Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bager13
aktív tag
válasz viperabácsi #11499 üzenetére
Miért kéne warzone-hozni vagy multizni mennie?
A játékmód lehetőséget ad más playerek megölésére, szóval nem tesz semmi rosszat.
Az, hogy ez téged zavar, az egyéni szoc. problem.Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
viperabácsi
addikt
válasz kill_switch #11498 üzenetére
Akkor menjen multizni vagy WARZONE -ozni !
Nekm egy kéz műtét miatt ki maradt kb 6 hónap , így meg élvezhetetlen .
De mi élvezet van abban , hogy tönkre teszi más szórakozását ?
Legalább , ha le vadász , élesszen újra és segítsen az én küldetésemben.[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
kill_switch
senior tag
válasz viperabácsi #11496 üzenetére
Ehhez jobb ha hozzászoksz, mert a még jelenleg is játszó emberek nagy része már rég végzett minden küldetéssel és már direktbe csak vadászni járnak be. Nincs már mit csináljanak.
-
bager13
aktív tag
válasz viperabácsi #11496 üzenetére
Mert neki ez tetszik, neki ez a küldetés, ezért ezt játsza.
Nem tilos, sőt, ha úgy akarták volna megcsinálni, hogy a játékosok ne tudják egymást megölni, akkor olyan lett volna.
Ez ezzel a móddal jár.Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
viperabácsi
addikt
Valaki meg tudja nekem mondani , hogy DMZ-ben mit élvez a sok kretén , hogy a másik csapatra vadászik ? Miért nem a küldiket csinálja rendesen ?
Lett volna egy óra időm gamelni erre 3 meccsből kb 10 percet voltam bent[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
Állandóak a microlag-ok. Igen, szokásos.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Nuada herceg
őstag
Szóval akkor csak a szokásos maradt...
Itt öregszem meg...
-
protegum
aktív tag
Ha csak beakadások lennének. Folyamatos server lagok, - összeomlások, ha vált az ember a játék módok között pl. multiról dmz-re vagy warzone-ra állandó újra indítások, update-k utáni restartok etc. Gyakorlatilag szétkú.ták a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Nekem is voltak beakadások tegnap este. De tipikusan az a 120+fps-1mp beakadás-újra 120+
Valamit bűvölnek a nettel, a külföld felé kapcsolata gyenge Mo-nak úgy ánblokk, minden szolgáltatónál. Nem bírja a hétvégi rohamokat este(péntek-szombat), szór a ping is.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Dave567
addikt
válasz BerserkGuts #11489 üzenetére
Ajajjj
#11490Nuada herceg: Nekem folyton Packet Lossom van, és ez úgy derült ki, hogy DMZ-zek, ott kimutatja a dolgokat..
Nem tudom, hogy javult-e.
Nézd meg hátha ki irkál valamit a játék Core mod/DMZ/Warzone -
Nuada herceg
őstag
Egyébként most, mióta kijött a 3. rész, meg lett ez a cod Hq, azóta javult valamit a teljesítmény?
Streamekben néztem, hogy a harmadikat dicsérték, hogy mennyivel stabilabb, meg jobb a teljesítmény.
Esetleg a másodikon is javítottak valamit? Vagy itt ugyanúgy megmaradt néha a lag, meg a framerate tüskék? Kérdezem ezt úgy hogy 2 gigabites netem van, meg azért mondhatni egy erős PC-m.
Azóta csak egyszer akartam kipróbálni, de hát beszivatott a dupla indítás, dupla shader optimalizálás, aztán így negyed óra után el is ment a kedvem. De most hétvégén lehet kéne játszani kicsit a feleségemmel. Meg utána COD-ozni is.
Aztán azért ez a kérdés. Hátha jobb lett... A remény hal meg utoljára!
Köszi ha valakinek van meglátása ezzel kapcsolatban.Itt öregszem meg...
-
Poiro7
senior tag
Milyen PC platformokról játszható a játék, mert májusban játszottam utoljára a játékkal és nem találom melyik platformról indult anno a játék
-
korgoth
csendes tag
Sziasztok!
Tesómmal szeretnénk az MWII Raid-eket megcsinálni, ehhez keresnénk egy harmadik játékost. Lenne esetleg itt a közönségben olyan aki beszállna, segítene? PM-ben jelentkezz akkor. Köszi előre is! -
GAbre
veterán
válasz Nuada herceg #11482 üzenetére
Csak én várok valami "cikket/hírt",hogy ez kiakasztja a játékosokat,netán petició?
Bár gondolkoztam,hogy felveszem videóra,hogy szépen leülök 1 codozni géphez mondom,akkor nyomjunk 1 gyors menetet srácok: (előtte esetleg 1 régebbi coddal nyomnám összehasonlításképp)
És akkor ott ülök 1 60 gigás update-el,aztán a shaderekkel,restartokkal,majd a menüben hol a faxomba van amit akarok,aztán esetleg 1 jó kis F*ck you activision.
Bár 1xű a megoldás:
MEG KELL VENNI AZ ÚJ CODOT!
Gondolom ezért lett csinálva.
Főleg,hogy aki megvette és annak meg az előzőt tölti be,és onnan indítja újra az új codra,akkor meg azoknak nem tetszene.
Bár bonyolúlt/nehéz a blizzárd appban 1 választható felugró ablakot rakni,play után (esetleg valami pipa,hogy alapértelmezetten ez legyen).
VAGY SIMÁN:HA NINCS MEGVÉVE NE AZ INDULJON EL!? Főleg,hogy semmit de semmit nem tud csinálni benne az akinek nincs megvéve.[ Szerkesztve ]
-
protegum
aktív tag
Tegnap este kb. négyszer indult újra mire eljutottam odáig, hogy indítsak legalább egy játékot. Persze a shader optimalizálás még hátra volt. Amit mw2-nél és a mw3-nál is külön kell. Lement a kör, egyből dobott egy update requires ablakot. Még két restart. Aztán a dmz-nél ugyanez pepitába csak update-elni nem kellett. Mikor már az ember végre játszana, egy-két kör után full lagos szerverekbe dobál be. Mind a multiba és a dmz-be is. A warzone-t már hagytam a pi**ába.
Remélem sok embernél kiba***ák a biztosítékot, hogy pénzügyi bukás legyen és többet ne próbálkozzanak ennyire hülyének nézni a vásárlókat.[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz Nuada herceg #11479 üzenetére
Tudjuk, hogy szar szemét banda kezében vannak a dolgok, de engem is fel idegesít, van amikor 4* kell indítani.
-
Dave567
addikt
válasz Nuada herceg #11476 üzenetére
Nem lehet vele kezdeni semmit, inkább reménykedni, hogy külön rakják majd, bár kétlem, úgyhogy dupla indítás lesz..
-
Czimby
addikt
válasz nutella1 #11474 üzenetére
Köszi!
Sokadik indításra tegnap meg tudta csinálni a shader optimalizálást.
Franklin
Nem mondod
(Direkt nem nyúlt hozzá, hogy nehogy az kavarjon be)
A Steam-es dologot nem ismertük, köszi, lehet jól jön még.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok!
Nem olvastam vissza, előre is elnézést.
Tudna valaki segíteni, hogy mi ez a full gyökérség, hogy elindítom a modern warfare 2-t Steamen, és a Call of Duty indul el. Vagy Call of Duty Hq. Ott a menüben ki kell választanom, hogy Modern Warfare 2 multiplayer, majd kilép, akkor elindítja az MW2-t. Majd ott játszhatok, de külön be kell állítani mindent, a grafikát, hangot, meg minden beállítást. Majd ha végeztem, kilépek, megint el akarja indítani a HQ-t. Szerencsére már ott van legalul, hogy quit to desktop.
Ennek az áthidalására van valami mód? Vagy ez most már így lesz? Valami ocsmányság dolog ez.Itt öregszem meg...
-
Czimby
addikt
válasz nutella1 #11472 üzenetére
Itt egy videó a hibajelenségről
A kép, bár ez nem hibaüzenet, inkább tájékoztatás.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
nutella1
őstag
válasz Czimby #11470 üzenetére
Okosabbak leszünk, ha leírod, mi az a bizonyos "hibaüzenet szerűség", amiről beszéltél.?
Utánanéznék én is neked. Azt viszont biztosan tudom, hogy adódott másoknak is problémája abból, ha a "D" meghajtóra telepítette a játékot, és nem a "C"-re. Olvastam korábban Twitteren.https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Czimby
addikt
válasz nutella1 #11468 üzenetére
Ezt nem próbáltuk, de sajna nem vagyok most a gépnél, egy esélyt megér.
Mondjuk az, hoyg a másik gépen se megy, pedig azon sose volt eddig telepítve.
Lehet az a baj, hogy öregek VGA-k? 1050Ti a laptop 1060 az asztali.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
-
Dave567
addikt
Lesz valami megoldás erre a kö..ög menü rendszerre? Vagy már megint így akarnak rá vezeti hogy vegyem meg, azaz rá erőszakolni?
Tetves banda.... -
Czimby
addikt
Sziasztok!
Csajszi ismerősöm nevében írok.
Érkezett a napokban frissítés a játékhoz, viszont nem nagyon volt már hely neki a gépen a C meghajtón, ezért törölte a játékot és újratelepítette a D-re.
Azóta mikor indul a játék kb mintha bootloopolna, valamint hibaüzenet szerűt dob a shader preloadingra.
Van valami log file vagy hasonló amiből kiderülne mi a baj?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
xrace77
tag
Akiknek ehhez az integrált, bazári menürendszerhez bármi köze volt, az egyszerűen szakbarbárok.
Egész évben folyamatosan variálták. A csúcs tegnap volt.
Multizni akartam egyet.(PS4-en játszom.). Indításkor automatikus frissítés. Letölt egy 64 GB-s patch-et az új MW3-hoz (Béta miatt fent volt a gépen). Mondom, oké, csinálja. Letöltötte. MW2 indításkor jött a meglepetés. A nagy MW3 frissítés olyan jól sikerült, hogy az egész MW2 automatikusan teljesen letörlődött.
Majdnem a tévéhez vágtam a kontrollert. -
Corpuscle
őstag
válasz viperabácsi #11459 üzenetére
A Battle Pass is egy ideje úgy működik, időnként a képedbe nyomja, hogy vedd meg. Hirtelen azt sem tudom hová nyomjak, hogy tovább lépjen.
-
viperabácsi
addikt
válasz Corpuscle #11458 üzenetére
Nem értem miért kell ilyen erőszakosan a képünkbe tolni az új cod-ot ? Aki akarja/akarta mregvette , tegyen neki ki egy ikont azt ' csókolom. Nekem miért kell végig zongoráznom mindent hogy a közel 30k -ért megvett játékommal azt a napi 1/2 órát eltöltsem ?
-
Corpuscle
őstag
válasz viperabácsi #11457 üzenetére
Az is jó volt, mikor gép bekapcsoláskor jött az MW III reklám. Talán egy hete volt.
-
viperabácsi
addikt
Most volt egy kis iőm leülni az xbox elé , hát kiakadtam én is , mikor indítanám MW2-őt és elindul az MW3 warzone ( Nem vettem meg a mostani codot ) erre eltüntették a régi indító ikont és baxodhatok végig az idióta rendszerükön ! Kb ezt is kukázhatom az új játékuk miatt ?
-
GAbre
veterán
Én már hónapokkal ezelőtt,mondtam/írtam itt,hogy elegem van ebből az update és indítás után update restart,shader építés is mindíg,és utána jön minden indítás után a napi üzenet is.
Kötelezően a meccsek végén a battlepass(+néha,hogy vegyem meg a pontokkal megvett battlepass-t pénzért) meg minden fos,és mikor írtam még az orrom alá dugta azt is,hogy vegyem meg az új codot.A menüben.Tehát zagyva,bonyolult menürendszer ,és a fél játék 1 reklámfelület már!
De senkit,vagy 1 max 2 embert zavartak ezek,mint most,meg 1-2 más ilyen dolog.
NAH MÁR MOST,HA MEGTEHETIK,MEGTESZIK!Nyílván nem nagy dolog,a restart,az állandó update,a reklámok a játékban!
Az sem,hogy pár havonta battlepass 30 euró(bár ez a legkisebb probléma),ami kb 1 fél játék ára pár skin-ért stb.
De ha nem mondjuk,hogy elég,és nem gyakorol a játék közösség nyomást a kiadóra,akkor továbbra is csak ilyen "szép" újdonságok jönnek,és a régi "jó" dolgok is benne lesznek.
Én csak ennyit tudok tenni bosszankodok,leírom,hogy más is legyen tisztába ezzel.
És letörlöm,és nem játszok,és nem veszek semmit sem tőlük.
De amíg sokan nem gyűlnek össze,és teszik ezt,vagy épp nem állnak össze peticióba.
Addig marad és jön még ilyen...
Ha előbbi is lesz csak jó eséllyel,azt mondják majd,hogy hát sajnos az új cod nem sikerült olyan jól,ezért estek számok.És majd kijön 1 másik cod jövőre.De nem lesz baj,mert mindíg lesznek annyian,akik megveszik,és már visszajön a fejlesztés MINIMUM.És a név(= a sok "hülye aki megveszi",mert COD! hoz annyit,hogy nincs miért elgondolkozniuk.
Főleg a sok ingyenes verzióval játszó számok szerint húzza,hogy vannak sokan akik játszanak játékkal.
És nem is lenne baj,ez talán nekem se ha ingyenessel tolnám,mert valamit valamiért.
De ha fizettél játékért,+battepass is van,akkor is ugyanezt kapod....[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
Este töltöttem le a WZ-t ps5-re. Csak a WZ-t (a teljes játék boxra van meg). Letöltött 100 gigát. Majd bedobta, hogy frissítés, 108 giga. Miaf@sz?! Aztán elindítom, “update requires restart”. Lemegy, meglátom az új menüt. Elindítom a dmz-t, még 29 gigányi content pack letöltés. Aztán update requires restart.
Ezek mi az anyjukat művelnek? Ez a rohadt katyvasz egy indie fejlesztőtől is elfogadhatatlan.
-
GAbre
veterán
válasz BioNiCMaN #11453 üzenetére
Hát elég forradalmi volt,shader oprimalizálás utána dmz-t indítva,program bezár újra indul a cod,aztán mivel frissítés volt megint restart,aztán shader építés megint,aztán visszaléptem elvileg a main menübe,megint bezárta magát,megint újraindul.És így tovább....
Pörgös akciójáték volt mindíg is a COD?
Mire eljutok 1 mecskeresésig,axem eleget pörögtem.
Ment is az uninstall és vissza se nézek!Avatar
-
GAbre
veterán
Most már ez lesz,az amúgy is 86 menüpontot tartalmazó menü,most ezzel is bővül,vagyis azzal,ami nincs?És ki se kapcsolható?Bazd+ le sincs töltve!Minek rakja ide az orrom alá????
És hiába indítok mást,külön még restartol a program,hogy codozhassak,azzal,ami meg van véve(vagy ingyenes)?Hogy aztán frissítés miatt megint restartoljon!
Mert akkor most törlöm a játékot és felejtem el a codot végleg![ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz laceszgamer #11446 üzenetére
Akkor még remélem van időm
-
laceszgamer
addikt
válasz nutella1 #11447 üzenetére
Elvileg igen, a gyakorlatban meg majd kiderül. Sima Dupla XP meg Weapon XP token akkor lesz nálam vagy 20-20 órányi kezdésnek.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz Dave567 #11445 üzenetére
Elvileg december 5-ig tart, legalábbis ez volt a hivatalos mikor megjelent, de aztán elhet, hogy úgymond " bennmarad " mint utolsó szezon.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Dave567
addikt
válasz laceszgamer #11444 üzenetére
Köszönöm.
Maradt 4 órás BP időm, gondoltam el tolom azt, csak azt nem tudom, hogy rá érek e még vagy ez a Pass is napokra megy, mert nem látom ki jelezve, hány nap van meg hátra. -
laceszgamer
addikt
válasz Dave567 #11443 üzenetére
Nem, ha mindent megvettél akkor már csak úgy gyűlik de nem jó semmire, amúgy korábbi kérdésre is válaszolva: Nem lesz több Season MWII-ben, ez volt az utolsó.
-
Dave567
addikt
Souls koponyákat el lehet másra is költeni ha maxolva vannak a dolgok?
-
Dave567
addikt
Ennyi volt az összes session? Vagy még lesz?
-
BerserkGuts
őstag
UFO-t valaki???
Elakadtam12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Dave567
addikt
válasz kill_switch #11436 üzenetére
Tényleg hagyjuk.
-
nutella1
őstag
-
nutella1
őstag
válasz kill_switch #11436 üzenetére
A felhasználónévnek az égvilágon semmi köze ehhez. Kicsit szürrealista. A srácaim szeretik a Nutellát. De legyen.
[ Szerkesztve ]
-
kill_switch
senior tag
válasz Dave567 #11434 üzenetére
Igen. Tipikusan az az eset, mikor meglátsz egy szót egy mondatban és elkezdesz ugrálni fölötte. Az előzményekig nem jutottál?
nutella1
"Szerintem meg meg kell tanulni elfogadni a másvéleményt."
A te felhasználóneved mellett ezt a mondatot különösen vicces olvasni! Köszönöm, ez tetszett!Figyu, én tényleg elengedem ezt a témát, mert már rommá flame-eltük a topicot.
Teljesen értelmetlen. -
nutella1
őstag
válasz kill_switch #11433 üzenetére
Szerintem meg meg kell tanulni elfogadni a másvéleményt. A középszerűről és a gyenge eresztésről nem elfogadottan nyilatkozni. Az az érettségi szint következő lépcsőfoka. Az ember, aki csak szimplán elfogadja az elétárt világ valóságát, semmi más, csak igények nélküli fogyasztó. Abból pedig sok van. Ráadásul még büszkék is rá. Erre épül a showbusiness.
-
Dave567
addikt
válasz kill_switch #11433 üzenetére
-
Dave567
addikt
válasz nutella1 #11428 üzenetére
Jönnek a COD hívők és megesznek miatta.
Emlékszem, hogy lelettem hurrogva, mikor egy hónap hozzászólás nélkül, addig nem írt a Topicba senki, persze én beírtam, hogy szar a játék, rögtön megjelentek, hogy minek kell picsogni, csak ezt olvassák állandóan.
Én meg csak néztem, hogy mi van... -
Linem
senior tag
válasz nutella1 #11427 üzenetére
Nem érted a lényeget. Szerinted nem egy kategória a kettő, szerinted nem ugyanaz a liga a kettő, de ez csak a te vélményed.
Mások szerint pedig egy liga a kettő, mert nekik tetszik egy olyan skin, ami neked nem tetszik, és sokkal többet ér számukra arra költeni a CP-t, mint olyan zenére, amit nem ismer, vagy nem hallgat.Például én sem hallgattam még soha Zimmer számokat. Nincs is ezzel baj, mert nem az én stílusom. A régi MW2 zenéi sem tetszettek. Ez van.
Félreértés ne essék, én sem szoktam vásárolgatni mindenféle skineket feleslegesen. Nem is magam miatt írok, hanem azok miatt akiknek a számukra megvásárolt skinek tetszenek, és szívesen adnak ki érte CP-t. Az ő dolguk, az ő pénzük.
(Őszintén szólva én még a standard változatra is sajnálom a pénzt minden alkalommal, nemhogy vault lenne helyette, mint egyeseknek... Az MW3-mal is megvárom az utolsó pillanatot, amikor megjelenik, addig is jobb helyen van a zsebemben az a 30k.)
Végszóként: engem nem zavar, hogy páran ide jártok morogni, mert megértem. Valahol ki kell adni a játékkal kapcsolatos problémáitokat, dühötöket, és olyanoknak nem lehet, akik nem játszanak vele. Logikus, hogy azoknak írja az ember, akik értik is, hogy miről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz nutella1 #11427 üzenetére
Engedd el. Gondolj arra, hogy a mostani. legújabb részben a multiban az eredeti MW2 pályáin az eredeti MW2 aláfestő zenék szólnak Innentől mindenki azt mond, amit akar - nekem biztosan megérte az a pár ezer forintot (ha már kötelező materializálni és számszerűsíteni a javakat ) Aki meg nem érti, miért jó ez... az valószínűleg kimaradt egy korszakból.
-
nutella1
őstag
Egyébként az is eszembe jutott, már ha nem számít eretnekségnek.. Létre kellene hozni itt a fórumon belül, egy Call of Duty "szabadszájú", úgynevezett "dühöngő" topic-ot. Már aki tudja mi a dühöngő, hálóval körbevett kispályán. Tehát egy olyan topic-ot, ahol szabadon ki lehet beszélni a játékkal kapcsolatban dolgokat. Nem kőkemény, szilárd keretek közé idomítva. Ahol lehetne szó bármiről, ami a játékkal kapcsolatos, csak éppen (anyázás nélkül) szabadabban lehetne társalogni. Még az is előfordulhat, hogy akik eddig nem, azok ezután, jobban megismerve, jobban kedvelnék egymást. Inkább lenne értelme, mint az értelmetlen sárdobálásnak. Hm? Nem?
-
nutella1
őstag
válasz Acheron #11426 üzenetére
Voltam én is. Zimmer számomra emberi félisten: Rain Man [link] , Black Rain [link] , Thin Red Line [link] , sorolhatnám.. Soha nem venném egy kalap alá az ötlettelen BP skinekkel, divat operatorokkal, logo-kal. Főleg amilyen soundtracket letett az asztalra az MW2-nél. Nem kérdés. Az sem, hogy Neymaréknak megvan a helyük, a saját térfelükön, de abszolút nem egy Call of Duty játékban. Soha nem gondoltam volna, hogy ezért egyszer "elővesznek".. Miért vettem meg CP-re a Zimmer féle Score-t a játékhoz.. Ember.. Nem egy kategória, nem ugyanaz a liga.
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz nutella1 #11425 üzenetére
Több koncertjét láttam élőben az Arénában, talán csak a Mester, Morricone volt nagyobb hatással rám ugyanott (még volt alkalmam élőben látni, hallani).
A témánál maradva én azt is el tudom fogadni, hogy ő zenei zseni, a felemlegetett urak pedig futball zsenik, ki - ki a megérdemelt rajongótáborával. Nem vitatéma. Csak az előbbinek van kötődése a játékhoz (méghozzá egy kiemelkedő részhez, úgy 14 ével ezelőttről datálva) a többieknek pedig a mai napig nulla. Szóval egy lapon emlegetni őket, háát... -
nutella1
őstag
válasz kill_switch #11421 üzenetére
Szerintem meg ami nem oda illő , az nem is oda illik. Ha nem így volna, nem is létezne e két egymástól eltérő kifejezés. Valamelyiknek nem lenne létjogosultsága. Ergo, kitörölhetnénk a szótárból. Hely bőven akadna tejesflakonnak egy itallerakatban, vagy hokijátékosnak egy baseball csapatban. Vagy, akár ruha nélküli hölgyeknek egy alsó tagozatos gyermekeknek szóló tankönyvben. De nincs. Egész egyszerű oknál fogva: Nem oda illik. Butaság felé halad a világ inkább. Kőkeményen. A baj az, hogy ezt van akikkel sikerül is elfogadtatni. De ez így nem helyénvaló.
Acheron: aki nem tudja ki az a Hans Zimmer, és nem játszott az MW2-vel, annak nem lehet elmagyarázni, szerintem. Arany ötlet volt őt szerződtetni anno a játék score-jához.
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz kill_switch #11419 üzenetére
Ejj már, ne facsarjuk már ennyire ki a dolgokat.
A Hans Zimmer zenei pack egy régebbi COD, pontosabban egy régebbi MW részhez nyúlt vissza, a sorozat 2019 előtt máig legsikeresebb részéhez, az MW2 -höz. (a 2019 azért nem vethető össze már ezekkel, mert bejött az ingyenes WZ, ami összehasonlíthatatlanná teszi a játékos statisztikákat) Annak a résznek az élményéhez nem kevesett adott a zenei háttér.
Zimmer, bárhogy is nézzük, értéket adott anno az MW2 -höz a zenéjével. Messi pedig elég messzi van ettől, ha nem sértő a szóvicc... Szóval ne tegyük már egy mára kultikus rész zenei hátterét egy tizenkettő egy tucat skinnel egy lapra, már elnézést. -
Dave567
addikt
válasz nutella1 #11418 üzenetére
A komoly zenét a nem oda illő karakterekkel.
Gondolom mindenki örülne és meg vennék a FIFA-ban az m4-el focizó SOAP-ot, vagy akár szívart szívó Price-t.
Vagy a Niki Minyon koncerten ők táncolnának, mert az pont odaillő, mint egy COD-ba (HÁBORÚS JÁTÉKBA) ezek.
Zimmer meg ugye ott volt régen az MW2-ben, azért sokat oda nyomott a zenével. -
-
nutella1
őstag
válasz kill_switch #11419 üzenetére
Végülis, ezen logika mentén bármit be lehet tenni a játékba, igen. Roger nyúlt, Columbo felügyelőt, János Pál Pápát, kinek mi. Ezek szerint ez így működne jól. Én 20 évig fociztam igazolt játékosként, mégsem tetszik, hogy Neymarék rohangálnak a csatatéren. Közük nincs hozzá, főleg a Call of Duty-hoz nincs. De még egyszer.. Kinek mi. Fogadjuk el.
-
kill_switch
senior tag
válasz Dave567 #11417 üzenetére
Mármint mit ne keverjünk mivel? Most a játékosokkal ne keverjük vagy a bundle szereplőivel? Elvesztem a mondatodban. De hidd el nekem, ha kimész az utcára kiabálni, hogy Zimmer vagy Neymar/Messi, több ember fogja a focistákat felismerni. Ez ízlés kérdése. Neked ez, másnak az.
Btw utálom a focit, egyikért sem adnék egy petákot sem.
Nincs összekeverve sem, mindkettő vásárolható item a játékban. Vagy az egyiket lehet szidni a másikat nem? Nem tudom ez hogy működik pontosan. -
nutella1
őstag
válasz kill_switch #11416 üzenetére
Dave567: pontosan ilyesmikre gondoltam, de van akinek az jó. El kell fogadni.
[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz kill_switch #11397 üzenetére
NA NA NA!!!!
Zimmert azért nem kell össze keverni egy gyagyás Niki minyom, vagy tetű focis, akár egy bohóc skinnel akik ezeket veszik........
Vault-ba meg ezek, nem voltak benne.... -
Dave567
addikt
válasz nutella1 #11396 üzenetére
Őszintén, az előzőt se vittem végig, amit tudtam kiszedtem, ennél még 55 ticket kellene, kb 20 tudok össze hozni belőle.
Egyszer vettem egy ghost packet, azóta is azzal nyomom.
Nekem több pénzt nem is ér meg, amennyit tudok kiszedek még, aztán ha vége, akkor megyek tovább, azaz vissza a 2019-re, még az nem maxos, azaz a Rangom. -
nutella1
őstag
válasz kill_switch #11413 üzenetére
Ezt azok után mondtam, hogy megvettem a Vault-ot, nem előtte. Nagy különbség. Ezért nincs ebben semmi ellentmondás. Senki nem számított rá, hogy a játék értéktelen butaságokkal lesz teletűzdelve. Innentől kezdve valóban mindenkinek a saját döntése mit vásárol. Ami nem úgy van, azt pedig nem kell belebeszélni, vagy belelátni a dolgokba. Ugyanekkor mindenki elmondhatja a saját véleményét, az akár pozitív, akár negatív. Erről szól egy fórum. Nem vaksági fogadalmat téve jöttünk egymás tenyerébe csapni ide. Részemről is béke, bár nem is volt sosem az ellenkezője. Értsd meg amit írtam, s akkor neked is jó lesz.
-
kill_switch
senior tag
válasz nutella1 #11412 üzenetére
Én meg akarom érteni... tényleg. Nyilván lehet utólag csűrni csavarni, hogy mit hogy értettél, de:
"ki vásárolgatna a battle pass butaságok miatt.? Vagy venné meg a szintén butaság, bővitett Blackcell-t, dupla xp-t az e-bay-ről, megjelenésig.? Ezen túl kell lépni. Számomra örökre érthetetlen marad, hogyan képesek még kifizetni pénzt az emberek, azon túl is, amit már alapjáraton kifizettek. "
Én ebből nem ezt szűröm le, hogy te megvetted és jótanácsként javaslod, hogy más ne legyen olyan butus. Végszóként hadd idézzelek a másik topicból, amit még augusztusban mondtál:
"Idèn màr nem lesz Vault Edition nekem. Eddig mindig szìvàs volt. Csak akkor vennèm azt, ha a normàl verzióhoz nem lenne early access. Egy fillèrrel nem fizetek ezeknek többet addig, amìg nem làtom időközben a teljes jàtèknàl, milyen a vègredmèny. A sok szemèt nem èrt eddig sem 30 eurot. "
Aztán megvetted a Vaultot.
Ha még ezek után sem érzed magad totál ellentmondásosnak, akkor már tényleg nem tudok veled mit kezdeni.
Egyszerűen csak annyi kell, hogy ne minősítsd azokat az embereket, akik vásárolnak akármit a store-ban, míg te blackcell-t és muzsikát vásárolsz egy FPS játékban. Mert azzal, hogy másokat minősítesz, dedózol és társai (párszor megesett), az olyan, mintha magadnak mondanád tükör előtt.
De most már tényleg elengedtem, mert ez már kezd erősen nevetséges lenni.
Részemről béke van. Csak engedd el te is, és jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
válasz lowzor #11409 üzenetére
Az bezony az. Okultam belőle.
Deck: Természetesen. Nem vitatéma.
#11411: igazad van, a Vault tartalmazta az első BC-t. S láttam mekkora nagy nulla, lehúzós dolgot vettem, és soha többet. Érted már így amit nem akarsz megérteni?
-
kill_switch
senior tag
válasz nutella1 #11408 üzenetére
Hát, ha nem akarod, hogy elengedjem, oké...
Vault edition-t vettél, ami tartalmazza a Blackcell-t, többek között ezért fizettél ~12 ezerrel többet. Tehát megvetted a Blackcell-t. Azt a Blackcell-t, amit nem értesz miért vesz meg bárki is. Érted, hogy nem érted?[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
-
nutella1
őstag
válasz kill_switch #11407 üzenetére
Soprontòl Pestig azon gondolkodtam a volán mögött, hogy valamikor megvettem-e a Blackcell-t. Nem, nem vettem meg. Nincs is ezen mit nem elengedni.
-
nutella1
őstag
válasz kill_switch #11405 üzenetére
Igaz, megjelenéskor megvettem a Vault Ed.-t. Viszont annak, hogy behúztam a Zimmer csomagot a játékban összefarmolható CP-ért, nulla köze van ahhoz, amiről eredetileg írtam. Szerintem. Legyünk inkább felnőttek, itt a fórumban is. Ne vitatkozzunk a semmin. A lényeget biztosan értetted.
-
kill_switch
senior tag
válasz nutella1 #11404 üzenetére
Attól, hogy van játékon belüli valutád, még az értéke nem lesz kevesebb. Store CP = pénz.
De igazából nekem mindegy mit veszel, csak megjegyeztem, hogy nem értem a logikád. Ha jól emlékszem a múltkor te írtál tapasztalatot a Soul Harvester-es M4-gyel kapcsolatban is, amiből arra következtetek, hogy Vault Edition-el indítod a kövi részt. Vault Edition = blackcell, amit nem értettél miért veszi meg valaki. De fenntartom a lehetőségét, hogy ez is csak tévedés részemről, csak így furcsán ütik egymást ezek. -
nutella1
őstag
válasz kill_switch #11402 üzenetére
Nem veszem magamra, nincs miért, mert nem vásárolok ott. A játékban adott CP pontokra vettem. Semmi egyebet. Ez most nem jött be.
[ Szerkesztve ]
-
bager13
aktív tag
válasz kill_switch #11402 üzenetére
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
nutella1
őstag
válasz kill_switch #11397 üzenetére
A Hans Zimmer féle retro pack-ra gondolsz? Micsoda emlékező tehetség. A sok értelmetlenség mellett ennek sem volt érdemi haszna, igaz. Néhány CP-t viszont így is megért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bambanő háza tája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Politika
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.