- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz boogie84 #19446 üzenetére
Nekem is volt ilyen üzim itt,bár még tavaly,mikor még ritka volt a HC csaló.Most már annyi van,hogy nemigen tökölnek ilyennel,meg szerintem nem is törődnek a kisstílűbbekkel,mert ki győzné nézni a meccseket...
Meghát szerintem a 95% csaló mondjuk csak állandó WH-zik és kész,videón is az van,hogy jókor van jó helyeken.Még a falon át követés se egyértelmű,pl.velem is előfordult,hogy megláttam egy ellent pont fal mögé futni,és végigvezettem a célkeresztet,nagyjából merre járhat,és láss csodát,pont ki is bukkant a másik oldalon időben...Ez a képeden szerintem az ellenségnél volt,és így írogatott neked(pirossal),ha lejjebb gördíted a playerlistát,sztem ott lett volna.De recentbe csak az kerül,akivel tényleg játszottál,ki is léphetett közben.Mindenesetre nemtetszős helyzet...lehet valaki orrol rád.Idetalálni meg ide tud valaki a fórumra,én pl.az itteni nevemmel játszok,biztos haragítok is meg embereket,főleg a Damascus óta
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Laby
őstag
válasz boogie84 #19440 üzenetére
Egyik barátom már kapott egyszer egy üzenetet, hogy köszönik szépen és az általa jelentett csalót kitiltották a játékból.
Mostanában nem blokkoltam senkit, de ~2 hete volt egy olyan, hogy bedobott egy Warzone lobby-ba és feljött egy ablak, hogy egy általam blokkolt játékos is (csak aim-os pöcsorrúakat szoktam jelenteni és blokkolni) ugyan abban a lobby-ban van és szeretnék-e maradni vagy kilépek-e?!
Ez kellemes meglepetés volt.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
KaitouP
nagyúr
válasz boogie84 #19442 üzenetére
Azt passzolom, utólag szerintem webes felületen nincs mód jelentésre. Itt elvileg rá tudsz nézni korlátozottan a tagra, de azzal nem mész semmire: [link]
Amint valaki gyanús, jelenteni kell, nem szabad várni.[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
KaitouP
nagyúr
válasz boogie84 #19440 üzenetére
Nézd, ezt azért nehéz megítélni, mert "titoktartásra" hivatkozva nem közlik a jelentő féllel a jelentés eredményét. A miértjét nem értem, Facebook és Twitter poszt/felhasználó jelentése esetén is van lehetőség arra hogy közöljék veled, mi történt a jelentés tárgyával, egyedül azzal nem közlik, akit jelentettél. Így csak abban bizhatsz, hogy a jelentésekkel érdemben és becsületesen foglalkoznak, és hogy amit ezzel kapcsolatban nyilatkoznak a community felé, az igaz.
Legyünk optimisták, és jelentsük ki, igen, ér valamit a jelentés. Már csak azért is, mert azt a két kattintást nem erőfeszítés megtenni akkor sem, ha nincs eredménye. Emberek feleslegesebb dolgokért képesek tenni egy csomó erőfeszítést.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
KaitouP
nagyúr
válasz boogie84 #19438 üzenetére
Valamilyen hacker az arc. Ha van rá módod, jelentsd. Az a PunkBusteres generált szöveg már csak azért is gyanús, mert PB már jó sok éve nem is létezik, pláne nem CoD-ban.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz boogie84 #19436 üzenetére
Ez mi a fütyi?Nem Discord?Én ott voltam bent,felraktam már az appot,felmentem a PH-ra is+hozzáadtam ecigis csopikat is,viszont gém csak Shipment ment egész hétvégén,funoltam+húzogattam ezt-azt.
De a szöveg a PH-s aláírásom?Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz boogie84 #16631 üzenetére
Van ez,én öltem DMR-el 7-et,abból 2x collateral duplát ma,utána elkezdte dobni az assistokat meg ellen elé dobást vagy 10 halálig... Hja,aztán kitomboltam magam wheelsonnal mondjuk,lehet bekalkulálta a játék,hogy meglett.Nagyon furcsa egy ideje,ha úgy akarja,szárnyal az ember,ha nem,akkor cumizik,szívatja a csapatot,hogy távol rakja az objektívától,mikor az ellen sorban mellé spawnol,ilyenek.Mintha agresszívre vették volna az egész kontrollt,már körön belül is az megy,mint ami előtte régen 5 kör átlaggal volt.Lehet azért csinálják,mert sokan buktak mesterségesen,hogy aztán alázzanak körökön át,főleg a videósok,ugye.
Valami a szerverrel sem tiszta,többször előfordult,hogy láttam ELMENNI az ellenfelet lövés után,nem volt hitdetection,keresek új pozíciót(sniper és egylövetúzés van most,nem egy rushos dolog),erre rá 10 másodperccel balra kiírja,hogy kill.És ez úgy van,hogy amúgy közben rendben zajlik a játél,semmi lag,akármi.Csak épp néha elfelejtenek meghalni Meg dobom a granyót,pukk,átjön rajta az enemy,utána lelövöm hit detectionnal,erre az jön,hogy a gránát ölte meg,ami után még 2-3 mpt mozgott,és teljesen azt láttam,hogy a lövéstől terült ki.Egyébként jó kis nap volt ma,király volt beugranod arra a körre,egész nap nem volt semmi gyanús,erre abban a körben 3 aimos rögtön ellenünk Olyan szép ide-odakapkodós 6os killt letolt az egyik srác a záróban,hogy öröm volt nézni De bár ki is léptél,én elengedtem az objektívát,és nemszerették a thermalos LMG-t annyira.Vissza is mentem inkább shipmentezni
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz boogie84 #14912 üzenetére
Jaja,most azt is toltam,de az M4 longshotok miatt kellett más is,emiatt volt jobb a Shoot the Ship,mert 1 fegyó be,és végig lehetett vinni a Shipment-Shoot house kombóval.De végül pár kör után bedobta HQ Backlotot,ott 17 longshot kellett,kis gonoszként thermallal sikerült betolni mindet,de az objektíva pontot hagyjuk inkább Még egy VTOL is összejött.
Pajzsal nem tudom,mit kezdjek,bot vagyok hozzá.6 cucc gold kell még a damascusig,de szerintem a pajzsra rátöltök annyit,mint a többi 5-re.Ha meglesz az RPG,befejezem már valahogy azt a kábé 20 földi streak killt valahogy JOKR-re is,az is mumus,kill már rég nem kell/shipment spawn is más,alig lehet multikillezni,nem vittem.Repülő streakra is ideg,hogy az elsőt mindig eltéríti csalival.RPG-vel meg 1 tár lőszer+2 rakéta,és letudva,azért megy a célzás RPG-vel Shoothouse-on is szeretem,hogy nem kérdés,kié az első kill,csak az,hogy mennyi Legjobb eddig a kezdésből 5 kill a 2 raksival,ami volt...Szerintem valami azt súgja,a hétvégén sokan emlegették a családfátNagyon durva,de ~2200 killel átvette az RPG a legtöbb killes fegyverben a vezetést...és még benne sincs,hány streak bánta.
-
atee
őstag
válasz boogie84 #14243 üzenetére
Nem oldja meg. Végig próbáltam több drivert és egyéb okosságokat is. Egyedül a régió átállítása hozott sikert! Visszaolvasva a topikban több embernek is van ilyen problémája! Nem találtunk összefüggést. Teljesen más hardvereken más más interneten is létezik ez server disconnected BLZBNTBGS000003F8
Amerikaira állítva viszont teljesen stabil.. viccD-day 2002-01-04 01:54
-
Wans
aktív tag
válasz boogie84 #13836 üzenetére
Valamelyik nap engem is kinuke-oltak a pi*csaba azzal a kulonbseggel, hogy en csak normal Dom-ot jatszok. A killcam meg is erositett a jatokos "tehetsegeben". Ment is neki a report. Az a gaz, ha ki is lep az ember akkor is vesztesnek szamolja el a meccset + a meccs vegi bonuszt is bukod akkor.
Regen volt jo Mw2-nel es mw3-nal, amikor a steam bongeszoben, ha en voltam a host sajat kezembe vehettem a dolgokat es a pc-emrol egy eletre kiloktem a csalo jatekos ip cimet, igy tobbet nem kellett jatszanom vele. Ennel jobb megoldas a csalokra azota sem volt.Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
addikt
-
BandiHUN
veterán
válasz boogie84 #13085 üzenetére
Nekem is ilyesmi van asszem összerakva shotiból,de még nem arany,Shipmenten veszem elő,de most,hogy jött,az új kis shotit abajgattam többet,míg tartott a dupla weapon xp.A 725 és a 780 nincs kész azon kívül,a többi shoti arany.Most AR-ezés lesz,stb,ilyen "nagy" fegyverek nem aranyok még,mint a P90,az M4,a FAL,MP7...valahogy mindig az volt,hogy a szint legyen kész,minden kieg,aztán majd tökörészek,ha lesz kedvem.Sniperből is csak a Dragunov van kimaxolva.Lehet sose lesznek a bolt action-ok,olyan sokáig tartana...Kar98 pár lövésnyi van benne,mikor találtam a földön,EBR arany..357-ből is van sok killem,de irtó vacak amellett,hogy erős,de HC-n ez pont nem számít,minden pisztoly alázza.Lassú,mint a fene,lassú reload,és pontatlan.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz boogie84 #13057 üzenetére
Nekem is kész lett a platina Hát...élőben biztosan csillog,menüben sokkal szebb az arany!Ez az AR-esített változat De most ne lássak LMG-t egy darabig...Jaés pisztolyoztam.Kuvaanyámvót' Szerintem mindenkit felcseszett a délután,mert én mentem egyedül vele,és becsúszkálásokkal,stb meglett 1x a wheelson+már csak a csupasz killek kellenek...úgy beleszoktam a lassú LMG-kbe,hogy repültem szinte!Szóval félig visszaszívva a minden pisztolyos csaló.Plusz megvettem a zöld pakkot,márcsak a lila hiányzik A heti ojjektumos missziót is vezetjük az appban,most KC dögcetlik kellenek,kicsit rátoltam.Meg megszereztem a 725-höz a Dragon breath lőszert,hát HC-n iszonyat,leszűkítve rifletávon tutira megmurdel a tűztől mindenki,olyan OP...
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz boogie84 #13033 üzenetére
Szerintem csak beszopod a szüneti herokat...pisztollyal átlövöldözi a fél mapot 1 hitelve meg ilyenek,délelőtt még jó volt Pedig már alig hiányzik az MG36-hoz,de pont most lenne attachment nélkül,az előbb lettek kész a triplakillek,viszont olyan köröket mentem,hogy 6 halál-triplakill-3 halál-7kill,Wheelson...egyszerűen bizonyos embereket elkerülve egész jó,de persze mindig ottvannak az objektívánál,simán behúztam egy 6 körös loose-szériát,nem akarom elhinni.Kellett egy cigi.ÉN lehetek béna,OK,de hogy az egész csapat 0.5 körüli K/D,miféle sorsolások ezek?
Ja 1 konkrét csalóm is volt,de az a Palace-n teleportolva közlekedett,"átugrálta" a konténerek közötti helyeket,nehogy lelőjék És nem,nem volt lag,le se lőttem,úgy megbámultam,mit csinál,a háta mögött voltam félig,láttam,hogy takarásban simán szalad,aztán hopp,átteleportál a kövi konténerhez Ilyen nincs,mondom...
A pisztolyherok meg nevetségesek.Thermallal nézem a sarkot,nem szokásos kemphelyről,erre kikukkant,és 1 hit 100 méterről,na nemá'..De szinte csak pisztolyos,még SMG-s se volt hasonló.Lehet pisztolyoznom kéne,mert jött valami buff?Más:megjött az ingyen 10 tier,gondolom másnak is,pont el is értem az 50-et Csak nem free gift-ként(de éjfél után jött egy olyan is,1 free skippel),hanem a Tier-nél ahol venni kéne a tier skipet,ott vigyorgott helyette a free 10.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz boogie84 #12966 üzenetére
Passz,letoltam,amikor megjelent,HC-n ment a dolog,és jórészt daramapon.Viszont tudom,hogy könnyű,jól lehet pontosítani,és elbír nagyobb tárat.Általában mennek is a levesbe,amit maxoltam,nem is veszem elő...sajna shotot se találtam róla,gondolom akkor nem is volt nagy kunszt.LMG-zni amúgy nem igazán szeretek,inkább AR-t húzok fel vagy SMG-t erőre,az még mindig gyorsabb,és HC-n nem kell olyan nagy tár.MG is csak azért vékonka,mert a tűzgyorsasága nagyon magas,és alapból is nagyon lassú,piszokul hiányzana rá egy félhosszú barrel,és no stock sincs asszem,szóval ott se lehet faragni.
Örülj neki,hogy neked 2mp.Nekem minden lobbiváltáskor beáll kb.10 mp-re,és semmit nem lehet csinálni,2 kör között alig van időm emiatt bármit piszkálni
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz boogie84 #12948 üzenetére
Nekem már az MG34 van félig készen,a többi letudva...No stock-rövidcső-monolithic,és egész jól el lehet lenni velük,persze kivétel az MG34,amihez bár nem sok minden van még,de láthatóan nem is lesz igazi AR-esítő szett.Nem igazán jó holmi,szór,gyorsan ürül a tár,zavar a látványban a belógó tár,mozogni lehet tűrhetően,de csigalassan céloz.Nem is erőltetem a közelharcot,Merc Thermal,és kihasználom,hogy az új mapokon még birkák+egypontos a spawn.Top1-eket 1 kivétellel eddig meglőttem ma,sajna a nagyobb mapok miatt ez is ilyen ~35 kill,nehezen haladok,de legalább van egy halom XP tokenem,fegyódupla félórásból pl 9 db
-
KaitouP
nagyúr
válasz boogie84 #12582 üzenetére
Igen, meg a legtöbb szerveren tizenéves kiscsávók PB nézés és hozzáértés nélkül (az akkoriban létező csalásokkal kapcsolatban) dobálgatták ki a játékosokat akkor, ha jobb voltál náluk. A legjobb hazai szervereken játszottam, .:HunoR:. klántag voltam (CoD 2- egykori Zártosztály klán egy részének újraalakulása), jó barátságban a Chemotox és AlienS klánnal.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz boogie84 #12562 üzenetére
Neeem köszi. Tisztelet a kivételnek, de semmi kedvem nincs olyan szerver adminokhoz, akik önkényesen bannolnak, ha kicsit is jobban játszol, vagy beszólsz a haveroknak. (Tény, hogy ilyennel leginkább Battlefieldnél találkoztam, de egy életre elvette a szerveres témától a kedvem, még akkor is ha bőven lennének ennek előnyei)
És akkor a Punkbuster bénázásairól nem is beszélve.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz boogie84 #11813 üzenetére
igaz, de HC-re bmi jó.. lsd BF3/BC2 stb... én pl onnan ismerem a HC szerókat....
más.
gyorsítottak a gázfelhőn? futok, és nem érek be... tehát gyorsabban jön a gázfüggöny, minthogy futok... wtf?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Andos91
csendes tag
válasz boogie84 #11059 üzenetére
Az 85-ön volt, köszi kicsit javított a láthatóságon, viszont a lagg miatt még mindig játszhatatlan. Ezt egyelőre nem tudom mihez kötni, ha szerver lagg, és nem bír ennyi játékost egy kisebb területen az elég gáz. Találtam egy cikket crash meg szaggatás megoldására én végig csináltam de nem sokkal lett jobb, hátha valakinek majd segít
https://leet.hu/2020/03/11/call-of-duty-warzone-hiba-hibajavitas-fix/?fbclid=IwAR0Z2vLV55S-__jfC2KHTA_ZgoshZX1EyUdRnzmqeZcvIB31vhLpusaDGKYOlyan nincs, hogy olyan nincs!
-
Xaels
félisten
válasz boogie84 #10992 üzenetére
Olyan velem is volt. A bounty ellen szerintem nem véd a Ghost, azt valószínűleg egy a közeledben földetért játékos indította el.
Én csináltam Warzone-hoz saját loadout-ot, ahol rámentem a távolságra is. M4A1 hangtompítóval meg a szögletes csővel, 3,5X-es optikával mellé meg egy AUG hangtompítóval és 60-as Nato tárral. A sniper nekem nem megy ezért lett M4A1, de lehet Oden-re cserélem.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
raggg
senior tag
válasz boogie84 #8662 üzenetére
Nekem az pont megvan... ahogy a többiek írták, ha a BP-ből megkapsz egy skint hozzájuk, akkor feloldja és asszem pont ő volt az egyik. Amúgy ha beleöltem volna előtte pártíz órát, hogy megszerezzem, lehet agyvérzést kapok, mikor ezt megtudom
Mondjuk én a krűűűger / mara táborba tartozok, kb. csak a menüben látom, melyik karakterrel vagyok, úgyhogy annyira nem is érdekel.
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
válasz boogie84 #8652 üzenetére
Kíváncsi lennék, a játékosbázis mekkora része játszik spec-opsot és/vagy GW-t. Utóbbihoz még megértem, hogy adnak új mapokat, de szvsz. úgy, hogy a Rust az egyik új map, 3 új 6v6 pálya kevés. A spec-opsra fordított energiát meg fordíthatnák új MP mapokra. De tényleg lehet, hogy csak magamból indulok ki és amúgy sokan játszanak CO-OP-ban... Bár ha az alap mapok jók lennének, akkor egyébként elég is lenne. Szerintem azok közül igazán csak a Hackney Yard sikerült.
ragklaatPS
-
WaterWave
veterán
válasz boogie84 #8399 üzenetére
Az a baj, hogy látom, hogy nem csal, de tényleg hihetetlen kategória.
Ilyen simán el tudja lehetetleníteni a játékot és a kedvet.
Én is szép fejeseket adok, de mire megnyomom a ravaszt ez a gyerek már kétszer megölt úgy, hogy zoomolt félig. Döbbenetes.• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
BandiHUN
veterán
válasz boogie84 #8242 üzenetére
Én azt szeretem,amikor már szedik ezerrel a HQ-t,erre a map másik végén kolbászolnak,közben mindenki a ponton van...
Bár tegnap volt profi meglepi,4 ellenfél bontja a HQ-t,erre közéjük a Cruise missile csapattárstól,pedig már rég le lettünk lőve...
Én mondjuk sok ilyet nézek,szokásom elfoglalni a pontot,de ugye az általában nem rálátós pont a gránátesőben,szóval hamar kampec,de inkább előtte takarítok rakétával,utána meg fegyóval bosszulás
DOM dettó.Kevés killel is top 1 tegnapról:Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz boogie84 #8240 üzenetére
Énköszi Legalább elsirattam a jó kis Firing range-t megint,nem igaz,hogy azt kell kivenni...
Jó nap volt,kellett letolni sok LMG killt,megcsináltam 3 operátor küldisort végig,még du sikerült a firingen jókat JOKR-ezni,este meg lett némi klasszik gém is,jól kiestem a mapokból.De azért vittem a 2 final mozit
Durva kör volt,amikor learattam a full enemy teamet 2 RPG-vel...majdnem vesztettünk volna,de jól összeszakadtakSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
addikt
-
Acheron
őstag
válasz boogie84 #6911 üzenetére
+1
Pontos, nagyon erős, HC -n gyakorlatilag egy lövés -egy halál (OK, ott nagyjából majd minden az - de mégsem). Próbáltam burst perkkel, de az is nagyon lassú, normál félautomata módban gyorsabban lehet ismételni, ha kell, két meccs után ki is kapcsoltam.
Persze van nála jobb, de nekem jobban bejött félautomataként is, mint néhány full automata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Dark Souls sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- BestBuy ruhás topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!