-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ralfee106
tag
Hú hát nekem csak 15 giga szabad a meghajton most akkor vegyek még ssd-t? Előző patchet 20 gigának írta de csak 10 et foglalt el végül, nem is értem...
Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
KaitouP
nagyúr
Legegyszerűbb ha majd in-game store-ból próbálod megvenni a BP-t, onnan majd elirányít a megfelelő CoD ponthoz is. Bár nekem elég fura ez, elvileg a CoD pontok univerzálisak, bármelyik játékhoz jók amiben él ez a vásárlási rendszer.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
RazoR
veterán
Nálatok megy a twitter?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Csokishurka #5034 üzenetére
Ket het. Maximum.
Mondjuk COD pontot meg mindig nem tudom hol vegyem meg... BO4nel volt teves vasarlasom mert BO3 COD pontokat nem ismerte fel a rendszer az uj jatekban.
Modern Warfare COD pontokat meg nem latok MS Store-ban.
Live-Die-Respawn
-
KaitouP
nagyúr
válasz Csokishurka #5034 üzenetére
Kockának kell lenni majd, az biztos, ahogy a BO4 esetében is.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
.LnB
titán
válasz KaitouP #5032 üzenetére
Ez a battle pass xp alapon unlockolódik folyamatosan? Vagy vannak challange-ek és azokat kell megcsinálni?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
KaitouP
nagyúr
Videóban is megtekinthető a Battle Pass tartalma: [link]
-
Segal
veterán
Örülj neki hogy te még ma tudsz vele játszani. Én csak holnap érek haza melóból
Azért a gépet bekapcsolva hagyom hátha lerántja addig a kliens a frissítést"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
KaitouP
nagyúr
Arról nem olvastam, arról viszont igen, hogy ez első Battle Pass season magyar idő szerint 19 óra körül lép életbe. (Könnyen lehet hogy a frissítés nem sokkal előtte lesz kint, tehát még bőven másolni fog egy PS4 mire el tudjuk kezdeni.)
-
pulffy
őstag
Szerintetek mikor dobják ki a frissítést? És lesz e szerverleállás?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
KaitouP
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
BandiHUN
veterán
válasz KaitouP #5018 üzenetére
De először azért fizess,meg játssz qvasokat...ha nem,mindig fizethetsz,1 teljes játék/sp árát az évre,ha kapni akarsz valamit,mert nem lesz láda.Hát nem jobb.És tuti sokan nem tartják meg a pontot sem,mert majd jönnek a menőbbek CP-ért.Énnekem kevésbé tetszik ez a modell.A BO4-ben sokminden kijött free ládákból+megérte végigtolni az eventet,mert utána tovább potyogtak immár a random ládák,ami értékesebb volt,meg csábítóbb,mint a halom fix szirszar,amit senki se használt/megvolt úgyis mindenkinek.
Jaés kis trükk még,hogy a szintezés nehezedik,a BO4 lineáris rendszeréhez képest,nem véletlen szalad az elején,és lassul be irtóra.Majd szépen vagy fizetnek a szintekért,vagy a következő operationért.
Azt aláírom,hogy a sokat játszóknak mindegy,a hétvégi pléjereknek megintcsak.A többiek meg vagy ráerősítenek,vagy lemaradnak,mert a középút drága lesz...[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
KaitouP
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
pulffy
őstag
Platinum camo van már valakinél?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
KaitouP
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SH4D0W2011 #5006 üzenetére
Aha. Ezt nem tudtam. Köszi az infót.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz #91166208 #5004 üzenetére
Van (lesz) ingyenes és fizetős Battle Pass is, de ez utóbbi csak kozmetikai cuccokat ad.* Pályák, stb. ingyenesek lesznek, jól tudod.
*Illetve több CoD pontot lehet gyűjteni a fizetősben, ha az elsőre befizetsz és elég magas szintet elérsz, akkor jó eséllyel össze is gyűlik a következőre a belépő.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
A Killcam kikapcsolható alapértelmezetten?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Holnap indul a szezon és jól látom még mindig nincs meg, hogy mennyibe kerül a Battle pass?
Live-Die-Respawn
-
boogie84
veterán
Elkezdtem csinálgatni a küldetéseket...
Hát ez a pajzs + kp kombó hatalmas móka! képMostanában az orosz bárpincér javaslatára molotovot viszek + füstöt. Trophy system + füst + pajzs a taktika, mer' ugye egyedül kell hogy foglaljak. Nagyon ritka mikor segítenek az emberek. De ezzel azért elég mókás a játék. Ráadásul látom, hogy zavarbajönnek az emberek mikor meglátják a pajzsot. Elkezdenek lőni rám, mint a barom, csak arra várok h tárazzon, vagy pozit váltsot. Előkapom amit elő kell, és már annyi is. Vagy molotov az arcába. Eddig nem igazán kedveltem ezt a két kombót, de azt hiszem az egyik loadout az marad pajzs + kp.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gran Turismo
- Apple notebookok
- Android játékok topikja
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett