-
GAMEPOD.hu
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
Nekem ez a halszem optika nem tetszik. Inkább lenne zoom, annak van értelme
A fotók szvsz nem nagy szám.
Pár év alatt itt tartunk, hogy 300 ért ez jó vétel.(a mai felhozatal mellett tényleg)......de ettől még kicsit elkeserít.[ Szerkesztve ]
-
-
A Wifi és a hálózati vonal éppen az ami nagyon eltalált. Egy Poco F2 pro és e között wifi és térerő jelszint között olyan difi van mint a Suzuki és a ferrari között. Kimagasló azok között amiket láttam. Atomjó röviden.
Gyári Suzuki Scross alufelni eladó szép állapotban, keress privátban.
-
haiduo82
aktív tag
SZép telefon, tetszik a hátlapja (mondjuk a rengeteg feliratért tényleg kár). Viszont a képek nekem nem igazán tetszenek.
"Együtt vagyunk senkik"
-
A töltéssel mindenki bánjon úgy ahogy akar, de részemről a 18W a max. Így is 39 fokos az akku, ami érezhető is. Mi lenne vele nyáron gyári töltővel nyomkodva? Költői. Vagy tolja akkor is vagy throttling.
Egy fix, a magas akkuhőmérséklet nem jó dolog hosszú távon.
Nálam egy rövid hibalista van MIUI - Xiaomi vonal után. Egyébként jó telefon. A 11i-t pár óra alatt utáltam meg és adtam el 2 nap múlva anno, Ezt azonnal megszerettem.Éjszakai merülés aktív hálózat mellett wifin: 9 órára jut 10% akku. Közben több Messenger üzi jött, mail, stb. Baráti.
[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
A 4 éves Oneplus 6T-m ugyanezt tudja, csak gyengébb a hw. Szerintem a OP10 pro jobb ajánlat azoknak, akik használható ultrawide és zoom kamerát szeretnének. Akik csak erős hw-t, azok számára pedig van olcsóbb megoldás. A kamera a vízválasztó 2020-tól. Nem elég, hogy beleraksz egy jobb főkamera setupot egy telefonba és duplaannyiért árulod, mint tavaly.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
dredjudge84
senior tag
Én abszolút elégedett vagyok a telefonnal, a teszttel már kevésbé. Hianyolok belőle pár dolgot, pl audio minőség a fülhallgatókon, vagy a play Store hiba esetén, hogy Bone mikor biztonsági csomaggal használta a telót, mennyi volt a SOT, illetve hogy a sima gt-hez képest mennyi a különbség üzemidő tekintetében. (Szerintem kb egyforma, mert én arról váltottam) Kezdenek a tesztek kevésbé részletesek lenni, mint régebben.
[ Szerkesztve ]
-
A GT2 "kisöcsi" is tesztelés alatt van már?
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
ghiottone
nagyúr
Ennyiért én hiányolom a Realme-től az ip68-as védettséget, a vezetéknélküli töltést és a zoom kamerát.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
janeszgol
félisten
Az első, ami rögtön szembetűnik, az a kijelző. Ez valóban Top. Sehol nincs az S20FE, S21FE (ez utóbbi azért ciki, mert árban pedig ott van), és minden, ami alatta van ezeknek.
Szerintem még a 12-es iPhone szériát is bedarálja kijelző minőségben.
(Látom Bone próbált művészi lenni. Állati jók a bekapcsolt kijelzős képek.) -
válasz
mjani1172 #13 üzenetére
Az is csak azóta hiányzik a népnek mióta tudják, hogy ha nincs akkor hiányozni kell. Én örülök neki h nem kellett fizetni egy olyan dolog miatt ami nem lenne használva. Az elv, hogy annyit nincs a tel lerakva ami alatt feltölt. Mert ha 1* töltök akkor nem szakítom meg.
-
válasz
pusszycat #12 üzenetére
Elit telefonban van
- csúcs proci (ez pipa),
- 2K Amoled kijelző (ez pipa),
- 3D lekerekített kijelző (ez nincs),
- IP védelem (ez nincs),
- csúcs kamera (ez inkább pipa, mint nem),
- OIS (ez pipa),
- zoom lehetőség (ez is inkább pipa, mint nem),
- nagy akku (ez pipa),
- gyorstöltés (ez pipa),
- vezetéknélküli töltés (ez nincs),
- sok memória (ez pipa),
- AX wifi (ez pipa),Szóval ez nem csúcs telefon, de messze az átlag felett van. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy a hiányzó tételek mennyire fogják őt a napi használat során korlátozni a használatban, akinek nem fontos pl. az IP védelem, vagy a QI töltés, az hosszú távon is nagyon elégedett lehet ezzel a telefonna
(Szintén hiányzik még a presztizs is, de az majd megjönne, ha sok ilyen telefont dobna piacra a Realme, de nem hiszem, hogy a BBK célja lenne az általa magasabbra pozícionált márkák piaci esélyeinek a csökkentése.)
[ Szerkesztve ]
Ha édesapám még élne, akkor most biztosan azt mondaná: A francba!
-
Engikrisztus
tag
Olvasva a tesztet,pont ez jutott eszembe.Rövid idő alatt eljutottunk oda,hogy 300-ért még kompromisszumokat is kell kötni.Elég szomorú.
Ugyanakkor maga a puszta megfigyelés magában kissé kezdetleges módszer.Néha mélyebbre kő ásnunk,a valódi érzelmi vetületig.Úgy lehet elcsípni a fájdalom forrását és átélni.
-
Persie12
tag
válasz
pusszycat #12 üzenetére
Ez csak egy ártatlan kérdés, de miért vannak olyan sokan rápörögve a vezetékmentes töltésre? Milyen előnye van a rendes vezetékes töltéshez képest, amiért ennyire fontos valakinek? Csak azért nem értem, mert sokkal lassabb a töltés mint vezetékesen. Számomra nem jelent előnyt az hogy most egy töltőpadon fekszik a telefon és nem a vezeték lóg ki belőle. Bár ez lehet hogy csak egyéni nézőpont.
-
Padon ülve nem lehet közben használni. Pár cm a hatótáv nem? Akkor meg? Munkában bank a zsebben 30cm-es kábellel. Máshogy nem megy. Ja úgy, hogy reggel 90%-al veszem le. Ezzel még gyengébb lesz az üzemidő, még nem tudom hogyan oldom meg. Kva szr ennyire másképp látni dolgokat, mintha semmit sem neked terveznének.
-
SkyLine3000
addikt
Én is elég gáznak tartom, hogy 300e pénzért kompromisszumos telót lehet csak kapni. Ha nem kell a kompromisszum, akkor meg 500. Nevetséges! Lassan 100-200 között már csak majd a hulladékot árulják. 1-2 év és 800e - 1 millió lesz egy csúcsteló, vagy mi?
Ilyenkor értékelem, hogy mennyire jó vétel volt kemény 40e-ért egy vadi új HTC U11, szőröstül bőröstül.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #15 üzenetére
Hát annyi biztos, hogy csúcs kamera és zoom képességek alatt nem ugyanazt értjük.
Én amíg nem olvastam ezt a tesztet, végig abban a hitben voltam, hogy ez egy 180-200 ezres telefon.
Egy 300 ezres Realme-t én eddig úgy képzeltem volna el, hogy tényleg minden benne van és mindenben top, csak a márkanév miatt nem 400k+. -
mjani1172
addikt
válasz
Kolondrum #18 üzenetére
De hát te nagyon sokszor leírtad hogy 20-80 % töltöd a telefont.
A másik, hogy minden hónapban új telód van, így mindegy hogy mennyire kopik az USB pl.
Én általában 3 évre veszem, vigyázok rá, de nem szórakozok 20-80 ig töltéssel ,viszont este csak leteszem a nagyszobában, majd reggel leveszem 100% al.[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
Nekem nagyon hiányzik belőle az IP68, pedig amúgy minden más dobozt kipipál. Mondjuk az őrület, hogy egy éve 150k-ért vettem egy S20FE-t, ami tökéletesen kiszolgál, most esélyem sem lenne ennyi pénzért, pedig nem kiemelkedőek az igényeim...
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
ujvendeg
tag
válasz
janeszgol #11 üzenetére
T. Nagyúr!
Idézem: "Sehol nincs az S20FE, S21FE (ez utóbbi azért ciki, mert árban pedig ott van)" Ez a kissé nyakatekert mondat azt akarná jelenteni, hogy pl. az S21 FE árban egyezik a tesztelt készülékkel? Mert akkor nagyon mellé tetszett nézni, én egy 0 perces, a Realme-nél sokszorosan jobb - nem rajongó vagyok, hanem tapasztalt - S21 FE-t adok tokkal, előlapvédővel 155 ezerért, de ha inkább áruházból kell: 175 ezer, 177 ezer körül több webáruházban is kapható. A tesztelt telefon rajongóinak sok sikert, hibamentes használatot - ez egy meglehetősen bő kompromisszum-sort kívánó, merészen túlárazott telefon, ekkora összegért nem szimpátia, hanem mérnöki szempontból nézve 5-6 jobb telefont tudnék mondani, kevésbé péklapátos változatban, alighanem a Zenfone 8 16/256 GB-os változatával kezdeném, és még egy-két kg kenyérre is maradna pénzem. (A dobozból pedig egyik plusz tartozék sem hiányozna, ez is tapasztalat.) Szép napot! -
worxland
addikt
válasz
Engikrisztus #16 üzenetére
500-ért is vannak kompromisszumok.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
bigmasterg
addikt
Nálam a zoom kamera hiánya miatt bukik el a telefon.
Amúgy ezen kívül szimpatikus lenne.˙
-
Üzemidő pl. Fizetés olyan dologért ami nem kell. Mert mindenki másba kapaszkodik.
Nekem ez a tel 99%-ban az, amit ha össze kellett volna raknom, akkor ez alakult volna ki belőle. Már nem is Csodálom, hogy sok a fika, hisz én fordítva vagyok bekötve. (Szerintem meg a világ.)
-
SkiDev
senior tag
Nem rossz kis telefon ez, viszont várni kell míg lejjebb szalad ~ 30-50k-val az ára.
Jelenleg - a kommentek alapján - legnagyobb riválisa házon belül a tavalyi csúcs OP 9 Pro. Aki hiányolja ebből az IP68-at, a vezetékmentes gyorstöltést és a zoomot, esetleg a 3.1-es csatlakozót, abban megvan. Ugyanúgy 300-ért el lehet hozni, cserébe nincs halszem szélesoptika (nem hiszem, hogy sok embernek fontos - cserébe az is tud 8K-t), sajnos lekerekített a kijelző, nincs 1000 Hz érintésérzékelés és csirkébb az aksi - az olvasottak alapján.
A Xiaomi 12 a méretén túl, illetve a vezetékmentes töltésen kívül nem tud sokkal többet felmutatni ugyanennyiért.
A Samsung S21 FE pedig már olcsóbb, abban is megvan a vezetékmentes - IP68 - zoom szenthármas, ott a töltések lassabbak.Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256
-
janeszgol
félisten
1, az nem nyakatekert mondat. Nyakatekerten te írsz. (Tudom, József Attila-díj). Én teljesen érthetően írok. Ha tippelnem kellene, az nem a JA-díj lenne. De még jó hogy írtad a múltkor.
2, a GSM-es vackaid nem érdekelnek. MM 250k, Edigi 255k a 6/128 az S21 FE-ből.
3, Én a kijelző minőségéről írtam.Ez a telefon ennyiért pöpec. Igen frissítésben valószínűleg jobb lesz a Samsung, de 2-3 évet ezt is frissíteni fogják. Talán.
-
<Adamsky>
veterán
" ... így megbocsátható a Qi ... " - ez akkor lenne megbocsátható, ha lenne - legalább egy - olyan készülékük, ami ezt tudja. Ja, és ha már választék, akkor szívesen látnék egy kisebb (nem ragaszkodom a 8 gen 1 fűtőpanelhez) modellt is. Szóval eddig jó-jó, de otthonra nem kéne.
-
h4h01
senior tag
IP 68 miatt fanyalgóknak mondom hogy van fent egy rakat videó, ahol 1-2 órát vízben tölt a telefon..semmi baja nem lesz, szét is szedik utána, egy csöpp víz sem megy be a házba, van is szigetelés a tálcán stb..Persze aki melybuvarkodni viszi a telefonját, meg a balatoni iszapban áztatja..hát egészségére..rendszeres zuhanyzast, esőt, pocsolyába esést (úgyis áznak az utcák
), port simán ki fog bírni..
A vezetekmentes töltés fogalmát egyedül az autóban tudom értelmezni..a többi esetben egy világi nagy baromságnak tartom..Ez vagyok én sry..
Számomra egyedül a zoom kamera hiányzik, de mindenkinek üdv 2022-ben..Mondjatok egy db olyan idei telefont ami 300 ezer alatt periszkopos kamerát ad..konkrétan nincs. Összességében nagyon jó készülék szerintem, a doboz tartalma dicséretes
Az első hsz-al részben egyet értek..magas az ára, de ez mindegyikre igaz..pl. a sima sájomi 12-höz képest ez egy űrrakéta..Ráadásul úgy összességében jó..térerő, üzemidő, szoftver, 3év foverzio+1 év biztonsági..nekem még sok is..Akinek több kell, az házon belül mehet egészen az X5 pro-ig.. -
Juhaszatti
addikt
válasz
janeszgol #32 üzenetére
A 8/256GB S21 FE pontosan ugyanennyibe kerül a SES-ben. Innentől egyéni preferenciák kérdése, ki melyiket választja.
Én a szoftveres támogatás, a Qi töltés, az optikai zoom, és a 32bit/384kHz vs 24bit/192kHz hangzásbeli különbség miatt a Samsungot választanám.
Bár nálam a közel 8mm magasságkülönbség is szempont lenne.Ha meg valakinek újabb proci, nagyobb kijelző, vagy kicsit nagyobb akku/gyorsabb töltés kéne, az úgyis ezt fogja választani.
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
senior tag
válasz
janeszgol #33 üzenetére
Jogos, azt nem figyeltem.
A laptopszalonból vihető most el 227k-ért esetleg, de igen, a többi "normális" GSM-ben tényleg nem olcsóbb.
#34 Kolondrum: A tabletet el is felejtettem. Akár eladja valaki, akár nem, úgy már jó üzlet.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256
-
dredjudge84
senior tag
Az ugye tiszta mindenkinek hogy a csúcslapka még drága megjelenéskor? Azért ennyi az ára a telefonnak.
A lekerekített kijelző szerintem inkább hátrány, mint előny, a wireless charging már inkább extra szerintem, egyedül az ip68-bs tudok belekötni, és az alacsony fényerejű kijelzőbe. Mert az gyenge sajnos.
-
Doki42
őstag
Nem rossz teló
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
prolad
őstag
Szívesebben látnék ilyen szupermakró kamerákat a 2-3x zoomkamerák helyett. De a kamu makró és depth kamerák helyett mindenképp.
Egész pofás lett ez a hátlapi dizájn, kár, hogy valaki már összefirkálta. Kíváncsi vagyok hosszútávon mennyire lesz tartós, ami fehér és matt az sajnos előbb-utób foltosodik. -
h4h01
senior tag
-
prolad
őstag
válasz
pusszycat #47 üzenetére
Nem tudom mire használnám, de ezzel legalább lehet egyedi és érdekes képeket lőni. A 2x-3x kameráknak sose láttam értelmét, ha komolyabb zoom kell, az úgysem elég, ha meg annyi elég lenne akkor annyival közelebb tudok menni és használni a jobb főkamerát. Arról nem is beszélve, hogy ha gyengék a fényviszonyok a telefon úgyis a normál 1x kamerág használja digitális zoommal.
Nekem bőven elég lenne egy normál és egy széles látószögű, de ma már 2 kamerával nem lehet telefont eladni. 5-10x zoomot nem akarnak minden telefonba tenni, akkor legyen ilyen, ez legalább ad egy kis egyediséget. Ami amúgy is ráférne a telefonokra, 2-300 ezerért és felette ne csak a kötelezőt hozzák. -
roli543
senior tag
Én valahogy nem tudom megérteni ezt a makro kamera fetisht a kínai gyártóknál. Tényleg nagyon kíváncsi lennék rá, hogy erre mekkora igény van, akár a sima vacak 2-5 mp-es akár erre a zoom makró kamerára.
Azt gondolom, ez a telefon sok ennyiért. 300 ezer ft egy csúcstelefonnak látszani akaró okostelóért szerintem sok. Szerintem a Realme a Xiaomi közvetlen ellenfel akar lenni, és ezért mer nagyot lépni az árakkal, de az a baj, hogy míg a Xiaomi 10 év alatt ért el oda, ahol van, a Realme 2-3 év alatt akar.
Ez szerintem egy kiváló telefon, de még a gyártó ne akarjon csúcs lenni, hagyjon még időt magának, és szerezzen inkább rajongótábort.
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyedi hátlapot és halszemoptikát villant a Realme, de az elitet még nem szorongatja meg.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Diablo IV
- Kína viszi a hátán a világ legnépszerűbb autóját, a Tesla Model Y-t
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Olasz autó topik (Fiat, Lancia, Alfa)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Assetto Corsa
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű 2024.04.20. Apple garancia
- Eladó iPhone 11 Pro Max Arany 64GB Független Újszerű
- BONTATLAN Új Iphone 11 64-128GB 1év APPLE garancia gyári független DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- BONTATLAN ÚJ IPHONE 13 mini 128-512Gb gyári független MINDEN SZÍN DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- iPhone 13 128GB gyári független 2023.07.20. Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest