-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
PS4-esként egér+bill kombóval ha kikapcsolom a crossplayt, akkor gamepadosokkal dob össze?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szokta valaki használni az ingame party chatet? Eskü inkább rákérdezek, hogy csak nálam fosh folyamatosan (Erről írtam korábban is már) vagy másnál is? Átmentünk inkább Discordra, ott meglepő módon működött minden. (Konzolos kollega mobilról tolta)
Live-Die-Respawn
-
-
Deck
titán
válasz Pro!Petya #10593 üzenetére
Én csak akkor nézek rá ha érzem valami nem stimmel. Meccs közben lehet a menübe (ps4),
Shipmenten majdnem mindig első szoktam lenni, menjek bármivel is. Most a Main MP5-ömmel mentem No Stock stb.. És nem tudtam 4 killig sem eljutni egybe, sőt utolsó lettem és 1-es arány pont megvolt mikor 2-es körül szokott lenni.. Egyszerűen nem akartak halni.. Én meg bumm egyből.. Ránézek aztán látom, hogy mekkora a ping.. Ez volt az a pont amikor bezártam a játékot..PS5
-
Pro!Petya
addikt
válasz Pro!Petya #10591 üzenetére
Így nem csoda hogy magas a pingem
Indítottam egy random meccset hogy vajon hova dob be:Az annyit jelent mint US West 2 azaz Oregon , pontosabban..
[link]Játékon belül 50-60 körül mutatta a pinget , pedig magát a szervereket is direkt le lehet pingelni ott meg folyamat 200+ körül dob rá : [link]
Kérdem én, aki Frankfurtól ~150km-re vagyok, akkor miért nem arra a telibekurt szerverre dob be ami itt van "mellettem"?!
(vagy európa már feláras lenne? )[ Szerkesztve ]
-
lacus83
senior tag
Számomra ez a BR ez felejtős egy ideig. PUBG2. Persze vannak benne elég jó okosságok, de inkább pörgetem tovább a simát.amugy se vagyok még sehol a második frissítéssel. Aranyam meg semmi max a nyakamban
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
Pro!Petya
addikt
Nálam is baszakodik a ping-el ... 50-60-70 de ez stabilan.
Addig amíg egy BFV-be ~15-20 vagy speedtesten 10-15 tud lenni addig ez minden csak nem jó.
Nagy ritkán megkínál 1 nagyon max 2 meccsig ilyen 24-36-os körüli értékkel akkor érzésre olyan mintha felére csökenne latency és faxán pörög az egész. (persze ez nem így van a valóságban mert akkor shroud-ot ennék reggelire, ha 20ms-ot megéreznék.. )
Amúgy meg szerintem nem valós az amit ott pingnek mutat. Alapból a játék osd -s és a tab-os is különbözik -
KaitouP
nagyúr
Persze, nem kötelező, nem nélülözhetelen, stb. csak az ember úgy van vele, hogy "ah, milyen fasza cuccok, kell kell kell, meg amúgy is pénzt adtam érte, nehogy kárba vesszen". Éppen ezért tudatosan dolgozok azon most már, hogy ezeket magasról jutalmazzam kaksival, és tényleg csak azért és akkor játszak, ha akarok, és ne kényszerből. Ezáltal nyugodtabb, higgadtabb is leszek, és jut idő más játékra is.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
nagyúr
Ne szerénykedj!
Szerintem is nagyon élvezetes!
Egyébként nekem a lobby kereséssel sem volt problémám. Egy alkalommal észleltem tömeges kilépegetést, de miután majdnem mindenki "kilépett", kb 20 másodperc múlva már játékban voltam. Szerintem az a titka, h nem kell kilépni ilyenkor sem. Bár ez csak tipp, mert ahogy írtam, csak egyszer fordult elő ez velem.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bulikavagyok #10586 üzenetére
"Gratula! Na jó, de Te profi vagy, én meg egy lelkes amatőr."
Á, közel sem. De amúgy jól elhülyültünk, élvezetes a cucc. Ha rendbehozzák a lobby keresést (Néha azért eltart a sok kilépő miatt), akkor hosszú távon is elleszek vele.
Live-Die-Respawn
-
shotika
őstag
válasz Imilenni #10577 üzenetére
Köszönöm, és örülök, hogy nálad megoldotta, de ahogy pár hónapja, úgy most se vagyok hajlandó még egyszer, ilyen mélységig belemenni, és időt áldoznom azért, mert a készítők nem végzik rendesen a munkájukat. Főleg nem olyan külső programokkal, amik befolyásolják a procim meg az alkatrészeim működését. A játékot se vagyok hajlandó még egyszer újra letölteni, és a videokártya driverekkel sem szeretnék a továbbiakban bajlódni.
Minden driverem friss, a Windows is lefrissítve, a gépem megfelel az előírt gépigényeknek, innentől kezdve szeretném ha jobban összekapnák magukat a srácok.Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
nagyúr
Gratula! Na jó, de Te profi vagy, én meg egy lelkes amatőr. Pont ma néztem - mert szóba került -, nincs 45 órám sem a játékban. Na így majd lehet, h belekerül vagy 10-20 óra pluszba.
Amúgy ez a második hely nagyon necces volt. Pont úgy szűkült a kör, h a másik csapat került a domb tetejére, mi meg lentre. És feljárat sem volt, szval teljesen esélytelenek voltunk.danilla: Gratula neked is!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
BandiHUN
veterán
válasz Imilenni #10582 üzenetére
Megpróbáltam a konfigtörlést is...megint 15 másodperc,hányadék grafikán.A wint is frissítettem,semmi.
Franc essen bele,ma legalább nem meglévő emblémát adott volna a napi küldi...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nagyúr
Szerintem hibátlan lett a BR! Pont jókor jött, mert már majdnem töröltem a játékot.
Amíg egyedül voltam (3-4 kör) addig nem adta annyira, de miután hárman lettünk, hatványozottan nőtt az élmény. Ettől függetlenül nagyon várom a szóló módot is.
Xboxon semmilyen tech problémával nem találkoztunk, faxa minden. Tele van jó ötletekkel a játék, a legjobban az tetszik, h fel tudom venni a multiban használt szettemet. Illetve az is nagyon bejön, h kevés készpénzért cserébe vissza tudnak hívni a társak a játékba. Ezt párszor igénybe is vettük. Eddigi legjobb eredmény: 2nd.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
BandiHUN
veterán
válasz Imilenni #10579 üzenetére
Szart se ér,le is szedtem a dolgokat...
Egyedüli overlay az Nvidiáé volt,kikapcsoltam,10 másodpercet sem voltam a következő körben.Itt olyan gond van,aminek ezekhez semmi köze.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz shotika #10576 üzenetére
Mindent megpróbáltam,jött NVidia driver,felraktam azt is,leellenőriztem a játékot,ki-bekapcsoltam grafikai dolgokat,és semmi.Most jövök,ma utoljára egy 15 másodperces meccsből...hát a rohadt anyjuka tezeknek,szét tudnám verni a gépet
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Imilenni
addikt
válasz shotika #10576 üzenetére
Amit küldtem, nálam az oldotta meg a kilépkedést.
Egyébként offolj mindent, ami overlayes, és a cod felett van.Srácok ez a BR valami hatalmas lett, nem is tudom mikor szórakoztam utoljára ilyen jót BR játékon
Persze, lehet csak azért mert becsúszott az első winem is, randomokkal.[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
shotika
őstag
Na ennyi, meguntam, 1 órát elcsesztem az estéből a semmiért, majd visszatérek rá, ha tisztességesen megcsinálták. Jó játékot, akinek működik.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
-
raggg
senior tag
-
BandiHUN
veterán
-
shotika
őstag
válasz Imilenni #10562 üzenetére
A mikrolag és fps probléma eddig nem érintett engem. Jelenleg az a helyzet, hogy (most töröltem a dokumentumok mappa cod részét), hogy a játék már a menüben, a shader installásánál is kifagy...
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Imilenni
addikt
válasz shotika #10561 üzenetére
Nálam ez segített
Itt is köszönöm Casanova*Press "F" to pay respects.
-
shotika
őstag
Jól indul a Warzone, konkrétan a traningen nem jutok túl, mert visszatért a klasszikus "lebaszlak a windowsba hibaüzenet nélkül" jelenség...
-
KaitouP
nagyúr
Ne felejtsétek el behúzni a PlayStation exkluzív, ingyenes Warzone Combat Pack-et: [link]
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
KaitouP
nagyúr
Azt is le fogom szépen lassan építeni, mert egyszerűen belefáradtam abba hogy azért indítom el, azért cseszem el a szabadidőmet erre a játékra, hogy menjen a grind, grind, grind. Hogy kifarmoljam a cuccokat a Pass-ból, mert ha nem teszem, akkor megy a lelkiismeretfurdalás, hogy na, ezért csesztem ki a pénzt az ablakon, de a másik oldalról meg azért idegeskedek, mert ott van a 60 millió jobbnál jobb már megjelent, és majd megjelenő single player cím, olyan kötelező programok, amiket bűn nem játszani. Szóval inkább elengedem a fenébe ezt, követem a híreket, csinálom a topikot, a játékot pedig csak és kizárólag akkor indítom el, ha tényleg szórakoztatna egy kis lövöldözés. Addig meg pótlom azt amiből eddig kimaradtam, és készülök olyan címek megjelenésére, mint a Doom Eternal, a Final Fantasy VII Remake, és majd ősszel a Cyberpunk 2077.
Más: Úgy tűnik egy teljes hét 2XP, 2XWXP, és 2X Tier is van. Hajrá, nyomjátok.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
Tonnányi content ötlettel rendelkezik az Activision az újonnan indult Warzone-hoz: [link]
-
KaitouP
nagyúr
Na jó, nálam ennyi volt szerintem ez a... szutyok. Jó, kicsit túlzás, korrektül fut, hiába a nagy map, hiába a 150 player, a 60 képkockát rendületlenül tartja a PS4 Pro, de maga a cucc messze van a jótól. Színtelen, szagtalan, olyan mint egy fűszerezetlen, sótlan hússzelet - nagy szerencséje hogy free, de az Apex Legends klasszisokkal jobban műveli ezt a műfajt.
-
raggg
senior tag
De miért crossplay only? :,(((((
ragklaatPS
-
oriic
HÁZIGAZDA
Warzonnak van külön topikja:
[link]Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az érzés, amikor 3v1-ben vagy a végén, és azért vesztesz mert a gázálarcodnak annyi, a trió meg ott van a tetőn, te meg alul.
Live-Die-Respawn
-
csƵ
addikt
Úgy látom, megint kell a játéknak vagy 1 hónap, mire újra rendbe jön. Ma direkt be se léptem.
-
wjbhbdux
veterán
Kösz mindenkinek aki 20 ezret fizetett hogy tesztelhesse és bugmentesítse a játékot az elmúlt hónapokban. Most tépem le ingyen
/s
-
nincsnév007
őstag
válasz gyuribácsi88 #10538 üzenetére
nekem is ilyen.
-
Deck
titán
Ping: 100
Packet Loss: 10%Látom jó ez az új update..
PS5
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na így pár kör után:
Egyelőre nagyobb gondokkal nem találkoztam, egyedül a lag ami zavaró tud lenni. Gépen jól fut (Bár azon meglepődnék ha szarul futna. )win egyelőre még nem jött össze sajnos.
Live-Die-Respawn
-
addikt
-
savior
őstag
AMD RX 460 4 GB videókártyával fog úgy futni, hogy közben normálisan is néz ki?
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
WaterWave
veterán
Beengedett...
Első kör, egyedül voltam 3 ölés 1 gulág győzelem és 19. hely• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
WaterWave
veterán
válasz Ra's al Ghul #10524 üzenetére
Nálam is.... sztem ez bug, anno groundwarnál is ezt csinálta.
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Imilenni
addikt
Mekkora ez a Gulag 1v1 cucc, te jó isten
Press "F" to pay respects.
-
vaguny
tag
válasz Ra's al Ghul #10524 üzenetére
Szia,
Nem egyedi, ezt csinálja nekem is...lehet ráérünk ezzel később...
[ Szerkesztve ]
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Ti be tudtok menni battle royale-ra?
150-ből eddig 148-an jöttünk össze és az emberek el kezdtek kilépni.Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
KaitouP
nagyúr
Az 1.17 frissítés tartalma: [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Két idiótával a 26. helyen végeztünk. Istenem...jön feléleszteni, erre 10 méterre a doboztól ott az enemy és nem veszi észre...
Live-Die-Respawn
-
WaterWave
veterán
Nekem letöltötte, megyek is fel, rálesek
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
ates2
senior tag
Ha valaki Gwzni akar felejtős nem talál semmit 10 perce :p
-
ates2
senior tag
másik vicc látom raktak be zászlókat megint,magyar nincs közte....de az összes arab, kebab ,sárga ország igen,taps
[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
nem tetszik twitchen nézem,de akkora szabad terek vannak,simán megölnek.Akinél nem lesz sniper az rábaszott.Bár ha meg mindenkinél az lesz atom unalmas lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
porse
őstag
Nekem most kezdte el PS en, 6 órát ír
[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
Deck
titán
Nem úgy volt nem kell leszedni? Magától neki állt frissülni.
PS5
-
WaterWave
veterán
Most ezt neked így nem tudom... Én örülnék ha PC-s egér a vele egyezővel játszana.
-
balage1989
tag
Nálam kész is. Csoda . Lehet nyomni a tréninget addig.
A jó munkát és a rossz kocsmát még nem találták fel...
-
nagyúr
-
WaterWave
veterán
válasz pulffy #10500 üzenetére
Dehogy szedi, mindjárt agyvérzést kapok...
Incoming transmission villog, és globálisan van gond, mert külföldön se tudják szedni a ps4 tulajok...Várni kell.
Felveszlek listára• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
savior
őstag
SSD nélkül hogy fut?
Nekem 120GB-s van, de szerintem nem fog ráférni. (kb 80 GB üres helyet tudok neki csinálni)https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- AI a játékokban és azon túl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...