmény romlás, mármint a Játékban, most nem az FPS-re gondolok, számolom a dolgokat, azért tudom...
Álttalában 30-40 a pingem, jóval több enemyt dobál be ,magasabb pingel, természetesen ezek halhatatlanok, mindegyiket reportolni szoktuk, legalább kétszer, de nem csak azokat, egyre többen campelnek egy kis pisztollyal, mondjuk x12, ami nálam alap 2-3 lövés, az nekik 1, természetesen ez is report.
Sokkal durvábbak játszanak, mint írtam, számolom, ezért tudom....
#8042LackoMester: Mi is ezt vesszük észre, ugrál a játék, 2 lövést adok le, de 3 lesz belőle, az is késve.
#8044markknight: Kevés rush, több körültekintés, jönni fognak a killek.
Azt csak Te hiszed, ugyan ezt csinálom, fal mögött, UAV nélkül, tudja hol vagy, beugrik hirtelen, egy lövés és fekszel...
Nem csak én játszom így, azért tudom... -
BITBOYS
addikt
Kicsit zavarban vagyok azzal kapcsolatban amiket írtok, pontosabban a hibákat tekintve.
XSX-el tolom a játékot és semmilyen hibát nem tapasztalok. Lagot/desyncet természetesen én is érzékelem néha, átlagos ping 40-50 és már a legelső szerverre bedob ami általában 27-29 pinges.
Azért vagyok zavarban, mert közel a 2-3x nagyobb összegű gépeken nyomjátok legtöbben és nagyon sokan írjátok, hogy sz@rul fut.
Multiban pl. 10-20 közötti folyamatos latencym volt, na ezen azért már én is nagyon meglepődtem. Quality of service (QoS) pár honapja került be a box hálózati beállításaiba, annak a kábeles (LAN) opcióját bekapcsoltam.
Ja, és 1440p monitorral használom a boxot, freesync/vrr off, fidelityfx on/maxra húzva. Semmi akadozás, fps csökkenés, teljesen fluid a játékmenet.
Szóval aki csak ezzel a játékkal játszik vagy játszana a legtöbbet lehet érdemesebb lenne átmennie konzolra, itt természetesen nem a pro gémerekre gondolok -
markknight
veterán
Már nálam is bedurvult a matchmake Tegnap voltak olyan meccsek, hogy 4-6 killnél többet egyszerűen nem tudtam összehozni. Meglátnak és instant.. DURR. Mondjuk én kicsit máshogy látom, ez jelzés arra, hogy jobbnak kell lennem. Ezen fogok ma szépen fáradozni. Kevés rush, több körültekintés, jönni fognak a killek.
-
KL
tag
Ha kijonne egy berelheto szerveres cod, ujra megvennem, igy ezer evesen is. 🙂
Ott le lehetne tiltani a sok raketas, granatvetos, stn. bizbaszt, ami kepessegek nelkuli jatekot tesz lehetove. Ki lehetne cseszni a csalokat (jo kis punkbuster)
Aztan egy jo SD maprotation es kesz a boldogsag. 🙂A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely a teljes megsemmisüléshez vezet...
-
LackoMester
addikt
válasz Dave567 #8038 üzenetére
Igy van, erről beszélek, sz@rok a szerverek, 60 plusz pingel dobál meccsekbe, vicc. Korábban max. 35 pingel toltam.
Acheron
Nem magával a játékkal van bajom, mert a S1- et végig ki is pörgettem, hanem a köritéssel, ami egyértelműen javitható dolog, csakhát a WZ a prioritás.[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Fitzgerald
veterán
Nálam sincs egyelőre teljesítménybeli gond, meg is lepődtem, mert MW1 + WZ1 gyakorlatilag minden update után egyre szarabbul futott.
Nemrég volt upgrade 2x16 giga 3600-as ramra, ha már ilyen óccsó a ram mostanában.
Valamennyit ez is segített nyilván, ISLC-t sem kell már használni ennyi rammal.
Szépen, kényelmesen elhasználhatja most már azt a 15-16 gigát, ami kell neki.
5800x + 6700 XT + gyors SSD, Win11. -
Spizzi
tag
Nekem sincs teljesítménnyel probléma, ugyanúgy fut mint season 1-be, sőt szerintem Al Mazrah még jobban is, megszűntek az olyanok is mint pl. mikor kiugrok a repülőből beakad játék 1-2mp-re. (6800 XT + i9-11900) Mondok jobbat, kb. 1 hónapja már nem is fagytam ki 1x se, de haver se pedig neki nem acélos a masina (GTX 1060 + i7-9700k).
Akiknek kifagy azoktól kérdezem, SSD-n van a játék és van legalább 2x8 GB RAM min. 3200 MHz? Driver legújabb?
7900XTX / 7800X3D / 32GB 6000MHz
-
Acheron
őstag
válasz LackoMester #8037 üzenetére
Háát, én nem tudom, mit játszotok, de nekem egy full régi technikával (GTX1080, egy öreg Ryzen 5 2600X hat magos CPU -val) fluid módon fut. Egy - két hetente elő fordul, hogy játék közben kifagy, és újraindul, de ezen kívül nincs technikai probléma. Néha a Steam ökörködik, de annak meg nincs köze a COD -hoz.
Az, hogy kevés a pálya, az valódi gond. De ami van, az fut. Legalábbis nálam.
#8038Dave567: Az SBMM pont olyan sz@r, mint volt a 2019 -ben. Ha működik, nem lehet mit kezdeni vele, ha meg épp neked fúj, élvezd a lehetetlenül is beadott killeket
Egy kalap szamóca, de simán kicselezhető, vesztes meccsekkel kell kilépni (amikor épp szívat, azt meg észreveszed hamar), és az "okos" AI máris tényként kezeli pár meccs után, hogy rookie vagy, és elengedi a szívató faktort. Akárki írta, nem volt túl okos, amikor a triggerről volt szó
#8040Spizzi: Jó kérdések, ez az alap[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz LackoMester #8037 üzenetére
Ugyan ezt érzem, rohadna meg az összes készítő aki ezen dolgozott, rohadt mocskok.
Kétszer olyan szar lett az SBMM, ugrál az összes játékos a LAG miatt, -20 FPS MSI-vel mérve... -
LackoMester
addikt
Számomra MW2 S2 egy nagy csalódás, Laggggg of Duty, Crack of Duty-t játszom 2 napja, szégyen az egész. Nem kell ez nekem.
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Garsza
veterán
Helló! Sosem foglalkoztam még a Ranked móddal. Leírja nekem valaki nagyvonalakban miről szól? Mi a lényege?
-
Rico45
őstag
Sziasztok! Nem úgy volt hogy lesz GunGame mod?
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
Mr X
veterán
válasz markknight #8022 üzenetére
DMZ jobban adja, ahogy látom.
-
duronx
senior tag
válasz Hiei555 #8018 üzenetére
Szia, nekem is ezt csinálta, egész nap, most már jó.
Amit csináltam:
-belépéskor az első ablak felugrásakor nyomj egy cancel-t,
várd meg míg a shaderezéssel végez, retry és úgy próbálj belépni.
-felraktam a legújabb nvidia drivert,
-scan and repair,
-ha ez sem segít rakd újra a gamet."Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
GAbre
veterán
Van 1 olyan érzésem,hogy átmegyek inkább bf-re.
Ez a warzone is csak 1re fosabb,és bugosabb lesz....Avatar
-
laceszgamer
addikt
-
Szellem.
nagyúr
Ugye azért az nem normális, hogy tegnap este kezdődött az új szezon és találkoztam olyan játékossal, aki 372-es szinten van.
-
Garsza
veterán
Helló! Mi jelenleg a legyorsabb mód az XP gyűjtésre? Így hogy a 247 Shipmentet kivették.
-
nutella1
őstag
Nekem az a gondom, hogy olyan kommentelők formálnak itt véleményt valamiről, akiknek közük nincs a témához. Azt sem tudja mi az a klán, és feltesz a válaszadó olyan kérdést pl., hogy TDM-ben hogyan lehet egyáltalán együttműködni.. No comment kategória. Megkérdezi tőlem, aki részt vettem valami ennél jóval jelentősebben. Szóval, én nem tudom mit lehet kezdeni az ilyen jellegű hozzászólásokkal. Elengedem, mert elengedem. Olvasom a fórumot, mert olvasom, de a szint olykor olyannyira alacsony, hogy inkább bizonyos válaszadásokat hanyagolok.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Hiei555
tag
Nekem az új season óta 2 másodpercnél tovább nembirok "játszani" azonnal crashel. Szóval grat nekik. Valaki tapasztalt még ilyet, van valami megoldás?
-
lowzor
veterán
válasz nutella1 #7993 üzenetére
"Mindemellett azért már most belepakoltam több mint 400 órát"
Fikázza a játékot, de azért 400 órát belepakolt.
Én a CW-t és a Vanguard-ot tényleg szarnak tartottam, de nem is játszottam velük pár óránál többet, azt is csak az ingyenes időszakban."megszereztem az Orion mastery camót"
Ha a játéka csak abból állt, hogy olyan fegyókat húzott, amikkel semmi kedve nem volt menni, akkor persze hogy kiégett.
-
Tomko78
őstag
DMZ hívom a helit erre oda jött egy jugernautos csóka leszedem , erre semmi meglepit nem dobott ki, igaz pont előttem egy csapat vitte ki a sárga táskát , lehet azért jött oda legalább a nagy helit ha leszedem esik ez az ki a csomagból
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Bohus84
tag
Sziasztok!
Eddig csak br-t és a multit toltam. DMZhez teljesen homály vagyok. Valaki tudna segíteni, hogy az M13at, hogyan lehet megszerezni könnyen. Értem itt azt, hogy van olyan, hogy valaki odaadja a blueprintet. Ez érdekelne, hogy miként működik.
-
Lulci
csendes tag
Sziasztok ha valakinek van kedve raidezni írjon. Még nem próbáltam, nem volt kivel. PS5
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Az új AR fegyvert (ISO) hogy lehet megszerezni ? azt írja nálam hogy a Battlepasst 2-öt vegyem meg,megvettem 1100 CP-ért, de utána ugyanúgy nincs feloldva
-
markknight
veterán
válasz kill_switch #8009 üzenetére
A 2019-esben de talán itt is, most fejből nem emlékszem, de az iránytű alatt még azt is kiírta a játék, hogy a map melyik részén "milyen utcában" vagy Csak kamilláztam nagyokat, hogy van aki ezt megjegyzi? Vagy mondani kéne a társaimnak, hogy hol vagyok, hol lőttek le?
[ Szerkesztve ]
-
kill_switch
senior tag
válasz nutella1 #8007 üzenetére
Sima multi TDM-be mi értelme csapatozni (LAN-t leszámítva)? Kommunikációnak nem sok értelme, mire kimondod, hogy hol az ember, már lelőtte más és ott van azóta másik kettő. Vagy mire kimondanád már te le is lőtted. Vagy ha lelőnek téged és mondanád, hogy itt meg itt lőtt le, addigra már a map másik oldalán rohangál az ember. Sima multiban team-elni max ott van értelme, ahol nem a szüntelen respawn megy pl. S&D.
TDM-be max annyit tudtok csinálni, hogy a meccs végén az eredménynél méregetitek egymásénak a hosszát az alapján, hogy éppkinek mennyit engedett az SBMMki mennyit lőtt. -
nutella1
őstag
válasz markknight #8006 üzenetére
A játék lényegét tekintve: számít. A Warzone meg nekem agyatlan. Ráadásul TDM-et is lehet klánban játszani "nyugger módon" való guggolgatás nélkül. A gém multis részének hibája épp a kevés map, de ezt már fentebb taglaltuk.
#8008: Ahogy már én sem.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz nutella1 #8005 üzenetére
Biztos bölcs lehetett aki ezt mondta, de számít valamit? Meccsek jönnek-mennek, tét nélkül megy a darálás. Most kikapunk egy domination-be vagy egy hardbpointba.. hát who cares? Jön a kövi meccs. A ranked talán adna valami kis értelmet a játéknak, de az is kb csak search and destroy meg domination módban. A Warzone, na az nem agyatlan. De játék múltis része az, hiába próbáljuk szépíteni. Csapattal vagy anélkül, egy team deathmatcht nem lehet másként játszani, illetve de, lehet nyugger módon gugolgatni a sarokban és várni az enemyt, bár az meg nem az én karakterem
[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
válasz markknight #8004 üzenetére
Agyatlan lövöldözés, valóban, ha egyedül játszol. De ha klánnal mész, más értelmet nyer a játék. Még mindig fülemben cseng egy aranyszabály: "Domination-ben nem megyünk soha a harmadik pontra. Védjük a másik kettőt."
-
nutella1
őstag
válasz radi8tor #8000 üzenetére
Egyszerűen nem érdekel az a része, nem lootolok. Gondolom az volt az eredeti koncepció, hogy átemeljenek más, jelenleg sikeres produkciókból bizonyos elemeket, hogy bővítsék a játékosbázist, a konkurenciától vonzzanak el játékosokat. Ennek köszönhető a Warzone.
Nekem a Warzone egy BF és más egyéb FPS-ek egyvelege. A Call of Duty-hoz nulla köze van.https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Mentolka
senior tag
válasz radi8tor #7999 üzenetére
Az előző részt megvettem, ezért már nem adok ki egy rakás pénzt (az én bevételemhez képest sokba kerül).
A multi nálam a CoD:UO korszakbeli élvezetekről szól. A mostaniból (az ingyenes hétvége alatt kipróbált rész) az agyatlan lövöldözés jött le: senki nem foglalkozik a küldetéssel (pl.: domination), és hagy ne említsem a Shipment-et...
A BattleRoyal mód, szerintem, az egyik legjobb dolog, ami a lövöldözős játékokkal történhetett.
A loot részét, megintcsak szerintem, elcseszték - az első rész pörgösebb játékot eredményezett.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest