Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
nagyúr
Gyerekek! Istenkirályság van. Ez olyan mint karácsony husvétkor.
-
Szellem.
nagyúr
DuplaXP van mindenre is.
-
Spizzi
tag
válasz BioNiCMaN #11094 üzenetére
Akkor az MWII-ben erősebben/jobban működik az SBMM. (Az ő nézőpontjukból)
Ebbe a játékba mindenkinek 1 a KD-ja, nekem is. Unokaöcsém (1KD szintén) klasszisokkal kevesebbet játszik, múltkor WZ meccs előtt toltunk egy bemelegítő 1v1-et, 8.5 körülire vertem. Szóval itt már tényleg semmit jelent.
7900XTX / 7800X3D / 32GB 6000MHz
-
BioNiCMaN
addikt
-
Spizzi
tag
válasz BioNiCMaN #11092 üzenetére
MW19-ben már félig-meddig offolt állapotban van az SBMM, hogy egyáltalán találjon már meccset a játékosok hiánya miatt míg az MWII még mindig az aktuál cod amivel a legtöbben játszanak így tud melléd sorsolni olyanokat akiknek hasonló a képessége.
De ez csak tipp.
-
BioNiCMaN
addikt
Én mindent értek, de higy a f.szomba van az, hogy a 1ö-es MW-ben simán csinálok kb bármikor 2-es kd-t, ebben a f.sban meg jó ha 1-esre kihozom...
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Szellem.
nagyúr
válasz kill_switch #11088 üzenetére
Basszus, irigyellek. Jól jönne most egy pár Rank DuplaXp.
-
Spizzi
tag
válasz kill_switch #11088 üzenetére
Nézd a jó oldalát. Átkerül az összes MWIII-ba is, így még mielőtt indul a Season 1 kitudod húzni bőven az összes fegyót maxosra meg hamar meglesz az Lv.55.
-
BITBOYS
addikt
Free trial van, egyszer csak megjelent
-
Dave567
addikt
Ma Magyarország két kitűnő játékosával hozott össze a sors, egyszer nyertünk, kaptam a savat rendesen, utána következő körben,( mert ugye nem rak össze ugyan azzal az SBMM, ki kaptunk.)
Persze ott is köcsög voltam, ha le lőttem, kurva anyám, olyat belebokszolnának a fejembe, megy a report szövegek..
Köszönöm MR CSABEKGAMER, TOMMY ha magatokra ismertek, remélem megjegyeztétek a címem...
-
SafE84
tag
Én sem vagyok oda a PvP részéhez a DMZ-nek, de szerintem szükséges eleme. Ettől lesz igazán izgi időnként. Főleg ha mondjuk van nálad valami nagyon értékes.
A probléma inkább az, hogy sokan járnak Warzone-t "játszani" DMZ-be, lesz@rva a DMZ lényegét, csak ölni a playereket. A 6-os premade China team-ekről nem is beszélve...
Szóval szerintem jó, hogy van benne PvP, csak valahogy a fenti problémákat kellene megoldani. -
Mr X
veterán
válasz kill_switch #11076 üzenetére
Reset óta olyan sok pvp mission már nincs. De én azt sem bánnám, ha egy az egyben ki is szednék őket.
De azt sem lenne nagy cucc megoldani, hogy matchmaking-nél külön lobbit kapjanak a pvp enabled és disabled játékosok.
[ Szerkesztve ]
-
kill_switch
senior tag
Ez már csak a küldetések miatt sem lenne tartható. Sok kötődik PVP-hez, és oké, hogy te kikapcsolod, mert épp nem azzal akarsz foglalkozni, de ha szinte mindenki kikapcsolná, akkor az se tudná megcsinálni, akinek meg azt kéne csinálnia, mert rajta kívül a lobbiba mindenki offolta pvp-t.
-
Mr X
veterán
válasz kill_switch #11073 üzenetére
Nem mindenki boldog, amikor hatos csapatok ugranak a nyakába. Simán el tudnám képzelni, hogy meccs előtt kiválaszthatod, akarod-e az adott körben a pvp-t, vagy sem. Ha nem, tes sem tudsz operatort sebezni, meg ők sem téged.
-
Mr X
veterán
válasz kill_switch #11070 üzenetére
Elég sokan számítanak arra, hogy a DMZ-t, ha nem is kivezetik, de háttérbe szorítják. Aztán ne legyen igazuk. De tény, hogy sok tartalom nem érkezett bele.
Mondjuk a zombi mód helyett én jobban díjaznék DMZ módban egy PVP kapcsolót.
-
kill_switch
senior tag
Eléggé tökön rúgnák magukat ha elengednék, miközben még mindig bétának van nevezve játékon belül, tehát gyakorlatilag a "kész DMZ" még meg sem jelent. Szerintem vastagon többen játszák a DMZ-t mint a Plunder-t.
Plusz, mivel az új zombis is csak PVE lesz, még kevesebb esélyt látok rá, hogy elvennének egy sikeres PVE/PVP játékmódot.
De persze benne van, nem ez lenne az első inkompetens húzásuk.[ Szerkesztve ]
-
zozimoto
aktív tag
Hali
A monitorom 144 hz es. [kép] Nem engedi a 144 et beállítani mindig visszaugrik 60 ra. Mindenütt bevan állítva a frissítés 144 re.Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
"...az enyémre az van írva hogy sivatagi sas 0.50"
-
Spizzi
tag
Vegyes érzéseim vannak magával a DMZ jelenlegi formájával, de az elengedésével is.
Igazából egy Plunder 2.0, holott szerintem mindenki ettől összetettebb dologra számított még a megjelenése előtt. Én személy szerint valami olyasmire gondoltam, hogy dinamikus időjárás/napszak változás, a kimenekített fegyvereknek community piac saját DMZ valutával, hosszabb meccsek, nem ilyen kvázi placeholder hülye küldetések (főleg magasabb szinteken) amik alapvetően is faszságok de cserébe persze kva nehezek is, de a nehézsége nem abban rejlik, hogy valós kihívást jelent, hanem gyűjts össze 10 lóf@szt X időn belül amik a pálya egymásnak átellenes pontján spawnolHAT.... csak -hat...
Viszont az elengedése sem feltétlen jó ötlet, egyszerűen csak tovább kellene fejleszteni jó irányba, bár ahogy ismerjük az Acti-t ami egyszer szar az az is marad, szóval akkor inkább tényleg jöjjön helyette az open world zombi ami be van ígérve. Abba legalább, hogy nem ilyen taktikai, nagyon komoly cuccnak van beállítva simán lenyelhetőek az olyasmi küldetések, hogy "öld meg 3x a scavanger-t" csak egy Terrorista Boss (leírni is fájdalmas volt) helyett mittomén' a giga zombit.
-
Spizzi
tag
Mindig fullon a stash Stronghold Keycarddal, Vondelra bemegyek, legrosszabb esetben is lootolok egy kettes mellényt + selfet, 10 perc az egész exfillel együtt. Nem akkora P2W szerintem, csak egy pár perccel többet kell játszál mint aki fizetett érte.
Egyébként a jelenlegi BP-ben a Price skin is ad Self Reviveot, tehát mondhatni ingyen is osztogatnak ilyen buffolt karaktereket.
-
Mr X
veterán
A 15 perces fegyver nem nagy dolog, eleve levihető a slot cooldown-ja. De a free self revive, free UAV, free kettes mellény, azok már inkább. Mondjuk nézőpont kérdése, nem vagy előnyben ahhoz képest, aki az előző bevetése után most fullra felszerelkezve megy be. Akkor lenne igazán p2w, ha mindenki kötelezően alap gearrel kezdene minden kört.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Nem semmik ezek a bundle-be vehető "bonus effect" dolgok. 15perces weapon cd stb. Ezek eléggé p2w dolgok.
PS5
-
nutella1
őstag
válasz Acheron #11052 üzenetére
Lesz Season 6, szeptember 27, viszont, hogy minek, azt ne kérdezd: [link]
Legyen úgy, hogy valóban benne lesznek kezdéskor a pályák, de én csodálkoznék, ha az első perctől valóban az összeset betennék. A Vacant-et meg sajnálom, nagyon szeretem azt a pályát..[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Acheron
őstag
válasz nutella1 #11051 üzenetére
Lesz még Season 6? Vagy inkább lesz még értelme?
A Season 5 még cirka 20 nap, Október első hetében lesz vége. November 10 -én pedig jön az új rész - aki bújt, aki nem a z MWII -ben.
Egyébként szó volt arról, hogy a következő részbe betolják -e az összes MW2 map -et.
Az előzetes szerint:
"All 16 launch maps from the original Modern Warfare® 2 (2009) have been modernized with new modes and gameplay features and will be available at launch to get everyone started, while over 12 all-new core 6v6 maps will fuel post-launch live seasons."
Vagyis lesz 16 MW2 pálya a kezdéskor (DLC -kkelegyütt összesen 26 volt), és később még érkezik 12 új.
A régi pályák közül a kezdéskor bent lesz az összes allap MW2 pálya (mind a 16 db):
Afghan, Derail, Estate, Favela, Karachi, Highrise, Invasion, Quarry, Rundown, Rust, Scrapyard, Skidrow, Sub Base, Terminal, Underpass, Wasteland.
Amik nem lesznek bent (és jelen állás szerint később sem várható), az a DLC -k 10 pályája:
Bailout, Carnival, Crash, Fuel, Overgrown, Salvage, Storm, Strike, Trailer Park, Vacant. -
nutella1
őstag
..hogy valami jót is mondjak. A Season 5 reloaded refresh óta, megint smooth a játék PC-n. Nem akad, nem röccen meg, semelyik pályán, tizedmásodpercre sem. Szépen tartja a frame-et is, nem zuhan be indokolatlanul. Szóval, ezt most összehozták rendesen. A Season 6-ig valószínűleg. Másik érdekesség, FidelityFX Cas-sal, szebb a kép(kontúrok, árnyék, fények, tükröződés, képélesség), mint az Nvidia bármely más megoldásával. Ez azért elég nagy gáz a zöldekre nézve, hogy az AMD megoldása jobban sikerült. A FidelityFX Cas szebb képet produkál még a normál 4K-nál is. Úgyhogy marad így.
-
Deck
titán
válasz MikeWazowski #11048 üzenetére
Konzolon nincs fov állítás a 2019-esen. Már, nem tudok olyan kicsin játszani. Továbbá az MW2-ből lehet átvinni a fegyvereket, skineket, stb a MW3-ba. PC-n tele van csalókkal, kicsi a játékosbázis. De az biztos, hogy a movement stb jobb benne, hiányzik is de majd a MW3-ra jó lesz megint minden. Bár nekem egyik résszel sincs különösebb bajom. Élvezem, játszok...
PS5
-
MikeWazowski
veterán
Miért erőltetikek még ezt a játékot? Ott a 19-es MW, ide-oda alázza ezt. Vagy nem játszotok vele már, csak fröcsögtök, mert akk ok.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
nutella1
őstag
Jò lenne, ha majd egyszer itt is lenne valami hasonlò: [link]
-
nutella1
őstag
válasz lowzor #11045 üzenetére
Ugyan miért? Passzol a témához, nem? Velejébe vágó. Vagy az is előfordulhat, hogy még ezért is hülyének néznek, hogy ez nem tetszik. Ilyen világot élünk. Nincs sbmm, nincs nicki minaj, nincs patkányskin.. "There is no spoon"
Egyébként, ki a franc az a nicki minaj?
[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
válasz lowzor #11043 üzenetére
Úgy látszik, erre van igény. Vagy ha nem erre, próbálnak befolyásolni, hogy erre az igénytelenségre legyen igény. Nem tudom ez kinek tetszik, de kb. olyan alacsony szint, amit lejjebb már szinte lehetetlenség megugrani.
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
Nekem az a szánalmas, hogy a Hip hop 50 évét a Nicki Minaj-al, meg a 21 Savage-el, vagy mi a tökömmel ünneplik, akiknek kb közük nincs hozzá. Bár üzletileg érthető, mert a célközönség nagy része (10-15 évesek) ezeket szeretik.
-
Spizzi
tag
Nem szeretnék még nagyobb hangulatot kelteni, de azért elmondom mi személyesen az én legnagyobb problémám a játékkal.
Röviden: második munkahelynek tekinthető
Hosszan:
Én őszintén csodálom azokat akiket nem érdekel, hogy az adott BP vagy az aktuál challenge kész legyen, vagy esetlegesen a camo grindok. Én sajnos olyan típusú játékos vagyok, hogy szeretnék feloldani mindent ami lehetséges mert számomra ez a játék értelme, így tekintem kijátszottnak a játékot. Nagyon jó ez BP rendszer, mert magamtól, puszta élvezetből biztos nem indítanék el egy codot sem a megjelenés után már a 3. hónapban. Ez a sok gyűjthető lóf*sz tart bent többnyire, magam sem értem miért. Az ideiben főleg a DMZ és az ottani küldetések toldották meg nálam ezt, bár az a mód is olyan, hogy egy kis plusz energiával sokkal jobbra sikerülhetett volna, hiába az állandó patcheknek ha alapjaiban van elbaltázva.
Az ilyen K/D meg Win-Loss ratio már régen nem érdekelnek, miért is érdekelne ha már a 3. napja a késhez csinálom a challengeket és egyértelmű, hogy a statisztika nem a valós tudásomat mutatja mert nem lőfegyverrel játszok.
Őszintén megmondom, hogy maga a Core multiplayer sem annyira érdekel már, közre játszik ebben az SBMM, a hulladék szerverek. Ha elkezdeném komolyan venni én is olyan kiégett agyú boomer lennék mint itt sokan mások (ne sértődjön meg senki). Nagyobb izgalmat találok az évente cserélődő/ újonnan behozott módokban mindig, mert az egy picit mindig más. Ilyen volt pl. az MW2019 Ground Warja, a Vanguard-féle kastély foglalós-robbantós cucc, vagy akár most az MWII DMZ és a közelgő MWIII-ben is a War és Open World zombit várom a legjobban. Sőt, én a WZ-vel is sokkal jobban elvoltam már a Verdanskos időkben is a sima MW2019 helyett, valahogy ott a 100hp +50+50+50 armor miatt nem érződik annyira az SBMM jelenléte és emiatt kevésbé idegesítő. Lehet rám azt mondani nyugodtan, hogy jajj nem vagyok igazi codos meg a tököm tudja, mittudhatomén' mikor még a Dave bácsinak is éppen csak pelyhedzett mekkora királyság volt az OG MW2, elfogadom rendben, de én legalább azt is eltudom fogadni, hogy a modernkori epizódok ilyenek és nem állok le két naponta szitává spammelni a topikot hogy mekkora egy trágya a játék. Mert amúgy szerintem nem feltétlenül az. Csak tudni kell megfelelően értékelni és nem többet belelátni mint ami.
Munka után hazaesve még mindig úgy gondolom, hogy az egyik legjobb digitális szórakozási forma. Én 95%-ban szellemi munkát végzek napi 8 órában, a halálnak sincs kedve még itthon is a gép előtt azon gondolkodni, hogy hogyan fejlesztem a karakterem, mit mondok 12-es szintű karmával a királynak, hogy elvesztettem az összes beszedett adót amivel megbízott. Leülök, gép be, cod indít, kis dara aztán kész máról, ezt magabiztosan hozza a játék számomra mindig.
-
Dave567
addikt
válasz csabiks #11034 üzenetére
Fölösleges ezen rugózni, a hitbox meg a fegyver erősségek fixek mindenkinek, az hogy te 3 tárat beleengedtél és nem halt meg, azért van mert nem tudsz célozni.
Ezt bizonyítani is tudod?
Esetleg, bele látsz a játékomba, tudod hogy milyen játékos vagyok?
Készíts már egy videót, vagy itt akárki, (PERSZE PC-n) hogy megy neki a játék..
Az, hogy Te hogy játszottál régen, mit törtél össze, az a Te problémád, ÉN tudom, hogy játszom, és egy Normális játékban, ilyen nincs hogy 4-5 0.50K/D után jön egy random 20+-os K/D.
#11031BioNiCMaN: Azt tudod, hogy ez is a SBMM része?
Ugyan úgy, mikor szaladsz, random robban egy gránát elöted és meghalsz, vagy egy zárt pályán mondjuk egy falon lévő TV felrobban. -
kill_switch
senior tag
-
Acheron
őstag
A világ már csak ilyen. Nem mindig akarnak arra kanyarodni az utak, amerre te menni akarsz Viszont mindig lesznek, akik épp arra tartanak, ezt érdemes megérteni, elfogadni
#11021Linem: Némi különbség, hogy a problémáról neked a laposföld jut eszedbe, nekem a Big data és a Machine Learning nevű fogalmak. Csak szólok, 2023 -at írunk.
Egyébként ajámlom figyelmedbe az érvelési hibák megismerését, kezdjük ezzel: személyes kétely.
#11024Linem: Jajj, ne már
#11026nutella1: Egy csendes +1
#11028Szellem.: Már többször megkaptuk a "most kinek hiszel, nekem, vagy a szemednek?" kérdést. Egyrészt vannak, akire nem hat a gravitáció (a laposföld miatt lehet talán... ), másrészt mintha nem ugyanazt a játékot játszanánk - de főleg nem ugyanannyi időráfordítással. Nem kell belemenni.
#11029kill_switch: HC -n bármilyen az elsőt követő TK rád "hullik vissza", ha pl eldobsz egy gránátot, és az a pálya másik felén megöl(né) egy csapattársad, te halsz meg, és a halálod okaként egy gránát lesz megjelölve (csak a "gyilkosod" nem lesz feltüntetve mellette) Ugyanez a killstreak -ekre is áll.
#11038kill_switch :OK, sorry, félreértettem. De ez a verzió sem ismeretlen, nyilván[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
válasz kill_switch #11035 üzenetére
..miközben lelőttek azért, azt tedd hozzá. S akkor az egész meccs alatt annyira remekül működik a kifogásolhatatlan hitbox, hogy a következő 5-6 alkalommal is ugyanezt műveli. Aztán a következő 10 meccsen, szétdarálsz mindenkit, mert még a mellélőtt golyó is simán betalál. Igen. Ez teljesen normális.
-
kill_switch
senior tag
-
csabiks
senior tag
Ha már SBMM.. cod2-es időkből minimum 3 billentyűzetet törten össze, mert épp nem adta, és akkoriban híre se volt ennek a sokak által túlmisztifikált sbmm-nek… Ha sokadszorra halsz meg, az a te hibád mert béna vagy (kivéve ha rossz helyre spawnol). Fölösleges ezen rugózni, a hitbox meg a fegyver erősségek fixek mindenkinek, az hogy te 3 tárat beleengedtél és nem halt meg, azért van mert nem tudsz célozni.
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
BioNiCMaN
addikt
válasz kill_switch #11029 üzenetére
Kedvencem volt amikor haver v.tolja bejön és kinyír a robbanással, majd lelövik és rám esik. Imádtam.
-
Szellem.
nagyúr
válasz kill_switch #11029 üzenetére
hanem azt is, hogy ott akarok újraéledni.
Nem, hanem, hogy ott akarsz meghalni. -
kill_switch
senior tag
válasz Szellem. #11028 üzenetére
A saját killstreak-edbe is véletlenül kezd el bespawnoltatni. Múltkor 3 ember halt meg a bombázásomba, csak mind a 3 én voltam. Pedig a pálya másik végére kértem. Lehet, hogy a lézerrel nem csak a bombázás helyét jelöltem ki, hanem azt is, hogy ott akarok újraéledni.
-
Szellem.
nagyúr
Bocs, hogy ezt így leírom, de penetráns nagy ostobaságokat írsz le.
Rajtad múlik az eredmény? Tényleg? És amikor lespawnoltat az enemy elé egymás után többször és egyből halsz, vagy ahová dobták a gránátot és ahogy spawnolsz, már fel is robban és halsz, stb.? Ez is rajtad múlik? Mi vagy te superman?
Tudod, ezek alapján nekem az a véleményem, hogy te vagy nem játszol cod-al, vagy nem mondasz igazat vagy szándékosan akarod hergelni itt az embereket.
Szóval no comment. -
nutella1
őstag
Szerintem meg te egy olyan játèkos vagy, akinek teljesen mindegy mennyire teszik tönkre, vagy manipulálják a játékmenetet, neki így teljesen rendben van. Becsukja a szemèt, ès mindent elfogad. Ez valòban "irigylèsre" mèltò képessèg. Illetve olyan, aki megmagyaràzza valakinek, hogy milyen is a jelenlegi COD, aki a kezdetektől rèszt vett a széria összes multijában, nem akármilyen etedményeket elérve. Gratulálok. Maradjunk ennyiben.
-
Linem
senior tag
válasz nutella1 #11022 üzenetére
Írta a kolléga, hogy ne etess.
Szóval ahogy írtam, én már nem akarok senkit meggyőzni az ellenkezőjéről. Gondoljon mindenki amit akar. Én minden részt végigvittem, és soha nem tapasztaltam ilyeneket, hogy helyettem más irányítja a játékot. Mindig csak rajtam múlik az eredmény. Ha szabadon játszhatok, tehát fegyverhúzás és challenge nélkül, akkor korlátlanok a lehetőségeim.
Sőt.. Úgy érzem, hogy nem is működik az SBMM, mert sűrűn olyanokkal dob össze, akik nem látnak. Tegnap este is HC TDM 37:2, 35:0, 28:1, stb. Ilyen meccseim voltak 2.14-es k/d-val. Persze voltak 17:11-esek is, ha ügyesekkel találkoztam, de ügyelek rá, hogy mindig pluszban zárjak. Meccs közben alkalmazkodom az ellenfelekhez. Ha az elején mínuszba megyek, akkor taktikát váltok, és figyelek, hogy visszajöjjek pluszba. Legalább 1.5 feletti eredmény legyen.Persze lehetne mondani, hogy kit érdekel a k/d. Túlzottan engem sem érdekel, de most jelenleg nincs más cél a játékban. BP ezer éve kész, rank ezer éve kész, fegyverek ezer éve kihúzva, challengek ezer éve teljesítve. Szóval ezt tűztem ki célnak, hogy ne menjek soha 1.5 alá. Nem játszom objektív meccseket, csak TDM, tehát nem nehéz figyelni. Ráadásul minden fegyveren rajta van a k/d kijelző, mindig látom, hogy hol tartok, még lövés közben is.
Azt biztosra állítom, hogy az én k/d arányomat sem az előző részekben, sem ebben a részben nem akarja semmilyen rendszer befolyásolni. Maximum az ügyes skillel rendelkező játékosok, de azok ellen is van mindig megoldásom, stratégiám, taktikám, hogy pluszban maradjak.
Az 1 körüli statot nem értem, hogy miért nem tudsz feljebb lépni. Ezt neked kell tudni. Csak rajtad múlik.
Vajon (ha egyáltalán működik az SBMM), akkor milyen különbséget figyel két játékos között, amikor lobbyt válogat? A k/d-t biztos nem, mert nem velem egyszintűekkel dob össze. A rankot szintén nem. A BP-t sem. Van még valami?
[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
Azt elfelejtetted megemlíteni, hogy épp a "laposföld hívők" voltak a történelem folyamán, akik eretnekséggel és boszorkánysággal üldöztek minden a saját elméleteiktől eltérő nézetet. Ergo, nem biztos, hogy az a "laposföld hívő" akire éppen azt mondják. Vigyázni kell ezzel a szubjektív valóság elmélettel.Amìg nem volt sbmm 120.000 kill mellett volt 70.000 death. Mindem egyes èvben, a széria megjelenése óta. Ez a jàtèk meg szàndèkosan 1 körûl tartja a stat-ot. Erre most mit lehet lèpni? Cecil kettőt?
[ Szerkesztve ]
-
Linem
senior tag
Ne akard elvenni a hitét. Az megnyugtató, ha valaki úgy gondolja, hogy nem ő bénázik, hanem azért nem megy jól a harc, mert helyette egy mesterséges intelligencia irányítja a lépéseit, és nincs beleszólása a történésekbe, mert csak egy néző. Szóval addig jó, amíg ebben a tudatban él valaki. Nem szabad szembesíteni a valósággal.
Én már próbáltam egyszer elmagyarázni, hogy mi az SBMM, de rájöttem, hogy nem lehetséges, mert az SBMM szektások olyanok, mint a laposföld hívők. Harcolnak az igazukért vérre menően. Azóta tabutéma nálam az SBMM. Hadd higgyenek benne. Ha nekik jó így, akkor nekem is jó. Nem kell ugyanazt gondolnunk valamiről. Sokféle ember létezik. -
Acheron
őstag
VTOL -ra, Chopperre ott az FMJ LMG, az nem ok a kilépésre.
Más kérdés, ha olyan meccsbe tesz be, ahol már mindkettő lebeg az ember feje felett - nyilván az ellenség színeiben - akkor értelemszerűen tipli van, senki sem a maga ellensége. De ebben azt hiszem, egyet is értünk.
"És mivel ezt teszed játszol, szóval megsem olyan szar ugye?" Ezt a szerkezetet nem igazán értem...
A játékot kedvelem, az SBMM -et utálom benne. Játszok vele amíg normális keretek között engedi a játék (és ebbe bőven beleférnek a bukott meccsek is, ellenséges VTOL -al és Chopperrel egyetemben).
De ha egyértelmű SBMM time van, akkor nemigen van más alternatíva, már ha az ember nem mazochista. Megint csak, mint fent, nem vagyok a magam ellensége. Szórakozni megyek a játékba, nem esni - kelni egy AI előre megírt forgatókönyve szerint.
De mivel ez alapból nem egy rossz játék, mindenkinek szeretne alternatívát kínálni: Ranked módban van ilyen szabály - és az általad kívánt bünti is a kilépésért. Problem solved. -
Deck
titán
válasz Acheron #11016 üzenetére
Felsorolásként írtam, vesszővel elválasztva. Nem állítottam, hogy ezek a toxikus dolgok. De hidd dl van bőven. Itt is néhányan, hogy beszélnek a kontrolleres játékosokról.
Így van, ha szar egy játék nem játszok vele, míg a meccs közben kilépek, mert az enemynek van vtol jet-e stb egy undorító dolog. És mivel ezt teszed játszol, szóval megsem olyan szar ugye?
Csak nem bírják elviselni ha lelövik őket. Aztán maradunk a végére ketten. Nyugodtan mehetne a 15perc, 60perc stb büntetés, pont mint más játékokba.Más egy területet védeni, mert ez az objektív és más TDM-en kempelni.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Acheron
őstag
válasz lowzor #10997 üzenetére
+1
Ez a kettő nekem sem jött be. De pont emiatt játékidő sincs bennük sok.
#11002Deck: Ezek pont nem toxikus dolgok - hol van leírva, hogy egyiket vagy másikat tilos alkalmazni? Miért várnánk el olyasmit, amit semmilyen írot vagy íratlan szabály nem tilt? Számtalan okból kempelhet valaki, lehet valódi mesterlövésznek képzeli magát a saját kis szerepjátékában, és ettől érzi jól magát (azok közismerten szintén nem rohangálnak töketlenül bevetés közben), de az is lehet, hoyg pontot véd, vagy épp valamely hason fekvős challenge -et teljesíti. Nem mellesleg kemperek jó részét a legkönnyebb levadászni - ha visszamész érte, szinte biztos, hogy ugyanott lesz
És miért ne léphetne ki? Pont te írtad fentebb: "Ha szar egy játék, nem játszok vele." Ez a lényeg. Ha egy játékban, vagy akár egy meccsben nagyon szarul érzi magát az ember, akkor nem játszik vele, ergo kilép. Pont. Jön a következő játék. Egyébként a kilépést bünteti a játék: bukja az összes XP -t, akár az extra küldetés pontokat is.
#11009Mr X: Ez is értékes megjegyzés, mert mindenkinél más - más stílus húzza ki a gyufát. Van aki a kempereket utálja, van aki a rusholókat, van, aki a pajzsos - késes száguldozókat, és megint van aki az ugrabugrálóktól kap agylobot, de a tüzes shoti is milyen már, nahát.... Melyik stílust kellene akkor kitiltani. Mindet?
#11014Mr X: Azért ez valóban döbbenet és botrány, hogy háborús - lövöldözős játékot az emberek többsége úgy szeret játszani, hogy a legtöbbször ő jön ki győztesen a tűzpárbajokból - ergo számít neki a K/D
#11012BioNiCMaN: Egyetértek, így is megy. Épp csak ha pontot foglalsz majd bevéded, hamar megkapod, hogy kemper vagy. Pedig mennyire más egy meccsen át egy helyben heverészni, vagy egy területet több oldalról bevédeni.
#11011Mr X: Pedig sniper != kemper
#11014Mr X: Van, akit pl a prestige level hajt, ahhoz meg kell az XP - lehet, hogy lenne hatása, nem rossz ötlet ez. -
Mr X
veterán
válasz kill_switch #11013 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy a legtöbb ilyet még csak nem is az XP érdekli, hanem hogy a killjeinél minél magasabb szám legyen.
-
kill_switch
senior tag
válasz BioNiCMaN #11012 üzenetére
Karácsony után már megvolt az orion, odafigyeltem a játékra.
De mit kéne egyedül dominésönözni, ha a komplett csapat telibeszarja? Esetenként 1 max két ember csinálja azt amit kell.
Ez már a 2019-es MW-be is rég ki volt pusztulva, de hát ez az ára ennek a skin rendszernek. Egy darabig próbálkoztam, de elengedtem már rég.
Mondjuk a fejlesztők se nagyon bánják, mert elég lenne annyit beállítani, hogy ne kapjál több xp-t ha csak ölsz egy csomót, mintha ölsz és még a feladatot is csinálod. Ezzel máris billennének a normális játék irányába azok, akik az XP-t farmolják.[ Szerkesztve ]
-
BioNiCMaN
addikt
válasz kill_switch #11005 üzenetére
Longshot témára: Napi 2 órát játszok, win-re megyek, soha nem figyeltem, hogy jaj a longshot, mégis feloldódott az orion... Szóval meg lehet ezt csinálni úgy is, hogy odafigyelsz a játékra. Nem ördögtől való dolog mondjuk dominatoinban behúzni két pontot és megvédeni. Szerintem.
A kilépésre: Én rankedet azért nem játszok, mert random kidobál ez a sz.r és csak az eltiltást kapok meg szépen fogy az SR pont. Igazad van érzékelhetné, hogy a játék adta meg magát vagy te dönzöttél arról, hogy kilépsz, de nem ez van...
Én csak HC-t tolok, sajnálom, hogy meghaladja a fejlesztők képességeit, hogy a sima Core-ban játszható módokat HC-ban is lehessen nyomni.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
Csak költői kérdésnek szánom, de miért rosszabb egy kemper, mint a sok gyökér, aki agyatlanul rohangál, aztán csodálkozik, hogy nem szúrja ki a kempert és lelövik?
-
Deck
titán
válasz kill_switch #11007 üzenetére
Igen, sok a megoldandó dolog... De helyette vannak bundle-k.
PS5
-
kill_switch
senior tag
Kicsit sokat gondolsz a fejlesztőkről. A rendszer biztos sok mindent tudna érzékelni, bár nem értek hozzá, én csak azt látom, hogy 2023-ban még mindig ott tartunk, hogy le kell szednem 100gb adatot a meglévő 150gb mellé, hogy végül a játék ne 150gb legyen, hanem 110gb.
Már az is extra erőfeszítést igényelne, hogy a killcam azt mutassa ami történt. Ez is évtizedek óta megoldatlan probléma. -
Deck
titán
válasz kill_switch #11005 üzenetére
Shoothouse-Shipment
A rendszer tudná érzékelni, hogy rákattintott-e a kilépés gombra vagy az egész kifagyott neki.
Más játékokba van bünti ha jól tudom.[ Szerkesztve ]
PS5
-
kill_switch
senior tag
Nem specifikáltad, hogy melyik mapon ne kempeljenek. De legyen, akkor ledobom a longshot lapot. Az shipmenten nem igazán működik, max shoti meg pisztoly. És ahhoz sem hátrány, ha nem futkosol. Persze, van hogy úgy is kiadja a helyzet, de na... lássuk be.
A kilépőket nem tudnák jogosan büntetni, mert mi van ha kifagyott a gépe? Vagy áramszünet? Vagy net kimaradás, vagy konkrétan a játék dobja ki valami hiba miatt... bármi lehet. -
Deck
titán
válasz kill_switch #11003 üzenetére
Az ilyen challengek miatt van Shipment stb.
Jogos.
Aki a meccs eleje óta ott van és kilép közben, azokra gondolok. Nem akiket meccsbe dob be. Mehetne ilyenkor a bünti.PS5
-
kill_switch
senior tag
A kempeléssel kapcsolatos aggályaidat jelezd a fejlesztők felé, akik elvárják, hogy bizonyos fegyverekkel mountolva, hasalva lövöldözz, illetve előszeretettel állítanak be daily-be is ilyen feladatokat.
A közösség pedig majd akkor nem lesz toxic, ha már nem emberek fognak játszani.
A kilépkedést mondjuk lehetne redukálni, ha nem dobna be olyan meccsbe, ahol már 2 v-tol meg egy chopper brummog fölötted és azt sem tudod feldolgozni, hogy hány óra van délben, mert minden csak robban folyamatosan, te meg csak feksző'. -
Deck
titán
Már az is nagy dolog lenne ha nem lenne toxic a közösség, nem lépkednének ki meccsből az emberek, nem campelnének stb.
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest