Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
A botrányos ebben az, hogy még véletlenül sem törekedtek arra, hogy később korrekten összerakják. DLC az jön hozzá, de minek? S a játékiparba még ez is belefér. Azt nem értem, miért nem követték az EA-nél ugyanazt a sémát mint a FIFA-nál. Kiadnák ugyanazt a játékot huszonharmadszorra, garantált siker. Persze ez csak vicc, de hogyan lehet valami működőt elrontani, számomra érthetetlen.
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Dave567
addikt
válasz Acheron #8254 üzenetére
Plz NEE, ugyan ez volt MW2019-ben, nem kell magyarázkodni.
Én is TUDOM, TE is tudod mi van a játékban, SŐT nincsenek is csalók....
Nem egyszer lett leírva, 3naponta léptem szintet K/D-ban, kb 500 kill kell még, 300 van még mindig, feljebb nem megy, de ha még is, a következőben lecsökken.
0.90-ről hoztam fel 1,38-ra, S2 óta ott is van. -
sixpak
nagyúr
Hát akkor a BF2042-t felejtsd el, mert abból kimaradt a single rész, figyelj: hogy jobban tudjanak koncentrálni a multiplayer megvalósítására, látjuk mennyire sikerült.
A topikja is elég kihalt már, néhány ember tartja életben, akik bizonygatják egymásnak, hogy micsoda fasza kis játék lett.
Ahogy Csibe mondja, valamelyik régebbi BF, azok nem okoznak csalódást.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
_NCT
addikt
Köszi mindkettőtöknek, megnézem!
Eredetileg a cod-ot is a kampány miatt vettem meg, mert tetszett a videók alapján a hangulata, aztán ahogy jött a sok glitch meg bug, elment a kedvem. Aztán ha már megvettem, kihasználom a multit, jó lesz néha lőni. De ez alulmúlta a várakozásaimat, sajnos.
-
_NCT
addikt
Azt tapasztaltam én is, hogy este kb 5 kör hc-ből 4ben orbitális pofátlan csalók vannak, míg délelőtt, illetve kora délután jobb az arány (akár 3-4 kör tiszta). De az isten megb@ssza, hogy én, aki megvettem hivatalos forrásból a játékot, ne tudjak korlátlanul játszani, csak bizonyos pályákon és időben. Ezért a 60€-t rohadtul sokallom és nem jött meg a kedvem, hogy másik játékért fizessek. Vagy csak a CoD-ban van ekkora szopás, BF-ben kevesebb? Nem vagyok hardcore gamer, de jól esne néha kikapcsolódni, de ebből agyfelbaszás lett csak.
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
Érdekes hír...
Aztán ettől kinek lesz jobb?
Kifizetik a 3 milkát, az üzlet meg megy tovább.
Az Acti előbbre van a 3 milkától?
Mit csinálnak vele? Talán fejlesztik a csalókergető rendszert vagy csak zsebpénz lesz valakinek?
A játékosoknak akiknek elcseszték a játékát a csalók, és esetleg tévesen bannoltak ez semmi változást nem hoz.
Valaki kidobhatna már egy saját szerveres verziót az MW2019-ből..." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
törölt tag
Eddigi skin felhozatal amúgy elég botrány, egy jó Snoop Dogg felüdülés lenne nincs mire költeni a CP-t így
A kampányból a karaktereket egyébként nagyon sok mindenki venné (Alejandro, stb) legalábbis azt olvasom a külföldi COD forumokon, nem értem miért ilyen nyuszifüleket árulnak..
-
KaitouP
nagyúr
Jó, akkor a nemi identitás témát innentől kezdve lehet is offolni, mielőtt tovább fokozódik. Amúgy sem témája a topiknak.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
ricogsm
őstag
-
Szellem.
nagyúr
Van valami trükkje, hogy számolja a bónusz küldetést, Dobókéssel kell ölni 3-at, de az istennek nem számolja.
-
Linem
senior tag
Be kell készülni a március 10-13 dupla xp-re, mert brutálisan lassan haladok.
Vajon ezt is a játékosbázis kérte tőlük, hogy lejjebb vegyék a pontokat? -
Mr X
veterán
válasz nutella1 #8266 üzenetére
Egy olyan korú gyerek, akit összezavar egy ilyen skin, az abban a korban van, hogy maga a játék sokkal nagyobb károkat okoz benne. Ne legyünk már ennyire homofóbok.
És jogos a kérdés, mit keres a játékban egy gyerek, aki még nincs tisztában a nemi identitásokkal?
[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
De, hiheti. Àlomvilàgban èlünk, hogy 18 èv alatti vagy fiatalabb gyerek nem jàtszik ezzel a jàtèkkal? Szerintem ez mindennek a legalja szint, beteg, akkor is, ha csak egy "skin". Nem csak egy szülő felelőssège, hogy mit làt ès mivel foglalkozik az a kiskorù, hiszen 0-24 nem lehet àllandòan mellette, Egyèbkènt először azt hittem, ez csak egy poèn.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz nutella1 #8262 üzenetére
Ahogy oriic maximálisan igazat mondva mondta: a 18 év alatti gyermek menjen szépen játszani azzal, ami a korosztályát tekintve neki való, mert a Call of Duty sose volt az. És nem a vérfröccsenés, esetleg a leszakadó végtagok miatt (bár azt csak a WaW tartalmazta igazán), hanem játék jellegéből fakadóan, ami erőszakot, halált mutat képkockáról képkockára. Na ettől kell elsősorban a gyereket "megvédeni". És ez a szülők felelőssége.
18 év felett meg tényleg hadd döntse el mindenki, hogy amit lát az szimpatikus vagy sem. De a másik döntését tiszteletben tartva.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
KaitouP
nagyúr
válasz petymeg #8256 üzenetére
Ebben érzékenyítés az pont hogy nincs, ízléstelenség az van, de az dögivel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz petymeg #8261 üzenetére
A lényeget, ne csak szakszavakkal dobálózz, aminek láthatóan nem is vágod a lényegét.
#8262 nutella1
Nem, nem hiszi. Egy részről gyerek nem is ülhetne a játék elé mert 18+ a cucc, a felnőttek meg majd maguk eldöntik, hogy mit gondolnak róla, más részről sehova nincs leírva, hogy ez a normális. (Egy videojátékról beszélünk, amiben embereket kell ölni halomra)
Félreértés ne essék, mint írtam hányadék a cucc/skin, magát a játékot is letettem már hetek óta, de pls ne dobálózzunk ide nem illő szakszavakkal, mert nem konkrétan semmi köze hozzá.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
NY_A
őstag
Én a haverjaimmal az első Warzone megjelenése óta nyomjuk WZ-t, közel napi szinten amennyi időnk van, én mellette a multit is. Az arányok változóak, de amikor nem akarja adni akkor szögre ugyan ezeket tapasztaljuk amiket leírtál. Még az elején csapat szinten ment a szívatás, de mostanra már személyeskedik. Van, hogy négyünk közül csak 1 ember van szopón de az látványosan. A csapatból 2 XboxSX, egy PS5, én pedig PC-n nyomom. Mindegyik platformon ugyan ez a tapasztalat.
-
Szellem.
nagyúr
válasz KaitouP #8252 üzenetére
Ezt tegnap este megláttam a Shopban, és megrepedt a monitorom kijelzője.
Erre baszki van eszük, hogy meleg, nagytökű, nyúlnak öltözött nagy fekát betegyenek a karakterek közé.
Komolyan nem értem. Ilyenkor mi játszódik le annak a fejében aki ezt beteszi ide a bótba? Még nem találkoztam vele, de kiváncsian várom, hogy a skinhuszárok mikor vásárolják fel tömegével ezt a műalkotást. Gondolom sokat hozzá fog tenni a játékélményhez.
Aztán lehet, titokban pont az ilyen dolgokkal lehet elkerülni az SBMM és csalók tömkelegét. -
markknight
veterán
Én sem tapasztalok ilyesmit. 1-1 meccs van mikor nem megy. Ez azt jelenti, hogy tabellán a második vagy az utolsó előtti hely. Utolsó eddig csak akkor voltam ha valami vége felé közeledő meccsbe dobott a játék. Nálam is ilyen 1-1.50 kd figyel be. De úgy, hogy második helyen van 30 kill, akkor nekem 45-50. Érezhetően keményedik a játék és volt kb 2 hete mikor azt hittem végem lesz majd, de nem. Most is erős az enemy, de jobban kell figyelni.
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
Nos, én győzködni nem foglak, Meglehet, még sohasem fordult elő veled, akár itt, akár az MW2019 -ben (CW -t, Vanguard témát alig játszottam, így ott nem tudom, milyen volt az SBMM), hogy egyik meccsről a másikra (vagy akár meccs közben) "elfelejtettél játszani", (vagyis onnan képtelen voltál bárkit eltalálni, noha korábban ez remekül ment), vagy nem tapasztaltál olyat, mintha egyik percről a másikra vaktölténnyel kezdenél lövöldözni (csattog a hitmaker az ellenfélen, de mintha hat - tíz lövedék sem lenne elég bele...), esetleg olyasmit, hogy egyszer csak folyamatosan a tűzvonalban kezdesz spawnolni - érdekes mód mindig egy ellenfél fegyvercsöve előtt - nem ritkán ugyanaz a csóka lő le többször egymás után, mivel épp előtte "jelensz meg", vagy amint elindulsz egy irányba, a következő sarkon egy épp a sarokra célzó "kemper" ücsörög, aki szívfájdalom nélkül lő fejbe, amint felbukkansz, a reagálás lehetősége nélkül. Vagy az ellenfelek hirtelen nem tudnak tévedni - bár korábban aprítottad őket, tehát bizton állítható, hogy nem Shroud és delejes csapata ellen küzdesz, de hirtelen már csak ők tudnak lelőni téged - rajtad mintha valami átok ülne nem találsz el senkit , 5 - 10 meccsen keresztül ez nem megy, ha fejen állsz, akkor sem adja be...
Viszont utána érdekes módon fordul a történet, minden lövés talál, sőt, néha magad sem érted, mert LÁTTAD, hogy a csóka mögé lőttél fél méterrel - de hullik, mint a kalász aratáskor.
És érdekes mód (az MW2019 -nél vpolt erre lehetőség) a teljesítményed visszanézve mintha egy szabályos szinusz hullámot látnál - periodikusan ismétlődnek a gyenge és az erős ciklusok - nem véletlenszerűen, hanem szabályosan.
Szóval ha ezek közül egyikkel sem találkoztál, akkor vagy nagyon szerencsés ember vagy, vagy nem egy játékot játszunk.
Persze lehet, hogy most ki leszek közösítve a topicpól, és többen megkérdezik, ki a dealerem, mert kell a cuccból nekik is - vagy az is lehet, hogy páran itt már találkoztak hasonlókkal...
#8252KaitouP: Édes istenem
Kár a szériáért...[ Szerkesztve ]
-
Linem
senior tag
válasz Acheron #8249 üzenetére
Nem rosszból kérdeztem, nah. Tényleg érdekelne, hogy szerinted mikortól kezd el pesztrálni az SBMM engem is. Én próbálok hinni, de valóban nem találkoztam még ilyen megmagyarázhatatlan szituációkkal, de még az előző részekben sem. Olyan előfordult időnként, hogy megviccelt a latency lag, és mire lőttem volna már késő volt, de ilyenkor egyértelműen látszik, hogy a laggolás miatt nem talált be, vagy éppen emiatt talált.
Az összesített k/d arányom nem nagyon érdekel, csak a meccsek végén az eredményt szoktam megnézni, de ha a jelenlegi MW2 részt veszem alapul, akkor ennél már kétszer megnéztem. Az orion után 1.03 volt, most pedig 1.38. Ezért érdekelne, hogy ha a k/d arányt figyeli az SBMM, akkor vajon mikor veszi észre, hogy elkezdtem javítani?
Remélem, hogy nem fogja velem is elkezdeni a huncutkodást..[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
Látom, te sosem leszel "hívő"
Én nem akarlak meggyőzni. Mint írtam, magánvélemény. Én így látom ezt a szutykot, te lehet, sosem találkoztál vele. Lehet a topicban rajtam kívül más sem. Bár visszaolvasva nem ez jön le
Egyébként csak info, az Activision szervereit az AWS (Amazon) biztosítja. Nem is titok, hogy gyűjtik és feldolgozzák az adatokat.
Érdemes utánaolvasni az AWS Machine learning technológiiáinak, vagy akár csak a sport / machine learning / AI kapcsolatoknak. Vagy ha végeztél AWS képzéseket, akkor nyilván megvan, mire használják (élő, emberek által játszott) sportközvetítésekben ezeket az eszközöket.
Ha ott az AI nagy valószínűséggel meg tudja mondani, hol lesz egy játékos x másodperc múlva és kb mit fog csinálni (kvázi melyik szektort érdemes több kameraállásból figyelni, hogy a legtöbb akciót láthassák a nézők) vajon mekkora problémát okozhat ugyanez a feladat egy előre programozott játékban...?
De ez is csak egy konteo, nem kell vele foglalkozni[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz Block01 #8213 üzenetére
Nyugi, nem vaktöltény, és nem te felejtettél el játszani. Az SBMM -be futottál bele. Amikor szívóágon vagy, olyankor (egyéb más mellett) nem tudsz eltalálni senkit, vagy ha igen, hatástalanul csattog rajta a lőszered (többek között ez is egy ismérve, mikor van rajtad a fókusz). Legegyszerűbb, ha rögtön kilépsz, ha ilyet tapasztalsz, nem fogod tudni legyőzni. Pár meccs (5 - 10) után helyreáll, nyugi, és megint tudsz majd játszani.
Úgy tűnik, a progi célja, hogy a K/D arányod 1 körül tartsa. De ha kijátszod (lásd fent) ez bőven felülírható.
Szóval egy rossz élmény alapján ne add fel, a játék élvezhető, csak tudni kell kicselezni a fő cheater SBMM -et.
(jah, hogy ne legyen észosztás: ez természetesen magánvélemény ) -
petymeg
addikt
Azért a legutóbbi frissítés elég jól sikerült, stabil 165 FPS HC mód...
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
BandiHUN
veterán
válasz Dave567 #8240 üzenetére
Engem akkor idegesít,ha mondjuk goldozok,és kicsit félrehúzódok,hogy biztosabb legyen a 3. kill,erre befordul a sarkon és puff... Nomeg mikor 1 killre van az ember mondjuk egy chopper gunnertól,és egy kolléga spray&pray-t játszva előugrik,mikor már amúgy tuti lenne a kill,dehát jóazúgy egy ilyen,egy olyan...Nomeg persze pontot foglalni se életbiztosítás,ha maradsz,és még ellősz 1-2 támadót,tuti odaqr valaki egy gránátot 8 falon át,mert persze késik a bemondás,hogy xy pontot foglalják,és már rég tiszta.
De egyébként jobb,mint a Tier 1 mostmár,jobban mennek a nemszeretem fegyók is,a többi meg akár normálon is jó úgyis.Pisztolynál azért nagy áldás,a shoti range is szép nagy.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
nanamii_o
tag
válasz laceszgamer #8236 üzenetére
Persze. Mindenki máshogy melózik meg család stb.
-
laceszgamer
addikt
válasz nanamii_o #8235 üzenetére
Belegondolva amúgy az EMP gránátot így picit hiányolom, azért az amúgy is kifejezetten hasznos lenne néhány helyzetben.
Mondjuk én mindig soloban megyek, jó lenne egy legalább 4 de inkább 6 fős csapat, lehetne jó meccseket tolni, de akkor már igazodni kéne a közösen emgbeszélt játékidőkhöz stb, ilyen tekintetben nekem macerás sajnos.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
nanamii_o
tag
válasz laceszgamer #8234 üzenetére
Hát randomokkal op,igen. De egy jó csapattal azért lehet infózni. Mondjuk egy jó meccs nem ott kezdődik,hogy mindenki a ponton belül védekezik. Trophy lerakva,egy védi a többi meg jól széthúzza a mapot. Randomokkal pl én dobok egyet és látom,hogy lerakták,de a barom csapattársaim meg dobálják 0-24.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz nanamii_o #8233 üzenetére
Csak úgy overall ezeknek a lerakható dolgoknak a kapcsán írtam, azért a Tiedre ment válaszként, gondoltam, hogy így a témához kapcsolódva.
Néha picit OP is, ha páran nem felejtik el letenni hardpoint esetében pl jóformán teljesen le lehet védeni az adott pontot a beszórt szeretetcsomagokkal szemben.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
nanamii_o
tag
válasz laceszgamer #8227 üzenetére
What? Ezt szerintem nem nekem akartad. Trophy system jaja az jó. Plag-nak volt a küldije.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
-
nutella1
őstag
-
laceszgamer
addikt
-
nutella1
őstag
válasz Szellem. #8226 üzenetére
Ne mérgelődj! Nem éri meg. Itt is úgy van mint az összes többi COD-nál. Napközben, délelőtt, kora délután szinte nincs is cheater. Ritka. Aztán esténként, éjjelente, és persze a hét végén belecsapnak a lecsóba. Lépj ki. Próbálj másik lobby-t. Aztán ha ötször egymás után ugyanaz a xar van, hagyd, pihenj. Egy ostoba játék nem ér ennyit. Nézz filmet, egyél pisztáciát, mittomén..
-
laceszgamer
addikt
válasz nanamii_o #8222 üzenetére
Mondjuk elég szenvedés mikor ilyen feladat van, ezekből a lerakható cuccokból kb a gránátokat elkapó cuccos a legértelmesebb meg az ammo box.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Szellem.
nagyúr
Régen voltam olyan pipa mint este. Ennyi mocskos szar csalóval régen talàlkoztam.
Tudom felesleges leírom, de szètvetett az ideg.
Tudom morbid de ezeket kéne szétbombàzni, meg egyenként karóbahúzni az Activisionnel az èlen.
Aszem lehet èn ezt nem erőltetem. Amikor màr valami nem okoz örömet azt el kell engedni.Ezek teljesen hülyének nézik az embereket.
[ Szerkesztve ]
-
Block01
csendes tag
Szájspray. Nagyon nagy 😃😃😃 sose jutott volna eszembe, azóta ezen röhögök🙃
-
Szellem.
nagyúr
válasz radi8tor #8220 üzenetére
Azt hittem szivatsz. Elolvastam az angol szöveget, de nem értettem pontosan. Amúgy semmi értelme ennek a cuccnak. Ez volt a napi küldetésem, hogy használjam és öljek 2-öt.
De mire felszívja, addig ötször lelőttek.
Szóval, köszönöm.
Nektek is: nanamii_o, ricogsm[ Szerkesztve ]
-
nanamii_o
tag
válasz Szellem. #8218 üzenetére
Konyhanyelven: Gyorsabb életerő regenerálódás,gyors sprint, kevesebb ideig hat rád a "vakító" gránát, nem fog hadonászni a karaktered abban a zöld füstös gránátban és azonnal tudsz lőni benne. Ha a közeledbe dobják azt a gránátot amivel falon át látod az ellent tudod, arra immunis leszel. Időtartama kb 20-25 msp.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Szellem. #8218 üzenetére
Ja vicces vagyok, de tényleg erről szól:
When activated, Battle Rage allows you to regenerate your health quickly, gives you resistance to tactical equipment, and continuously refreshes your Tactical Sprint. This upgrade is incredibly useful for when you’re injured and you need to get out of a sticky situation.
Ha aktiválva van, a Battle Rage lehetővé teszi az egészség gyors regenerálását, ellenáll a taktikai felszereléseknek, és folyamatosan frissíti a Tactical Sprintet. Ez a frissítés hihetetlenül hasznos, ha megsérült, és ki kell szabadulnia egy nehéz helyzetből.
⭐ Stella
-
Franklin
addikt
DMZ próktól kérdezném: Mortar strike-ot csak Ashikán lehet venni, vagy Al Mazrah-n is?
-
Szellem.
nagyúr
Ez a BattleRage nevű szájspray mi a szar is mire való?
-
Block01
csendes tag
Sziasztok. Nem is tudtam hogy az ammok közül vaklőszert is ki lehet választani, vagy senkit nem tudok eltalálni, vagy ha megsorozom, rámfordul és végem. Ez a szar úgy akadozik hogy hihetetlen, a semmiből előbukanó láthatatlan enemikről már ne is beszéljünk. Persze mindig tudják hol vagyok, merre nézek. Tegnap este volt a leg királyabb amikor kB 10 méterről 3x rálőtem a figurája a forgó társas gránát vetővel 3találat,és még a páncélja sem sérült. A végeredményt gondolom nem kell leírnom. EZ EGY IGAZI FOSTALICSKA JÁTÉK LETT A S2 ÓTA.
-
laceszgamer
addikt
válasz KaitouP #8203 üzenetére
Azért vettem meg ezt a részt, mert úgy voltam vele, hogy végre lehet 2 évre tervezni kb vele, nem fog egy év után kiürülni, erre tessék....
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Szellem.
nagyúr
válasz KaitouP #8207 üzenetére
Ezt én sem értem és azt látom, hogy rajtunk kísérleteznek.
Unalmas, hogy a régi pályákat adják minden évben. Persze ettől még jó a nosztalgia faktor, és mondjuk szeretem a Shipmentet és tárait, de unalmas, hogy ebben merül ki évek alatt a COD élmény. Semmi kreativitás, illetve ami annak akarnak elkönyvelni, az pedig kísérlet rajtunk felhasználókon. Lásd új BP rendszer, tokenek, menü, stb.
Egyértelműen a BP és a skines tartalmakra mentek rá.
Amióta megjelent az S2 azóta alig haladok. Szándékosan oda akarják kötni az embert a géphez, hogy meglegyen a BP és a Prestige szint. Persze, nem kötelező ott ülni és csinálni, de az egész mögött ott a pszichológia és nyilván ezt mutatták a statisztikák. Többen ülnek ott a gép elött, mert sok a függő, élet nélküli gamerhuszár.
Nem tudom hogy vagy vele, de nekem hiányzik az MW2019 élmény. Ott jött az új szezon és a duplaxp alatt egy hétvége alatt megvolt a Prestige szint. Volt időm játszani, meg ott volt a Covid. De utána nem raktam félre a játékot mert élveztem. -
nutella1
őstag
Én azt nem értem, hogy a csilliárdokból miért nem tellik kreatív hozzáállásra, ötletre. Miért nem az a cél, hogy kielégítség a zero intelligenciánál nívósabb játékos közösséget(is)? Nincsenek rákényszerítve, annyi beteg költ skinekre, hogy nyugodtan hátradőlhetnek. De ezt hány éven keresztül lehet még eljátszani? ..és az a sok okostojás mit művel ott bent az irodában, azon kívül, hogy időnként cserélgeti azt a néhány map-ot, meg nerfelgetnek?
-
Deck
titán
-
KaitouP
nagyúr
válasz Szellem. #8206 üzenetére
Egyáltalán minek új rész, ha telibefossák a Warzone mellett bármelyik "premium release"-t, amióta rákattantak a battle royale fosra?
-
Szellem.
nagyúr
válasz KaitouP #8203 üzenetére
Inkább ezt nem kommentálom. Tegnap azon gondolkoztam, hogy nem lesz ennek így jó vége.
Tudom, ez a hardcore COD közösségnek nem jó, de kívánom, hogy álljanak a földbe mint az EA a BF-el. És akkor talán majd nem csak a pénz lesz a fontos, hanem a pénz mellett a játékosok is. -
nutella1
őstag
válasz kill_switch #8204 üzenetére
Fizetnék érte egy Vault Edition-ért járó összeget. Mármint azért, hogy földbe álljon. Még ha nem is kapok a pénzemért semmit.
-
KaitouP
nagyúr
Az MW II kiegészítőjének indult, végül önálló játék lesz az idén megjelenő Call of Duty rész - állitja a Bloomberg: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szólánc.
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- BestBuy topik
- Akvarisztika
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest