-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Így visszagondolva párral találkoztam én is, mint pl. az ejtőernyős beakadás.
Tegnap le is szedtek Payload közben, mert beakadtam a lámpaoszlopba vagy mibe, és a nyílt terepen futhattam; valaki meg mindig ül a tűzoltóság tornyában.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Eddig nem nagyon találkoztam ilyesmikkel, de tegnap kiestem a platóról a kocsi oldala mellé menet közben.
Meg is lepődtem rendesen, hogy mit keresek a kocsi mellett az úton.
Shipmenten meg megállt a levegőben a karakterem, kívűlről láttam, majdnem úgy nézett ki mintha megfeszítették volna, mellettem ugyanígy egy másik emberke; aztán beadta a finishing move-ot. Valamit megint sikerült eltolni.
Tényleg nem tudom mit csinálnak a programozók, pedig biztos nem 500Ft-os órabérben fizetik őket." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
nitro16
senior tag
Igen? Ezt nem tudtam. Így utána nézve akkor ez a M.O.B.A -lesz (Mother of All Bundles ).
Arra emlékeztem, hogy 20-n jön a nagy update és a Rambo bundle, gondolom akkor jöhet talán ez is. Mindenképpen megvárom akkor ezt, köszönöm szépen, hogy szoltál!Amúgy lenne még egy kérdésem így felétek. Most ugye ps-n játszok, de tervbe volt egy komolyabb gép összerakása is de mivel minden baromira elszált pc fronton ezért halasztva van egy jó ideig. A lényeg ha én később pc-n akarok játszani akkor azt ugyan úgy megtehetem mivel az account a cod-hoz van regelve ugye? Így ugyan ott folytathattom ahol abba hagytam, és csak esetlegesen az adott platformra kell megvennem a mw-t vagy cw-t ha azzal akarok játszani.
-
Acheron
őstag
+ #26001nyul105
Félreértés ne essék, én a multiról beszéltem. Nem játszom Warzone -ban, nem köt le.
A multiban pedig bőven elfér egy ilyen, mint említettem, az MW2 -ben is volt ugyanilyen OP fegyver, mégis nagyon sokak máig kedvenc COD multija volt.
Ezzel együtt értem amit mondtok, sőt, egyetértek, hogy a WZ -ban okozhat turbulenciákat, és nem feltétlenül kellene a jelenlegi formájában használni. Nem is annyira a reakcióidők miatt (arra ugyanazt tudom mondani, mint fent, hogy ugyanezt kell használni és gyorsabbnak lenni), hanem a Xaels által említett respawn -beli különbség miatt. Addig, amíg a multiban csak bosszúság, ha ötször egymás után kiszednek ezzel, addig a BR -ban egy teljes estéjét hazavághatja valakinek - és ez nagyon nem jó, pont a szórakoztatási faktort rombolja.
Gondolom hamarosan nerfelik (lehet elég lenne, ha csak az akimbót tiltanák le a WZ -ban) - általában ez a sorsa a túl OP fegyóknak, remélem azért a multiban használható marad. -
CptAdamica
veterán
-
CptAdamica
veterán
Áhhá, köszi. Viszont a másik röhej, amikor rám dobják a flash-t és minden belassul, de még nem is ez, hanem killcam-ből visszanézve az ellenség is új látja, mint 0,25-ös sebességgel futnék.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Dave567
addikt
Már nem csak BOTokat csinálnak az enemyből amit az Acti szépen be is vallott, hanem ilyen bugok vannak benne, Shipmenten lövöm az ellent, és egyszer csak eltűnt, de a gyerek még bent volt a mecsben.
Ez egy másik..: Fedezékből csúszott ki, elkezdem lőni mintha vissza dobta volna a fedezékbe, utána hirtelen felállt, és úgy lőtt....[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Escape From Tarkov!!!!
Ott is vannak bugok amiktől az arcod a padra teszed de egy marha jó játék a stíluson belül.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
tag
Megint itt vagyok? Téged ki kérdezett? Csak neked lehet véleményed? (nem )
Ingyenes játékon hisztizel még mindig nerf után, ha nem tetszik ne játsz vele ...
Nem lett használhatatlan?
Hova lett a Renetti dual? Hova lett a sok C4-es? Hova lett a Grau, M4? Hova lett a Jak/R9?
Egyiket sem használják már, mert akkora nerfet kaptak, hogy nem érdemes felvenni őket ...[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Beleörülnék ha nem tudnék a reggeli kávéval néha brümmögve nézelődni a garázsban! Jó kis téli tervezgetések... remélem az idén tavaszt nem a garázsban tölti a vas.
nanorambo Dupla nat?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
KaitouP
nagyúr
Valóban, nagyon jó lenne. 1 évvel ezelőtt amikor bejelentették a játékot, és vele együtt az új grafikus motort, bíztam benne hogy nem csak a sugárkövetésre gyúrnak rá (ami egyelőre only PC, és powered by Nvidia ofc) hanem jöhet a dinamikus idő és időjárás, a komolyabb fizika és talán talán a részleges rombolhatóság (amiből azért nem lenne igazán jó véleményem szerint az oly a szintű, mint pl. a Bad Company 2-ben látott, mert gyökeresen megváltoztatná a Call of Duty "faktort" a játékmechanikában), de nem jött ezek közül úgy kb. semmi, csak a ray tracing. Egyelőre rá lehet fogni a current genben hiányzó erőforrásra, mivel a játéknak a konzol a minden a platformokat illetően, de remélem hogy a next gen konzolokkal komolyabb szintet lép a játék is, és megmutatkozhatnak az új motor rejtett képességei is. Ha az új CoD Vietnámban (is) játszódik, ott lenne potenciál a szemkápráztatásra, erdő, esőzés, képzeljük el hogy egy meccset száraz időben kezdünk, aztán a meccs felénél egy random zápor súlytja a pályát, ami rontja a látási viszonyokat is.
[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
-
-
gjung44
tag
nincs itt semmi beképzelve, meg tudom különböztetni a jo játékot meg a csalást. ez egyértelmüen az és nevetségesen sok van!! olvastam egy cikket egy-két honapja hogy kegyetlenül elbánnak a csalokkal a játékban. ehhez képest én ugy veszem észre hogy egyre több van és gátlástalanul, feltünöen tehetik tönkre az ember játékát és idegrendszerét amikor folyamatosan ilyenek ölik meg. utolso codom esküszöm. ugysem fog ez javulni csak egyre rosszabb lesz. a játék hiábiért már nincs pofám sirni de az is megérne egy misét amikor nem látom a fegyvert a kezembe, széátleaggol a játék vagy átlátszoak lesznek a falak, beragadok a buy stationbe vásárlás után percekig??? 44 win sikerült de már nincs kedvem lemenni megprobálni a 45diket mert 2 napja csak szivok és életem egyik legjobb solo menetét is tönkretették. zseniális játék lehetne és voltak szép pillanatok de most tényleg elegem van
-
addikt
-
-
prokxy
veterán
Vmit nagyon elrontok, mert nekem egy enemy-be jóval több kell, ha közel van ha távol, mint ezeknek a stream-ereknek. Persze, leírva és átgondolva is hülyeség amit írok, csak a videóikat nézve ezt látom. Meg ott az enemy-k a private match regular bot-jai kb, amikor meg mi játszunk, akkor esportolók tömkelege nyomja.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Laby
őstag
Akimbo undorító. Elért arra a szintre, mint ahol a játék indításkor a 725 volt. Annyira durván túl van tolva, hogy esélytelen vagy szó szerint.
725-öt is vagy 5-jére sikerült nerfelni elfogadható szintre, gondolom ez is sok idő lesz mire megoldják.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
Laby
őstag
Én is ugyan ezt csinálom. 10-ből 9-szer nyerek, kivétel amikor a gyökér revolver van, azzal nem tudok lőni.
Mindig egyből besprintelek a középső falhoz és arccal előre beállok a falnak (mintha wh-znék, vagy talán wh-zok is? ), és akkor hallani lehet hogy jobbra vagy balra futnak, amikor hallom hogy jön hátra akkor csak kiugrok rá célozva és sima győzelem.
Szinte az összes ember hangosan futkározik, úgyhogy elég könnyű. Ha nem hallok senkit, akkor én is pattintok falról egy stun-t vagy amit kapok.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
őstag
Akkor ott van a fent említett HC Shipment 24/7. Menjenek oda.Ott lehet szinte mindent . A pajzsot tegnap este húztam fullosra 1 nap alatt onnan hogy fél év alatt 15 killem volt vele tegnap estig. Az egyetlen amit ott nem tudsz az a sniper longshot meg a javelin / JOKR szinte lehetetlen elsütni a kis táv meg a folyamatos aktivítás miatt.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
-
WaterWave
veterán
Nem vettem még észre. De majd figyelem.
Hamar elfogy, igazából annyi haszna van, hogy nem kell dobálni egymásnak a platet-t vagy mondom úgy, hogy nem annyiszor.
Érdekes húzás.• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
addikt
Na jó, de én ugye könnyen beszélek , mert saccperkb olyan bő félmilla értékű hifis cuccok vesznek körül, és amik zenékre jók, azok játékra is megfelelnek, legyen az DAC, vagy épp fejes erősítő. A mikrofon kérdést, mivel a hifis fejeseken jellemzően nincsenek, meg évek óta ezzel a kis cuccal tudom le, a célnak tökéletes. [link]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
KaitouP
nagyúr
Nem vagyok IW fejlesztő (meg egyéb se, legalábbis még, egy saját projekt tervben van de az még távoli), úgyhogy nem tudom, mi lehet annyira extra technikailag, hogy nekünk kell még külön leszednünk.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
-
prokxy
veterán
Ilyen gondok nem nagyon voltak nálunk tegnap, ma még nem játszottam.
Viszont előző este a party-t dobálta szét, mikor indítottunk vmit. Utána pedig sokszor csak game restart-tal lehetett összehozni a népet.
Igaz volt egy KC-re, Infected-re, WZ-ra, BR-re.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
- = Zk = -
félisten
-
Redcaster
őstag
Oké, mi is nyertünk már így, de nem mindig van kedvem 2v3-ban szívni az emberhátrány miatt...
Az meg plusz negatívum, hogy már trió sincsen, csak quad meg solo, így ha csak ketten vagyunk (esetemben 80-90%-ban csak ennyien vagyunk), még nagyobb sz*pó lesz 4 emberes csapatok ellen... Csak gratulálni tudok ehhez a frissítéshez...
-
- = Zk = -
félisten
1,5 hét alatt nagyon sokat változott a WZ.... hacsak RPG huszárok lennének... hm...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az utések néha nagyon OP-k, YouTube-on láttam több videót, hogy két ütéssel a fullos pajzsot is leszedik és fekszik enemy. Lehet itt is ez volt. Bár mintha csak egy ütés talált volna be. (Lehet bug is, passzolom)
To all:
Elvileg mindenki kap egy ajándék Gift Pack-ot a store-ban, amely 100 Battle pass tiert ad ingyen.
Live-Die-Respawn
-
lowzor
veterán
Lelassítottam, szerintem volt. Ha nem volt, ez akkor sem üti meg nekem a használhatóság határát. Amúgy sokat mentem a P90-nel (hátha megszeretem), de végig ugyanezt csinálta nálam is. Folyamatosan az assistokat osztotta, vagy csak szimplán vígan ugráltak tovább, mert nem döglöttek bele egy tárba se. De közelharcba is legtöbbször én húztam vele a rövidebbet.
Azt eltudom képzelni, hogy sokaknak tetszik, nekem nem jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gran Turismo
- Apple notebookok
- Android játékok topikja
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy topik
- További aktív témák...