- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- PlayStation 5
- Azonnali játékos kérdések órája
- Call of Duty: Black Ops 6
- Konzol Screenshot
- Nintendo Switch
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Cyberpunk 2077
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Ezzel a Cold Warral meg a másik tavalyi vacakkal nem játszottam (csak mikor ingyenesek voltak), de az előző MW nekem nagyon tetszett, természetesen előrendeltem ezt is. A béta eddig nagyon tetszik, tök szépen fut a gépemen. Kár, hogy csak pár napig lehet élvezni egyelőre
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz jozefgucci1 #1212 üzenetére
Talán azért, mert úgy lett beharangozva a generáció váltás után, hogy ez egy teljesen új éra a COD történelmében és olyan b@szó grafikát kapunk, hogy összepisáljuk magunkat. Erre felhúzum high-ra a közepe/alja configommal és simán megy az egész és elmarad a csodálkozás. Szó se róla, én örülök neki, legalább nem kell upgradelnem
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Azért annak várjuk ki a végét szerintem. Jól látszik, hogy nulla efforttal (Cold War és Vanguard) is bankot robbantanak, szerintem nehezen fognak ettől elvonatkoztatni. Viszont, én örülnék neki ha jönne mondjuk egy 20 ezres expansion mondjuk következő év végén, aztán aki akarja megveszi magának.
Meg aztán győzzük HDD-vel..
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz Phobion #1236 üzenetére
Esetleg próbálj meg addig más lövöldéket. Én ezen a ponton már megvárnám az MW II-t, de nyilván rád van bízva mi éri meg jobban. Az biztos, hogy ha ez a játék megjelenik majd, akkor a Vanguard felé nem is fogsz már nézni. Tehát mérlegelni kell, hogy 1 hónap játék megér-e 20 ezer forintot
-
markknight
veterán
Ez az, hogy csak egy skint kapott. Én nem vásároltam meg, ingyenes hétvégéken játszottam vele, de egyszerűen nem állt össze. A hangtokól kezdve, egészen a második világháborúba nem való cuccokon át, elég sok dolgot tudnék említeni. Az meg, hogy szarabb volt mint a CW nem tudom, annó a CW topikjában a CW-t is istenítették, hogy mennyire jó kis játék
De itt szimplán most arról van szó, hogy ezzel a játékkal köszönő viszonyban sem lesz a Vanguard így nem érdemes megvenni
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz laceszgamer #1279 üzenetére
De miért akarod feloldani a dolgokat? Nem lehet a végleges verzióba átvinni semmit belőle, sőt azt se értem minek ez a rank system a bétába így.
-
markknight
veterán
Az egyik legfontosabbat nem kérdezte senki, te pedig nem voltál specifikus. Miért bannoltak? Indokot szoktak hozni a levélben, nem biztos, hogy csalás van a háttérben.
-
markknight
veterán
válasz deadwing #1433 üzenetére
Most, 2022-ben, ekkora inflációval a nyakunkon valahogy nem tud érdekelni, hogy egy multiplayer gamenek miért nem ütős a grafja. Sokan alapból low-ra tesznek mindent, hogy maxon pörögjön az FPS szám. Nézhetne ki sokkal jobban is, de ezt az én low budget gépem is szuperül viszi, ergo nem kell gépre költenem egy fillért se.
Illetve a COD tipikusan az a cím amit nem a grafikáért veszek. -
markknight
veterán
Nem lehet, hogy olyan PC-re raktátok a gémet ami nem támogatja a Win 11-et? Valoran pl el se indul ilyenkor.
-
markknight
veterán
Vagy inkább azért mert a controller sokkal kényelmesebb. Ez ennyi, el kell ismerni ha tehetem én is csak azzal játszok, hiszen sokkal kompaktabb az egészet a két tenyérben tartani mint szobroztatni az ujjaimat a WASD előtt. A többire inkább nem reagálok, de annyit azért mondanék, hogy mindegy milyen lövölde, mindegy milyen platform, 90%-ban mindig jönnek a PC-sek és okoskodnak, beszólnak, lesajnálnak csak azért mert controllerrel játszol.
-
markknight
veterán
válasz nutella1 #1490 üzenetére
Én nagyon nehezen tudom megmondani, talán a végén az eredményekből látszik. Vannak szerencsés találatok, mások jól mozognak és ügyesek. De például van egy olyan streamer ismerősöm aki reflexből már reportol mindenkit Fortnite-ban ha meghal, mer biztos csaló orosz volt aki kiszedte, vicc.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
válasz Szellem. #1641 üzenetére
Mondjuk az Infinity Warfare elég érdekesre sikeredett, de főleg a Treyarch az aki ontotta magából gyenge játékokat. Ezek a Black Ops codok nagyon nem tudtak megfogni. Csak család & edzés, munka hármasból jusson kis időm BP-t is grindolni majd októberben, mert 2 éve is alig adott valami kis XP-t a multiplayer a Warzone meg nekem nem fekszik
-
markknight
veterán
Én toltam legalább 1 órát controllerrel (kb). PC-n ugye az van, hogy kb minden játékban gyengébb az aim assist mint konzolon. Hogy ez miként van COD-nál nem tudom, de az biztos, hogy amit captain america linkelt az egy kamu videó. Meglepődött a srác és véletlen pont jó helyen kapta le az emberkéket, akiknek nem tudjuk mekkora HP-juk volt mikor beléptek az ajtón.
