- World of Tanks - MMO
- Witcher topik
- Dark Souls sorozat
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- EA Sports WRC '23
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Rövid videón az Arknights: Endfield
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltannagy
aktív tag
Üdv!
Az Xbox Live nektek sem megy?
Vagy nálam van a hibaUp:. Közben kiderült, hogy Xbox Live hiba van
[ Szerkesztve ]
-
zoltannagy
aktív tag
válasz szinesz.bob #16145 üzenetére
Remélem helyrehozzák mire hazaérek 18 után, mert olvasom, hogy telefossal nem megy?
-
zoltannagy
aktív tag
-
zoltannagy
aktív tag
Én pedig szeretem a Shipmentet, de mi értelme volt ennek a 10v10-nek ezt nem értem. Vagy lehet így utaltatjak meg velünk
-
zoltannagy
aktív tag
Ezt a bugot ma lőttem szerver hiba előtt 10 mp-el
[ Szerkesztve ]
-
zoltannagy
aktív tag
Ez volt már?
Modern Warfare & Warzone Update Removes Helicopters in Battle Royale – May 5 Patch NotesBy Dan Cotton - 14 hours ago -
zoltannagy
aktív tag
válasz Hzoltan969 #14778 üzenetére
Én emlékeim szerint nem voltam a füstben, csak az ellenfél és beleszámolta úgy is.
Bár a Shipmenten bedobtam középre a füstöt lehet benne voltam minimálisan.
A Bruen MK9 egyébként olyan, mint egy Fúró- és vésőkalapács főleg, ha a 200-as lőszert belerakom. Lassú vadállat, bár egy kicsit lehetne erősebb is szerintem. -
zoltannagy
aktív tag
"Activision Support@ATVIAssistWe’ve rolled out a fix to resolve an issue with connections and long wait times while matchmaking in #ModernWarfare and #Warzone lobbies and will continue to monitor. Thank you for your patience."
-
zoltannagy
aktív tag
Így nem nehéz nyerni, esetleg aki nem látta még a csoportban osztották meg (Warzone, Cheater)
[link]
Ebbe mi jó... -
zoltannagy
aktív tag
Azért valamit csak kiírhatnának hivatlosan, hogy a "hiba elhárítása" folyamatban vagy stb. Mert, hogy nehezen talál szervert az nem kis hiba s elég idegesítő.
-
zoltannagy
aktív tag
Erdekes, ha a Crossplayt engedélyeztem egyből jó lett
-
zoltannagy
aktív tag
Én most értem haza, elején lassan jött az Update de most 12 perc alatt lekapott 12 GB-ot (telekom, Xbox)
[ Szerkesztve ]
-
zoltannagy
aktív tag
Így van, én is azért nem játszok Warzonet, mert nem lehet belőle kivenni a Crossplayt. Megint egy marhaság, mint ahogy az is, hogy nem teszik be állandóra a Shipmentet, pedig volna rá igény.
Egyébként akinek van hibaüzenet frissítés után , az oda írhatná, hogy Ps4 vagy Xboxon jelentkezik.
[ Szerkesztve ]
-
zoltannagy
aktív tag
Jól olvasom, elvileg ma jön ez a frissítés?
-
zoltannagy
aktív tag
válasz s.bala31 #14009 üzenetére
Sajnos nagyon sok ilyen játékos van vagy épp a fegyvert húzzák és másba szarnak bele.
Régen (még az MW2-es korszakban) szerettem SD-zni is mert akkor volt egy jó csapat is hozzá és korrektül játzszottunk egymás ellen. Sajnos már nehéz megszervezni így SD-t pl. nem is nagyon játszottam azóta. -
zoltannagy
aktív tag
válasz KaitouP #13993 üzenetére
"Az Infinity Ward saját blogján, Community Update keretében közölte a játékot érintő nemrég bekövetkezett, és soron következő újdonságokat. Ilyen például a jövő héten visszatérő Shoot the Ship (24/7) közönségkedvenc playlist, melyben ezúttal Cranked és Grind játékmód is lesz."
Na ezaz, jó hír köszi
-
zoltannagy
aktív tag
válasz dombi81 #13912 üzenetére
Így van. Tegnap is vártam sokat és akkor is TDM-et rakta be Shipmentre, se nem Domi vagy HQ stb.
Az Activisontól szerintem egy "mocskos" munka, hogy direkt nem teszi választhatóvá, tudom, megírták már itt egy páran hogy miért nem. Megvettem, ismétlem, megvettem a játékot had döntsem el, melyik pályán szeretnék/szeretne mindenki játszani.
Ha meg dupla XP token is van mert nekem van vagy 8X15 perc, akkor addig leállhatna a visszaszámláló is ha aktiválom ameddig nem vagyok játékban, mert a menüben eltelik jó pár perc.... -
zoltannagy
aktív tag
Ma meg lesz a Renetti, kíváncsi leszek az milyen fegyver.
Valakinek megvan már az új Marksman listában az utolsó? Most nem tudom megnézni mi a neve, azt hiszem 31-esnél adja be, ha minden igaz. -
zoltannagy
aktív tag
Már oké a Cod!
Mégsem ...19:02 Most jó (Xox One)
[ Szerkesztve ]
-
zoltannagy
aktív tag
Remek. Mondom hazaérek és nemsoká nekiülök kicsit Shipmentezni, erre tessék
-
zoltannagy
aktív tag
válasz prokxy #13757 üzenetére
Összeségében talán négyszer, ha ránéztem hogy-hogy áll mikor külön belementem a menüben.
Egy valamit vettem észre, hogy mikor Goldoztam a fegyvereket, na akkor úgy lement hogy azóta is szépen tartom azt a szintet
Mert mikor ki kellett támasztani a fegyvereket vagy a longshotoknál, akkor annyiszor leszedtek, hogy azóta sem bírok talpra állni. Sírok is érte... -
zoltannagy
aktív tag
Biztos valaki a KD arányra izgul? Soha sem érdekelt, nem sok mindenre jó az.
-
zoltannagy
aktív tag
Na végre, ott van a Cabin Fever, lehet nyomatni a Shipmentet
-
-
-
zoltannagy
aktív tag
Mikor itt a szerver gondokat írtok (biztos van aki ismeri) mindig ez a kép jut eszembe róla.
[link] -
zoltannagy
aktív tag
Az év kérdése, megint nincs Shipment?
-
zoltannagy
aktív tag
No, én végig vittem a Battle Pass-t (valjuk be, gyerek mellett elég sok idő volt) és nem vettem semmit illetve 155-ös is vagyok.
Mivel leszek akkor gazdagabb frissítéskor? Vagy semmivel sem? -
zoltannagy
aktív tag
válasz prokxy #12521 üzenetére
Nekem az M4A1 valahogy kimaradt a Goldozásbol, pedig tényleg jó fegyver.
Nálam már csak a mounted hiányzik, 39/100- de még így is le kell messziről szednem 61 embert
Ja és a Sniper is ott meg a kitámasztós rész van már csak, de nem visz rá a lélek.
Illetve az RPG is kész lenne, abból is már csak 1 "szint" van és kész, de az nem akar menni egyenlőre.
Illetve az egyik shoti van hátra most a neve nem ugrik be (2 golyót kell bele rakni ha kilőtted) az jó kis fegyver közelre de "távolból" is leviszi az ellent. -
zoltannagy
aktív tag
Nekem jó pár fegyverem Gold, de az RPG-t és is szoktam használni
A képen látható, hogy mennyi killem van, most ez az adott fegyverre vonatkozik, vagy csak az RPG-re?
[link][ Szerkesztve ]
-
zoltannagy
aktív tag
Én egyszer voltam már 155-ös mikor ugye frissítésnél vissza raktak leves 1-es szintre, ha jól emlékszem.
Most 153 vagyok, ha most nem leszek 155-ös, akkor miről fogok lemaradni?
Mert olvastam, hogy hétfőn lesz frissítés talán? -
zoltannagy
aktív tag
válasz lowzor #12188 üzenetére
Lehet, RPG-vel, de az értelmét persze ne keresd
Én arra gondolok, hogy csak április elseje miatt lehet ennyien lenni a Shipmenten, mert így kb. játszhatatlan.
Nekem az RPG Goldozása egyenlő a lehetetlennel, főleg, hogy jó pár Support Helit kellene leszedni...Amit valjunk be, nem egyszerű... -
zoltannagy
aktív tag
-Xaels
-redingitell
-lowzor
-GhostPetya
Köszönöm a válaszokat! -
zoltannagy
aktív tag
Megnéztem videóban az új pályát, nem rossz így szerintem.
Valaki esetleg megtudja mondani, hogy a srác melyik fegyverrel szaladgál?
Egész jónak tűnik, de nem ismerem fel
[link] -
zoltannagy
aktív tag
válasz KaitouP #11740 üzenetére
Ezt sem tudtam, hogy így benne van, köszi!
Annyi kérdésem van még, hogy az FMJ ha bent van, a pajzsot "üti" valamilyen szinten? Mert úgy tudom, hogy a falakon jobban átmegy a golyó.
Mert van, mikor a pajzsos emberke jön velem szemben és pont nincs nálam se Semtex, RPG vagy robbanószer stb. és ugye hiába lövöm és simán le is dob késsel.[ Szerkesztve ]
-
zoltannagy
aktív tag
válasz nyinya #11734 üzenetére
Akkor ahogy olvasom, a Shipment nem került vissza
Más: Az hogy lehet, hogy valaki vagy 5 kést eldob úgy, hogy fel sem veszi? Én úgy emlékszem, hogy talán 1 vagy kettőt tudtam csak berakni.Az-az, ha eldobtam, akkor azt fel kellett venni, hogy újra használni tudjam.
Egyébként milyen az új pálya aki próbálta? Én csak csak sajnos este tudok ránézni (talán) -
zoltannagy
aktív tag
Az Mp5-öt Goldoznám, de csak ez az egy nem egy értelmű, hogy mit kellene csinálnom pontosan?
"Get kills while Mounted"? -
zoltannagy
aktív tag
A Crossplayt remélem nem lesz "kötelező" bekapcsolni nálam alapból mindig ki van Boxon és ki is lesz.
Valamelyik játékmódnál be kellett kapcsolni mondtam is hogy mi a fene..
Aki megvette az alapjátékot, az nem kap plusz valamit esetleg? -
zoltannagy
aktív tag
Goldozom a fegyvereket és azt tapasztalom, hogy amelyik fegyverre rárakom a thermalt, sokkal jobban betudom vinni a longshotokat
Pl:SHOOT HOUSE pályán ahogy kidugja a fejét már azonnal látom és gyorsabban lehet rá reagáni, na persze ez csak saját vélemény de segítség képpen azért leírom, hátha másnak is segít.
Illetve a thermal milyen szépen "átlát" a smoke gránáton -
zoltannagy
aktív tag
válasz lowzor #10212 üzenetére
Pont azt akartam kérdezni, hogy jobb mint az MP5?
Mert akkor holnap lehet én is fejlesztek rajta majd, csak valahogy nálam az Uzinál elmaradt.
Most a Grau-t akarom Goldozni, ott is már csak a Longshotok vannak ami megint nem lesz könnyű
Után pedig az M19-es pisztolyokat kellene ami nem is lenne olyan nehéz, de hogy ott is Longshot van na az kemény lesz. Remélem azt nem kell olyan messziről bevinni.. -
zoltannagy
aktív tag
No, megcsináltam goldra az AK-t, de a nagyobb tár és pár kieg nem arany :(
Pedig másnál annak láttam, mi a fenét kellene még csinálnom -
zoltannagy
aktív tag
válasz pulffy #10155 üzenetére
Igen, köszi, rá is raktam egy 4.5-öst inkább
Shoot Housen a falnál lövöldöztem, mert volt egy enemy aki úgy szintén azt csinálta mert egymást szedtük le.
Már húsz meg van és még 80-at kell bevinni, nem egyszerű azért AK-val így lövöldözni de az a szerencse, hogy az FMJ átviszi a falat is? így leszedtem párszor de mire beviszem ezt a 80-az megőszülök -
zoltannagy
aktív tag
Oké, köszönöm a segítségeteket.
A guggolást meguntam egy életre mert úgy lőni...
Shipmenten akkor esélytelen a longshot
A Shoot House pályára gondoltam én is.[ Szerkesztve ]
-
zoltannagy
aktív tag
Na az AK Goldhoz már csak a longshotokat kellene megcsinálnom.
Rárakok egy Scope-ot és messziről kellene leszednem az ellent? -
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok!
A napi feladokat, ha megcsinálom azt a hármat, az csak plusz XP-t ad?
Ahogy megcsináltam, akkor automatikusan adja is vagy rá kell nyomnom még valamire?
Mert mikor megcsináltam, sok változást nem láttam
Illetve a Chat engedélyezve van nálam Xbox Onen, de hogy látom, hogy írnak is?
Mert nekem nem jelzi sehol -
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok!
Van esetleg olyan perk, ha RPG-vel rám lőnek, akkor nem halok meg? -
zoltannagy
aktív tag
válasz Pro!Petya #7943 üzenetére
Na akkor jó, mert nekem is megvolt ma az íj de mire utántölt elég kivárni
Robbanófej még nincs meg de úgy már jó lehet. Ha mellé lősz közel az ellenre és nem találod el, akkor is meghal a robbanásban?
Remélem van olyan perk is amivel jóval gyorsabban betölt[ Szerkesztve ]
-
zoltannagy
aktív tag
Annyi lenne még a kérdésem a tapasztaltabb jatekosoktól, hogy a Crossbow-ot, hogy lehet (pontosan) megszerezni?
-
zoltannagy
aktív tag
Üdv!
A Shipment lehet külön választani vagy random adja be? (sajnos nem vagyok otthon, hogy megnezzem). -
zoltannagy
aktív tag
Jól el.aszták a frissítéssel, Xbox Onen is laggol így játszhatatlan. Akkor marad az WWII, ameddig helyre nem hozzák, úgy látom a jót is elcseszik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM