Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clapaucius
tag
Sziasztok!
PC-n nem lehet törölni véletlen a "felesleges" file-okat, mint konzolon?
Ki győzi ezt már szabad hellyel....
-
Kipróbáltam a Grau-t botok ellen.
A recoil egy elég minimális nerfet kapott csak.Remélhetőleg a damage range nerf azért ennél nagyobb.
Rytec érdekes lesz.
Egyelőre úgy tűnik ,hogy hasra ez is 1 hit.
Viszont sokkal gyorsabban lehet vele lőni mint az AX-50-el.Meglátjuk ,hogy ezt mivel ellensúlyozták.
Sajnos az unlock - 15 különböző meccsen 3 quickscope
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
Úgy tűnik, valamit javítottak a háttérben, a korábbi patch -eket európai szeróról 1 - 2 MB/s -el szedte, most 60+ MB/s -al lekapta - 10 perc alatt. Nice.
A teljes helyfoglalás patch után PC -n 194 GB (előtte 191 körül volt, már csak a letöltés indítás után néztem rá.) -
KaitouP
veterán
Ha igaz akkor az a HDR buff így elméletben bullshit, baromi OP. Most épp az AX-50-el mókáztam egy hosszú HDR időszak után, de így tűnik hogy a Rytec mellett megint a HDR fog jönni.
Kar98k buff okés, annak végre kellett egy kis löket hogy komolyabban vehető tolózáras legyen.
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
KaitouP #18008 üzenetére
PC-n nem
Mas:
Valami vegre tortenik:
One of the new intel documents added tonight is chilling 👀
“The Bunkers are opening. It is almost time. The shadows are here. We expected this.
And the prisoner? What do we do with him?
Put him in the spire box. Let him rot.”
Live-Die-Respawn
-
KaitouP
veterán
- Fix for Kreuger’s eyes coming out of his character model while performing the Brassed Off execution
- Longshots now display the distance in the point feed - Ez tetszik
- MK2 Carbine: Faster movement speed, increased damage range - Rohadtul nem kellett volna, így is túl OP volt
- AK-47: Increased ADS speed - üdvözlendő, bár lehetett szépen redukálni, komolya pontosság vesztés árán (is)
No stock attachment: Increased weapon recoil, decreased ADS aiming steadiness - ezt is minek...
A többi elmegy, vagy lófütty.
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
Rytec lövedékei eléggé érdekesek, egyik durvább mint a másik
És amennyiben a FAL csak jobb lett a mostani ápdéttel az számomra istenkirály -
Szellem.
nagyúr
válasz
Laraxior #18016 üzenetére
Az a fura, hogy ez azóta van így, amikor a koronavírus miatt bejelentették, hogy a battle.net, steam, és a többiek csökkentik a netes sávszélt, hogy ne legyen leterhelve a forgalom miatt a net. Erről volt is több cikk. Azóta van ez, hogy ha többen töltenek, akkor ilyen szar a sebesség.
A játék megjelenésekor, meg a season 1-2 alatt én sosem tapasztaltam ilyen szar sebességeket. A season 3 és 4 már nekem is ezt dobta, ha az elején azonnal nem szedtem le. -
Evil Snowman
őstag
válasz
KaitouP #18011 üzenetére
No stock attachment: Increased weapon recoil, decreased ADS aiming steadiness - ezt is minek... no offense, de ezzel legalább kicsit élethűbb lesz a dolog.
Még jó, hogy egy 7.62-es ammoval (AK-47) ellátott gépkarabély válltámasz nélkül jobban visszarúg, plusz az ADS közbeni pontosság is csökken.[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
válasz
Evil Snowman #18023 üzenetére
Az ilyen hülyeségek helyett inkább az RPG-t nerfelhették volna. A leg OP-bb dolog az egész játékban, de ez valamiért nem zavarja őket.
-
KaitouP
veterán
válasz
Evil Snowman #18023 üzenetére
Ha megfigyelted jól, akkor eddig is így volt. Tovább semmi értelme növelni az értékeket, ezzel az attachmentel short/mid range használható az adott fegyver, midre már azért manuális korrigálásra szorul lövéss közben a cucc, vagy rövid sorozatokra. Hülyeség volt megváltoztatni ezt.
-
Evil Snowman
őstag
-
KaitouP
veterán
válasz
Evil Snowman #18026 üzenetére
Ott akkor más van a dologban, esetleg kompenzálta a megfelelő barrel + underbarrel + muzzle opcióval. Vagy csalt, bár ezt látatlanban nem feltételez én senkiről.
-
Laraxior
titán
Most akkor miket lehet keresni Warzone mapon? Megint vannak bunkernyitó kártyák? Mert a telefonok csörögnek még mindig...
-
lowzor
veterán
válasz
Evil Snowman #18028 üzenetére
Én is mindig mozgásban vagyok, de valahogy így is mindig megtalálnak vele.
Meg is kapom legtöbbször a "Most launcher deaths" plecsnit.
Amúgy minden második "Play of the game" arról szól, hogy 1 rakétát odahánynak, aztán 4-5 embert megöl. Szánalmas. -
Mire haza érek lent lesz. Asszony tölti lefelé.
-
shotika
őstag
válasz
KaitouP #18011 üzenetére
Kár, hogy értéket nem írnak a növelésről/csökkentésről...
Na mondjuk a Dragunov buff beteg, tegnap épp Warzone-ban mentem vele brutál kört, 14 kill vele, képzelem ezután mi lesz.
Amax nerfnek nem örülök, mert jóval pontatlanabb volt, mint a Grau, jobban rá kellett tartani vele távolra.Ha egyszer leér az update, az AK-ra ránézek, ott valóban lehetett érezni, hogy nagyon lassú az ADS.
[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Úgy tűnik ,hogy az AX-50 és a HDR azért lett buffolva ,hogy legyen helye a Rytek-nek.
A Damage Range a Rytek esetében most kb úgy néz ki mint az update előtti AX-50.
71 méterig a hasi rész is 1 hit, felette csak a mellkas és fej.
Ez volt az AX-50-nél 75 méter, de most ugye emelték. Meglátjuk ,hogy pontosan mennyire.
Erre még nem találtam statot.
A HDR-nél pedig 100 méter volt. Ez lett most gyakorlatilag végtelen.Ha nem lett volna buffolva az AX-50/HDR páros akkor a Rytek nagyon OP lett volna hozzájuk képest (főleg az AX-50-et ütötte volna).
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Hova tűnt a Warzone menüjéből a Warzone Rumble! ?
Csak a BR,a Plunder és a Practice mode & Trials van. Amúgy a Rumble -be az autós gázolás a legidegesítőbb.Még a Sniper,RPG,Gránát, C4 killt is jobban elfogadom.Eladó cuccok!!! https://tinyurl.com/2p9xjwkc
-
dombi81
senior tag
Shoot the Ship visszakerült, az már pozitívum. A grafika is mintha megint élesebb lenne, aztán lehet bemesélem magamnak. Egyik patch-nél elmosódottabb, a másiknál meg nem annyira, azt hiszem így korrekt leginkább.
-
Acheron
őstag
válasz
dombi81 #18039 üzenetére
Helyes, Shoothouse már hiányzott, kedvelem azt a pályát, mindenféle fegyverrel jól játszható.
(#18020) Tomko78: Kicsit frusztráló az is, hogy ennyi idő után sem tudtak mit kezdeni azzal, hogy minden kisebb nagyobb frissítés után (vagy néha csak random módon) átállítja a képernyő méretezést Borderless -re, a felbontást pedig 50% -ra. Többnyire már a menüben látszik, hogy rettentő vacak a kép, de ha játék közben veszem észre, és átállítom, nem egyszer ledarálnak közben - pl tegnap.Úgy tűnik, megvan az esti program, a PKM -et befejezem, utána kinyitom ezt a Rytec csodát, megnézem, mire lehet jó.
-
ThySoul
senior tag
Üdv! Valaki megtudja mondani, PS-en hogy lehet csak a warzone-t letölteni? Xboxra találtam már hasonlót, de PS-re meg semmit, és konzolon se tudok rájönni egyszerűen hogy kéne
-
Hát ezt sikerült elbaszniuk.
A HDR totál OP. Brutális..Meglőttem vele a legjobb körömet a jelenlegi COD-ban.
Gunship-ig eljutottam. Miután a killstreakeket elhasználtam (nem haltam meg közben), lőttem őket tovább.
Első tactical Nuke-om lett.
Csak HDR...
Ami feltűnt, hogy nem volt hitmarker. Akit eltaláltam az meghalt.AX-50-et nem próbáltam még, de ezek után úgy gondolom ,hogy az se lett gyengébb...
De nem is értem ,hogy miből gondolták azt ,hogy a lower-torso is 1 hit kell ,hogy legyen bármilyen távolságból...
Ezek totál hülyék. Tényleg nem játszanak a saját játékukkal.[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
Ettől tartottam, bár azt nem gondoltam volna, hogy ennyire felhúzzák az egyébként is erős snipereket.
Az új snipert meg nem lesz egyszerű kifarmolni a csak warzone tulajoknak most, hogy nincs 50v50.Még nem néztem milyen lett, meg nem is nagyon használtam mostanában.
[ Szerkesztve ]
-
Komi28
senior tag
Segítség kellene: minimap nem működik vagy csak minden 4-5 csatában és akkor nincs semmi felirat sem pl. ellenfél neve, fejlövés stb. Mitől lehet?
-
-
BITBOYS
addikt
Plunderen már találkoztam a damascus camo verziójával
Éppen próbáltam a lehetetlent kar98 társaságában, de ezt így lehetetlen megcsinálni. Keresem a megoldást, de egyelőre semmi más nincs csak a megvásárlásamod: ...tényleg, ha megveszem tudom fejleszteni? Vagy csak akkor ha az alap fegyvert is beszerzem?
Elvileg így a legegyszerűbb beszerezni...márakinek
[link]
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
veterán
Új Warzone trailer: [link]
-
WaterWave
veterán
Nekem tetszik az uj változás, sokszor meglőttem ax50 fegyoval de sokszor csak downra ment, most tuti halál... Emlitsuk meg, megemelték 15o-ről 2oo-ra a játékosállományt... hatalmas piros pont.
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Synology Nas 718+ 6GB • Denon AVC-X4700H AV Receiver • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Rinkasime
tag
Waiting on another update.. ezt látom 15 perce és semmi mi ez a sz*r???
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nők, nőügyek (18+)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen videókártyát?
- CIS - Comodo Internet Security
- Path of Exile (ARPG)
- Amazon Fire TV stick/box
- Új koncepciót fontolgat az Apple
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.