Apexbe olyan clickbait videót láttam, hogy a buta streamer felállt a körbe-körbe forgó torony tetejére és azt a nevet adta a videónak, hogy olyan agresszív az aim assist, hogy még a falakon keresztül távoli részekről is befogja az ellenfelet. Na most ilyen emberekre mit mondjon az ember? Úgy hazudnak ahogy nem szégyellik.
Amúgy 3L1T3 kapizsgálja a lényeget, jön egy következő meccs és kész. Ennyi. Bár sokan tényleg úgy állnak hozzá mintha nem is tudom.. világbajnokság lenne és személyes sértésnek élik meg ha megölik őket. Rengeteg ilyen van, folyamat hallom az anyázást mikor lekapok valakit és nem szeretném megbántani a játékosokat, de azért kell egy szemlélet ahhoz, hogy k*va anyázzak egy játéknak, playernek.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
A soundtrack kb mikor jön? Okt 15 környéke?
-
markknight
veterán
Eddig is volt eltérés vagy ram vagy cpu esetében, de olyan esettel nem találkoztam, hogy valakinek ment volna a béta de a játék meg már nem.. Ráadásul a HDD foglalása nyilván más lesz, már amennyire lehet "gépigénynek" nevezni azt az attribútumot. Node, kár várni a "hivatalos" gépigényt, mivel úgy lenne a helyes ha MINDEN EGYES szezon után frissítenék azt, mert se a Warzone se a Modern Warfare nem egyezik már azzal ami a hivatalos oldalon volt.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz markknight #1699 üzenetére
Egyébként tessék: PC System Requirements for Call of Duty: Modern Warfare II (activision.com)
A fejlécbe nem írták bele, hogy béta, szóval mint user simán hihetem azt, hogy ez a teljes játékot is takarja, aztán ha nem megy a gépemen refundolhatok, hogy átvertek a hivatalos oldalon.
-
markknight
veterán
válasz PCProfessor #1702 üzenetére
Persze, de más egy GTA 5-ben és más egy Modern Warfare-ben. Az a tapasztalatom, hogy aki PC-n jól játszik, az tojik az aim asssistra, aki pedig vért izzadva szedi összes azt a 2-3 killt a meccs alatt és zár ilyen 18 halállal, na ők azok akik a leghangosabban kiabálják az aim assistot. Ha pedig így gondoljuk, akkor kell egy kis erő és váltani kell. Én is megtettem 3 hónapja controllerről, bárki meg tudja csinálni visszafelé is.
Az meg, hogy low sensi, az ízlés meg stílus kérdése. Hardcore-ban kell flickkelni, de regularban annyira nem, warzone-ba meg semennyire. Illetve csinálhatod ott is, de úgy is az lesz az erősebb aki a recoillal jobban bánik.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz PCProfessor #1721 üzenetére
Azért nem teljesítenek úgy, mert megszokták az assistot. Utazzunk vissza a Halo vagy a Jedi Outcast idejebe. Aim assist a világon nem volt, de mentek a szórások multiba ott is
-
markknight
veterán
PS5-re behúztam most a játékot viszont az a problémám, hogy nem engedi letölteni. Folyamatosan azt dobja ki, hogy a szerver nem elérhető és cseszik elindítani a letöltést. Próbáltam store oldalról, remote playen mindenhogy, nem szedi le. A konzolt újraindítottam, netet szintén, de nem megy. Internet van, PS-en is van net.
Valaki találkozott hasonlóval?
-
markknight
veterán
válasz markknight #7394 üzenetére
Jó öreg ősmagyar taktikával nyomogattam az X-et mint a hülye, erre elindult a letöltés.. lejött a base game, most játékon belül már a különböző pakkokat el tudtam kezdeni letölteni. Agyrém
-
markknight
veterán
Elég furcsa az aim assist a játékban, nerfelhették? (az utolsó MW-vel játszottam hosszabban legutóbb a CW-t meg a Vanguardot kihagytam)
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Nagyon furkó ez a matchmake. Level 20-on képes összerakni 200-as terminátorokkal. Amúgy tök idegesítő a menü, mindig a warzone az alap aztán mehet a váltogatás.
Összességében klassz játék, de a 2019-eshez nem ér fel. Az nagyon egyben volt, a pályák is jobbak voltak.
-
markknight
veterán
válasz markknight #7416 üzenetére
Ja és amúgy elég nagy retekség, hogy elkérnek érte 30 ezret, hogy játszhass mondjuk Ghost vagy Price-ként.
-
markknight
veterán
Van mód arra, hogy ne a Warzone-ba indítson alapból a játék hanem a multiba? Mindig van két fölös kattintásom, hogy átkerüljek a multiplayerbe, nem érdekel a warzone.
-
markknight
veterán
válasz Dave567 #7488 üzenetére
Hát de nem? Amúgy tökre félkész ez a játék.. technikailag oké, de tartalmilag.. Kár volt ennyi pénzt kidobnom rá, meg kellett volna várnom míg akciózzák. Meg még vegyek Battle Passt meg a fele operátorért csengessük külön. Jobban is körülnézhettem volna a neten.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
A 2019-es az sokkal részletesebb. Mikor random fotóztam egy képet haveromnak, első reakciója az volt, hogy úgy néz ki mint egy PS2-tes játék.
És való igaz, bizonyos részeken nagyon rosszul néz ki a játék, hiába verték a mellüket, hogy next-gen COD élmény és a többi. YouTube-on millió összehasonlítás van, hogy mennyi mindent (a kontenten kívül) lespóroltak ebből a játékból. És ezek mellé van pofájuk 30 ezrekért kihozni ilyen vault editionöket. Bánom már nagyon, hogy megvettem, ha tehetném refundolnám az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest