Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Fú, hát kár volt benézni... inkább nem is kommentálom.
Annyi fix, hogy én synapse-t és ISLC-t is használok évek óta, semmi gond. Makróm nincs, annyi, hogy a közelebbi egér oldalsó gombra az F5 van téve, hogy böngészéskor frissíthessek oldalt könnyen. Momdjuk nem is makróért vettem Razert, hanem mert bevált, használtan olcsó volt, jó szenzor, és elég nagy a lapát kezemhez Shadowban sose volt még. Viszont pl. kifogni egy fullos teamet randomokkal az sajtreszelővel rejszolás. Utána normál kör jön, 2 ilyen után meg easy, kicsit nagynak érzem az SBMM lépéseit, túl nagyot változik, ha épp egy easy vagy hard kör van, mintha túlkompenzálna. Közepes körrel kezdve általában órákig szoros meccs van. Kontrolleresek már nem frusztrál, mióta sok kieget feloldottam, meghát csúsztam a kezdéssel 1 hónapot. De összességében full nem stresszelnek a körök, Vanguard szerintem sokkal rage-esebb volt. Itt nincs annyira sok robbanó izéke, lehet lövöldözni+objektívázni.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Atla
senior tag
Vannak bajok ugy látom.
Nincs recoil control beállítva,azt nem is lehet.
Egér kattintás van folyamatosan lenyomva tartva. Hatalmas cheat istenem.
Gamepadra a thumb grips is cheat gondolom.
A színek átállítása az Nvidia panelben gondolom az is cheat?
A 165Hz-es monitorom a 60-al szemben az is cheat?
DAC használata és a hangok olyan beaállítása .hogy jobban halld a lépteket az is cheat?M[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz ricogsm #6096 üzenetére
aha! eddig nagyon fain. elég jó lobbikba dob be. Kazahsztán és India v2 szervert próbáltam eddig. pingem olyan 20-110 között van. ez nem számít,mert nagyon jól halnak 110 pinggel is. tök jól halnak.
,,
Ha VPN-nel játszol, átlagosan könnyebb lobbikat kapsz. Azonban nem lesz könnyű lobbija mindig.
Valóban, a NoLagVPN-nek köszönhetően kikapcsolhatja az SBMM-et, de nem tudja teljesen deaktiválni. Ez azt jelenti, hogy néha kemény lobbikat kap.,,szinte egész nap mindig első voltam. nagyon élvezetes,kényelmes volt játszani. ha durván bot lobbikat szeretnél,akkor a vpn mellé kell venni geo kerítőt. ezt használják a streamerek. [sbmmoff.com] ez nekem nem kell. nem is olcsó.
nolagVPN 1 hónapra 7.9 dollár. szerintem megér ennyit! most akciós! 1 próbát megér!
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
válasz shotika #6092 üzenetére
így van! lagcomp a bűnös. egyik haverom kiköltözött németbe. albérletbe beköttette a legjobb netet,aztán codba úgy darált,hogy csak na. mondta,hogy sokkal jobban haltak. akit meglátott azt le is lőtte. ég és föld a különbség itthon és németben játszani.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
shotika
őstag
válasz Casanova* #6041 üzenetére
Amúgy ja, nekem sem az SBMM-mel van bajom, én szívesen játszom erős ellenfelek ellen, mert mindig lehet új taktikákat ellesni és tanulni, hanem azzal, amit videókban is megosztottál. Reggel majdnem egy óráig szopatott azzal a játék, hogy meglátom előbb az ellenfelet, lövök rá, és mégis én fekszem el, de úgy hogy a végére hátul kullogtam 4/28-as statokkal. Majd egyszer csak számomra kedvezőbb szerverre rakott át, ahol hirtelen már én öltem le mindenkit 3-4-5 lövéssel, és úgy játszottam, hogy közben dohányoztam is, és lőttem egy 51/8-at.
A laggkompra ráadásul még ez a fos optimalizáció is rátesz egy lapáttal, egyszerűen semmilyen beállítással nem lehet elérni, hogy selymesen fusson a játék, néha akkor kezdi el tekerni a VGA-t, amikor pont lövök valakit, és beesik 130 fps-ről 60-ra... De a meccsek elején is kell neki jó egy perc mire valamennyire összeszedi magát a cucc.[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Wans
aktív tag
válasz geckowize #6087 üzenetére
Azért, mert amikor megveszed az egeret, adnak hozzá egy olyan lemezt (vagy a weboldalukról töltöd le), amin van egy olyan program, amit csalásként tudsz használni. Ugyanúgy indítottak pert csalásokat árusító és azokat készítő személyek/weboldalak ellen. Akkor ez az eset mivel különb? Nyilván nem fognak pert indítani, mert a nagyvilág működését ismerve valószínűleg nem akarnak egymás levesébe beleköpni.
A hardvergyártó teljes funkcionalitást kínál a hardveréhez, ez teljesen érthető.
Teljes funkcionalitást, ami tkp. egy csalás. Ha úgy nézzük, akkor csalást árulnak az egérhez. Na ez az ami nem érthető és nem is elfogadható.
A cheat recognition engine-nek meg szofisztikáltabbnak kéne lennie, mert ha szerintük elég csak azt ellenőrizni, hogy telepítve van, úgy nemtom hány millió Logitech/Razer-egér tulaj, aki fel merészelte telepíteni a hardverjéhez járó szoftvert potenciális CSÍTERNEK van flaggelve.Nyilván nem az a megoldás, hogy aki ezeket a programokat használja azt automatikusan bannolni kell. Ezért lenne jó perelni őket, hogy ezt a funkciót távolítsák el a szoftverből. Végső soron az egereket gyártók a ludasak ebben, akik ilyen szoftvert adnak az egérhez.
Lehet okoskodni, hogy hogyan kellene működnie a csalásszűrő programnak, de ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor valószínűleg erre már megtalálták volna a megoldást. Röpke 20 év alatt főleg, ez már sikerülhetett volna nekik. Vele együtt megszűnt volna a többi csalás is. De ezt eddig nem sikerült, sem ennek a fejlesztő csapatnak, sem más fejlesztő gárdának sem, akik mást játékot gyártottak le.Az anti-cheat programnak a működéséhez viszont direkt nem akartam hozzászólni. Semleges állásponton vagyok. Ugyanaz a véleményem, mint Tomko78 kollégának.
Én is évek óta használom ezeket a programokat (razer helyett, logitech ghub-ot) és még én sem kaptam sosem bant. Sem ezért, sem a chatért, sem másért.Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
geckowize
őstag
válasz KaitouP #6080 üzenetére
Köszi a tippet, de sajnos az activision support egy kalap sz*r.
Amikor MW2019/WZ1 permabant kaptam akkor is csak copypastelték, hogy ők aztán nem tudnak mit csinálni, nem tudnak a Stúdió irányelveivel szembemenni, nem látnak rá a banokra, stb.
Nyilván nem látnak rá, mert tök más topicban kellett ticketet felvennem, hogy egyáltalán contactba lépjek velük (vmi battle pass issue-s ticketet vettem fel ahol volt input mező, hogy leírhassam nekik).
Twitteren az összes CoD-dal kapcsolatos hivatalos acc postja alá bekommenteltem, nyilván semmi. Most megpróbáltam az Európai Bizottság oldalán az Online Dispute Resolution-t, valamint a Better Business Bureau EU-s Dispute Resolution-jét, hátha...
#6081 KaitouP
Egyébként meg az, hogy most kiderült, hogy tényleg macrozik valaki PC-n, abból azért hiba lenne következtetni, hogy akkor konzolon meg nincs csíter. De isten ments, hogy újrakezdjem ezt a vitát, senki nem kíváncsi erre (magam sem). Csak nem tudom szó nélkül hagyni, hogy emiatt most akkor tényként van véve, hogy a konzolosok 100%-a legit player.#6083 Wans:
Már miért kéne a Logitechet és más hardvergyártót büntetni azért, mert az Activision/EA/stb egyik-másik stúdiója egy ilyen balf*sz cheat recognition engine-t csinált?Egy Logitech vagy egy Razer egér azért k*rvára nem rétegtermék, hogy ne tudjanak erre kitalálni valami normálisat...
A hardvergyártó teljes funkcionalitást kínál a hardveréhez, ez teljesen érthető. A cheat recognition engine-nek meg szofisztikáltabbnak kéne lennie, mert ha szerintük elég csak azt ellenőrizni, hogy telepítve van, úgy nemtom hány millió Logitech/Razer-egér tulaj, aki fel merészelte telepíteni a hardverjéhez járó szoftvert potenciális CSÍTERNEK van flaggelve.
Nem a Ricochet-nél kéne kicsit rácsapni a fél óránként kávécigizni járó gyakornokok kezére, hogy "hallod, azért az
if(isLogitechGHubInstalled || isRazerSynapseInstalled) { player.permaBan(); }
kicsit nyers, nem"?#6085 csibe1:
Régi, bár lehet új accal kellett volna kezdeni MWII-re... Viszont MWII betánál nem kaptam semmit sokakkal ellentétben (beta idején tele volt reddit olyan postokkal, hogy valaki még nem is installálta, már permaban), így gondoltam, hogy akkor én már "tiszta" vagyok...[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz laragirl83 #6068 üzenetére
"Tegnap nekem is jött egy értesítés, offensive voice chat miatt.."
Azt letiltottam alapból, nem akarom hallgatni a sok rinyát.
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Wans
aktív tag
Ez ugyanolyan csalás, mint a wh, aimbot... stb. A félautomata fegyverekből csinálsz egy olyan automata fegyvert, aminek a rof-ját te állítod be a legoptimálisabbra? Van a játéknak egy saját fizikája, fegyvereknek tulajdonságai.... stb. Ami az ezekkel járó nehézséget könnyíti, az csalás...
Logitechet és aki még ilyen szoftvereket gyárt egy hardverhez az activision és a többi kiadó helyében beperelném. Nincs az a játék egyébként sem (fps-ben főleg), ahol ez elfogadható lenne. Sem a fentebb említett eset, sem az amikor valaki no recoilt használ egy külső programmal.Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz geckowize #6079 üzenetére
És valószínűleg nem ő az egyetlen, szóval innentől kezdve aztán tényleg meg ne halljam hogy aim assist meg chronus meg hasonlók.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
KaitouP
nagyúr
válasz geckowize #6078 üzenetére
Fura. Mindenképpen menj utána a supportnál, bár nem hiszem hogy eredményes lesz.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
geckowize
őstag
válasz KaitouP #6075 üzenetére
Nem hinném, hogy kap, mert:
- annak ellenére, hogy Xbox-ról PC-re váltott se kapott, pedig nagyon sok false ban-os reddit postban erről van szó, vagy gépcseréről, vagy ISP-cseréről
- 2021. novemberben, tehát már több, mint 1 éve váltott PC-re, azóta használja a G HubotÉn 2022. július 27-én vettem új egeret, (előtte Logitech Gaming Software-t használtam, mert régebbi egerem volt), akkor raktam fel a G Hubot.
És 2022. szeptember 10-én jött nekem shadowban (igaz, akkor éppen másodlagos gépen voltam, full más hardverekkel, Razer egérrel, amihez úgy emlékszem fel volt téve a Razer Synapse), majd másnap permabant kaptam.
Ezen a másodlagos gépen egyébként nem ez volt az első alkalom, hogy játszottam és később, a permaban után egy full új accounttal kipróbáltam mi történik, nem kapott semmit.Tehát 1 évet vígan használja a G Hubot ban nélkül WZ1-ben, engem meg másfél hónap G Hub használat után permabannolnak WZ1-ből miatta? A permaban után másik accounttal 2 hónapig WZ1-eztem és semmi.
Aztán meg MWII/WZ2-ből ~1 hónap után shadowbannolnak miatta?
Kicsit nonszensz.
-
Atla
senior tag
G-Hub nálam is van, sőt csináltam egy makrót is, hogy ne kelljen a Battle-Marksman rifléket nyomkodni.
-
KaitouP
nagyúr
válasz geckowize #6074 üzenetére
#6073 rolio1: Elég valószínű, hogy átlátják, mivel a Ricochet elvileg kernel-level, ami igencsak rendszerközeli réteg. Sok false ban reportból összetett gyűjtemény alapján készített wiki page-en is írják a G Hubot, viszont ha haveromnak is fent van, akkor őt ugyan miért nem shadowbannolják?
Lehet hogy ő is kap "ami késik nem múlik" alapon, csak valamiért még nem kapott.Ha egy G Hub már shadowbant (neadjisten permabant) ér, akkor legyenek szívesek tisztán és világosan kommunikálni, hogy NE telepítsék a userek ezeket az egér- illetve RGB-szoftvereket, mert a Ricochet triggerelődik miattuk.
Abszolút jogos, ha nincs leírás, lista arról, hogy ezeket a szoftvereket a ban lehetősége miatt nem ajánlott telepíteni. Az összefoglalóba viszont lehet csinálnék egy listát a nem ajánlott szoftverekről, ha ennek az összeszedésében a tapasztalataitok alapján tudtok segíteni, akkor megköszönöm.Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
geckowize
őstag
Szia,
Nem jelzett semmilyen in-game reportot.
#6073 rolio1: Elég valószínű, hogy átlátják, mivel a Ricochet elvileg kernel-level, ami igencsak rendszerközeli réteg. Sok false ban reportból összetett gyűjtemény alapján készített wiki page-en is írják a G Hubot, viszont ha haveromnak is fent van, akkor őt ugyan miért nem shadowbannolják?
Ha egy G Hub már shadowbant (neadjisten permabant) ér, akkor legyenek szívesek tisztán és világosan kommunikálni, hogy NE telepítsék a userek ezeket az egér- illetve RGB-szoftvereket, mert a Ricochet triggerelődik miattuk.
De nem, inkább kib*sznak mindenkit, akire 0,0001% esély is van, hogy cheatel, max megveszi még1x a gémet => profit. Gusztustalan.
[ Szerkesztve ]
-
rolio1
tag
A macro-hoz éppen a Ghub és a Synapse kell, nem tudom mennyire látják át a gépet az anticheat rendszerek...
-
Szellem.
nagyúr
Gyerekek!
Ez üt nagyon:
Captain Price Visits Ghost and Soap's Grave[ Szerkesztve ]
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
Indokolatlan MW2019/WZ1 permaban után kaptam egy shadowbant MWII/WZ2.0-ra, amit tegnap vettem észre, mert egyszer csak nagyon nehezen akart lobbyt találni. Elvétve talál szerencsére, így nem vagyok kizárva teljesen a játékból, de közben meg szétvet az ideg, hogy lehet ebből is permaban lesz, úgy, hogy természetesen nem cheateltem és fogalmam sincs miért kapom....
MWII/WZ2.0-nál már nagyon óvatosan, direkt figyeltem, hogy ne menjen az MSI Afterburner, se RTSS, se Intelligent Standby List Cleaner, se nem mókoltam semmilyen Documents-beli konfig fájllal, mégis kaptam egy shadowbant...
Logitech G Hubot használok az egerem miatt, de haverom is használ és neki semmilyen banja sincs.
Akinek nehezen talál meccset és lealázzák a görcsök, érdemes lecsekkolni az Activision Support Appeal A Ban oldalán.
-
laragirl83
őstag
Igen, ez sajnos működik.
Tegnap nekem is jött egy értesítés, offensive voice chat miatt..
Nyilván a sok gamerszék ha nem bírja elviselni hogy el lettek kalapálva, és adott esetben 3an 4en vagy akár egész csapat egy társaság, akkor reportolják embert. Nc.[ Szerkesztve ]
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
KaitouP
nagyúr
válasz hitchins #6065 üzenetére
Konkrétum nincs, de szinte biztosra vehető, hogy lesznek - legalább időszakos - új játékmódok.
-
hitchins
őstag
Arrol van valami info, hogy Warzone bovul-e ujabb jatekmodokkal, ha igen mikor?
-
Land
veterán
Minden arany kész. Jöhet a platina...
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Wans
aktív tag
válasz Casanova* #6041 üzenetére
Hát nem tudom. De akkor az előző mw-ben miért nem voltak ilyen tapasztalatok? Tuti van ebben is valami, amit írsz egyébként. Mindenesetre, amit holnap tesztelsz, annak kíváncsi vagyok majd a középtávú eredményére.
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
Szellem.
nagyúr
válasz kiezTe90 #6051 üzenetére
Az a baj, hogy én nem érzem viccesnek amit írtál, mert szemét egy mocskos húzás volt ez a részükről. Én drasztikusabb lennék, de ez én vagyok. Mindent el tudok viselni, de a szándékos szopatást, meg szemétkedést nem. És ez az SBMM az. Nagy betűvel.
Fél órája kétszer léptem ki, mert minden lof@szjoska lelött én meg senkit nem tudtam.
Én a Feneccel egy darab optikával, meg full speedre állatva nem tudom leölni a csávót, akinek ott a 2 méteres barell az AK-n, akinek fél óra mire felemeli.[ Szerkesztve ]
-
kiezTe90
senior tag
válasz Szellem. #6049 üzenetére
Ma konkrétan egy meccset nem tudtam nyerni. 72/41-ről felhozták magukat, mert ugye én meg a csapatom hírtelen vakok lettünk meg mozgássérültek. Mindenhol lelőhetetlen ellenfelek. (Kastovot akartam goldozni, de inkább kiléptem)
Konkrétan már ott voltam, hogy belevágok a monitorba egy akkorát, hogy szétszakadjon. Tegnap ment szépen meg tegnap előtt (Oké 1 nem vagyok de van killem szépen meg minden) ma meg konkrétan 5 killem is volt. Komolyan szívesen elbeszélgetnék a fejlesztőkkel egyesével, de tuti, hogy 1-2nek vérezne az orra. (Vagy nekem)
Vicc komolyanEgyre többször egyetértek Thanosal...
-
Szellem.
nagyúr
válasz KaitouP #6026 üzenetére
Tudod, ilyenkor nálam felmerül a csalás gyanúja, vagy az SBMM szivatása. Mind a kettő megálhatja a helyét sajnos. A killcam dönti el. De ahogy Te is tapasztalod, undorító, hogy az SBMM szándékosan szól bele a játékmenetébe az embernek. És ebben a COD részben az eddig legdurvább módon. Konkrétan belépek a játékba, hogy kikapcsolódjak és pár meccs után idegállapotban vagyok. Ez így sem nem fair, sem nem korrekt. És figyeld meg, ez már nem a gyengébb játékosokról szól.
-
Casanova*
veterán
a játékosok/SBMM szintje (ügyességi alapú meccskeresés = azonos szintű emberek elleni játék. igazából nem is az sbmm-el van a gond. hanem azzal,hogy néha olyan lobbyba dob be,hogy szinte alig halnak. hiába lövök előbb, én halok meg.
mivel ezek a szerverek messze vannak a számítógéptől, az adatoknak nagyobb távolságokat kell megtenniük, ami lelassítja a kapcsolatot és növeli a késleltetést. és ráadásul fos a magyar szolgáltató,így gyakran lagcomp van,ami a legdühítőbb.[nolagvpn] holnap ezt a cuccot megveszem. igazából ez nem is vpn. a NoLagVPN ötlete az, hogy a kapcsolatnak csak a töredékét irányítsa át. ez biztosítja a vpn előnyeit, vagyis szimulálja, hogy egy másik helyen tartózkodik, miközben ultragyors kapcsolatot tart fenn.
[ Szerkesztve ]
-
Wans
aktív tag
Valaki olvasgatta még rajtam kívül a hivatalos CoD facebook oldalon a postok alatti commenteket? Most megnéztem párat. A több száz (vagy inkább ezer) comment közül kettő olyat találtam összesen, amelyik az sbmm-re panaszkodik. (A többi az javarészt ganecrash-ekre vonatkozott.) Ott legnagyobb részt, akik kommentelgettek, mind hamburgerzabáló amerikaik voltak 1-2 mexikóival elvétve, de európait egyet sem láttam. Az egyik, aki az sbmm-re panaszkodott annak a saját elmondása szerint 1,5 k/d aránya van, feltételezem 6v6 multiban és arra panaszkodott, hogy sűrűn dobálja be "e sport wannabe"-khez. A neki válaszolt kommentek (nem csak 1-2), mind lehurrogták, hogy akkor talán jobban kellene játszanod, egy hulladék vagy... stb. Na mind1, nem is ez a lényeg, hanem a következtetésem az, hogy a legtöbb embernek ez az sbmm igenis tetszik. És ezzel a fejlesztők is tisztában vannak. Nyilván mindenki le tudja vonni a következtetést, de azért csak megfogalmazom költői kérdésként: Akkor a játék nem csak, hogy jobbakat dobál ellenfélnek, de gyakran szándékosan hátráltatja is néha azt, aki jobban játszik? Nem szeretem összeesküvés elméleteket, de ebben az esetben a többi fórumozó és a saját tapasztalataim alapján is kezdem elhinni, hogy a játék match közben elég gyakran tényleg szándékosan hátráltat (gyengébb sebzés, a recoil sűrűn "véletlenül" a másik irányba indul el, mint az enemy,) nagy ritkán meg segít (amikor 3-4 körön keresztül egy f*stalicska vagyok, akkor van, hogy, az az érzésem, mintha az egérrel nekem is egyfajta aim assitom lenne, mert a "visszarúgás" az enemyre rátapadva követi le...). Ha ez tényleg így van nem kell meglepődni. Akik casaul játékosok azok valószínűleg jóval nagyobb számban vannak, mint akik tényleg rá vannak erre pörögve. A számokat tekintetve nem csodálkoznék, ha a fejlesztők inkabb az előbb említett csoportnak szeretné azt az érzetet nyújtani, hogy tényleg jól játszanak és ezzel így ezt a játékosbázist megtartani. Persze az is lehet, hogy már én képzelem be magamnak ezeket.
-
KaitouP
nagyúr
válasz ricogsm #6037 üzenetére
Lehet hasznosabb segítséget tudnánk nyújtani, ha elmondanád, hogy mi a küldetés.
Szerk.: Közben beraktad a képet is.
Zoombolj bele a térképbe játék közben, és pingelj meg egy contract phone-t. (Telefon ikon, célkereszttel a közepén.) Vizuális segítség, ha így sem érthető: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Ma este megint egy játszhatatlan, élvezhetetlen hulladék a játék. Kb 30x kellett kilépnem, mert csak erős játékosokat adott. Hihetetlen, hogy nem képes beadni a játék egy közepesen erős lobbyt. És persze ilyenkor van egy fos smg-vel az ölj 3-at halál nélkül challange...
Annyi ezresem lenne amennyni 2 ölést megcsináltam ilyen küldetésnél és jött egy paprikajancsi... Már összejött volna egy FerrariraSamsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Wans
aktív tag
válasz ricogsm #6028 üzenetére
Ez is az sbmm. Gyereket bedobta egy olyan lobbyba, ahol teljesen amatőrök játszanak. Ahhoz, hogy egy ilyenbe bedobja valószínűleg, mondok egy számot 100 meccsen keresztül nem lőtt sem, csak lelövette magát. Ilyenkor a rendszer úgy érzékeli, hogy gyenge vagy ezért egy idő után bedob a legalacsonyabb teljesítménnyel rendelkezőek közé. Vannak páran, akik ezt csinálják, utána ledarálnak mindenkit, nuke-ot ledobja és mehet föl youtube-ra, hogy faxa gyerek volt.
-
addikt
praeceps
Ilyen account name warning-ot elég sokan kapnak/kaptak. Rengeteget találtam reddit-en. És egy idő után már a rename-re is felszólít a rendszer...
Olyat is találtam akit átnevezett automatikusan az Activision valamilyen alap felhasználónév(végén számok)-ra. Ez is teljesen automatán. Elég report és puff neki.
A chat ban ugyanez. De ez már egy hónapja is így volt, nem foglalkoztam vele.Mindegy, nem akartam itt offolni, csak jó ha erről tud mindenki. Hogy ez az automata része a dolognak nagyon szarul működik... Nem kicsit lehet vele visszaélni.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
addikt
válasz malystryx #6029 üzenetére
Internetes vásárlás esetén egy utolsó védelem a banknál.
Szerintem mindegyik banknál van valami hasonló, OTP-nél biztosan. Még az internetes vásárlások igazi berobbanásokar kellett használnom egyszer évekkel ezelőtt.De persze ezt külön kell igényelni, bekérik az adatokat (azt nem lesz nehéz mert az Activision csak gép válaszokat tud adni, emberhez lehetetlen eljutni) meg én elküldök mindent.
Most 1 hetet adok nekik, de ezek után túl sok kedvem nem lenne játszani... Figyelni arra ,hogy az érzékenyebb lelkűeket nem öljem killstreakekkel.
[ Szerkesztve ]
-
malystryx
senior tag
Meg szabad kérdezni mit takar az OTP chargeback? Visszaigényelnéd a játék árát? Én ha meg tudnám tenni, abban a pillanatban megtenném, nem bánnám hogy elveszne minden, de gondolom erre nincs sok esély.. Köszi előre is.
Amúgy Uraim, a múltkorihoz nem akartam még több anomáliát írni, lassan egy A4-es lapot teleírok velük. A shotgun nekem mindig laggos, az is jó hogy csinálj battle rifle-el 5 fejlövést napiban, kiválasztva a fegyót, megvolt az első meccsen 3, semmit sem számolt be. Volt olyan meccs, hogy az ellenfelek között volt 2 pisztollyal rohangáló John Wick, 2 lövés elég volt belém, de visszafelé a vector nem volt hatásos. Tengernyi hiba és műszaki probléma van. Kár hogy sokan megelégednek azzal ahogy most a játék áll, egy olyan tömeges refund kellene mint anno volt a CP2077-nél.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz Acheron #6007 üzenetére
Egész egyszerűen nem lehet placebo, ha ennyien tapasztaljuk. Pont ezen lamentáltam tegnap játék közben. Az ellenfél csapatban egy player Kastov-74u-val, és én is. Nálam kimaxolt damage range mellé a lehető leggyorsabb ADS speeddel, de nincs gond a recoillal sem, mondjuk nem a 40 méteres távokat lövöm, hanem szűk helyeken darálok - apropó, Shoot House only van nálam, amióta bent van a map. Erőm teljében vagyok, kipihenve, még durrantottam is estére egy finom Hellt, szóval minden adott ahhoz, hogy jó legyek. És itt jön a csavar: úgy szenvedtem, ahogy még kezdőként se anno, amikor először beléptem a Call of Duty világába a második résszel, az AlienS Clan szerverén (voltak ott nagyágyúk).
A játékos aki ugyan azt a fegyvert használta, amelyiket én, alig lépett ki bármelyik sarok vagy akadály mögül, már feküdtem. Egyszer-kétszer még elment a dolog, gondoltam lassú voltam. Aztán amikor állandóan kaptam tőle az ívet, néztem a killcamet, és arra leszek figyelmes, hogy 2-3 golyó, és már halok is - nem csak headshottól. Ennek ellenére nekem a 8-9.-ik golyóm, ha ölt felsőtesten, pedig máskor pont azt tapasztalom én is, hogy 2-3 golyó és a killcounter nem győz számolni.
Szóval ez biztos nem véletlen. És igazán elmehetnének melegebb éghajlatra, hogy így kell játszani.
-
addikt
Ha valaki esetleg elmélkedett azon ,hogy a reportok hatására van-e automatikus shadowban...
Hát van.
Pont ilyen üzenet jött tegnap este ismét (eredeti hsz-ben).
Account name warning (továbbra sem offensive a név) és chat warning. Nem foglalkoztam vele mert már 6-7 alkalommal jött. Csak legelőször csodálkoztam rá.
Ma megnyitottam a játékot és ismét account name warning (és megint pls rename...) és most már chat ban.Úgy tűnik ,hogy amikor ezt a listát végigkattintják az ellenfelek akik valahogy nem tudják lelkileg feldolgozni ,hogy lelőtték őket
akkor erről a kettőről küld csak ki értesítést az érintettnek. Többiről még egyszer sem jött.Invasion-t és SnD-t nyomtam az elmúlt 2 hétben.
Mindegy,, ez sem érdekelt, volt már ilyen, miután megnéztem a warning-okat, start és nem talál szervert. Szép lassan elpörög a számláló 180-200ms-ig és bevág a shadowban lobbyba.
Nagyot néztem...Na mindegy.
Kis utánajárás és elvileg ilyenkor arra kell várni ,hogy egy tényleges hús vér ember megnézze az account-ot ,hogy tényleg csalt-e az illető vagy sem. Ami állítólag 1 hét kb.
Mondjuk azt nem gondoltam volna ,hogy velem is megeshet.Van olyan akinek a videóit megnézem mert jó SnD taktikákat lehet eltanulni
például
https://www.youtube.com/watch?v=08MODHg6sXY&t=1s
na ő oké ,hogy kap shadowban-t.
De a cipőfűzőjét se tudnám bekötni 6v6-ban. Ezért is nézek ilyen taktikusabb videókat.
Az övét pár nap után feloldották.Valószínűleg az Invasion tette be a kaput. Ott ha jó körön van az ember akkor egy chopper Gunner + Gunship kombóval, a spawn miatt beszoríthatja az ember egymaga a teljes másik oldalt a kezdőjükre. Na ilyenkor akár 20 ember is reportolgathat...
Megvárom az 1 hetet, aztán ha tovább húznák akkor OTP chargeback lesz a vége és bekaphatja a sok snowflake (meg az activision ,hogy ilyen elmebajt csinál ,hogy konkrétan a picsogó játékosok reportjai alapján jöhet shadowban).
ui : Nem azért tettem be ,hogy valaki elhiszi-e ,hogy megérdemelt-e a shadowban vagy sem, csak azért ,hogy tudjuk, van automatikus x db report utáni ban.
Most az elmúlt 1 órában elég sokat keresgéltem.MW2019 van még a battlenet acc-on.
Azon nem volt ilyen. Pedig ott jobb voltam és összejött 3 vagy 4 nuke azért. Itt még nem voltam a közelében sem. Szóval hegesztettek a rendszeren (nem jó irányban).[ Szerkesztve ]
-
Vikus
tag
Sziasztok!
Tolja valaki PS5-ön úgy, hogy más platformokkal játszik party-ba? Csak mert kéne valami épkézláb beállítás, mert joy-ról egy jack-es fülessel tolom, viszont csak én visszhangzok az egész party-ba.. de elvileg brutál mód. :/ hiába állítgatok már mindent, most határeset, de nem túl jó hosszú távon.. PS4 Pro-n nem volt gond, ott is hasonlóan ment a dolog.
(vagy a fülessel lehet gebasz?)
Egyébként van egy rakat finishing move, ami szinte mind lock-olva. Azokat fel lehet valahogy oldani? Vagy van rá valami mission mód? Ugyanez lenne a kérdés a "loading screen"-el is. Mondjuk azt se tudom az mire való.. de azért ott van abból is egy csomó.[ Szerkesztve ]
-
Wans
aktív tag
Ugyanúgy xar minden platformon. Én steamen nyomom pc-n. Nekem tegnap a fordítottja volt. Lmg-vel kellett 20 mounted kill. Meccs kezdése előtt volt 4. Meccs végére meglett a maradék 16. Hogy hogyan sikerült annyit összeszedni egy meccs alatt az rejtély. Igaz shoothouse-on nyomtam, de ennyit nem öltem letámasztva. Legalább egy gonddal kevesebb lett.
-
rezy89
tag
Üdv! Napi challenge-et próbált vki csinálni? Nem számolja nálam a rendszer a longshotokat, sem a semtex killeket
-
Golyo69
senior tag
Játszom azzal is.
De azért legyen már különbség, akkor kesbol se egy szúrás legyen instant halál normál módban sem.
Főleg amikor bele lövök 3-4-et és nem hal meg. Nincs egyensúlyban a 2.
Szeretem a játékot, játszom vele de azért van sok furcsaság :)
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Kobe
veterán
válasz Casanova* #6004 üzenetére
Nem pont. Itt shoothouse-on allt a csoka a palank elotti asztalon es sniperrel lott at kozepen a palya masik vegere a masik spawnpointra
En oldalrol jottem neki, eszre sem vett es kb 1 meterrol oldalrol telibe kaptam shotgunnal. Nekem be is jelezte a talalatjelzot, csak nem murdelt meg.
Eszre sem vette a lovest, hanem a lepteimet hallotta meg utana, leugrott az asztalrol, eszrevett, atvaltott kispisztolyra es leszedett vele.
Killcamben nala latszott, hogy a nekem bejelzett talalatot nemhogy kesessel, hanem egyaltalan nem adta be. Epp zoomolt a sniperrel de meg sem mozdult a scopeja sem.
Es utana volt ideje kenyelmesbe leugrani, korbenezni merre vagyok, fegyvert valtani es leszedni. Mikozben nekem ennyi ido alatt a shotgunt sem sikerult ujra elsutni egy klyan ellenfelnel aki eszre sem vett az elejen….. -
petymeg
addikt
válasz Golyo69 #6005 üzenetére
Legidegesítőbbek a hátukon pajzzsal késsel rohangáló őrültek. Mondjuk 3-ból 2x kinyírom őket. 556-ból kell beléjük 10, de ha neked hajítja a kést, instant death. Ez aztán a balance.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Acheron
őstag
Amiket írsz, az szerintem mind az SBMM ismérve. Ezek mindegyike jelen volt már az MW2019 AI -ében is is. Machine Learning alapú szutyok, sok mindent nem lehet vele kezdeni menet közben.
Érzésre az kifejezetten erősödött az idei kiadásban, hogy ugyanaz a fegyver másképp sebez különböző meccsekben. Tegnapelőtt a Lachmann 762 -vel szenvedtem, 4 - 5 lövés kellett az ellenfélbe, tegnap kb 10 meccsen keresztül beérte kettővel testre (előző nap még fejbe kellett mimimum kettő) full ugyanazokkal a beállításokkal. Utána megint visszaállt gyengített üzemmódra. Lehet csak placebo, de gyanúsan sok az ilyen eset.
Ez a húzom a ravaszt - nem sül el a fegyver nagy kedvenc, ritka, de roppant idegesítő "feature" (bár már ez is volt a 2019 -ben is) -
Casanova*
veterán
[link] hihetetlen,hogy ilyen ,,noob,, lobby is letezik. Itt siman ossze lehetne loni nukleart.
-
Golyo69
senior tag
válasz Szellem. #6001 üzenetére
És a kés? Kb hozzám sem ér és még halok... De a fejébe lövök 2-3 golyót és megy tovább :) az is nonszensz
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Casanova*
veterán
[link] erről beszélsz. lagcompod van,mint nekem is gyakran.
ez saját videó.bo3 óta van ez nekem. nekünk magyaroknak lagcompunk van, szar helyen vagyunk....[link] ez is durva lagcomp mw2-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Wans
aktív tag
Én is kb. hasonlót írtam a jó múltkor. A fegyvereknek a szórása teljesen kiszámíthatatlan néha. Egyszer megy balra, utána máskor meg srégen jobbra fölfele... Nagy ritkán van szerencsém, hogy pont arra mozdul, amerre az enemy is, de az esetek többségében nem.
Amikor a félautomata shotikat húztam nálam olyan bug jött elő rendszeresen, hogy 1 egérgomb nyomásra 2 villámgyors lövést adott le. Azt hittem, hogy az egérrel van a gond, le is ellenőriztem, de nem. Olyan gyorsan meg nem tudok lőni, mint amikor bugosan magától lő ki hirtelen 2-t.
Továbbá ugyanez van nálam is. 1v1 párharcoknál rendszeresen az én lövésem talál először (a killcam alapján is) és mégis végül én halok meg, mert amikor talál a lövésem az ellenfélnek csak piros lesz a képernyője, de a fegyvere nem rándul sehova. Valószínűleg valami olyan kiegészítőt használ, amivel ezt (flinch resistance-t) a 0-ra tudja redukálni?
Amit még észrevettem. Az lmg-ket maxolom és most tartok a raal mg nevezetű borzalomnál. Lenyomom a tűzgombot és a fegyver csak valami fél másodperces delay-el adja le az első lövést. Összehasnlítva az x13-al, amit használok, biztosan lassabban. Codban ilyenre nem emlékszem, hogy lett volna eddig. Röhej.
Ettől függetlenül az sbmm-el is vannak bajok erősen szerintem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest