- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polgi803
őstag
Sziasztok! Lehet valamin átsiklottam, de tudnátok abban segíteni, hogy egy ismerősömet hol tudnám felvenni barátlistára? Én pc-n jáccom' ő pedig ps4-en. Köszönöm előre is a segítséget!
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz zoltannagy #7894 üzenetére
Shoot on the Ship.
2 map váltakozik itt. Shipment és a Shoothouse. Ha shoothouse lenne akkor kilépsz a lobby-ból majd újra keresés. Így lehet folyton Shipement-ezni.
PS5
-
Dave567
addikt
Ugrálós, becsúszkálós, 1shot halálos bunkók
Resetelték a startot nekem, ami nem zavar, csináltam is 2. valamennyi statot, chooper simán jött. Utánna vége volt mindennek, csipával, shootival, ugrával, 1 lövés halál, persze ők nem halnak meg.
De az első menetben minden tökéletes volt.
Na majd Ma.... -
dombi81
senior tag
-
JSaN
addikt
válasz craftsman01 #7874 üzenetére
Amikor össze állítottad a fegyvert és camot stb, akkor bal alul van mentes opció. Adsz nevet neki és be kerül a barrackba ahol az unlockolt/vásárolt fegyver összeállítások vannak.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Deck
titán
válasz Dave567 #7888 üzenetére
Nálam tegnap a 2 óra alatt 1x-er volt TDM Shipment-en. Amúgy mindig Hardpoint, Domination vagy Kill Confirmed.
Nálam a lobbyba mindig mások vannak, sose ugyanazok.. Nem értem ezt az "ugyanazokat a Kö..ögöket dobálja be" részt és azt se, hogy miért így írtad? Mi bajod velük?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
válasz laragirl83 #7883 üzenetére
Énis amint tegnap tudtam játszani pörgött is gyorsan a Shipment. Hiányzott már.
A "gyorsan tolok egy kört-ből" lett 2 óra..Jó ovit..
PS5
-
laragirl83
őstag
Egy gyors shipmentet ennek örömére küldtem is neki, de most irány ovi
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Deck
titán
-
laragirl83
őstag
Jelentem, mükődik minden, maradt minden, mehet a hent
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
soo277
őstag
válasz laragirl83 #7879 üzenetére
Ezt kaptuk 45gb ért?
mi lesz ha beraknak majd 2, 3 mapot? 200gb os peccs lesz,lassan venni kell 1 tb s ssd t a játéknak[ Szerkesztve ]
BT: wersoo#21211
-
laragirl83
őstag
-
Deck
titán
-
Crucio
aktív tag
PS4: Nálunk nem volt felugró ablak, de az egyik profilnál eltűntek a mission/challenge teljesítések, illetve nem működik a co-op, mindig újra és újra le akarja tölteni a Special operations 13 gigás DLC-t, majd feltelepíti, kiírja hogy nincs feltelepítve és elölről kezdi, illetve feldob egy ps store-os ablakot ahol kiírja hogy content no longer available (valami ilyesmit) de közben már hozzáadta a letöltéshez újra. Ezt kb 7-szer eljátszotta, mostmár nem adja hozzá a DLC-t a letöltésekhez és ugyanúgy azt írja, hogy nem elérhető. Mindkét ps esetében, mindkét profilnál ez van.
A teljesített mission-öket, challange-eket vissza lehet hozni valahogy? A feloldott contentek amúgy megmaradtak. -
mg1992mg
senior tag
Nálam nem volt reset, havernál igen
-
JSaN
addikt
válasz BusinessGuy #7865 üzenetére
Ha NO-ra megyek nem enged be es fekete kepernyo van, YES-nel csak a loadout restelodott minden mas oke. Minden fontosabb fegyverrol volt barrack mentesem amit hasznalok igy gyorsan vissza szortam. Battlepassnal a tier csiknak kellet ujra lefutni illetve, a statisztikam torlodott de elvileg majd vissza hozzak.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
SAAABROS
csendes tag
Rányomtam a Yes-t, lesz ami Yes.. MEGMARADT MiNDEN!
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D
-
Dave567
addikt
válasz laragirl83 #7868 üzenetére
Ha No-ra mész akkor nálam fekete képernyő van, yes-re meg beenged.
A loadout meg kell csinálni megint, illetve battlepass visszaesik, de ha rámész a fenti fülre, akkor meg lesz minden.
A statot resetelte, a barrackban, viszont az összesítőben nem. -
BusinessGuy
őstag
Pfuu bmeg, mára hanyagolom viszont a játékot mert iszonyatos kempfeszt lett, minden kretén a nyílpuska miatt Marksman fegyverrel ácsorog valahol.... 1-2 nap és lecseng az őrület... 5 kill kell vele 25 különböző meccsen hogy unlock legyen a nyílpuska. És telítve a szerverek ilyen marhákkal,bánni persze egyik sem tud vele (tisztelet a kivételnek) csak beállni egy zugba ahonnan belát egy nagyobb pályarészt és kemp....
[ Szerkesztve ]
-
laragirl83
őstag
válasz BusinessGuy #7865 üzenetére
Világos, ezt arra reagáltam h itt kolléga mondta YES-t tolt, de megmaradt mindene, csak loadoutok álltak üresbe.
Illetve, hogy egy ilyen esetben 1értelmű, hogy NO-t nyom az ember, csak miután közlik utólag, hogy az sem biztos jó, hanem hardclose app, akkor magamat már nem okolom semmiértgigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
SAAABROS
csendes tag
Újrakezdjük azt kész, annyival is tovább tart..
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D
-
KaitouP
nagyúr
válasz laragirl83 #7864 üzenetére
Helyre lesznek állítva, mindenki megnyugodhat. A kolléga válaszára felettem meg big like.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
BusinessGuy
őstag
válasz laragirl83 #7864 üzenetére
Mondjuk nem tudom sajnálni őket, nem sok észre vall hogy a YOU MUST RESET YOUR RANK & UNLOCKS-ra valaki YES-t nyom.... NO-ra nem veszik el.
Safe mód pedig ha elindítod a játékot, alt tabbal asztal, bezárod feladatkezelőben. És megint indítod,kiírja a safe módos dolgot mert nem megfelelően zárult be.[ Szerkesztve ]
-
laragirl83
őstag
válasz KaitouP #7861 üzenetére
Hát azért twitteren jópáran írták elveszett mindenük, szint, unlock, bundle, cod point stb...
-
Deck
titán
Shoot the ship <3
PS5
-
nyinya
tag
válasz laragirl83 #7856 üzenetére
Tesóm belépett, még a Twitter üzenet előtt. Minden loadout elveszett és bugos a 6os lodout. Azon kívül a szint és a fegyver szintek is megvannak, sőt a battle pass is, de bugos a loadout létrehozása. Szép kis update...
Öreg gamer
-
Qtya72
aktív tag
válasz laragirl83 #7854 üzenetére
Én is No, többször is.
Időben szólnak, olyan mintha aug. 9-én 15 órakor rám szóltak volna, hogy 14:10-kor ne nyúljak oda, ahova nyúltam, mert megszabadulok a jobb kezem 1-es 2-es újjátol.[ Szerkesztve ]
-
laragirl83
őstag
Hááát, ha nekem emiatt elvész rank meg minden unlock, akkor nagyon morci leszek...
Mondjuk rank nem is lényeg, de az unlockok...[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz laragirl83 #7850 üzenetére
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
laragirl83
őstag
Hogy tudnak róla és dolgoznak rajta, türelmet kérik.
Meg azt, hogy egyik opciót se válasszuk, YES or NO, hanem hardclose app, pl alt+f4.
De jókor... én végig NO-t toltamgigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Qtya72
aktív tag
válasz laragirl83 #7850 üzenetére
Ez mit is jelent?
-
laragirl83
őstag
Aaaa úgy igen, erre gondoltam én is h resetelem gépet ingame de akkor megtetted helyettem
-
KaitouP
nagyúr
Ezt a marhaságot, hogy leszed egy update-t, majd utána manuálisan szedj le még egy másikat is, mert anélkül amúgy sem tudsz játszani.
Ha vótmá, ha nem, peccs nótsz: [link]
[ Szerkesztve ]
-
laragirl83
őstag
"We're currently investigating an issue where players are getting an error prompt informing them their data is corrupt or did not download properly. Please do not select either option, but please hard close your application. Thank you for your patience while we work on this issue."
IW twitter.
Tökjó, én mindig NO-t nyomtam...[ Szerkesztve ]
-
Qtya72
aktív tag
válasz laragirl83 #7848 üzenetére
Mikor feldobta az üzit, elosztó lekapcs.
-
laragirl83
őstag
Activision részéről már reagált egy tag a hibára.... talán lesz vmi, de tuti nem ma
-
Qtya72
aktív tag
válasz laragirl83 #7843 üzenetére
Safe módban indítva is ua.
-
Golyo69
senior tag
Nekem leszedett egy 16 gb pakkot... Utána elindult és laggolt. Most resetelten a boxot és most szed egy 18, 4 GB os pakkot
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
laragirl83
őstag
Azt meg lehet vhogy oldani, hogy safe modban induljon game? Mert update után először beugrott kis figyelmeztető ablak h a beállítások megváltoztak bla bla akarom-e safe módban default beállításokkal inditani. Erre nemet toltam.
Mintha vmi setting gondja lenne, mert data corruptos üzi után mintha belépne főmenübe, chat ablak jobb alul látszik, meg írni is tudok csak kb semmi más nem látszik csak fekete háttér.gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
SAAABROS
csendes tag
Toltam neki egy Scan&Rep-et.. Hátha..
-
laragirl83
őstag
IW twitter oldalán is rengetegen panaszkodnak erre a DATA CORRUPTED dologra....
Bár egy tag azt írta a multiplayer részt nem érinti a reset, bár én még nem mertem leOKéznigigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
BusinessGuy
őstag
Itt pc-n nálam nincs hiba, telepítés lement játék indít, kiírta hogy update, csík végigment restartot kért,indítottam semmi hiba.
-
Dave567
addikt
válasz laragirl83 #7831 üzenetére
yes Ugyan ez....
-
Qtya72
aktív tag
válasz laragirl83 #7833 üzenetére
Én is nézegetem, csak sajnos nem értek englisül.
Újraindítottam gépet, ellenőriztettem a fájlokat, de ua.[ Szerkesztve ]
-
laragirl83
őstag
-
laragirl83
őstag
Na LoL.
Update telepedett, indítok. belép, de főmenü helyett:
"Your data corrupted or didnt install properly. Reset rank and unlocks."Wtf
-
oriic
HÁZIGAZDA
És nekem elkezdett telepíteni egy 16 GB-os SPec Ops update-et. o.O
Pluszban még valami multiplayer pack 2-t is. Megbolondult a boxom... (+9GB)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Villa7
tag
Recon drone spotting challange számláló müködik már? Megjelenés óta bugos
-
stuka20
senior tag
Van megint shoot the ship + raktak be capture the flag-et.
-
Pro!Petya
addikt
Patch note-s vadászok de érdemlegest sehol nem találok...
-
stuka20
senior tag
50gb? Battle royale meglepi?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Boxon nekem még nincs update. o.O
Live-Die-Respawn
-
laragirl83
őstag
Aahh szedi az 50gigát, de most megint pápá 24/7 SHnak
-
pulffy
őstag
Ma várható valami update?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
Deck
titán
Végig kellett játszanom egy GW-t egy challenge miatt de remélem soha többet nem kell.. Borzalom. Főleg, hogy crossplay.. :/
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ASUS notebook topic
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!