- World of Tanks - MMO
- Witcher topik
- Dark Souls sorozat
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- EA Sports WRC '23
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Rövid videón az Arknights: Endfield
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ketto van eddig csak elvileg. Az MP7 fixen a 11es bunkerben van, oda egy mini challenge-et kell csinalni h kinyiljon vagy megvarni mig mas kinyitja es harcok aran be kell eroszakolni magunkat.
A sniper az egyszerubb, contractsok teljesitesevel (allitolag sok recont kell csinalni, nekem anno scavenger utan dobta) dob be random egy borondot, amit egy bizonyos kimenekitesi pontra kell vinnie annak aki megkapta. Utana teljes csapat megkapja. (Mp7nel is eleg egy embernek felvennie)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Laraxior
titán
Hát én ezeket látom, de hogy mit kell csinálni azt nem vágom.. kicsit túl van ez bonyolítva...legalábbis az akkori MW2 multihoz képest.
Nem követtem a CoDokat, így nekem az egész játék új.
Anno volt pár perk, pár killstreak, fegyverek oszt jóccakát.*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Laraxior
titán
Pont az előbb kérdeztem rá játék közben... ritka egy valami, nem sokszor találkoztam még vele
M4 meg a P90 nekem pont jó lenne, sokat használom őket... nah de pink...
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
tupacamaru
veterán
Én a lézert hanyagolnám, simán lehet látni merre jársz vele és kilőnek.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Lomha 8V
addikt
Én nem szeretem a lézert, arról nem tudok nyilatkozni. Én azért használok nagy tárat, mert eléggé szórnak így a pisztolyok, viszont darálnak, de ahhoz kell a lőszer. A sima tárat egy pillanat alatt kilöki és utána megraknak úgy, ahogy én nem szeretem.
Szerk: ja és 10 méternél messzebbre lőni ezzel a konfiggal esélytelen.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
őstag
-
Laraxior
titán
Nahigen, végülis az a 10EUR már nem oszt vagy szoroz, főleg ha így van lehetősége kipróbálni az embernek, ha már ideadták a Warzone-t ingyen.
Azóta nem is játszottam mással, se BF, se GTA...
Pedig annyira nem szokták adni a CoD-ok, túl pörgősek, lassú az agyam az ilyenhez.
De ez a WZ egész jó, főleg a plunder része.*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
prokxy
veterán
Ha alatta vagy, akkor lő, szóval azzal óvatosan.
Ahogy tupaca is írta, célszerű kilőni és pl. ha a megjelenéskor halok, akkor viszek bemérős raksivetőt utána és próbálom leszedni. Csak igyekezni kell, mert a lövést másik is észreveszik.[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
tupacamaru
veterán
Semmit, de ha kilövöd, akkor pénz esik ki belőle..
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
-
-
Hzoltan969
tag
Bár nem kaptam sehol konkrét választ, de arra a következtetésre jutottam, hogy nem tartalmaz 'tier skip'-et, csak félrevezető a megfogalmazás. Tehát csak a 3000 CP-t kapod pluszban, amiből megveheted a BP-t vagy a BP + 20 Tier csomagot.
3 operátor csomagot kaptál? Azt is csak itt-ott írják, lehet, hogy csak régebben járt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- World of Tanks - MMO
- Witcher topik
- Gaming notebook topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...