Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz markknight #9182 üzenetére

    Van igazság abban, amit írsz, pl a fekve ölésektől nekem is herótom, van, ha egy helyben fekve kell produkálni. Szerencsére azért ezeket dinamikusan is lehet használni, nem csak kempelve, pl ugrásból is lehet hasalni, és úgy lőni, vagy a sarok mögül rögtön mounttal kinézni - a gugolva lövés pedig pl nálam alap, ha fedezék mellé húzódok.
    A Kastov74U -hoz nem kell minden fegyóhoz longshot, csak az összes assault -nak goldnak kell lenni, ez után tudsz a 74U -val 25 longshotot lőni.
    Erre nem csak a Shothouse alkalmas, sőt, számos sokkal alkalmasabb pálya van rá (a Shothoouse -on ugye jellemzően a két palánkról lehet longshotot lőni, bár ha az épületben a falhoz húzódsz, az ablakon keresztül az átjárón túl álló ellenséget már szintén longshottal le tudod szedni (az AR 38m távot kér a longshothoz:
    - Shotguns: 12.5m
    - Pistols: 20m
    - Submachine guns: 30m
    - Assault rifles: 38m
    - Light machine guns: 38m
    - Marksman rifles: 38m
    - Battle rifles: 38m
    - Sniper rifles: 50m)
    Sokkal jobban jársz, ha HC módban próbálod, Al Bagra Fortress, Embassy, El Asilo, Taraq, Farm 18 pl remek lehetőséget ad (az erődben szinte szórni lehet a longshotokat). Javaslom, tegyél fel egy közepes távcsövet (akár thermal), kapcsold a fegyvert egyes lövésre (sokkal kisebb a visszarúgás, sokkal nagyobb a pontosság, de még gyors ujj mellett is valamivel kisebb a tűzgyorsaság, és erősen figyelni kell, mert a sorozatlövést megszokott kéz hajlamos csak egyszer megnyomni a gombot - és akkor, ha nem talál elsőre, jellemzően kampec van :D ). Persze maradhat sorozatlövés is, ha az jobban tetszik - csak nagyobb a szórás. Jah, és hiába HC, gyakran AR -ből is kettő skuló kell egy killhez.
    Én most longshotoztam ki az összes fegyvert (na jó, három pisztolyt és a launchereket kivéve), napi kettőt - hármat kényelmesen meg lehet csinálni. A fejlövéses téma a polyatomic -okhoz izgisebb lesz :DDD
    #9183bager13: :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák