-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Az ismert kínai leaker Victor" (????) állítása szerint csak fegyver variánsok lesznek a lootboxokban. (Vagyis csak kozmetikai cuccok) [link]
Live-Die-Respawn
-
-
KaitouP
nagyúr
Kiszivárgott játékmód lista: [link]
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
BandiHUN
veterán
Értékeld,hogy nem lesz SP meg fizetős DLC.Egyébként aki tolja,annak bőven esik most is box,és fegyók is belőle a BO4-ben is,minden ruha,ami jó,fegyó megvan nekem is.Ráadásul kialakul,mik a kedvenc fegyók,és a BO4-ben is középszerűek vagy érdekességek a plusz holmik,és a camofeloldásokhoz sem kellenek.ÉN örülök,hogy idén feleannyiba kerül majd,örülök,hogy vehetek is,ha valami megtetszik,és egyedi,sőt én még a dupla XP-t is vehetővé tenném,segítené az időhiányos,de jobb játékosokat haladni.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
KaitouP
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Plafoon
tag
válasz BerserkGuts #1589 üzenetére
2019-ben szerintem egyértelmű hogy nem szabad semmit előrendelni. Szerintem még a Kar98k is exkluzív vagy lootboxos fegyver lesz.
-
BerserkGuts
őstag
Azért mi a ............... 1 hónapot kell várni ezért vettem meg
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/Hisense 65" 144Hz 65E7KQPro/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
voodoo98
addikt
Dobozos PC-s verziót meg lehet majd valahol venni? Sehol nem látom...félek hogy nem...
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
törölt tag
Játék elorendelve és 1 hét szabi kivéve a munkahelyen
-
félisten
válasz Con Troll #1576 üzenetére
Con Troll: igen ezt pontosítottam épp feletted előtted 3 perccel
egyébként a szervereken is ilyenkor a tickrate megfelel annak az FPS számnak amivel kommunikál, tehát a BO4 alatt 20 FPS nek megfelelő sebességgel kommunikált a kliens és a szerver, ami gáz volt, sőt a 30 is az szerintem.Ehhez képest a ps4 ilyenkor a maga 50 FPS sebességével szárnyal.Szóval szerintem elkönyvelhető lesz a 30 Hz ra korlátozás, hogy biztosra menjenek MW alatt.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz Gergo28 #1570 üzenetére
Ez nem is FPS,( nem pontosan fogalmaztam) hanem tickrate, nem tudom a magyar megfelelőjét.Általában hozzákorlátozzák konzolon az FPS hez és így megfelelőbb kommunikáció, kevésbé szakadozott az irányítás és a hit visszajelzés. Természetesen a gépen neked az FPS nem változik,de ilyenkor hozzá állítják a szerverek tickratejet az FPS hez. vagy az alap fps hez vagy a feléhez., és annak egy bizonyos szorzószáma a gépeden futó FPS . valószínűleg itt is ezt teszik ha nem éri el a 60 FPS-t a gép.
Igazából erősen függ a játékmotortól és az optimalizációtól. Általában a szervereken történő tickrate korlátozás már régóta megy. A korlátozást nem feltétlenül látod mondjuk egy PS4 gépen, mert úgy szokták beállítani, hogy amit tud, annak egy bizonyos szorzószáma. Ha tud mondjuk átlagban a PS 55 FPS-t, néha lemegy 50 köré, akkor 25-30 Hz-re lekorlátozzák a szervert és úgy számoltatják, hogy annyi FPS - megy a konzolon is.( ha ennek a kétszerese az jobb)
PC-n gáz volt a 20,( BO4) de szerencsére 2 hétig tartott, utána jöttek a 60 Hz-s szerverek, sőt volt állítólag 120 is,de ezt biztosra nehéz meg mondani. Nem sok online lövölde szolgál ki egy erős gamer Pc-t megfelelő Tickrate-vel.PL Overwatch szerverek is 60 Hz-re korlátozottak,pedig aztán ott van pénz. Ez az általánosan elfogadott ( sajnos), CS nél viszont van 120 és magasabb is.
PS 4 re azért a 60 Hz-s tickratet- remélem biztosítani fogják.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
KaitouP
nagyúr
válasz kKairosX #1564 üzenetére
Base PS4/XONE nem tartotta, ezért váltottam PS4 Pro-ra. Blackout-ban még az izmosabb variánssok se bírják, bár ott annyira nem volt jelentős, mert nincs olyan intenzív akció, mint az MW felé GW-ben. Ott meg sajnos gáz az alacsonyabb framerate játékélményben.
-
k-adi
nagyúr
válasz SH4D0W2011 #1568 üzenetére
Engem pl. érdekelne a Survival mód. és szerintem sokakat még, jó coop mód az.
redditen már megy az anyázás
How in the world did they think saying “We don’t want to split the player base” then lock out a game mode for a player base then presumably lock guns behind loot boxes which does the exact opposite. They deserve every ounce of this crap they get. -
k-adi
nagyúr
válasz KaitouP #1535 üzenetére
" Infinity Ward reagált a rajongók kirohanására"
Mégis mit? lószart se írtak, csak amit eddig is tudtunk
Konkrétan leírták (újra) a sok hülyének, hogy a spec ops mód jön csak a survival lesz ps4
Meg ez is mekkora egy bullshit válasz " We understand that some may still be disappointed to not be able to play classic Special Ops Survival day one, we hear you. Please know that we are working hard to make sure this is the best Call of Duty we’ve ever made and the best experience possible for fans."
ez már kb. bullshit generator 2.0 kategória
-
KaitouP
nagyúr
válasz kKairosX #1562 üzenetére
Jól sejtetted, a legdurvább dolog (és persze legnyilvánvalóbb), hogy a Ground War mode alatt egyenesen szenved a sima One, de a két erősebb konzol sem képes a folyamatos 60-ra, 40-60 között ugrál folyamatosan. Mondanom se kell, hogy egy jobb PC-n azért a folyamatos 60 legalább megvan, vagy nem kevés esetben sokkal több is, ami egyáltalán nem crossplay kompatibilis.
-
KaitouP
nagyúr
Digital Foundry - Modern Warfare Beta Performance Test minden platformon: [link]
-
Csokishurka
őstag
válasz #13056512 #1542 üzenetére
Kicsit megnyugtat, mondom nem létezik hogy ilyen béna vagyok.
Hamarabb kezdem el darálni már van benne vagy 2-3 hit, jó igaz MP5-ből aztán megfordul és bedarál M4-el.
Sokadik után oké akkor megyek M4-el, majd akkor meg az SMG-sek daráltak be ugyanígy."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Pahli
tag
Hát igen azért voltak érdekességek.
Első 2 lövés eltalált btw. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
KaitouP
nagyúr
Spec Ops mode reveal: október 8 [link]
-
boogie84
veterán
Na, már azt hittem, hogy az én reflexeim gyengültek az évek során. HC-t játszottam, ott ugye kevésbé jön ki a dolog, vagy épp h durvábban, mert ott még csak a fél tár sem kell az emberbe.
Ha ezt javítják, akkor nálam még jobban billen a mérleg a vásárlás felé.Hazai beszerzés hogy lesz? Tud már valaki valamit?
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
mettek
addikt
Pontosan emiatt éreztem azt hogy sokszor esélyem nem volt. 5 meg 10 pinget mutatott de tuti hogy több százzal küzdöttem. Csak azt éreztem hogy fekszem, fekszem fekszem...ha egyszerre kezdtük lőni egymást akkor is én haltam. Iszonyat idegesítő. A kis német kockák meg darálnak közel a szerverekhez.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
venom8888
őstag
Ha tenyleg lesz benne BR mod,es olyan lesz a menuje mint a ROE,vagy PUBG akkor brutal lenne.
-
törölt tag
válasz Rison77 #1306 üzenetére
CoD Modern Warfare Beta Netcode WORSE Than Black Ops 4!?
Csak kiderült a hiba nem csak bennünk volt.[ Szerkesztve ]
-
venom8888
őstag
Jaja jatszhato tudom, meg volt 130-160 fps em, de ha mondjuk lenne egy 9700k-m ki tudja menyi plusz fps em lehetett volna. Nekem is 100% on ment a 6600k-m. A sima kis mapokon is belefutott a 100 ba sokszor. Nah,. hatha valami black friday akcioban elhozunk egy 9700k-t
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz birorichard #1539 üzenetére
Még finomítgatják, optimalizálják is a játékot, szóval jó esetben lehet ez még jobb is.
-
birorichard
őstag
válasz venom8888 #1536 üzenetére
ja, altalaban a 64 fos "kisebb" meretu mapokon jatszodo modok zabaljak a procit, bf is ott fogy el, de ez azert "normalis". btw ezen is biztos lehetett volna meg huzni meg (foleg h a kornyezet joreszt statikus), de nekem 4690k-n stock orajellel jatszhato volt.
[ Szerkesztve ]
-
venom8888
őstag
UGy vettem eszre hogy a war modban a 4/4 es cpu keves.
-
milan18
aktív tag
[link] Fejlesztői!
-
ffodi
veterán
Jó volt ez a Beta na, már hiányzott egy ilyen stílusú játék, nem mellesleg a régi CoD-os élményeket hozta vissza.
Évek óta csak a BF volt amivel játszogattam multiban, de az régen sem adta és most sem adja. Lassú játékmenet, mindenkibe kell egy egész tár és utálom a járműveket is (ja, és nem lehet időzíteni a gránátot )...igaz a grafikája messze szebb, mint amit a Beta-ban láttam.
Mindegy is, a Crysis 2-3 óta nem lövöldöztem ilyen jókat, sok idő után meg merem kockáztatni, hogy újra megveszek egy CoD-ot.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
novakalex
aktív tag
válasz SH4D0W2011 #1522 üzenetére
akkor ezt én néztem be, bocsesz.
akkor valszeg így lesz kialakítható a kis kala is... -
KaitouP
nagyúr
válasz Corpuscle #1523 üzenetére
Na igen, CoD esetében hatványozottan, már az új rész fog megjelenni, mire megszunik az az éves exkluzivitás. De ez van, a Sony minél jobban a PS felé szeretné csábítani a játékosokat.
-
Corpuscle
őstag
-
SH4D0W2011
őstag
válasz novakalex #1519 üzenetére
"Skinek". Nem külön fegyverek. Ha jól értelmeztem a bétázóknak járó shotgunról a posztot, akkor vannak blueprint-ek, ami a fegyvert és bizonyos kiegészítőket jelent. Ez is valami olyasmi lesz szerintem, hogy feloldja neked az M4-et meg pár kiegészítőt hozzá.
Tessék, blueprints.
[ Szerkesztve ]
-
Zicokuka
senior tag
Első nap úgy voltam ezzel a játékkal hogy egy rakás kaki,aztán a második nap után hogy megveszem Remélem jobb mapok lesznek azért,mert a beta mapjai nem igazán jöttek be.
-
-
KaitouP
nagyúr
XRK Weapons Pack trailer: [link]
-
Con Troll
senior tag
válasz KaitouP #1500 üzenetére
Azért ez az 1 éves exkluzivitás elég gusztustalan. Oké, hogy csak a survival-t érinti, de ha ezt meglépik most, ki tudja, hogy a jövőben mit tesznek exkluzívvá.
Plusz csepegnek a hirek, hogy több fegyver csak supply dropból lesz megszerezhető, más egyéb módon (challangek által pl.) nem. Persze a supply dropokban több száz spray, gesture, skin közül lehet majd kibányászni az adott fegyvert.
Cosmetic only, persze. Túl szép volt, hogy igaz legyen.
[ Szerkesztve ]
-
soo277
őstag
Felturbózott crash, terminal ,sub base,stb... nyamii
BT: wersoo#21211
-
KaitouP
nagyúr
válasz Szeszkazán #1509 üzenetére
Még nem tudni, de jó pár Battle Royale-ra utaló jelet találtak a PC-s Beta verzió fájlai között.
-
Szeszkazán
senior tag
Ez a up to 100 player game mi lesz? BR?
-
Acheron
őstag
válasz KaitouP #1496 üzenetére
Remélem megrendelő is ilyen arányban lesz - ez a rész hiánypótlónak ígérkezik, ennyi év kihagyás után ! Lehet, nem lesz akkora durranás, mint az eredeti MW volt anno, de azt hiszem, a közelében fog járni - nagyon hiányzott már egy mai korba helyezett rész. Az eddig látottak alapján erős versenyzőnek ígérkezik.
Várom a végleges verziót, mert bár elsőre nem nyert meg a GW mód, de folyamatosan izgatja a fantáziám, hogy ilyen körülmények között hogyan lehet jól performálni - láttuk néhány pro -tól, hogy lehet. Gyakorlásnak mindenesetre jó lesz
Jó lett a trailer! Lehet, tűkön ülve fogom várni a multi meccseket, de ebből a story módot tolom ki először - ütősnek ígérkezik, no és újra összefuthatunk Price századossal (uhh, anno milyen döbbenet volt, amikor kiderült, ki a 627 -es fogoly... ). Csak bízom benne, hogy nem lesz túl rövid.
Welcome XRK pack. Vajon ezt rögtön használatba lehet venni, vagy csak a customizálható fegyók között jelenik meg? -
KaitouP
nagyúr
Sajnos vagy nem, de valóban csak DirectX 12-t fog támogatni az új Call of Duty.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook