- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
válasz Imilenni #16007 üzenetére
Helló. Én a Graut szeretném , a 2. Szezon vége felé vettem meg a játékot és ha jól tudom a 2. Szezonban lehetett a Graut megszerezni. Most meg nem megy a megszerzése, lehet én vagyok olyen b@lfasz a sokéves bf múltam miatt.
Ha esetleg valaki leírná mit kell csinálni hogy meglegyen azt megköszönöm.
-
BullKoxa
őstag
válasz KaitouP #14282 üzenetére
Na végre ,a sok Rpg-s nyomi megkapja ami jár nekik.
GhostPetya : Arról van valami hír, hogy a PC játékosokat leválasztják a Consol játékosoktól?? Én és sok Pc- s örülne.
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Na ez a topik sem a segítségért van. Akkor meg minek van??
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok, kérdezném van magyar support a Blizzard-nak?? Hogy hívni tudjam őket. Jöhet privátban is akkár.
Mert itt gondolom most azt hiszitek valakinek le akarom nyúlni a fiókját, és azért írogatok ide.[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni ezzel az authenticator-l kapcsolatban? mert bekapcsoltam a Battle.net-n , de azóta nem tudok belépni . Sem email címre nem jön semmi sem a telefonra. Egyszer működött de azóta nem tudok a fiókomba belépni.
Most kuka lenne a fiókom? Vagy a Support tud csak segíteni? És mi kell a Supportnak, A játék Serial száma, vagy a számla ?
Elkezdek belépni PC-n , kiríja az a zöld számot , amivel gondolom a telómat keresné vagy mi fene. a Telón belépnék a Authenticator-ba beírom a cuccost és az utolsó kép fogad.
ez az authenticator pontosan hogyan működik? Mikor 1x jó volt akkor beléptem PC-n a Battle-net-re ás a telóra jött hogy elfogadom-e vagy sem , ok zöldre nyomtam, ekkor szt hiszem mutatott valami hosszú számot és utána mintha aludni ment volna a authenticator program a telón. És akkor beléptem PC-n is a böngészőből, as akkor kapcsoltam be az első képen lévő dolgot ! És azóta semmit sem tudok csinálni.
-
BullKoxa
őstag
válasz Palesz191 #11859 üzenetére
Nem is értem mért engeded a frissítést a rendszerednek! Winaero Tweaker fel a gépre (nálam jelenleg a 0.16.1.0 van fent ) , Bahavior-ban van egy olyan hogy Disable Windows Update/ ide be a pipa, újra indítás és már frissít is . Kikapcsolni is így kell nem elég ha be vagy ki teszed a pipát , újra is kell indítani a gépet akkor lesz az amit szeretnél .
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
válasz kisza25 #11399 üzenetére
. Itt is felvehetsz ám!! Ne csak rivális játékban . Csak MW van meg mert ez free !
Játékban és a Battlenet-n ugyan az a nevem mint Originen ! battlenet-n a szám #2456 , játékban a szám #9264131Propetya85 . Ha gondolod te is fel tudsz venni !
boogie84 : Jól néz ki a fegyód ! Nem csillog be a fegyver? Én még csak 40-s vagyok, te gondolom 150 felett már .
milyen gombbal lehet játékban beszélni ?? WarZone-ban
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Nekem a 431.36 -s Nv driver van fent ! 2K-ban , G-Sync GTX1080 elég rosszul fut, és vannak akadások is . Másnál is ilyen a játék .( PL: BFV , 110 Fps-l megy ) , ez meg 80-90 ,kb csak az épületekben van 100 körül.
A másik meg az,hogy elvileg a Schift-l fut , de nem mindig fut vele valamikor 2x kell nyomni, egy hónapos ajánlott mechanikus billentyűzet . Na meg a jobb klikk az egérrel - az meg mintha be lenne szívva az ember olyan érzésem van, olyan lassan céloz az ember.
Másnál is meg meg akad a kép?Ki milyen beállításokkal játszik akinek hasonló gépe van mint nekem?
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Halloho! Ez a játékot csak a Blizzard oldaláról lehet szedni???
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- Samsung TAB A7 LITE 32GB/3GB (SM-T225) 8,7" kártyafüggetlen tablet
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla