-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ates2
senior tag
szerencsétlen normál groundwar-t miért szedik ki mindig ?
-
ates2
senior tag
Azon lehet valamit javítani hogy távolba jobban lehessen látni?
vicc néha valaki úgy lő le,hogy nem is látom ott van ő meg belőlem 1pixelt kb -
ates2
senior tag
Azt nem tudjátok véletlen,hogy a normális groundwar mikor kerül vissza? ez a realism annyira nem adja ki nálam
-
ates2
senior tag
DIGI forumon irják,hogy valaki szétzuhant elégé.
-
-
ates2
senior tag
most a normális groundwart kiszedték és csak a realism maradt ?
-
ates2
senior tag
500 B/sec a letöltés
-
ates2
senior tag
66 % resolution gond mai napig van,arra figyeljetek totál random,legalábbis nálam.
-
ates2
senior tag
válasz fpatrik17 #11341 üzenetére
Thermal throttling nem fasza
Nekem télen/nyáron CPU 50 fok (9700k,játék alatt) szóval nem tudok nyilatkozni,GPU meg vízhűtéses szeria de az se több 40-nél (1080 TI,játék alatt).
De az,hogy 7700 Thermal throttling-ol az nem jó,ház szellőzése vagy ventik hiánya okozza,egyszerűen túl meleg...és basztatja órajelet ami miatt kifagyhatsz...
Meg lehet BIOS-ban 80 vagy 85 a max beállítás ha azt eléri visszaveszi az órajelet,azt meg kéne nézni,de mint mondom 85 fok 7700-nél elégé tré.
Az a csoda nincs kék halálod vagy nyáron egyáltalán tudsz játszani.[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
válasz Roland861010 #11304 üzenetére
oh console
-
ates2
senior tag
Jah meg a 80 meg 80+ pingek is jók,fasza ez a warzone,csak kár nincs elég kapacitásuk rá...
Előtte max 50-es pingel toltam. faszlámák.[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
Csodás,tehát valahol valamelyik patchnél megint elbaszták a játékot.
Gondolok itt a TTK-ra...
Legjobb mikor nézem killcamot,gyerek 29 golyót mellé és 30. fejes és meghalok. ok -
ates2
senior tag
Srácok aki szokott groundwar-ozni,másnál is feltűnt,hogy geci profi lett mindenki ?
szóval olyan hamar meghalok,hogy hihetetlen.
Arra nem térek ki,hogy csöves console-sok (már bocsánat) 1000 méterről m4 el egy full tárat egy helyre lő szórás nélkül. De érdekesen profi lett mindenki....az elejéhez képest.[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
-
ates2
senior tag
válasz Szeszkazán #10856 üzenetére
Akkor jó. Nem próbálkozom.
-
ates2
senior tag
Na most az van,hogy letöröltem battle.net-et és updating blizzard agent... ott megdöglik az install,szóval érdekes.
-
ates2
senior tag
Amúgy az is aranyos,hogy a game fel akarná rakatni velem a új nvidia drivert....
-
ates2
senior tag
Ha valaki Gwzni akar felejtős nem talál semmit 10 perce :p
-
ates2
senior tag
másik vicc látom raktak be zászlókat megint,magyar nincs közte....de az összes arab, kebab ,sárga ország igen,taps
[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
nem tetszik twitchen nézem,de akkora szabad terek vannak,simán megölnek.Akinél nem lesz sniper az rábaszott.Bár ha meg mindenkinél az lesz atom unalmas lesz.
[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
Meg mikor 30 killig egy helyen van az miafasz...ha engem le lőnek én instant arra a helyre megyek levadászni az embert,ez meg 30 killig ugyanott van...hát,hogy a picsába :p
Persze ha én campelek egy helyett akkor max 3-4 kill, de utána 10en jönnek oda[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
Na részemről hivatalosan is a kurva anyját ennek a játéknak.
Akartam most tolni 1 órát, fél óra alatt 5 lobby 3 defcon instant 10 perc alatt,vicc kategoria.
De nincs SBMM,aha....
Streamer/ytb-er gyerek meg crossbowval nuke,oké....a legfosabb lobby-kat kapja nonstop[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
válasz Imilenni #10225 üzenetére
Amúgy hollandia / németek ezeken a helyeken van általában az összes game-nek a szerverei.
De gondold el kiraknák fix-re a szerverek címét egész nap DDOS-olnák őket.
Blizzard szerver címeit pl megtalálod neten,kérdés azokon megy e valahol COD MW vagy külön activisionnél valahol.inetnum: 185.60.112.0 - 185.60.113.255
netname: BLIZZARD[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
srácok másnál van olyan para grafikailag,hogy a távóli dolgok el vannak mosódva stb ?
házak,fák -
ates2
senior tag
Amúgy nekem is visszaállt FOV 66-ra meg nem fullscreenbe indult a game,mostani update után...
-
ates2
senior tag
Tény, minden játékban van bug, kérdés mennyire foglalkoznak vele,konkrétan a textura/árnyék és grafikai bug azóta van mióta kint season 2 és semmit nem csináltak vele. Tök jó jönnek updatek, mappokkal meg ilyen olyan csilivili dolgok, de maga a játék bugokat basznak javítani és mind ez PC bug. Konzolos playerek meg 500 méterről látnak mert tű éles a grafika PC-n meg szopunk az ilyen olyan bugokkal...
[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
válasz nincsnév007 #9158 üzenetére
ja ja,de meg van a "friends with benefits" az nem tudom minek irták át...
[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
kiszedték a basic GW-t ? :p
Vagy én vagyok vak,hogy nem találom...[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
ezek a színes nevek gecire idegesítőek...arról nem is beszélve,hogy a trappolást sem hallani,jó lett ez a patch...
-
ates2
senior tag
valaki magyarázza már el mit csináltak a játékkal ? játszhatatlan,konkrétan 1 másodperc alatt meghalok. Előző patcheknél nem volt ilyen.
-
ates2
senior tag
fullscreen + borderless amit még átállított
-
ates2
senior tag
Meg ez a TTK csere minek kellett,olyan hamar meghalok beszarok,alig találnak el.
Értem a crossplay lényegét is de a kurva anyját legyen már opció ha nem akarom akkor kikapcsolom akár GW alatt is. Olyan aim assistokat látok killcamba beszarok[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
Nem értem ezeket,ha jön új patch valamit mindig elbasznak ami addig jó volt,TUTI ubiSHIT-től mentek át dev-ek konkrétan azok csinálnak ilyet.
-
ates2
senior tag
Olyanok lesznek ezek is mint a ubiSHIT a divisionnel, jönnek a patchek a játék meg a stabilitás egyre szarabb...
-
ates2
senior tag
Másnál nincs gond a grafikai résznél ?
Értem én,hogy pl geci világos a pálya,illetve olyan mintha megváltozna a FOV stb -
ates2
senior tag
Gondolom este startol el a cucc nálunk mi ?
-
ates2
senior tag
válasz stuka20 #8519 üzenetére
Aniyah palace,egyedül elmentem E-re enemy respawn szarjához, 20-as killstreak meg befogtam azt a szart,egyedül,erre defcon mert a többit a maradék 31 player nem volt képes tartani...
Jah és olyan rátartások vannak gecc mikor nézem killcamot,beszarok,még magamat se látom ott,csak hogy a gyerek valamit lő és az én vagyok[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
Én nem tudom mi a szemétzsidokurvaanyjukat csináltak de ez a játék vicc,ma konkrétan még nem nyertem csapatba....vagy 5 defcon volt eddig.
Vagy mindenkit fel buffoltak vagy mindenki csal. Hihetetlen.
Mikor megvettem a game-t az első hetek,hónapok epicek voltak,mióta jöttek a patchek vicc kategória.
Azt mondták nincs SBMM GW alatt,de ilyen nincs,hogy ma minden szopás.[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
Pötyi !!!
Arcba durrantottalak GW-nél mint állat[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
shipmentnek semmi más lényege nincs mint fegyó húzása meg a festések szerzése.
Bár nem értem emberek gold meg platinum fegyokkal mit csinálnak ott
Mert amúgy egy rém idegesítő mód.[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
gamer_152 150es ping 50kill első és orosz semmi rasszizmus de tuti csaló
-
ates2
senior tag
shipment 24/7 nél beadta shoothouse-t is,most azt kiszedték megint ?
-
ates2
senior tag
válasz craftsman01 #8255 üzenetére
Jó hát az már durva,mert kitöltöd a sávszéled amivel rendelkezel az úgy más
de létezik úgynevezett "lagswitch" jelenség,sajnos. -
ates2
senior tag
Hát gyerekek.
Az anyja picsáját amelyik kitalálta a 357el a long ranget hála isten túl vagyok rajta.
Azért egy Ping figyelő jó lenne,mert vicces,hogy 100+ pingü emberek mindig elsők... -
ates2
senior tag
válasz craftsman01 #8224 üzenetére
már megoldva,nyugi.
Csak nyilván azokat is megkérdem akik játszanak is vele.
De problem solved. -
ates2
senior tag
válasz BusinessGuy #8202 üzenetére
Azért mert a UPC modemét használom mint egy "tégla" mert egy fos a saját meg kezeljen mindent (Asus) csak a portporward valamiért nem akar menni.
Ezért érdekelne egy UPC-s hogy nála is moderate a NAT type vagy meg tudta oldani,hogy Open legyen. -
ates2
senior tag
Szóval.
UPCmodem bridge mod, routerbe beállítva portok amit forwardolni kéne
Van publikus IPV4 címem.
windows tűzfal off.
Nat Type még is moderate
valaki aki UPC-s esetleg ötlet ?[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
Van valakinek gondja UPC hálozaton azzal,hogy a NAT type nem Open hanem moderate ?
Valamiért kurvára nem tudom Openre rakni hiába van a routerbe minden beállítva,UPC modem csak bridge van,tehát router kezel mindent. -
ates2
senior tag
válasz #50433536 #8160 üzenetére
battle.net nél csalni elégé öngól.
olvastam annó olyat,hogy csalás miatt kibanoltak valakit majd megvette a játékot újra az is ban,majd újra regisztrált másik néven az is ban, aztán évek után újra vett valami játékot majd az is ban szóval emberkét mindig megtalálták még akkor is mikor nem csalt és ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Politika
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook