- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- League of Legends
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Path of Exile 2
- Battlefield 2042
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Tanks - MMO
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesus
senior tag
Sziasztok
Perpill nincs telepítve nálam a játék, de kíváncsi vagyok, hogy Halloween miatt visszakerült-e a Store-ba mondjuk a leatherface skin?
Vagy ha van weboldal, ahol mindíg az aktuális kínálatot meg lehet nézni nekem az is jó[ Szerkesztve ]
-
Cheesus
senior tag
Amennyi komment lett egy pillanatra már megörültem hogy visszajött a Shipment 24/7
-
Cheesus
senior tag
Warzone-ban, a járművekből szóló zene hangerejét csak a "Master Audio" csuszkaval lehet növelni, külön nem? Elég zavaró hogy a kocsi zaja teljesen elnyomja a zenét.
-
Cheesus
senior tag
válasz Csoffadalom #21558 üzenetére
Nem 100%, de asszem egy vector (nem jut eszembe az itteni neve) blueprint, es Dawn to Dusk-kent keresd.
-
Cheesus
senior tag
-
Cheesus
senior tag
Hali :)
Meg lehet valahol nézni játékon belül, hogy a weapon grand master challenge hol tart? Teljesen kimaxoltam a Model680-at, de nem látom nyomát H valahol meg lehetne ennek a calling cardnak a progresset nézni. -
Cheesus
senior tag
válasz KaitouP #18172 üzenetére
A Hardcore fül alatt mindíg megtalálhatóak voltak a limitált playlistek is, amik a főmenüben vannak.
De ez kajak nevetséges hogy pont a hc shoothouse marad ki. Biztos én vagyok a visszamaradott, de amikor egy egész tárba se hal bele az ellenfél, akkor ott már nem sok kedvem marad a további játékra...
-
Cheesus
senior tag
Az létezhet amúgy, hogy akiknek a teljes játék megvan, azok Store-ból nem tudják megvenni a "Warzone Starter Pack-ot"? Nekem még az árát se írja ki, egyszerűen csak kidob a menübe.
-
Cheesus
senior tag
Sziasztok,
Hátha más is találkozott ezzel a problémával.
A játék egyik napról a másikra (vagy talán a legutóbbi frissítés óta) nem akarja a két csapattársam hangját közvetíteni stream-be. Mindhárman PC-sek vagyunk, én OBS Studio-val streamelek Twitch-re, és úgy hogy nem állítottam át sehol semmit, egyszerűen nem hallani őket stream közben, míg mondjuk egy pár nappal ezelötti felvételen jól hallatszódnak. -
Cheesus
senior tag
válasz balage1989 #16321 üzenetére
Nekem arra az új armor box-ra adta ezt meg, amit le kell rakni, mint a lőszeres dobozt.
-
Cheesus
senior tag
válasz DrTechnoid #16267 üzenetére
Én a a járműves dolgokat nem szeretem a végére hagyni, mert mindenkinek season vége előtt pár nappal jut eszébe, h azt is meg kellene csinálni, és olyankor kész szenvedés a tankot lefoglalni
Volt olyan, hogy egy srác 3 szerveren keresztül jött velem gw-ban, és próbált kitolni velem emiatt.[ Szerkesztve ]
-
Cheesus
senior tag
válasz malystryx #16250 üzenetére
2: Jól gondolod. Az a "szépsége" annak a challenge-nek, hogy nem, tudod befolyásolni milyen fegyvert ad neked a játék, kvázi arra kényszerítve téged, hogy minél több Gunfight-ot nyomj Emlékszem nekem elég szenvedős volt. Mivel haverokkal multizok csak, a végén már megkértem az egyiket hogy ha épp smg-s kör volt, hogy forduljon a fal felé, és még véletlenül se lőjön le senkit
#16252 - csuzda: Egész pontosan melyik multis küldetésekre gondolsz? Az Officer Rank, vagy amik simán a Challenge fül alatt vannak?
[ Szerkesztve ]
-
Cheesus
senior tag
Mi kártyát nem találtunk (Warzone Trio), viszont random random helyeken életre kelnek a telefonok, és bemonadnak 2-2 számot, amit a bunker fali paneljébe írva elvileg ki lehetne úgy is nyitna azt.
-
Cheesus
senior tag
válasz BandiHUN #15207 üzenetére
Pajzsra ha jól emlészem én ezeket használtam: E.O.D: gyorsabb mozgás miatt, Ghost, illetve Battle Hardened, ha ki akarnak flashelni.
Én most direkt a szar fegyókat goldoztam ki, így megvan az összes shoti, kés, pajzs, illetve most a raketták pörögnek az AR fegyók mellett. -
Cheesus
senior tag
Amugy van arra bármi mód, hogy a Battle Pass kiadásban szereplő 3 operatort megszerezzük valahogy a játék ujravetele nélkül?
-
Cheesus
senior tag
Szerintetek a Ground War-t leszámítva hol lehet "legkönnyebben" megszerezni a Tactical Nuke-ot, és a vele járó emblémát? A legnagyobb killstreak-em eddig 15. az is HC-ban jött össe Rust-on, a toronyban kempelve És mint saját káromon megtanultam, Custom Game-be botok ellen nem számolja bele a statba.
-
Cheesus
senior tag
Kb holnap hány óráig van időm a maradék szinteket és hiányzó officer rankokat kipörgetni?
Szokásos este 7-8? -
Cheesus
senior tag
Csak egy tipp, de szerintem ha a beállításoknál 0-ra veszed a mikrofon hangerejét, akkor nem fogja felvenni. Ha viszont utólag szeretnéd eltávolítani az már bajosabb, mivel szerintem egyetlen hangsávba fogja menteni a játék és mikrofon hangot is, kivéve ha már korábban beállítottad, hogy szétválassza a hangsávokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- EAFC 25
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,