-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Van valami más melee fegyó mint a nagy rendőrpajzs? Mert jó lenne egy késes ámokfutást rendezni Shipmenten. Az se baj ha fizetős , én egyelőre nem találok a store-ban.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
BandiHUN
veterán
6x toltam meg wheelson fölé,1 lett meg... DE már van 2
Rengeteg a cheater egyszerűen,és a shipmentet adta mindig fel is b...ott,pedig mentem vagy 4-5 kört elsőként 60-75 killel,de mindig jön egy airstrike,mögém spawnolja az embereket,valahogy ez nem célravezető mégsem.Legalábbis ez biztos nem hétvége délutáni móka,minden dedós és csaló ontja,olyanokat látok killcamban,hogy a hajam égnek áll,pedig egész hétközben nem voltak ügyesgyerekek.Külön kéne a shipmentnek lenni,a Rust jó map lenne,de alig adja,és az is ilyen TDM-KC,ami pont gyűjtögetni nem jó a 10 killre.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
oriic
HÁZIGAZDA
Benne van már egy kevés időm a játékban, de tegnap vettem észre hogy a Field Upgrade-es fegyver ládából jöhet Juggernaut fegyver is. Az a dara amit leműveltem vele, te jó ég.
Live-Die-Respawn
-
Casanova*
veterán
[link] Élő FaZe bajnokság!
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
BandiHUN
veterán
válasz Corpuscle #9588 üzenetére
Köszi,10v10-re gondoltam még esetleg...GW nekem nem tetszik,állati sok futkosás az egész,pár killel,és irdatlan sok kemperrel.Viszont raksikhoz jó dolog,de akkor el kell fogadni,hogy most akkor ez megy,mert nem lesz kill...
Lehet rápróbálok sniperrel is.Ódzkodom a snipertől a cod4 óta,bár pl.egy kar98-cal,ha találok,mindig ölök párat/sniperrel is,ha kisebb optika van rajta.
Jó lenne ez a feladat is.Végülis azért elég sokszor eljutok a wheelsonig,de ott már kifulladok skulóilag,és a láda is keveset tölt vissza/+1 rakéta csak,bezzeg ha az előző hullám/más raksisé útbaesik,visszatölti kettőre Tune Up+lőszeres láda kombó is nagyon jó normalon(HC-n senkit nem érdekel a lőszer),azt szoktam használni,vagy shoti+dead silence+tune up perk.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Corpuscle
őstag
válasz BandiHUN #9584 üzenetére
Én ma lettem felvilágosítva. IAV: Könnyű páncélos, ez az amibe a toronyba is be lehet ülni.
APC: lényegében ez a tank. Sajnos nem mindegyik pályán van mindkettő. Ez ugye akkor baj, ha kiválasztod az egyiket mission-nek és kapsz egy pályát amin nincs a kiválasztott. Ha operátor hoz kell, ne felejtsd el azt is kiválasztani.
GW-n próbáld meg összehozni a 10 killeket. -
BandiHUN
veterán
válasz Casanova* #9585 üzenetére
A Strela P-t nekem úgy megfogta,hogy toronyból 2x mellélőve nem vitte el a delikvenst,rá kellett gyúrni a direct hitelésre Nehezen lett meg a gold,de tegnapelőtt végre engedhettem pihenni,már csak a JOKR van a platinához,de az meg irtó lllllassú...bár az ahová beüt...
Strela-ban viszont szerettem,hogy azzal elég volt a 2 lövés a wheelsonba/VTOL-ba,és nem téríti el a csali.
Na jó,mondjuk az RPG az tényleg vicc.
Kis tipp,aki raksit húzna: shipment c pontból elég fedezékből a konténerek felett átlőni a falba,a jobbra mellette levő targonca irányában szintén Hat az lefelé is...
JOKR-el szintén elég megcélozni a falat.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Casanova*
veterán
válasz KaitouP #9576 üzenetére
Az lenne a jó,ha konzolon is lehetne állítani a grafikán. full maxon fix 60 fps, lowon 100 feletti fps. És fovon is lehessen állítani.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
Egy nagy hibája van a codnak. Az rpg és a shotik nagyon op fegyók. Sokan használják ezeket,ezektől nem lehet normálisan játszani. Eod perk szinte semmit nem véd az rpg-től. (alig-alig). Lófing.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Üdv!Valakinek van jó tippje,hol érdemes csinálni az 5x 10 kill+1x 15 kill missziót? Már csak az a feladat van+az IAV.Klasszikus hentben nagyon nehéz,mert normálon elfogyok a lőszerből,HC-n meg a remek spawn/random gránát nulláz ki 7-8 killeknél...illetve kérdés,hogy itt csak fegyó kill jó?Wheelson,raksivető,cruise missile mi számíthat bele?
