Új hozzászólás Aktív témák

  • KaitouP

    veterán

    Ezen a héten a Modern Warfare-ben - avagy részletek az új frissítésről:

    - Gazdagodunk egy újabb fegyverrel, mely egy light machine gun, és a MK9 Bruen névre hallgat. A nagy pontosságúnak és megbízhatónak titulált fegyver két módon lesz beszerezhető - az ‘Encryption’ bundle megvételével, vagy a Weapons menüben található Challenge teljesítésével, melynek követelményét az kurzort a fegyver fölé pozicionálva olvasható.

    - Jön a Gunsmith Customs opció! A korábban bejelentetteknek megfelelően ezúttal az egy adott fegyveren belüli különböző variánsok egyedi kiegészítőit mixelhetjük úgy, ahogyan azt mi szeretnénk, ezzel egyedi külsőt és tulajdonságokat adva fegyverünknek. Ha van kedvenc beállításunk, ha nincs, most itt az ideje új dolgokat kipróbálni, mert könnyen lehet hogy új, kedvenc golyószórót foghatunk a kezeink közé. A lehetőségek tárháza megtöbbszöröződött, a hát ugyan nem a csillagos ég... de bátran engedjétek szabadjára a fantáziátokat!

    Kérés a Topikgazdától: bátran dobjátok be majd a kedvenc új mixeteket, képpel, jellemzéssel! :R


    (Képen látható a Gunsmith Customs illusztrációja)

    - Újabb csomaggal gyarapodik a játékon belüli Store, ez pedig a vörös szín domináns Pyromaniac bundle. A csomagban egy legendás ‘Firestarter’ outfit szerezhető Krueger-hez, Caldera Legendary blueprint, és egyéb finomságok.


    (Az új Krueger skin a Firestarter bundle-ben)

    - Fegyver blueprint is jön, méghozzá a By the toe nevű, sokunk kedvenc SMG-jéhez, az AUG-hoz. A külcsín vad, a csomagot pedig ‘Fire Claw III’ néven találjátok meg. Roarr.


    (Az új AUG variáns)

    - Jön az új Master camo, az Obsidian. Lesz miért dolgozni.

    - Ha unjuk a felvehető és elvégezhető feladatokat Warzone-ban, akkor örülhetünk, hiszen itt az új Contract típus, a Most Wanted. Ennek felvételével a játék összes csapatának célpontjává válunk azonnal, de mielőtt ráncolnátok a homlokotokat, most figyeljetek: ha életben marad mire lejár az idő, az összes elhullott csapattársat feléleszthetjük. Menő, mi?

    - Ééééés: visszatér a Shoot the Ship playlist! El vagyunk kényeztetve? El.


    - Mondok még valamit: Double XP, Double Weapon XP, Double Battle Pass Tier Progression május 1-4-ig.

    [ Szerkesztve ]

    God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Új hozzászólás Aktív témák