-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
nagyúr
Én elmondom neked mi történt:
A helyzet az, hogy a karaktered digitális teste meghalt és átköltözött a szellemvilágba.
Mivel igazi harcosként élte le az életét, ennek megfelelően ő is áthaladt a fényalagúton, hogy végleg eggyé váljon a nagy Warzone világgal és az áthaladás közben lepörgött benne eddig az összes Warzone meccs amiben eddig része volt. Ezt láttad Te most a csodálatos fényjelenség közben és tanúja lehettél, ahogy áthaladt a fényalagúton és kilépve az épületből, egyből találkozott egy másik szellem Mara karakterrel.Amúgy viccet félretéve vicc. Ez a Caldera térkép kár volt, hogy megszületett.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
-
Szellem.
nagyúr
Srácok!
Ez csak a részemről feltételezés. Nem kijelentés! Abból indulok ki, hogy az a szar Ricochet hibázhat.
-
Szellem.
nagyúr
válasz geckowize #28181 üzenetére
Én azt gyanítom, hogy a csalások is injektálódnak és az MSI Afterburner/RIVA Tuner, így a Ricochet ezt nézte be nálad. Gondolom ez lehet a dolog mögött. Sajnos, én többek között ezért nem használom az Afterburnert és a Rivatunert, mert nem szeretném az accomat elveszteni.
-
Szellem.
nagyúr
Lehalltak a szerverek? Se MW-be, se CW-be nem lehet belépni.
-
Szellem.
nagyúr
válasz s.bala31 #28143 üzenetére
Ez tegnap volt, meg alig dobott be meccsbe, mert sokat kellett várni. Szerintem megint szerver probléma volt. Az Activisionek nem tetszik, hogy még mindig nagyon sokan játszanak a 3 éves MW-vel és szerverproblémákkal szeretnének tenni róla, hogy csökkenjen a játékosbázis.
-
Szellem.
nagyúr
válasz Dave567 #28115 üzenetére
Szerintem sehogy. Nekem is 1000-res Telekomos netem van és CW, MW, vanguard esetében is van csomagvesztésem. Nem mindig. Ez inkább attól függ, hogy a host mennyire van terhelve, stb. Próbálkoztam már mindenféle internetoptimalizálóval, stb., de hasztalan.
A megoldás: több szerver kiszolgáló a világban az Activison/Blizzard részéről, és nincsenek túlterhelve a hálózatok.
Csak egy érdekesség, hogy amig a Steamen voltak a COD-ok én nem szenvedtem ilyenekkel, hogy packet burts es tarsai.[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz Glaz-dozfhut #28088 üzenetére
Nem, nem nálad van a probléma. Sajnos játszhatatlan az MW. Tele van csalóval, de mocskos módon. Ahogy a Vanguard is, ahol ugye nagy arccal meghírdették a szuper Ricochet Anticheat programjukat. Mondanom sem kell, hogy semmit nem ér. Szóval, azt kell mondanom, hogy "nyugodj meg", nem a te készülékedben van a gond.
-
Szellem.
nagyúr
válasz Glaz-dozfhut #27835 üzenetére
Én is "visszasírom" verdanskot, de azt az időt, amikor nyitva voltak a bunkerek. Ez a Caldera egy vadhajtás és szükségtelen. Nekem nagyon nem jön be.
-
Szellem.
nagyúr
Gyerekek! Ez a Last our of Werdanks micsoda? Ennyi az event? Mikor és hogy pusztul el a térkép?
-
Szellem.
nagyúr
A november 18-ra meghirdetett event mikor kezdődik?
-
Szellem.
nagyúr
RICOCHET Anti-Cheat rendszer jön a Warzoneba illetve a Vanguardba. Csak az nem derült ki, hogy mikor. Kernel szintű driver kell, de kerdès hogy ezt a Windows hogyan kezeli, mivel ha jól tudom a Valorant esetèben is ez van ès nem tetszett a Windowsnak meg a jàtékosoknak sem.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
-
Szellem.
nagyúr
válasz Laraxior #27077 üzenetére
Akkor pontosabban fogalmazok: Ha barátaimmal játszunk 3 felé megyünk, nem egymástól vesszük el a lootot, de a közelben vagyunk és megy a gyűjtés. Rossza random esetében 3 felé mennek, egyik kempingezik, a másik attackol én megy gyűjtőm a pénzt és attackolok, ha úgy van. Így érthető?
De egyedül is megoldom a plundert, ahogy Te is.[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz kill_switch #27066 üzenetére
Én is majdnem 90%-ban Plunderezek. Rendre meg is nyerjük, mert nem kempingezni megyünk, hanem ami a játék célja lóvét gyűjteni. Engem sokkal jobban leköt, mint a BR.
-
Szellem.
nagyúr
válasz Glaz-dozfhut #27016 üzenetére
Elszívhatsz addig egy cigit? Komplett fejátültetést is meg lehet lehet megcsinálni.
-
Szellem.
nagyúr
Azért ez már nagyon durva:
-
Szellem.
nagyúr
Sziasztok!
Ez a Serac nevű fegyver mikor és hol érhető el a WZ-n kívül? Nem került be a fegyverek közé? Eddig csak loot ládában találkoztam vele.
-
Szellem.
nagyúr
válasz gjung44 #26698 üzenetére
Ezt láttam én is. Már mindenhol szépen jelen vannak. A múlt héten mind a négy nap kiírta a játék, hogy banned player. Multiban négy este reportátlunk legalább 2-3 embert. De nem ám egyszer. Vagy 40-50-szer, hogy tuti legyen eredménye. Én már nem idegeskedem ezen. Zavaró, de a lelki nyugalmam többet ér. Kapják a reportot ezerrel, és a hacktivision eldönti mi lesz velük.
-
Szellem.
nagyúr
válasz CptAdamica #26418 üzenetére
Ez valami dimenziókapu, vagy felrobbant az echtoplazma?
-
Szellem.
nagyúr
válasz CptAdamica #26404 üzenetére
Én mostanában azon csodálkozom, hogy küldöm a stunt az emberre és simán lelő mintha semmi sem történt volna vele.
-
Szellem.
nagyúr
Az új multiplayer pàlyàkkal mi lett? Ki lettek szedve, mert eddig egyikkel sem talàlkozom.
-
Szellem.
nagyúr
A videó első egy percében az új térkép:
[link] -
Szellem.
nagyúr
Srácok!
Az mi, hogy 132 gigát akart leszedni?
Minden fel van telepítve a játékből, így nem értem. -
Szellem.
nagyúr
válasz CptAdamica #25353 üzenetére
Ezzel nem csak Te vagy így. Ez az SBMM egy vicc. Tegnap olyan volt az esti 3 órás játékunk, mintha P4-el, meg egy szál bambmusznáddal csapkodnánk az ellent. Semmi hatása volt. Alig ment a lövés. Máskor meg orrba-szájba elsők vagyunk folyamatosan.
-
Szellem.
nagyúr
Ez az SBMM nekem se gyere be, mert sokszor tényleg nem engedi lelőni az ellenfelet, illetve téged, meg azonnal.
Ettől függetlenül még mindig játszom vele és jobb mint a Cold War SBMM-je.Viszont ami tényleg problémás, hogy egyre rosszabb FPS-t produkál mint az MW Multi rész, mint a WZ. És a baráti csapatban mindenki ezt tapasztalja. Már állítgattunk, próbálgattunk mindent, de egyre rosszabb az fps.
-
Szellem.
nagyúr
Srácok!
Az Outbreak Event csak annak elérhető akinek megvan a CW?
Illetve ez a Warzone-on belül mit takar, mert beléptem, de nem találtam különbséget. -
Szellem.
nagyúr
Végre tegnap megadtàk este a CW béta jàtékért a 3 Tier Skipet.
-
Szellem.
nagyúr
Annak aki játszott a CW-vel kapott Tier Skipet? Vagy azt mikor érvényesítik?
-
Szellem.
nagyúr
Ez a mai közel 20 Giga frissítés új, vagy csak én maradtam le:?
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
Más sem tud belépni az activison vagy callofduty.com fiókjába?
-
Szellem.
nagyúr
Azt szeretném kérdezni, hogy akinek az MW mellett van BO4-e és van MW-ben CP-je, annak is ugyan azt a CP mennyiséget mutatja? Azaz a két jàték egy CP-ből dolgozik?
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz prokxy #21168 üzenetére
Ezzel nem csak Te voltál így. Az utolsó pár BP szint nekem is szenvedés volt. Én is azt néztem, hogy mikor van már vége. Plusz, ezek a duplaxp-s hetek is kriminálisak. Beültem, hogy abáljak és jussak el minél hamarabb a végére. Nem jó ez így sehogy sem. Ez vagy maximális örömöt ad és kikapcsolódást, vagy hagyni kell a fenébe. Az erőlködés nem vezet jóra. sajnos.
-
Szellem.
nagyúr
Duplaxp elindult ma este?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest