- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz craftsman01 #25481 üzenetére
"Hány kiló maga?" Zseniális film...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Pokesz007 #24724 üzenetére
Telepítsd arra a merevlemezre eleve a Battlentetet, szedd le a melóhelyen és meg is vagy.
Ha eltérő helyre töltöd mint az alap bnet download location akkor is működhet emlékeim szerint csak magától nem fogja felismerni hanem a kliensben neked kell kérni egy játékok keresését.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Igazából egy méretes fa sok esetben jobb szpot mint egy kiszögellés ahonnan csak egy Szögből látsz rá az ellenfélre mert visszahúzódásnál rögtön kilehet nézni a másik oldalt, sokat megszokták kajálni...
Xaels ezek a BF-ek már nem azok a BF-ek arra azért figyeljetek. BC2 - BF4-ig mind ott van a polcon de a 4 után én eltemettem a szériát.
Tyler Durden nekem csak az optimalizáltsággal van bajom.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Tyler Durden #24585 üzenetére
Tudom de a PvPE stíluson felül még mindig egyedül egy BR-hez tudom mérni, ha a Warzone tetszik neki és keres valamit ami realisztikusabb akkor érdemes megnézni, mi speciel sokkal jobban ráfüggtünk haverokkal.
Kicsit olyan mintha kivágták volna a Dark Zone-okat a Divisionből és felszteroidozták volna őket.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Tyler Durden #24583 üzenetére
BR-re gondoltam. A Tarkovot bármerről is nézem a battleroyalhoz áll a legközelebb.
-
Micsurin
nagyúr
Escape From Tarkov!!!!
Ott is vannak bugok amiktől az arcod a padra teszed de egy marha jó játék a stíluson belül.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Dave567 #24569 üzenetére
Enduró második motornak kéne, egy LC4 alapút nagyon adnék de egyetem alatt örülök, hogy a CB500-at fenn tudom tartani.
-
Micsurin
nagyúr
Beleörülnék ha nem tudnék a reggeli kávéval néha brümmögve nézelődni a garázsban! Jó kis téli tervezgetések... remélem az idén tavaszt nem a garázsban tölti a vas.
nanorambo Dupla nat?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
De, komolyan gondoltam. Ha megpróbálsz pl ablakból kinézve ránézni a DMR-esre 99%, hogy hamarabb adja le a 2. lövést rád vaktában testre mint, hogy te tiszta fejlövést tudj leadni pusztán a magas rof-ja és a sokkal jobb aim sebessége miatt.
Ha már scopeolva próbálsz meg kihajolni ahhoz meg már 1x látnod kellett a pozit, na ha ott maradt akkor vagy nagyon hülye és még így is előnye lesz vagy már rág pozíciót váltott és te még a cél keresésével is elvesztesz akár 1-2 secet.
-
Micsurin
nagyúr
Amúgy az megvan mi a gond ezekkel vagy csak szándékosan trollkodsz?
Itt nem arról van szó, hogy valami erősebb mint a többi itt arról van szó, hogy a DMR-nek per pill közel nincs counter pickje, egy ar-t jó eséllyel out dps-el, egy csipát szintén mert nem ad időt egy-egy peakhez. Ez nem arról szól, hogy alkalmazkodsz-e.
-
Micsurin
nagyúr
Rendszeresen belepancsolnak amatőr módra az aktuális erőviszonyokban, majd magasan brunzolnak a community fejére, ehhez ugyan ne kelljen már még tapsolni is.
-
Micsurin
nagyúr
válasz szinesz.bob #24535 üzenetére
DMR 14-nek ez konkrétan semmi, lós***r. Testre úgy megtúrnak vele 30 méterre, hogy köpni nyelni nem lesz időd, ha duplázzák a recoilját még akkor is lazán kipötyögtethető egérrel.
A pisztoly majd meglátjuk, az igazából működhet kérdés a %-os mérték.
MAC10-ben eddig sem láttam semmit megmondom őszintén ami hű meg ha okot adott volna, egész jó fegyver de nem éreztem OP-nak, szerintem egy ASVAL komolyabbat tud darálni kis-közép távokon.
...DMR14 amúgy vicc egy istencsászár per pill közben az EBR14 meg egy rakat hulladék.
-
Micsurin
nagyúr
Mi a franc van? Meleg front?
Tegnap haverommal megyünk jó fél hp-s terepjáró, lil bird nekünk repül mi felrobbanunk, és nem C4 volt mert road killnek jelezte...Utána rohanunk és úgy túrtak meg minket, hogy nem volt ott player... az üres semmiből jött a torkolat tűz.
De a kedvenc az a következő kör volt, 20 alatti ping packet loss 0, gyerek áll az ablakban rálőttem csipával semmi... mire arrébb állt berepedt az ablak, bent volt a házban haverom nézi konkrétan ott volt a golyó nyom a falon is de a playeren átszánkázott a találat marker minden nélkül.
Ez a WZ most úgy hulladék ahogy van az elmúlt 1-2 hétben.
-
Micsurin
nagyúr
válasz nanorambo #24448 üzenetére
Jaja... az elmúlt hetekben engem sokat szívatott a random lövés is. Fegyver váltásnál véletlenszerűen egy egy golyót elengettek a fegyverek, próbáltam több egeret is nem azokban volt a hiba, de ahogy jött úgy ment is a bug.
-
Micsurin
nagyúr
válasz nanorambo #24446 üzenetére
Igen, napokban volt már olyan is, hogy kiválasztottam a loadoutot látszólag kivettem (közben haverom is) majd ott álltam loadout nélkül egy kimerült droppal.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Tsebacsi #24431 üzenetére
Lehetne szűrni csak akkor menne a hiszti, hogy csak hivatalos gyári kontival mennének a konzolok és a szutyok Razereket sem lehetne csilliókért árulni csillámf*szláma színekben.
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
Növelték a melee dmg-et?
Konkrétan ma haverral lőnünk nem kellett, pisztollyal mac10-el rohangáltunk és vertük agyon a népeket...
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz csibe1 #23755 üzenetére
??? Épp ezt mondom régen jobb volt még Ghosts előtt.
Ott ha eleget nyomogattuk a reportot vagy az admin b*ta ki a csába az alanyt vagy rátoltuk a vote kick-et és mindenki kis lelkecskéje megnyugodhatott és visszatérhetett a csipások anyukájának a dicsőítésére.
-
Micsurin
nagyúr
válasz lowzor #23752 üzenetére
Emlékszem még, szép idők voltak. Arról nem beszélve, hogy egy egy szerveren ahol volt értelmes admin vagy staff jobban megvoltak oldva a dolgok mint most az SBMM-el.
Még élesen él az emlékeimben mikor kaptam egy egy admin killt, hogy kicsit levegyenek a streakről.
Következőre annyit kaptam üziben ha nem hívok be jetet vagy choppert nem kapok többet.100x jobb megoldás volt anno a dedikált szerver. Valamikor anno a Ghosts környékén álltak rá erre az agyrémre azt hiszem.
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz gjung44 #23646 üzenetére
Solozni valóban nem szoktam csak duozni.
Mondtam engedjük el, én nem látom akkora problémának mint te de ha te így érzed akkor így érzed én vagyok a hülye, hogy megint felhoztamThe Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz gjung44 #23644 üzenetére
Félreértesz én azt nem értem továbbra sem miért a jugger a mumus. Ennyi erővel a lángoló shoti is lehetne a mumus mert ha épületre szűkül az utolsó (még nem mozgó) kör akkor az is közel garantált win ha jókor rohanod le a másikat, nagyobb szívás mint egy nyomoronc jugger.
És tényleg nem értem mert kimondottan trágya player vagyok wz-ben de még nekem sem szokott komolyabb gondom lenni a juggerekkel kezdve onnan, hogy ha tereptárgyra letámasztasz szinte nyugodtan darálhatod a fejét ha 10-15 méternél messzebb vagy mert nem fog időben leszedni. Hamarabb lövöd el mintsem leolvadna a páncélod, csipával megint nem egy mutatvány végig szedegetni a fejét.
Konkrétan még heli rotorral is sikerült ledarálni juggert.(szerintem jobban meglepődtem mint ő)Mióta átszoktam bill+egérre még azon is meglepődtem, hogy mennyire lassan fordul. Kontival nem volt esélyem körbe futni házban és shotival lecsipegetni egérrel meglehet csinálni.
Btw kezdjük feleslegesen túltárgyalni főleg mivel ez már a 2. nekifutásunk. Én elengedem a témát..The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz gjung44 #23641 üzenetére
Mondom próbálj meg ráállni a jugger használatra és akkor fog tisztulni a kép, hogy bizony nem a két szép szeméért jutott el vele a late game-ig.
Nem igaz core-ban még ott a CP is ami számtalanszor dobja a Juggert. edit.: egyébként meg KillChain és VTOL.
8-ból 4 win és 4 loose kizárólag jugger miatt? Ez az állítás legfeljebb ebben a formában támasztaná alá a fölötte taglalt problémát...
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz gjung44 #23638 üzenetére
Dehogy túl könnyű. Kisebb állháborúk tudnak kialakulni a ruháért.
Egyébként meg nem egy nagy mutatvány csipával leszedegetni a Juggert, fogod látni merről jön az utolsó szűkülő körbe ergo még ott is helyzeti előnyöd van mert az az M134 10 méteren 10 métert szór.
Ezt a Jugge relleni sírást pont annyira nem értem mint mikor a VTOL vagy a Chopper miatt ment anno a vita a korai részekben.
Ha meg rendszeresen a top 3 közt vagy és ott darál le a Jugger akkor meg hol a gond? Ez annyit jelent, hogy már csak 1 tényleges tanulnivaló van hátra a játékban. Mégpedig counterelni a juggert.(Használd minél többet és hirtelen nem lesz akkora mumus ha figyeled milyen szépen olvasztják le rólad, ha nem hagyod ölni akkor nem fog gyógyulni --> csipa.)
-
Micsurin
nagyúr
válasz KaitouP #23634 üzenetére
Következő COD-ra leszek kíváncsi, hogy merik-e dobni majd az MW-t a WZ-ből, hogy ezt a hulladékot benntarthassák mint idén tartják az MW-t.
Nem lehet végeláthatatlan mód bővíteni lásd Destiny.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz lacy86 #23613 üzenetére
Az alapból kell legyen, mikor jön a soti meg a csipa fészek akkor nagyon poén tud lenni.
Főleg mikor a csipások hirtelen az első kihagyott lövés után ugrálnak ki az ablakból vagy futnak a lépcső felé.
-
Micsurin
nagyúr
Azt hiszem akkor ennyit arról, hogy van-e SBMM trükközés.
Minden harmadik meccsen elfelejtek kb lőni, jó tudni.Csak a ma esti termény. Tényleg hihető, hogy nem nyúl bele az accuracybe és a sebzésbe a játék...
Találkoztam ma egy új állat fajjal..., azért campelni majd YAK-al ugrálni és fetrengeni ahhoz azért pofa kell. Az ilyennek elkéne verni tepsivel az ujjait.
TAR valami gusztustalan mód OP , talán még az ASVAL-tól is genyóbb fegyver.Egész jó a drop off range-je és pikk pakk bele lehet tárazni az alanyokba vele.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Lomha 8V #23463 üzenetére
Hmm SSD-n még nem tapasztaltam hasonlót egy játékkal sem.
Nem lehet, hogy a szolg miatt duplán NAT-olt a címed?
Host fájl szerkesztés... mintha feltételeznénk, hogy a DNS szerver nem ismeri a címet.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Lomha 8V #23460 üzenetére
Más játék jó? Nem betöltés közben vagy közvetlen utána jönnek a hibák? Nekem szektoros merev így jelentkezett tavaly.
csibe1 az kínai, hogy rohadjon le.
Mr.Csizmás WZ-ben ezért alap nálam amint találok a gyújtós vacak, nem ugrik be a neve. Ha megpróbál épületben flashelni azonnal vágom magam elé aztán gyere... MP-ben nem tudsz ellene mit tenni ott megint morgok akkor egy sort, hogy a nyomoronc 40mm-es fegyverről indítható High Explosive töltet ugyan mi a rongyba tekert virsliért élhető túl.
Csak a nyomás amit letol neked egy szobában pukkanva dobna hanyatt azonnal.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Én az ajtókat tiltanám be.
Mikor telibe RPG-vel erre magára zárja az ajtót mint szégyenlős lány az öltözőt és túléli bameg.
Érted a helit letudod vele szedni de nem, az ajtók azok kibárják.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Laraxior #23426 üzenetére
Thermite kill is equipment killnek kell menjen mivel a semtex is annak megy. Szerintem minden throwable cucc az lesz.
Mindegy azért köszi Megnézem később majd hátha beadja rá akkor még lenne esélyem a fekete legendary AK-t befejezzem a hátralévő 1 hétben.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Laraxior #23424 üzenetére
Missionre elszámolja ott az equipment killeket? Az istennek sem akar összejönni 20 equipment kill hiába aknázok. Kínomban már dobálom mint a gránátot mikor valakivel keringőzünk pl egy fal körül.
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz Tsebacsi #23381 üzenetére
Recon BR-ben még azt is megmondja, hogy hova fog szűkülni a kör nem? Legalábbis nekem ez rémlik a kis sárga körökkel.
Most Wanted kimaradt, ott megleszel jelölve egy piros koronával a map-en talán azt hiszem 3 percig. Plusz pénz jár a fejedért de neked is ha túléled.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz csibe1 #23376 üzenetére
Spotter, átugrotta. Nálam is alap perk a spotter.
edit.: Ja várj... a prox mine elég genyó cucc szerintem nagyobb lesz a range mint a claymorenak.Kiírni kiírja de mikor én flankelek ő meg valahonnan mountolva figyel akkor tudod kifog ezekre figyelni... ő. Ő türelmes, én meg szerencsés szóval általában én vagyok aki frontból nyit.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz csibe1 #23374 üzenetére
Olyan mint pl a red acces card, ha meghalsz akkor eldobod. Mi pont ma próbáltunk lekempelni egy társaságot mikor megláttuk a vörös füstöt. Majdnem sikerült. Csak haverom elfelejtett szólni, hogy a 3. nem kill lett hanem down így nem kerestem a negyedik társukat hanem csak berohantam...
-
Micsurin
nagyúr
válasz regener #23372 üzenetére
Konzolonis többször volt ma ilyen.
csibe1 Hát őőő akkor Press F. Az a szemétség a dologban, hogy a contrat el is lehet venni a másiktól.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Garsza #23355 üzenetére
Contraband contract ha ritkán de előkerül. Én az elmúlt nem tudom hány órában még nem láttam de haverok se kb mint a csillámpóni világ Dio3-ban, oh wait az gyakoribb.
gjung44 Reggel nézem! Ha ma végzek a beadandókkal örülök, hogy ha kidőlök nem, hogy vidizek vagy COD-ozok.
-
Micsurin
nagyúr
válasz gjung44 #23349 üzenetére
Értem, rohadt szemét Jugger megmerte zavarni az ajtókereten csüngő, vagy tetőről hátba lövő esetleg lecampelő kill chaint azt a rohadt. Szomorú.
Bőven kinyírható a legtöbb esetben a jugger pedig nem vagyok kimondottan jó BR player. De warzoneban a rakéta sem véletlenül alaptartozék mindig amint meglátom a földön, messze több értelme van mint a csipáknak ha nem akarsz campelni c4 dettó. A legtöbb player nagyon greedy lesz amint rajta a páncél.
-
Micsurin
nagyúr
válasz gjung44 #23331 üzenetére
Solo BR-ben sincs semmi ami tiltja a népnek, hogy ne egyesével rohanjanak rá meghalni hanem próbálják meg a Juggert nyílt terepre csalni és kiszedni szépen lassan.
-
Micsurin
nagyúr
válasz KaitouP #23277 üzenetére
Occósított classic ghostot adhatnának már a népnek.
edit.: Na jó egy Price-szal is beérném.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
Ott mi halál futamozni szoktunk... Én vezetek haver ül a quad platóján és kergetjük a népet a hangárokban.
És igen ezt teljesen más kategóriának látom mint a dropshotot mert ez nem játékmechanika kihasználása hanem egyszerűen fullba nyomjuk a kretént.Ezt megnézem majd köszi! Care Packaget még sose tettem be azt hittem useless cuccokat ad meg se néztem még a tartalmát.
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz Slavia #23198 üzenetére
Heh?
Tipp kezdőknek: Ne hallgassatok rá... na ennyi tartalma volt a hsz-nek 1-1 állítás.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Rátaláltam a rakétákra.
Hardpointon valami eszméletlen paraszt egy megoldás, Semtex rá az RPG túlélőket llegyalul Hardpoint befoglal, UAV mehet rá a teamnek és következő spawnra van min Guided. Ergo mehet a rakéta az éledők vegzálására.A csipák hergeltek fel az egyik meccsen azért került elő az RPG, mindig ugyan ott campelt két srác fixen mindig double killek voltak.
M-TAR milyen? Megéri vele foglalkozni? Érzésre mint egy SMG, vagy inkább ASVAL?
Kéne valami kimondottan CQC AR most nagyon rákaptam a Hardpointra és a semtex-rocket mellé kéne valami pontatlan gyors (könnyen mozgatható) de nagy táras dara fegyver, hogy a robanások utáni pár sec zűrzavart kihasználhassam.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz KaitouP #23178 üzenetére
Miért nem lep meg... mondtam én egyik éjjel/este sok mindent elhiszek és százszor jobbak is vannak de amit a héten pár player művelt az már már a mesés kategória volt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz KaitouP #23132 üzenetére
Ja pont így jön le nekem is. Szerintem túl sok pénz jön be az MW-ből nekik az IAP-okból nem akarják elengedni még, nem ilyen mértékben de szépen stabilan pár fegyver BP-vel meg OP-al figyeld meg fejve leszünk.
Infinek nem nagy ("akkora hatalmas", azért pontosan tudom mennyi idő a modellezés ) melo pár oppot és skint összerakni az új rész hegesztése közben.
edit.: Én örülök neki lehet majd megveszem a CW-t is de egyenlőre tuti nem, fika nélkül de nekem az MW valahogy minden hibájával együtt (amik az égig tudnak fel.ni agyilag ) de jobban kiadja főleg HC-ban.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz KaitouP #23130 üzenetére
Aztarohadt. Na erre nem számítottam ha jól értem MW is továbbra is termel majd a BP-be, lényegében csak a CW fegyverek nem lesznek használhatóak MW-ben ellenben minden marad a jelenlegiek szerint talán még MW fegyverek is lehetnek néha free pass jutalmak.
Ed3r_X_ Várjmá ott valami nem korrekt konkrétan ez rondább mint One S-en pedig nem lenne szabad annak lennie.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Ed3r_X_ #23118 üzenetére
...grafika minden csak nem rakás szar. Filmgraint le kéne talán kapcsolni.
ЯΞD Most valamivel jobb de ami éjjel volt az már már meredeknek hatott. Sok mindent elhiszek bőven az alsó félbe tartozok a playerek közt de mikor Ruston a tornyon állva félpályán keresztül átrántva (majd 180fokos fordulat) lő fejbe 2 golyóval LMG-vel menjen má a 3,14ba az minden csak nem legit. Ettől nagyobb kedvenc Cyber alatt mikor szépen lekövetik a fejemet a falon...
-
Micsurin
nagyúr
Jó volt ma is az MM...
16 meccs: 21 / 160 kd.
Srác rohan körbe mindenkit fejbe késel... 39/0-ban végzett csak meleezett konkrétan.
Shotival félpályáról mindenkit hedibe obviously clean player...
Következő meccsen két orosz klános gyerek olyan pofátlan aimmal, hogy nem igaz. Ekkorát ember nem ránt egéren.
Jött 5 fős premade, jó volt...
HC tdm, random volt, hogy sebeztem random nem.... 30 méterről kalából fejre leadott lövés mintha csak áthaladt volna a playeren, animáció volt más egyéb nem.
Ennyo csalóval életemben nem találmoztam mint ma. Egyértelműen tökéletesen látszott tehát amikor 3an lőttük a két oroszt de lazán lett 3 fejes akkor majdnem falhoz btam a kontit.
Utána meg animáció van de a hitreg az már luxus lenne, wtf.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz KaitouP #23076 üzenetére
Azért ez nem igazán igaz így 1/1 nekem nem 1-2 kickem volt már Warzoneban mert meglapultam a tetőtérben percekre mert tudtam, hogy alattam van egy trió nekem meg két haverom Gulagban van.
De volt olyan is, hogy leugrottam az épület külső peremére majd be egy teraszra (jó spot, takar a korlát ajtó nem nyitható) és vártam, hogy haverok húzzák ki az utcára a top earner teamet. (Tudjuk... alamuszi nyuszi. De bejött!)
Tehát tud azért buggolni is az algoritmus.(mint mind kb)
------------Nyaljanak ezek sót az összes classic Ghost skin 19,9 dodo.
-
Micsurin
nagyúr
válasz csibe1 #23049 üzenetére
Ez buggos eléggé nyugi engem araszolás miatt kickelt egyik nap BR-ben... marhára örültem neki top 20 soloban. Ez a játék komolyabb rage-eket vált ki belőlem mint a Dark Souls 3.
-
Micsurin
nagyúr
válasz CptAdamica #23044 üzenetére
...ne tessen fejre célozni vele és nem lesznek ilyen gondok. M4-el, AUG-al nem kell annyira célozni tudni és recoilt kezelni mint Ak-val ezzel együtt szerintem az Ak nagyon is jó.
-
Micsurin
nagyúr
válasz CptAdamica #23041 üzenetére
Az AK nem fos, nekem az M4-AN94 mellett a harmadik nagy kedvencem, ha tudod kezelni akkor nagyon szépen csapdos. Főleg HC-n ha a csipásnak csipás maradt a szeme és nem lőtt el elsőre.
-
Micsurin
nagyúr
M13-at valahogy nagyon nem érzem kezdek ráérezni a SCAR-ra is most már, hogy rendesen kioldottam GhostPetya kisebb nagyobb módosításokkal de bejövős a build. De az M13 valahogy olyan semmilyen nekem.
csibe1 Nyugi a következő 2 meccsben olyan szép és reális dolgok voltak, hogy ma kivételesen már 02:30-kor letettem a kontrollert a megszokott 03:00-03:15 helyett.
-
Micsurin
nagyúr
Azt hiszem elintéztem, hogy a következő órában a sarokba legyek ültetve egyedül és játek nélkül.
1 perc vagy 2 volt hátra mikor bedobott:
Igazából minden is beadta hipből, zoomolva, rakéta is majd volt pofám erre ráhívni a VTOL-t.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Nem nagy cucc szerintem az a Grau ami azt illeti. Mondjuk én eleve nem vagyok a Grautól hasra esve, Ak - M4 - AUG556 kiváltják számomra.
-
Micsurin
nagyúr
Buggos ha nem mész utána nem fogod megkapni. Menj végig minden területen és nyiss egy ládát. Ahol dob konfettit a láda ott nem számolta el a megszerzett cuccot, meg kell keresd ott újra. Jellemzően 1-1 terület szokott mindenkinek így beragadni ha beragad.
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz Laraxior #23014 üzenetére
Ezek vannak szimpla multiban is? Akkor nem káprázott a szemem a tüzes lőszer láttán tegnapelőtt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz csibe1 #23011 üzenetére
Ha látom, hogy shotival rohannak felém én is kivégzem őket még a safezoneon kívül Warzoneban.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Laraxior #23007 üzenetére
...én általában az a gyökér vagyok inkább aki ha látja, hogy van kialakult arcvonal ahol 2-3 fél / oldal lövi egymást akkor kerül egyet és beszúr oldalról.
edit.: pont ezért nem élveztem annyira az új részt ott valahogy Miami kivételével nem igazán volt mód megkerülni a népet.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Acheron #22993 üzenetére
De ez végtelenül frusztrál, az elején érthetően azt se tudtam hol vagyok a mappokon egyedül Crash-t ismertem fel régebbről meg Rust-ot és Scrapyardot a többin estem keltem így beálltam 1.0-ra kb (eddig ~600k - 600d) és most ha véletlenül felkúszok 1.1-köré azonnal jön a gyorsvonatos szívás. Konkrétan büntet a program azért ha próbálsz tanulni és fejlődni.
Mondjuk ettől jobban zavar, hogy nem konzekvens a játék mert nem tudom, hogy pl a fa fal/láda felületeket mikor lehet átlőni és mikor nem.
-
Micsurin
nagyúr
Sőt nekem ez az egész stat oldal rejtélyes, M4A1 total killek 212, az nem zavarja, hogy megvan a 225 killes camo rá, a 450-es meg 255/450.
-
Micsurin
nagyúr
Nem, hogy BP vétel nem lesz de szerintem jövő héten megy fel apróra a lemez... 1 méterről 15 golyót lőttem a gyerekbe AK-val majd megfordult és grauval fejbe túrt. Következő páciens lazán nem kapott semmit még hit markerem sem volt. Majd 4 spawn zsinorban háttal az ellenfélnek mozdulni nem tudtam választhattam legalább újra loadoutot...
Ehhez a játékhoz nem skill hanem idegrendszer kell... inkább az R6, ott legalább van értelme figyelni tanulni a pályákag mert lesz eredménye....
Szinte biztos, hogy 2 jó/korrekt meccs után egy szándékos és echte mélytorkos copatásra ítél a játék.
[kép] [kép] a 4.0-ás alatt ahol kb pár percet voltam mert már a végére érkeztem tudtam ebből most nagy szívás lesz.Azt se értem az overall k/d-emen két 0,8-as kör, hogy húzott ma le 1 századott 2.0, 1.0, 4.0 körök mellett. Nem jön ki papíron.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
A BattlePass-t akár a vége előtt órákkal is megvehetem ugye?
Csak 43-on tartok de ha nem érem el a 72 v 74-et akkor kihagyom. Vissza akarom "nyerni" a BP árát, hogy legyen coinom ha valami csoda folytán lenne egy S7 vagy vennék CW-t.
edit.: Ha meg nem akkor csak ~200-at kell hozzátoljak és tudok venni egy 1400-as Ghost bundlet mert az abból kapott skin kioldaná a többi non bundle skint is ugye?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz lowzor #22958 üzenetére
Próbáltam ugrálva lőni vele hipből, legfeljebb a kaspóknak ártottam.
De ezentúl bizisten felveszem, mimor nato táras auggal megy 1 fejre 2 testre prefire de van ideje megfordulni és lelőni.
Olyan szép mintát követnek a meccs eredmények...
-
Micsurin
nagyúr
válasz AAntii #22951 üzenetére
Ugyan így érzem futok vagy egy kimondottan jobb vagy pár jó kört utána meg 1 méterről hátba túrni se tudok senkit, vagy a kedvencem... fal felé fordulva ellenféltől nem messze spawn mire mozdulok fekszek és lehetne még ezeket sorolni... croucholva zoomolva lövöm M4-el srác uzival ugrálva ledarál úgy, hogy prefireöltem... rly?
Olyan szép szabályos sor minta...
-
Micsurin
nagyúr
Ez a double xp csak engem zavar szinte minden játékban? Irreálisan hamar kimaxolható így a játék ha a fegyverek kihúzására gondolunk... idegesítő.
-
Micsurin
nagyúr
válasz prokxy #22932 üzenetére
24 nap azt hiszem.
Nem tudni... elvileg nem de így meg majd egy hónap lenne üresen season nélkül.
edit.: És Acti greedy cég, nem lepne meg ha elég playerbase maradna menne esetleg egy Y2 jövőre bejelentve minimális contenttel és bundlekkal.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Hzoltan969 #22929 üzenetére
[:Integető smiley:]
-
Micsurin
nagyúr
[link] videó alatt ott a link. Reggeljetek az oldalra, lépjetek be azon a linken majd adjátok meg a kódot. Done. Be kell dobja utána a rewardok kódjait!
-
Micsurin
nagyúr
Nem enged be MS fiókkal sem.
Milyen kódok? Egy kódot ír itt, videó alatt neked dobott értesítést vagy mi?
-
Micsurin
nagyúr
válasz nanorambo #22899 üzenetére
Nem enged be azokkal, új accot kellett reggeljek.
De úgysem dob fel semmit, néztem az achievement fül alatt is a redeemet de ott sem engedi beváltani a kódot. A vidi alatt meg nem jelenik meg semmi.
-
Micsurin
nagyúr
válasz szgabor12 #22886 üzenetére
Megköszönném! Próbálgattam a Kart is de a gondom vele pusztán az esztétikai tényező meg részben, hogy az SPR-nek gyorsabb érzésre az aim timeja. De lehet csak érzés...
Amit nem egészen értek azok a hitboxok megoszlása a test egy hitbox? Vagy 2? Vállra lőve stabilan 1 hit kill az SPR és fejre is persze ellenben váll-mellkas övre célozva kicsit random mintha ott lenne egy sweetspot ami fölött adja a dmg multipliert és 1 hit kill alatta meg 2 hit kellene testre.
Tsebacsi 3 napja ha megvan? Abból 2 napja a régebbi kontival játszok amin csúsznak már az analógok, ha meghal akkor a szarabbik haljon bele a COD-ba. Jó kis kiegyenlített esélyek...
nanorambo Két hét van hátra, szerintem már nem lesz semmi extra. 25 dodo meg azért még mindig sok egy op-ért. Az már egy egy harmad CP2077.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz nanorambo #22884 üzenetére
Jaja tényleg hasonlít. De Kruegert legalább még meglehet szerezni ellenben Ghosttal vagy Price-al, utóbbit még fizetve sem...
-
Micsurin
nagyúr
válasz Tsebacsi #22882 üzenetére
...mikor hamarabb kezdesz el lőni majd látod halál vörös volt már a gyerek de egy isteni áldás segítésével mégis ő hozta le?
-
Micsurin
nagyúr
válasz prokxy #22876 üzenetére
Ha ln vagyok a végdísz azt beszoktam ismerni játékok esetén is. De este konkrétan volt pár TDM-em ahol köpni nyelni nem tudtam bárhol voltam (counter UAV volt killcam szerint nem volt nála heartbeat sem) kaptam a prefiret, ugrálás közben sprayelt el a gyerek... majd bespawnoltam kapásból két enemynek háttal szóval amolyon god said NOPE menj vissza feeling volt... A legparább amúgy amit pont beírtam az egy Crash TDM volt az ellenfél top 2 playere valami 10.0 kd körül végzett.
M4 + AUG(9mm) volt nálam amúgy stimpack + proximity mine. De térdelve szemre emelt puskával nem lőttem olyan pontosan mint a némelyik srác kiugorva sprintelve valahonnan hipből.
Következő meccs meg megint nem tudom mi a franc volt (építkezési terület alul cső alagúttal nem tudom a nevét most kapásból ) ott rövid csövet tettem az M4-re és már már én éreztem pofátlannak a szitut mert az előző meccs ismétlődött meg csak visszafelé... amire SPR208-al kinéztem az quickscope 1 hit lett meg laza 2-3-4-5-6x kill streakek voltak nem hittem a szememnek. Kicsit kaotikus nekem ez a rendszer.
Azt se értem bármilyen AR-t próbálok egyszerűen kiderül, hogy bármire is legyen kihegyezve az a rothadás M4 úgyis jobban csinálja...
-
Micsurin
nagyúr
válasz Micsurin #22873 üzenetére
...mikor én 0.5kd-val szaladgálok 5.-ként a csapatban enemy top 1-2 meg 34/5 és 29/2.... krva sok értelme van ennek a játéknak így. Az első 8-10 órában nem szívatott azóta viszont kb játszhatatlan.
Így folytatja pár nap és lesz hely a vinyón mert letolom a kampányt azt megy fel apróra. Ennek így teljességgel nulla értelme van.
-
Micsurin
nagyúr
Van olyan marksman puska amit érdemes kihúzni mert Warzoneban is jól jöhet? Nem kimondott long ramge csipát keresek. Ezt az SPR208-at tartom gyanúsan alkalmasnak.
-
Micsurin
nagyúr
válasz prokxy #22855 üzenetére
Ettől még az is jobb amikor BF-ben a privát szerverek soft capet vezetnek be. Ha túl jó vagy rendszeresen kapsz egy random admin killt.
9-10. lil bird roadkillnél poén tud lenni mikor kihullik a pilótád akit addig tápoltál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- EAFC 25
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gitáros topic
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Akvarisztika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,