Egyet sikerült még eddig megcsinálni,de azt is Shipment,normal,25-ös dobtáras auto shoti e a sok gránát,vakítás...és sajna 5v5 csak.+érdekelne,hogy aki IAV-ot csinált,hol csinálta,ground waron vagy ilyesmi?Még látni is láttam vagy 5x a játékban,be van téve,de kis mapon ahol jobban összejön a 7 killt,wheelsont ad helyette...
Gagyi kemper vagyok,a toronyból is kilőnek pár kill után,mert nem bírok magammal,nincs türelmem bújni
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Deck
titán
válasz laragirl83 #9581 üzenetére
Nálam még soha nem volt laggolás. (érzékeny vagyok rá amúgy) (PS4)
Pedig van pár órácskám a játékba..[ Szerkesztve ]
PS5
-
laragirl83
őstag
válasz mcwolf79 #9574 üzenetére
Lekopogom, de az itt olvasott pc-s problémákkal én még nem találkoztam
Nincs fps drop, nincs micro stutter, egér nem bolondul meg, nem dobál ki random desktopra hibaüzi nélkül (mondjuk ez volt de miota ingame fullscreenre lett allitva windowed borderlessről azota megszűnt). Ami ritkán van h egy-egy meccs alatt van par durva lagg, de ez nyilvan platform független.gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
KaitouP
nagyúr
Hát előny lehet akkor, ha valakinek rendben vannak a reflexei, gyorsan tud reagálni, ügyesen céloz, vágja a pályát, a spawn-t. (Ami ebben az utóbbi részben finoman szólva is kaotikus esetenként.) De aki béna, azon ez az előny nem segít, ezt akartam mondani.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
KaitouP
nagyúr
A single player részét tekintve igen, multiplayerben viszont a pályák egy része a megszokottakhoz képest nagy. Az összes Call of Duty fejlesztőcsapat legelső, legfontosabb szempontja pedig az, hogy mindegy hogy mi van, de az a 60 frame per second betonstabil legyen konzolokon - ezt mindig is teljesítették, és azóta is teszik.
Hatalmas technikai bravúr volt annak idején PS3-on az Advanced Warfare, a PS4/XONE már bőven kint volt, a PS3 meg már szinte mindenre gyenge, de a Sledgehammer-es srácok még mindig ki tudták hozni az engine-ből és a konzolból azt a bizonyos 60 frame-t.
Azt meg azért elmondom neked, a "nagyon nem fair" kijelentésedre egykori HC PC-sként (illetve ma is van erős gép itthon, de CoD-ra már pont nem használom), hogy aki nem tud játszani, azon magasabb fps és fov érték sem fog segíteni, aki meg tud, az fél kézzel vakon is elbánik veled úgy, hogy egy CRT monitoron játszik 800x600-ban. Emiatt szerintem felesleges aggódnod. De kérdezd meg a többi PC-s kollégát is, akinek van legalább 10 éves múltja.
Battlefield V-höz: [link]
Szíved joga hogy PC-zel vagy sem, bár ha szeretnél Call of Duty-t a játszani a jövőben, én nem ajánlom, az Activision nyíltan szarik a PC platformra már, valahol jogosan, az eladásai 5%-t adják csak a PC-s példányok a játékaikból.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
mcwolf79
veterán
A COD 60 fps konzolon.
Én amúgy ha aközött kellene választani, hogy PC-n szopjak minden mással (amiről a topic szól 80 %-ban), vagy konzolon csak a gyári FOV-val kell "szenvedni" , akkor én inkább utóbbit választom.
Biztos én már öreg vagyok a statbuzulsához, de konkrétan lexarom, ha valaki amiatt öl többet mint én, mert halszem optikát tud csinálni a FOV bűvészkedéssel. Régebben még én is ráfeszültem a statra, de konkrétan ma már így 40 felett lexarom, ha csak 1 környékén van a K/D-m.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Deck
titán
válasz KaitouP #9571 üzenetére
Sok játékba van. De a COD is egy csőjáték..A BF V-től messze elmarad és ott mégis van úgy rémlik nem? Egyszerűen ha ezt nem tudták megoldani nem kellett volna a crossplay vagy lekéne tiltani crossplay alatt. Bár m1 számomra de ez ez nagyon nem fair.
PS5-öt várom énis (nagy reményekkel) de ha továbbra is ilyen 30fps-es bohóckodás lesz és nem valami normális igazi nextgen téma akkor PC-t is veszek és csak az exkluzívokkal játszom konzolon minden mással PC-n.
PS5
-
KaitouP
nagyúr
válasz laragirl83 #9570 üzenetére
Akkor tessék, oktató videó: [link]
Érdemes hát, kiszélesedik a látószög, több mindent látsz egyszerre, de a távolságérzet is változik. Ha a vasad bírja, alap, hogy változtatsz, de ha van egy belott fix framerate amit meg akarsz tartani, akkor érdemes tesztelni, hogy magasabb FOV-al ugyanúgy tartja-e.
-
KaitouP
nagyúr
A Doom csőjáték, kvázi folyamatosan szűk terekben játszódik, ahol meg nem, ott általában enemy dömping sincs. Nem jó példa.
Apex Legends 110 -es értékű maximum FOV-al még mindig be-be reccsen 60 fps alá XOX-on is, a 60 fps-t meg csak azért képes tartani, mert folyamatosan működik a dynamic resolution, ami sokszor kellően homályossá teszi a képet. (Ugyan ez működik minden Call of Duty alatt is.) Ja, és hány fő játszik maximum a pályán? 60? Megint nem jó példát hoztál.
Láttál már videót vagy képet a MW FOV és az enélkül kép között? Mutathatok ha nem.
Ember, barátom, 3000 órám van PC-n csak Call of Duty 2 és 4-ben, pontosan tudom hogy hogyan néz ki egy shooter magasabb értékű FOV-al, hiszen csak úgy játszottunk. Nekem nem kell képeket mutogatni hogy tudjam, miről is beszélek.
Először azzal kéne foglalkozni, hogy ne legyen csökkentve a resolution ilyen megoldásokkal mint a fenti, és hogy tartson a játék legalább 144 fps-t FHD output res. esetén. A FOV a következő lépcső csak. Meglátjuk, mit tud a next gen.
-
laragirl83
őstag
Ezen a FOV dolgon minap agyaltam. Pcn ugye default 80. Érdemes növelni? 90, 100? Fegyver modelleket nem túrja el?
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Laby
őstag
Korábban volt szó arról, hogy lesz valami nuclear-t elérő emberkéknek plusz embléma vagy valami ilyesmi. Abból lett valami?
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
Deck
titán
válasz KaitouP #9564 üzenetére
Ja bocs. Más játékokba is elfért 60fps mellett de itt nem. És így a jobb framerate + fov előnnyel komolyan gondolták a crossplayt? Minek akkor? Már megjelenéskor lennie kellett volna benne.
Új BR is az lesz.. De megint minek akkor. Ha a konzolosok kikapcsolják majd a crossplayt a szokásos módon végzi a pc-s kiadás.
Érted.. Nem a k+m vs kontroller a probléma. Hanem ez. Na m1 akkor marad off-on a dolog örökre..[ Szerkesztve ]
PS5
-
KaitouP
nagyúr
Semmit nem mondtak arról hogy konzolon ezt változtatnák, nem is fogják, legalábbis current gen-en nem. Ez a vas a 60 fps-es cél megtartásához már kevés, ámbátor az új konzolokon már lehet hogy belefér majd a keretbe a dolog.
-
Deck
titán
Van bármi új hír a konzolos FOV-ról? Egyszerűen nevetséges, hogy nincs a COD-ba mikor van crossplay is.. Olyan játékokba is van mint a Borderlands 3 pl és rengeteg más játékba.. Vagy csak új bugok és skinek vannak kilátásban?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
SipiBcs
őstag
válasz BandiHUN #9561 üzenetére
Közben megtaláltam az esetleges megoldást, bár ez maximum másnak segít. Én csináltam egy uninstalt. Csorog lefelé a játék, úgyhogy mára lőttek... érted... lőttek a céllövöldének.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Laby
őstag
Alapból totálisan hidegen hagy, hogy a csapattársak TDM-et nyomnak-e, de azért ez elég komikus körre sikeredett.
Alig találkoztunk ellenféllel, a pont közelébe se jártak, mondjuk a csapattársak sem.A 6. emberük 0 mp-vel lépett le a vége előtt pár ponttal.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
SipiBcs
őstag
válasz BandiHUN #9558 üzenetére
Egyelőre ugyanaz... kezdek feszült lenni Végre lenne 1 órám játszani...
Bár ha az ikonjára nyomok rendszergazda indítást, akkor nem történik semmi, csak felugrik a Batlenet
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
Eddig megúsztam mindenemű anomáliát. Most utolért a végzet egy update loop hibával. Nem indul a játék, mindíg frissíteni akar. Remélem a Scan & repair megoldja...
-
Solesz84
aktív tag
En is lattam mar!
MSI X870 Tomahawk Wifi, Ryzen 9800X3D , NZXT Kraken X72, Kingston Fury Beast 64GB DDR5 6000Mhz Cl30, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
Dave567
addikt
válasz laragirl83 #9516 üzenetére
Akkor mi értelme ha csak te mész rá?
-
laragirl83
őstag
Előző oldalon GhostPetya postolta, volt quick fix.
De radart nem kellene h érintse.
Egyébként amennyire tudom minimappel nem tudsz mókolni. Olyan amilyen.[ Szerkesztve ]
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Tegnap frissített valamit, újraindult a játék, de bal felül a térkép kisebb lett. Lehet azt állítani valahogy? Köszi -
Deck
titán
Toxic a közösség. Nálam ki is van kapcsolva a Voice rész. Chat megy de oda lusták írogatni általában. Max ez az elloptad a killem, hogy meglegyen az xxx... Stb megy. Vagy volt már HP-on a kempelés szöveg.. Vagy volt mikor még az elején én írogattam nekik, hogy ez nem TDM meccs.. De senki se foglalkozott vele.
PS5
-
soo277
őstag
Nem hiszem el baszki, nem lehet játszani,akkora lag van hogy állok 1 helyben 3másodpercekig,másnak is van?vagy csak itt van valami gond 1gigás netem van ,nem olcsó routerral stb..,nem tudom már mit csináljak
ez a játék a pecsekkel csak rosszabb lesz nem jobb,de komolyan[ Szerkesztve ]
BT: wersoo#21211
-
-
Pro!Petya
addikt
válasz laragirl83 #9512 üzenetére
Nekem csak 1,35 a W/L arány goldozás mellett persze mindig az adott módot játszva igaz így sokkal tovább tart de saját érdek végett nem baszok ki a csapattársaimmal... de most már megvan amit szerettem volna, a damascus nem érdekel szval most már nem hátráltat ez se
Nekem amúgy fétisem minden meccs végén "megdicsérni" a 0 objective-s K/D huszárokat!
Valahogy nem bírom bent tartani hogy ne díjazzam őket a "fáradtságos" kd hegyezésért ami közben leszarják a különböző módokat és a csapatjátékot.
Nem nehéz huszárkodni objectives meccsen tdm-et játszva, olyanokat szedni akik próbálnak az adott móddal játszani.[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
-
stilo18
addikt
Tegnap este összedobott egy magyar klánnal a játék, ps4 - en, SD-ben.
poWa klán néven nyomjuk, bár nyertünk, ügyesek voltak a srácok.
Ha esetleg valaki innen ott volt, akkor sry egyikünk hangneméért...Bár amikor pro ligában elvertük a magyar qpak klánt, nyertünk, egyből jött, hogy nyomorék magyarok, akkor azért volt egy kis wtf érzésem, hogy azért ez gáz...
[ Szerkesztve ]
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
oriic
HÁZIGAZDA
En meg orulok h 1.01-rol 1.02 lett a KD-m.
WL arany:1.12
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Corpuscle
őstag
válasz dombi81 #9518 üzenetére
Gunfight? Csak azért kérdezem, mert az elején nagyon ódzkodtam tőle, de baromi jó móka. Este besokalltam a multitól, majd felmentem Gunfight-ra (acsi miatt is kellett). Furán hangzik, de engem megnyugtat a dom, kc után.
(#9516) laragirl83: "ha én nem foglalkozom objektívával, akkor senki". Sokáig én is így voltam vele, de egyedül nem nagyon lehet nyerni. Dom-on általában gyorsan kiderül a csapat hajlandósága. -
KaitouP
nagyúr
-
dombi81
senior tag
Belefásultam én is, régen fordult elő, hogy COD helyett más kötött le, de ez idén megtörtént. Kevés a map, akárhonnan nézzük, unható így a játék. Engem a Rust és a Shipment hosszútávon nem képes lekötni, nem vagyok annyira kocka.
-
csƵ
addikt
Nekem kb. kétszer annyi loss van, mint win.
-
laragirl83
őstag
válasz Dave567 #9515 üzenetére
Nyílván az xar, perpill 0.96 asszem. De vhogy engem a végén a kék átfedés és victory szöveg jobban mozgat, mint hogy frag király legyek. Nyomhatnám azt a részt csak... viszont az esetek (meccsek) 85%ban ha én nem foglalkozom objektívával, akkor senki
-
Dave567
addikt
És mennyi K/D??
-
Deck
titán
-
s.bala31
őstag
Kb napi 1 órát szoktam játszani, de a fentebb említett magas ping, szaggatás stb hibákkal nem találkoztam. Lehet csak szerencsém volt Néha van hogy 12 vs 8 felállás van a 10 v 10 helyett de végül is ez még nem tragédia Néhány játékmód viszont tényleg idegesítő tud lenni, mivel szinte senki sem a feladatra koncentrál, plusz jó lenne egy komoly anticheat cucc.
-
laragirl83
őstag
Nya még 13 győztes meccs, és win/loss ratio 2.0
-
-
Casanova*
veterán
válasz TommyS_27 #9503 üzenetére
Mit mond ez a kép? Nem tudom google fordítózni . Deck: én mindig moderate vagyok. Mindegy open vagy moderate,nincs különbség....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Háztartási gépek
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Minden ami hőszivattyú
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...