Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
válasz Dave567 #9195 üzenetére
Annak egy ultra bugos verziója, igen. De visszakérdeznék. Az megoldás, ha itt bizonyos esetekben az emberek az SBMM-et és egyebeket alátámasztva-tagadva, ok nélkül egymást szidják, mikor maga a játék olyan, amilyen? Persze, hogy bosszantó, viszont tudni kell kezelni. Nem ez a prio, senki életében. Én így értettem.
koxx: [link]
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
MODERÁTOR
-
Szellem.
nagyúr
válasz markknight #9193 üzenetére
Persze, nem szabad idegeskedni, amikor bent sátorozik a paraszt a purdéjban és nem lehet semmilyen istennyílával kipiszkálni onnan. Ilyenkor szakadna rá az összes foszforeszkálós, világítós, felgyújtós, robbanós istenharagja a tanyasi hurkagyalázós, épületben bent tanyázós isten áldotta kedves emberre.
-
KaitouP
nagyúr
Már az összefoglalóban is elérhető egy recap a Season 3 újdonságairól, íme: [link]
Pár nap, és kezdünk! (Magyar idő szerint szerda 19:00 órakor, korábbi előtöltés lehetséges.)
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
nutella1
őstag
Mindenképpen szivatod magad, épp a fentiek miatt. Teljesen mindegy, hogy K/D-ra mész, vagy skinekre, esetleg bármi másra. Kinek mi a fontos, ez nem egy szubjektív, saját szemszögéből az embernek való, kizárólagos igazság hangoztató/osztó fórum.
Nálam pár napja fordult elő megint a Shotgun-oknál, hogy egyszer csak olyan volt, mintha vaktöltényekkel lövöldöztem volna. Nulla hit-reg. Kétszer annyi töltény kellett bárkibe, mint azelőtt mindenki másba. Ez egy játék, annak olyan-amilyen, mindenestől hiteltelen. Aki túlságosan komolyan veszi, annak a facebook-on, vagy egyéb más tudatmódosítón kívül kívül nincs élete, egyáltalán szociális emberi kontaktjai, semmilyen, csak kapargatja a felszínt. Azért éli ki itt a csalódottságát, dühét, elégedetlenségét, haragját, áll bele másokba, stb.. Nem éri meg, ez csak, ismétlem: egy játék.https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
csibe1
addikt
válasz markknight #9182 üzenetére
Tényleg nem tudom mi a pláne a hülye küldetésekben, egy ideje már nem is foglalkozok vele, ott egye meg a fene a nyamvadt skineket; nem ér annyit, hogy azért szívassam magam, mert valaki megint ráérős volt.
Tegnap RPG-s küldetés volt, akadt pár ember aki azzal rohangált ész nélkül,
hagytam is a francba." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz Skillerz #9184 üzenetére
Ahogy mondod, én 2003-4 óta multizom, kezdve a CoD2-4-el. A többi utána nem jött be, inkább UT2004 volt egy darabig. A Quake Arena is tetszett. Aztán jött a Battlefield 2-3-4-1 multis része, mert a falon futós meg egyéb marhaságok nem jöttek be a CoD-ban.
A single részeit megnéztem az akkori CoD-oknak, de azok közül se tetszett mindegyik.
Az MW2019 bejött, jól eltalálták, de voltak érdekességek; ahogy itt a topikban is említették.
Azért pár év multizás után feltűnik ha érdekes rántások vannak játék közben, és olyan emberkét is eltalálok akit tuti nem sikerült volna; de mégis lelövöm.
Egy darabig lehet magyarázni a dolgokat, de egy idő után már kilóg a lóláb.
A csíterek meg egy külön érdekes téma; már CoD2-nél is volt full wh, aim- meg triggerbot; azóta csak fejlődtek a csaló programok (lásd Interjú, egy Warzone csalóval (Gyurcsány Feri)) sokkal jobban testre lehet őket szabni, nehezebb észrevenni." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Acheron
őstag
válasz markknight #9182 üzenetére
Van igazság abban, amit írsz, pl a fekve ölésektől nekem is herótom, van, ha egy helyben fekve kell produkálni. Szerencsére azért ezeket dinamikusan is lehet használni, nem csak kempelve, pl ugrásból is lehet hasalni, és úgy lőni, vagy a sarok mögül rögtön mounttal kinézni - a gugolva lövés pedig pl nálam alap, ha fedezék mellé húzódok.
A Kastov74U -hoz nem kell minden fegyóhoz longshot, csak az összes assault -nak goldnak kell lenni, ez után tudsz a 74U -val 25 longshotot lőni.
Erre nem csak a Shothouse alkalmas, sőt, számos sokkal alkalmasabb pálya van rá (a Shothoouse -on ugye jellemzően a két palánkról lehet longshotot lőni, bár ha az épületben a falhoz húzódsz, az ablakon keresztül az átjárón túl álló ellenséget már szintén longshottal le tudod szedni (az AR 38m távot kér a longshothoz:
- Shotguns: 12.5m
- Pistols: 20m
- Submachine guns: 30m
- Assault rifles: 38m
- Light machine guns: 38m
- Marksman rifles: 38m
- Battle rifles: 38m
- Sniper rifles: 50m)
Sokkal jobban jársz, ha HC módban próbálod, Al Bagra Fortress, Embassy, El Asilo, Taraq, Farm 18 pl remek lehetőséget ad (az erődben szinte szórni lehet a longshotokat). Javaslom, tegyél fel egy közepes távcsövet (akár thermal), kapcsold a fegyvert egyes lövésre (sokkal kisebb a visszarúgás, sokkal nagyobb a pontosság, de még gyors ujj mellett is valamivel kisebb a tűzgyorsaság, és erősen figyelni kell, mert a sorozatlövést megszokott kéz hajlamos csak egyszer megnyomni a gombot - és akkor, ha nem talál elsőre, jellemzően kampec van ). Persze maradhat sorozatlövés is, ha az jobban tetszik - csak nagyobb a szórás. Jah, és hiába HC, gyakran AR -ből is kettő skuló kell egy killhez.
Én most longshotoztam ki az összes fegyvert (na jó, három pisztolyt és a launchereket kivéve), napi kettőt - hármat kényelmesen meg lehet csinálni. A fejlövéses téma a polyatomic -okhoz izgisebb lesz
#9183bager13:[ Szerkesztve ]
-
Skillerz
aktív tag
válasz bager13 #9154 üzenetére
Én a 2007 óta játszom cod-al a cod2 és a 4-be (a kettőben együtt kb 10.000 órám volt) soha nem tapasztaltam olyanokat mint ebben a játékban. Ha jobban belegondolsz nem nagy ördöngösség ezt leprogramozni...annyi az egész, hogyha bizonyos statisztikai átlagot elér a csapatod vagy te kapsz egy debuffot hogy mondjuk 5-10%-al kevesebbet sebzel és már hátrányban vagy. Arról nem beszélve hogy hányszor indul úgy match hogy 100 felett van a pingem a játékban 10%os packetlossal miközben minden mérés szerint semmi baja a netemnek, a többieknek a szerveren pedig 30as pingjük van. Nincs egy strat mód vagy egy replay vissza nézési lehetőség, semmi...a lőtéren ahol tudod tesztelni a fegyvert ott sem írja ki hogy melyik fegyvernek mekkora távon mennyi a sebzése...semmivel nem tudod ezt leellenőrizni nem ad rá lehetőséget a játék. Innentől csak a tapasztalat marad már pedig az az hogy ugyanaz a fegyver ugyanazokkal a paraméterekkel sokszor teljesen random sebzéseket produkál.
battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
bager13
aktív tag
válasz Acheron #9178 üzenetére
Teljesen korrekt a válaszod és igazad van.
Mi eltérően tapasztaljuk meg ezt a játékban, nyilván mindenki a saját szemének és érzékelésének fog hinni, mintsem egy radom embernek a fórumon.
Ezért tiszteletben tartom a véleményed, és nem akarlak meggyőzni az enyémről, hiszen te sem tetted.
Valóban csak egy meddő vitta lenne az egész.
Aztán hogy melyikőnknek van igaza majd egyszer talán kiderül.[ Szerkesztve ]
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
markknight
veterán
válasz csabiks #9181 üzenetére
Fele ennyi kemper se lenne, ha nem lennének ezek a lehetetlen hülye küldetések, hogy ölj gugolva, feküdve, támaszkodva, wc-n ülve és a többi. Egyszer és mindenkorra ki kéne őket operálni ebből az IP-ből, de fullosan. Komolyan, van aki élvezi ezt? Senki. Szivatás, abból is a legrosszabb féle/fajta.
Ott állok letolt gatyával, kellene a PDSW meg a Kastrov 74U platinum skin mert tetszik, erre csináljak 25 longshotot fegyónként.. meg az anyátokat azt Egyedül a shoothouse alkalmas kb longsotozásra, abból is kell kb 10 meccs mire megvan és az is úgy, hogy végig egy ponton ülök mint egy tuja. Nagy élmény mondhatom
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz markknight #9175 üzenetére
Jogos, az elején valóban nincs rá mód. De a nagy optikákkal is jól lehet boldogulni - csak közép - rövidtávra kell egy jól bevált másodlagos fegyver, ami gyorsan cserélhető. A nagy távcsővel való gyors lövés is szokható, tény, kell neki idő. Viszont Core pályákon nagy előny a jó (és megszokott) sniper - nagyon könnyű vele az "egy lövés - egy halál" killeket osztani.
#9169bager13: Percig sem vitatom, hogy neked nem volt ilyen tapasztalatod. Bizonyosan így van.
CS:GO -ról nem tudok nyilatkozni, de azt tudom, hogy az eredeti MW2 -ben pl én sem, egyszer sem tapasztaltam olyasmit, mint amit az MW2019 -ben folyamatosan, a kezdetektől. Csakúgy mint a mostani MW II -ben. Ezekben ugyan nem 4000, csak 3600+ órám van összesen, de azért van összehasonlítási és tapasztalati alap.
De engedd el, nekem nem célom megtéríteni senkit, mindenki úgy rendszerezi és értelmezi a játék tapasztalatait itt a topicban, ahogy akarja.
Pls ne jussunk el a viccig, hogy kinek hiszek inkább, neked, vagy a szememnek?
Főleg nem szeretném céltalan vitával szétoffolni a topikot.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz viperabácsi #9176 üzenetére
"Mouse 4" vagy "T" de nem mindig működik van, hogy behisztizik nem mindegy a szög.
Konténer szeléről próbáld középen pl.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz Acheron #9170 üzenetére
Én most az előbb a kardot nyomtam le ilyen módszerrel, domination shipmenten, gold és platinum is meglett.
Amúgy a snipereken később lehet majd optikát cserélni persze, csak el kell odáig érni, hogy levehesd Azt hiszem még az assault rifle + marksman rifle-öknél is lehet 1-es szinten optikát cserélni, de lehet rosszul emlékszem. A signal is csak azért lett kihúzva, mert a battle passos nem túl tolakodó 2x optikával "kapható"
A semtexes témára pedig igen, ez így van. Sajnos sokszor én is megdöglök miatta
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
nekem ma reggel sima shipmenten nem számolta a bonus 30 operator killt a kis drága
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Acheron
őstag
válasz viperabácsi #9172 üzenetére
-
Acheron
őstag
válasz markknight #9161 üzenetére
Én a bökőt húztam és platináztam ki tegnap (az szép volt, hogy az arany és a platina egy meccsen belül lett meg (mindkettő 0 -ról indult), Get 2 kills without dying 10 times with the Combat Knife + Get 2 kills within 10 seconds of each other 10 times with the Combat Knife ).
A pajzsból még kell a platina azt majd ma este.
#9162Plag: Így van, tökéletes választás Egy pillanatig azt hiszi a delikvens, hogy még lehet menekülni
#9163markknight: Az sem rossz, de pl ha Hardcore meccsen dobják rám, amennyire (és amennyiben) lehet, közel megyek a dobóhoz - nem egyszer viszem magammal
#9166markknight: Melyik sniperen nem lehet cserélni? Egy szint után szerintem mindnél cserélhető.
Én általában egy 5,5x thermal kombinált optikát dobok fel, közelre és távolra is kielégítő, ritka az a helyzet, amikor a nagyobb nagyítás hiányzik.[ Szerkesztve ]
-
bager13
aktív tag
válasz Acheron #9159 üzenetére
CS:GO-ban is mindig ezen ment a sírás, ha valaki pl 13:2—ről kapott ki.
- az ellenfél bekapcsolta a csalást
- előhetetlenek lettek, a szerver nem regisztrálja a hiteket( nem adja a szerver), közben nekik minden lövésük talál
-érzésre könnyebben halnak, az ellen nehezebben
-és stb...Vagy ment 3 meccset és kettőn simán nyert, akkor a harmadik meccsen azért csapott ki annyira, mert a rendszer manipulálta az egészet a fent említett módokon.
4000 óra tapasztalat mondatja velem azt a magánvéleményt, hogy ez egy kib... nagy Bull Shit.
-
Dave567
addikt
válasz laragirl83 #9153 üzenetére
Az BUG, ki/be lépegetsz és mutatja utána.
Viszont az összesítésben nem számolja a K/D-t ugyan annyin ál a számláló. -
markknight
veterán
Nem tetszik, hogy a Snipereknek level 28 a max szintje, az meg csak gátol a szintezésbe, hogy nem lehet leszedni róluk a nettó 100x optikát.. ki találta ezt ki? Így kell elvenni az emberek kedvét a snipertől.
-
csabiks
senior tag
válasz markknight #9163 üzenetére
A drillt is szeretik
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
Szellem.
nagyúr
válasz markknight #9163 üzenetére
Így van! Mind a kettő aljas szemét húzás.
-
Szellem.
nagyúr
válasz markknight #9161 üzenetére
Nekem meg a kedvencem, amikor a pajzsos azt hiszi, hogy itt bizony megdöglendés lesz, és megcsípi a zsebemből a Thermitet. És akkor az gondolom magamban, mint Django mondott: "Tetszik, ahogy megdöglesz, Fiam!"
-
Acheron
őstag
Alighanem a COD -os pokolban fogok égni, amennyi ellenfelet tegnap és ma pajzzsal agyonütöttem... már nekem fáj ez a fajta gyilkolászás.
-
Acheron
őstag
válasz bager13 #9154 üzenetére
Alapvető érvelési hibákba futottál bele, rögtön kettőbe: 1, 2.
Ez persze nem jelenti, hogy nem lehet igazad, de amit leírtál, az magánvélemény, nem pedig cáfolata / megerősítése valaminek.
De ezzel sincs semmi gond, mivel itt senki sem tudja bizonyítani / cáfolni az SBMM működésének hogyanját, magánvélemények állnak szemben magánvéleményekkel.
Tapasztalatokról beszélünk.
Azok magánvéleményéről, akik hisznek a szemüknek négy év tapasztalatai alapján, azokéval szemben, akik nem.
Magánvélemény ez is - no offense -
Linem
senior tag
de legalább most már számolja a bonus challengeket, ja nem
-
bager13
aktív tag
válasz markknight #9155 üzenetére
Sarah Connor biztos feszült is lett, amikor ez kiderült...
-
markknight
veterán
-
bager13
aktív tag
Szerintetek a fejlesztők képtelenek a bugokat kijavítani és csak a skinek készitésébe ölik az időt.
Közben szerintetek ugyan ezek az emberek képesek voltak leprogramozni egy automatikus algoritmust, ami manipulálja a meccseket, akár kör/meccs közben képes csalni a hitreggel/sebzéssel, hogy felhozza a másik csapatot, mindezt úgy, hogy figyelembe vegye(egy csapaton belül) minden egyénnél, hogy éppen szivatnia kell vagy segítenie.
Aha értem...[ Szerkesztve ]
-
laragirl83
őstag
Lehet volt már róla szó, most tűnt fel a dolog, a statokat resetelték?
Most azt írja toljak le 5 mp meccset a stat eléréséhez..gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
csibe1
addikt
válasz markknight #9151 üzenetére
Múltkor én is próbálgattam az MW2019-ben, mert van egy Blueprintem valahonnan; tényleg nem kell sokat szórakozni vele. Kicsit taktikusabban kell játszani, de tényleg nincs esélye annak akit eltalálsz.
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
markknight
veterán
Ez a crossbow egy nagyon flegma fegyó Nincs is jobb mint random eltalálni az ellent, aztán mikor felgyulladt elfutni és hagyni fél másodpercig a saját levében bosszankodni, hiszen innen már nincs visszaút, ha egyszer a tüzes nyíl eltalál, akkor bizony dögleni fogsz. Mennyi ilyen toxik helyzet volt az elmúlt meccsekben, jön velem szembe, eltalálom, csóri harcolna még, de nem tud, mert HALÁL elérte. Óriási, imádom.
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz nutella1 #9125 üzenetére
Ahhh, eljött a rendes játékosok Kánaánja, aohhh; mindjárt jön a mögváltás is, és valamennyien megyünk a nagy és csillivilli gamermenyországba, ahol a kapuban flitteres csillámpónikon ülő 140-es mellbőségű cosplayes csajok várnak majd, az fps minimum 20millió az 5ezer Hz-es 300"-os kijelzőn, az input lag -5000 másodperc ...........
Ez a cikk kb. ennyire valószerű.
Az a szegény ember aki már ígérni sem tud." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
nutella1
őstag
Ez itt meg a Season 3 multiplayer trailer, de ez is inkább csak egy szimpla teaser: [link]
-
Acheron
őstag
Lehet benne valami, végső soron a "fekete arany" az olaj.
Itt pedig azt írják, hogy a Pelayo's Lighthouse részben az MW2 Estate pályára épül.
Ha ez így van, akkor lehet, hogy úgy kapunk vissza régi pályákat, hogy új elemeket is beleszőnek - kérdés, hogy feloldható -e ezzel a kecske - káposzta paradoxon.
A két új pálya egyébként várhatóan sötét játékmód lesz - én ezt annyira nem kedveltem a 2019 -ben, de meglátjuk, mindenképp adok neki esélyt.[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz KaitouP #9138 üzenetére
Márpedig ez az Afghan, bezony :
#9139Plag: Meglátjuk szerdán, mi van a csomagban.
Az MW2019 -ben is a búvárruhás cuccal indult, de később bejött az "igazi" classic, az MW2 -ből ismert Ghost skin. Na onnantól én abban toltam (nem mintha a skin bármit is adna a játékhoz, no de na, Ghost az Ghost )[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
válasz KaitouP #9138 üzenetére
Én csak azt nem értem, miért nem lehet egy trailerben normálisan megmutatni/összevágni miről van/lesz szó? Miért kell kapkodni, 0,001 milli szekundomonként a kamerát? Gyakorlatilag semmi nem derül ki ebből, mindent úgy kell kisilabizálni.
#9142: Igen, a trailer meg a teaser két különböző dolog. Utóbbi teljesen nem érdekes. Mint egy TV Spot.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
Trailer jó minőségben, YouTube-on: [link]
[ Szerkesztve ]
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
Acheron
őstag
Vannak hasonlóságok, a környezett legalábbis. de ebből a szögből nem tenném rá a nyakam, hogy az.
Valami bónusz csomagban kiadhatnák akár az összes MW2 pályát - arra még pénzt is áldoznék.
#9130KaitouP: Classic Ghost pack, már jöhet is...
De az a Nyúl Péter operátor "jelmez" remélem nem komoly
2 6v6 pálya - ezek így elsőre újnak tűnnek.
A Plundert kipróbálom, azon kevés módok egyike, amivel lehetett normálisan játszani a WZ -ban. Viszont ez csak in- season jön, tehát nem jövő hét szerdán kapjuk -
nutella1
őstag
válasz markknight #9133 üzenetére
Ráizgultál, vagy mi a rosseb? Egy operatorra? Ne már..
-
markknight
veterán
Ez a Blackcell operátor jópofa, de nyilván nem veszem meg [link]
Ellenben Valeria, na ő tényleg vagány, főleg ebben a variációban. Noice!
-
markknight
veterán
válasz KaitouP #9130 üzenetére
Jól látom, hogy Farah, meg Price és Ghost is jönnek a BP-be? Én havernak mondtam, hogy NE VEDD MEG az M13B pakkot, mert biztos jön annak a fegyónak egy varinása BP-be. Nem lennék meglepve, reménykedek.
Őszintén szólva, ez egy nagyon fullos lista, itt minden van ami szem szájnak ingere. Szép munka.
Mondjuk ez a cronen squall úgy néz ki mintha egy AI rakta volna össze, meglátjuk hogy muzsikál. A fegyó is érdekel, a gunfight is, az új mappok, a plunder... rommá játszom magam 12-én.
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
Ez az Afghan lehet? [kép]
Az S3 traileréből vágtam ki. -
nutella1
őstag
Tegnapi Ricochet cikk magyar nyelven is: [link]
-
KaitouP
nagyúr
válasz tomas9320 #9122 üzenetére
Azért amcsiba ez is kissé más hangsúlyú, szóval nem hiszem, legalábbis nem ebből az apropóból. Viszont pár nap van csak a szezonból, ezért emiatt lehet adnak egy kis boostot.
-
tomas9320
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nemrég volt dupla xp event, lehet rá esély hogy az ünnep alatt újra legyen?Huawei P30 Pro VOG- L29
-
Acheron
őstag
válasz markknight #9113 üzenetére
Hát ez az, hogy ennek semmi köze az SBMM -hez. Annak annyi lenne a dolga, amire utalsz, hogy összepárosítsa a hasonló képességű játékosokat.
De amit ebben a játékban SBMM -nek hívnak, az épp azt csinálja, amit a fórumtárs fentebb leírt, vagyis itt az SBMM a "gép", ami "...bedurvult, hogy veszítsetek."
#9119markknight: Nos, ez egy kitűnő ötlet lenne -
nagyúr
válasz markknight #9119 üzenetére
mikvannak
Neszívjukakollégákvérétkérem
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
csabiks
senior tag
Csak nekem újdonság, hogy shipmenten az egyik banános ládáknál van ammo resupply? eddig fel se tűnt.
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz markknight #9111 üzenetére
Kegyetlen jó nő.
-
markknight
veterán
-
H14
csendes tag
nos, a shoothouse végül valóban shoothouse lett, három óra alatt orvosolták
domination megy, 160-110re vezetünk, 200ig megy! képtelenség elbukni, egy pont a Tied! node jött az áldott Sbmm... jajj nem, bocsánat, ez nem az Sbmm, ahogy egy fórumtárs kifejtette, hanem az ellen hirtelen alkalmazkodott a szituációhoz! látta, milyen fegyverrel lövünk, és mindenki hozta az ellenszer loadoutját, ami hatásos... ez intelligencia kérdése csak, alkalmazkodtak, na...!
killek száma kb egál eddig, egy darab CounterUav-ot hozott össze addig az ellen! nálunk se volt semmi, talán egy Uav!
nade, 160-110nél hirtelen jön egy Vtol, amit mellesleg nem irányított, aki lekérte, egyhelyben lebeg csak, és soroz!
nálam alap, h rögtön lövöm ( lmgre váltva pikkpakk lekapható), hát ez nem jött össze! volt, h a fegyvert se tudtam ráemelni, rögtön leszedett! vagy vmi játékos , vagy a Vtol! 10 szer egymás után, mindegy volt, hova születtem újra! közben persze az összes pontot buktuk, mondom oké, akkor befoglalom ezután a legközelebbit! az a bohócot, aki épp ott van, leszedem, csak sikerül egyet visszafoglalni! hát nem jött össze! vagy Vtol, vagy vki háttal állva nekem rámfordul, és lelő! természetesen jött a következő Vtol rögtön, persze oda kérve, ahova éppen mindannyiunkat respawnoltat, szal már az első mozzanata teamwipe.... a végén jött a harmadik is, 198-200 lett a vége! kismilliószor tapasztaltam már, perverz vagyok, azért toltam végig csak, hátha most mégsem az történik, amit annyiszor láttam már! intelligenciával ( gúnyolódom, mert mikor olvastam ezt a fajta véleményt, agyfszt kaptam tőle, mennyire vakon van valaki, ha azt gondolja, itt ezen vagy rajta, a játéktudásán, a döntésein múlik vmi) megpróbáltam mindent megtenni, h ne így legyen, hát most SEM jött össze!én tisztelem mások véleményét, ezen a partin nem maga a parti cseszett fel, mert ezt megszoktam, ez "ilyen"!
finoman tarkónfogva leültettem volna azon keveseket, akik szerint nincs sbmm, mert nem tapasztalt ilyet, szal tarkónragadtam volna, h gyere és ezt nézd, ami itt zajlik! naa????!!!
végtelenül vakon van az ( legfőképpen azért, mert képtelen ezeket a dolgokat felismerni! ) , aki szerint itt rajta múlik minden! ők csesznek fel ilyenkor.... -
markknight
veterán
Nem vagyok simp, de ez a csaj aki a Valeriát játssza, roppant jó arcnak tűnik: [link]
Vicces kis beszélgetés a játékról, fanokról stb. -
Szellem.
nagyúr
válasz Tsebacsi #9108 üzenetére
Akkor ha van kedved és nincs csapat, vagy ha van csapat, de beférek, akkor mehetne esténként a közös Plunder. Amit tudok nyújtani:
Egyéni, önző játékmód, nincs mikrofonom, se fülesem, 60Hz-en játszom, 23-28 fps között, piszok nagy az inptulaggom, és tescos egérrel játszom, aminek lejár a gombja. És sokat káromkodom.Viccet félretéve:
Mikrofon, füles adott, csapatjáték, jó hangulat, stb. -
KaitouP
nagyúr
válasz markknight #9103 üzenetére
Velem ez jött szembe, és ezt osztottam meg.
-
KaitouP
nagyúr
Kiszivárgott Season 3 trailer: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest