- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- League of Legends
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Path of Exile 2
- Battlefield 2042
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Tanks - MMO
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz redingitell #19235 üzenetére
Mert az nem Kilo, hanem Amax blueprint.
-
Villa7
tag
válasz redingitell #16831 üzenetére
Forrás?
-
pulffy
őstag
válasz redingitell #15904 üzenetére
”bográcsállvány”ez jó
[ Szerkesztve ]
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz redingitell #15256 üzenetére
Elvileg nem új pálya lesz szerintem, csak ez fog megváltozni. Homokvihar+szinte biztosan lesz egy elárasztott terület is.
Live-Die-Respawn
-
őstag
válasz redingitell #15256 üzenetére
Hurrá... wh-s paradicsom lesz
-
addikt
válasz redingitell #13221 üzenetére
És a hivatalos nem? Inkább a hivatalos az ami több gondot okoz. Főleg a frissítések terén.
Na meg a bent hagyott temérdek szemét miatt.Ismerőstől hallottam.
Hiszen nekem nincsen viszonyítási alapom.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
dombi81
senior tag
válasz redingitell #13221 üzenetére
Képes okozni bármiben, de nem a szélsőségek esetében. Az emberi cselekvésképtelenség és hozzá nem értés egész sor hibára enged következtetni, melyeknek köze nincs a játékhoz, inkább a felhasználó vagdalkozásához és ismeret hiányához.
Nem a a probléma megoldása a valódi cél, hanem a "nekem van igazam, egész biztosan" ténymegállapítás. A játék "szar", "nem működik", ezeket a frázisokat igen könnyű puffogtatni. De erről szokjunk le, semmi értelme, kezdjünk el azon gondolkodni, valójában hol is lehet a hiba a saját rendszeremben avagy az elképzeléseimben?[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz redingitell #13202 üzenetére
Mi köze ehhez a hivatalos oprendszernek?
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
craftsman01
senior tag
válasz redingitell #12890 üzenetére
Én sem tudom elképzelni,hogy Istenke létezik pedíg több millió ember szerint igen.Attól ,hogy neked jó meg a másiknak meg engem sem dobott le az asztalra még egyszer sem,attól még a másik 10-nek szar és igen azért mert szarul van megírva a kód mert egyes gépeket úgymond szeret egyes gépeket meg nem. Meg akkor ha hardver hiba lenne az összes akkor a ps4-ek meg az xbox-ok is szarok mert azokon is van hiba szép számmal.Lagolni laggol nekem az tuti, de az szeró hiba.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
shotika
őstag
válasz redingitell #12894 üzenetére
Én se kotekedni akarok, csak érteni szeretném, hogy miert van az, hogy a tobbseg rendben jatszik, mig egyeseknél a jatek ugyanazt a hibat generalja - es erre még a hivatalos forumon sincs válasz. És ezert gondolom azt h a jatek kodjaban van valami gikszer, ami updatekor jon ki.
Ismerem a cegeket, ha egy adott hibajelenség nem lép at egy kritikus hatart, nem fognak vele erdemben foglalkozni...Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
shotika
őstag
válasz redingitell #12890 üzenetére
Ha hardveroldali gond van, miért ennél az egy jatekban csinalja csak? Megcsinalom nagy nehezen a jatekot, elindul, jatszom, minden kiraly. Eltelik mondjuk 2 hét, kiadnak egy updatet es hibauzenet nelkul levag az asztalra, es ezt mindig akkor csinalja, miutan updatelt a jatek. A megjelenés ota jelen van ez a problema, es mint olvashatjátok, ez nem csak engem erint. Szoval milyen hardverproblema ez? Csak azert kerdezem, mert lassan tenyleg eljutok oda, hogy vissza fogom kerni a jatek árát es az eddigi 2 season pass arat is. Hiszen nem mukodik rendesen a termék amit vettem.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
- = Zk = -
félisten
válasz redingitell #12781 üzenetére
neeeem... a 4 főst harangozták... és elvették a 3 fős megoldást... duo sincs.... BR solo vagy BR4 fős....
jah, a lódáut 10k.... 4 ember iszonyat hamar összekapja (nem 1x láttuk, hogy hívják le a lódáutot úgy, hogy az első kör még el sem indult)... 3 emberre 8,5k, 4re 10?!... nevetséges kezd lenni ez az egész..a BR rész.. nemtudom, a fő szálon mi a helyzet...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
lowzor
veterán
válasz redingitell #12497 üzenetére
Igen, a legegyszerűbb megoldás mindig a leg noobabb eszközhöz nyúlni.
Csak mások játékát elcseszed, az ezzel a gond.Elfelejteni az RPG-t és megtanulni olyan fegyókkal érvényesülni, amikhez skill is kell.
-
lowzor
veterán
válasz redingitell #12489 üzenetére
"Sokszor kell az RPG!"
"Senki nem mer rálőni AR-el"Vagy csak meg kéne tanulni játszani rendes fegyverekkel.
-
Xaels
félisten
válasz redingitell #12489 üzenetére
De 5-6db?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
almos94
aktív tag
válasz redingitell #11121 üzenetére
Küldtem friend invet
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
redingitell
senior tag
válasz redingitell #11109 üzenetére
Flesh33 köszöni a sok felkérést, mindet el is fogadta.
Ha esetleg valaki játszana velem is Froggy#21364 -
prokxy
veterán
válasz redingitell #11109 üzenetére
Hello, felvettelek, mehet majd itt is!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
craftsman01
senior tag
válasz redingitell #8220 üzenetére
Valamikor suliba tanultam talán, hogy az 1 után a 2 jön de nem biztos. Viccet félretéve lessz itt nagyon sok season ameddig látják hogy lehet fejni a jónépet./már akit lehet/
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
WaterWave
veterán
válasz redingitell #8220 üzenetére
OKé, de melyik hónap? Már az is előrelépés lenne mert én pl nagyon várom.
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
válasz redingitell #8210 üzenetére
Sajnos nem derül ki belőle, hogy mikor jön, ha jön egyáltalán...
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
laragirl83
őstag
válasz redingitell #5849 üzenetére
Amcsi régióba beenged.
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Segal
veterán
válasz redingitell #4755 üzenetére
Felvettelek. Igen sajna randomokkal esélytelen
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Qtya72
aktív tag
válasz redingitell #4530 üzenetére
Emlékeim szerint számolja az RPG kill-t is, de lehet keverem. Meg talán a GL-t is, azt nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz redingitell #2886 üzenetére
Nem hiszem, nálam Nvidia kártya, legújabb driver és nincs fagyás.
-
Csokishurka
őstag
válasz redingitell #2886 üzenetére
Nem hinném nekem Radeon (RX570) van és én nonstop kifagyok.
Legújabb drivert használjátok? 19.10.2?"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
spanglee001
addikt
válasz redingitell #2754 üzenetére
be van állítva, és csinálom is sorba őket. de mégse kapok matricát
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Highground
aktív tag
válasz redingitell #2582 üzenetére
Te vagy az első akitől ezt hallom Youtube-on is azt mondják inkább, hogy mivel a mapok nagyobbak, és több az open area, nem kifizetődő a run n gun. De mintha itt is azt olvastam volna.
Még mielőtt valaki azt hinné (az előző hszeimből), hogy csak fikázom a gamet, 35 vagyok és anno 10-12 évvel ezelőtt MW-be 500, MW2-be meg beletoltam vagy 1000 órát (minimum). De valahogy nehezen hiszem el, hogy ennek a játéknak sok köze lenne az akkori MW-khez. Persze modern hadviselés meg minden, de szerintem kicsit talán túl nagy volt a hype. Én is alig vártam már, hogy végre újra codozhassak 10 év után, de a beta nagyon lelombozott. Anno a cod run n gun volt. A BF nem. Most ez valahogy még videók alapján sem adja vissza a régi cod érzést. A lag compensation-t nem is említve. Aki szerint a codnak nem run n gun-nak kell lennie az nem játszott túl sok codot, vagy ha igen akkor nem tudom... komolyan. Régen pont ezért szidták a BFesek, hogy "eszetlen lövölde". Tágra nyitott szemekkel figyelem a kritikákat és a véleményeket, mert az elmúlt 3-4 codba beleszaladtam felesleges pénzkidobás terén. Legutóbb a BO4-re is sokan mondták, hogy "régi cod feeling"-es... mondjuk ott legalább nem működött ilyen vadul a lag compensation. Legalábbis nekem. Pár napja még fent volt, felmentem játszani úgy, hogy hosszú hónapok óta nem játszottam fps játékot sem. 4-5 meccsen keresztül top 3-ban voltam. Gondoltam bemelegítek a beta-ra. Vigyorral a képemen (még havernak is elújságoltam akinek már azóta gyereke született) konstatáltam, hogy azért még van bennem valami a régiből. Jött a beta... utolsó 2 hely kibérelve. De komolyan... azt hittem megőrülök. Amit itt is egyre többen említenek (amúgy régebben nekem MW3-ban és BO2-ben volt hasonló érzésem), hogy egyszerűen esélytelen voltam bárkivel is 1v1-ben tűzharcot nyerni. "Shoot first, die first" szinte mindig. Félreértés ne essék! Vérzik a szívem, mert amúgy kurvakibaszottul jól néz ki a játék és nagyon játszanék vele, de szerintem több idegeskedést okozna mint örömöt. Single (4-5 órás) miatt meg abszolút nem ér meg 60 eur-t. Amúgy is multis voltam mindig is codban. Abszolút megértem aki megvette, én is a szakadék szélén táncoltam/táncolok. De el kell engedjem ha nem csinálnak valamit ezzel a túlhajtott lag compensation-el...Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
SH4D0W2011
őstag
válasz redingitell #2064 üzenetére
PC-n szerintem nem lehet megnézni.
-
boogie84
veterán
válasz redingitell #2003 üzenetére
Indítsd el újra a battlenetet.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
nyinya
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- Revolut
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,