Hirdetés
- Premier előzetesen a God of War: Ragnarök PC-s kiadása
- Xbox Series X|S
- Úgy tűnik, hogy jön a Horizon Zero Dawn Remastered
- eFootball
- Megnyugtató hírek érkeztek az új Battlefield játékkal kapcsolatban
- Call of Duty: Warzone
- Elden Ring
- Overwatch 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
Nálam megint nem talál meccset...
Itt hagytam matchmaking közben fél órára a gépet, mikor visszajöttem még mindig Searching For a Match volt... -
prokxy
veterán
válasz Pro!Petya #14999 üzenetére
COD mobilos app-ban van egy weekly stats meg a global.
Így alakult a múltkori jó körök miatt:
global: W/L - 469/217
weekly: W/L - 45/77Szerinted? A KD-m tegnap kezdett el emelkedni, 1.32-ről lementem 1.25-re, akiket kaptam magam mellé, katasztrófa. Oké, én sem vagyok egy pro player, mapokat sem ismertem még ki mindet, de azért ott szoktam lenni elől-középtájt.
Vagy bebeszélem magamnak[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Pro!Petya
addikt
válasz prokxy #15004 üzenetére
Én beáldozom win miatt a KD-m
Jobban szeretek nyerni mint veszíteni
Most is az egész csapatból egyes egyedül én tepertem, a többiek szó szerint foglalni és védeni sem voltak hajlandóak, csak messziről várták az ellent kitámasztva a pálya csücskében. Utálom az ilyen nyomorékoknak megnyerni a meccset.
Viszont nekik legalább nem esett csorba a csuda KD-jukon.
Tudják jól hogy szégyen amit csinálnak mert egész meccsen rageltem miután le se xarták mit írok, így elkezdtem a saját társaim jutalmazni fejesekkel és beálltam eléjük csak azért se legyen meg az a longshot vagy miatököm amiért retardálkodnak(azt sem értem miért kell kilépni a másik csapatból a meccs vége előtt egy kicsivel?! Így is úgy is számolja a statot)
[ Szerkesztve ]
-
fpatrik17
senior tag
válasz prokxy #14966 üzenetére
Én tegnap játszottam kb 12-15 meccset, természetesen mindegyiken megcsináltam a min. 3 killt Recon-nal. 3/5-nél a számláló megakadt és azóta sehova. Valószínűleg majd akkor bugolja ki magát, mikor már nerfelik ezt hitvány akimbot. Namind1, kettéfejelem a monitort ha ma is stuck lesz ez a nyomorúságos számláló.
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
zoltannagy
aktív tag
Ezt a bugot ma lőttem szerver hiba előtt 10 mp-el
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
veterán
válasz zoltannagy #15007 üzenetére
Nem bug, PS1 graphics feature.
Marvel vs. Capcom Fighting Collection: Arcade Classics teszt: https://playstationcommunity.hu/marvel-vs-capcom-fighting-collection-arcade-classics-ps4-psn
-
FaTHI
őstag
Hogya rakjam össze renetti Akimbot? Ötleteket kérnék. Köszönöm.
-
RMZ250
senior tag
Lehet elkerülte a figyelmem de only shipment van? semmi más mappot nem ad.
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
őstag
-
Laraxior
titán
válasz DrTechnoid #15011 üzenetére
Úgy is jó, ha az ellenfél már a földön van?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
pulffy
őstag
Ha jól tudom pisztolyonként változó hogy milyen perk kell rá.
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
őstag
ezt én sem tudtam köszönöm😊
-
blaca83
őstag
Srácok!
Nekem most egy olyan hiba lépett fel a játékban, hogy bármilyen játékmódot választok, a kör végén megáll a játék és vége.
Kilép és a battle.net felületén PLAY-t kell nyomnom és újra belépni...stbTalálkozott valaki ilyennel?
Mi lehet a probléma?A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
KaitouP
veterán
válasz malystryx #15000 üzenetére
Elvileg elég csak linkelni a profilt, játszani nem is szükséges. 72 órát azért várj, addig ha nem muszáj, a biztonság kedvéért ne töröld az applikációt, és figyeld hogy mikor bukkan fel az óra. Ha a negyedik napon sincs semmi, akkor érdemes újraellenőrizni a lépéseket.
Marvel vs. Capcom Fighting Collection: Arcade Classics teszt: https://playstationcommunity.hu/marvel-vs-capcom-fighting-collection-arcade-classics-ps4-psn
-
FaTHI
őstag
Megvan már az Akimbo, csak hogy milyen kiegészitőkkel dobjam össze?
-
JSaN
addikt
Udv
Olyan kerdesem lenne hogy dupla XP alatt, ugye meccs vegen 2X ugrik a szint csik. Level szint es battle pass tier alatt is, na most itt tortent valtozas hetvege ota vagy bugos lehet hogy a BP tier csak 1X ugrik? A level 155 meg van mar 1 hete ott 2X ugrott de a BP tier az nem.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
CP-je másnak is eltűnt? Nálunk kettőnkneknis köddé vált.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
KaitouP
veterán
Május 7.-i update - nerfet kaptak a pisztolyok: [link]
- Változás a Bruen MK9 LMG-t érintő füstgránátos kihívást illetően, ez a challenge ugyanis mostantól megengedőbb lesz
- Javítás annak megelőzése érdekében, hogy a játékosok kihasználjanak járműveket érintő hibákat
- Különböző javítások szintén hibák kihasználása ellen, Ground War Infected módban is
- GameBattles: javítás néhány hibához, melynek következtében a játékos nem tudott új meccsbe kapcsolódni
- Csökkentett tűz késleltetés Lightweight és Match Grade elsütőbillentyűknél
- .357 Snake Shot sebzés újrabalanszolás
- Javítás ahhoz a hibához, amikor a .357 Snake Shot sebzése túl magas volt nagyobb távolságokonMarvel vs. Capcom Fighting Collection: Arcade Classics teszt: https://playstationcommunity.hu/marvel-vs-capcom-fighting-collection-arcade-classics-ps4-psn
-
őstag
guagba van valami tipp? Szinte mindig meghalok és találom az ellenfelet de nem elegszer..vagy nem ertem mi a baj...
-
Acheron
őstag
válasz Pro!Petya #14981 üzenetére
Köszi a linket!
A Battletag azonosítóval nem talált meg, de az Activision accounttal igen. Háát, lenne min csiszolni Ha jól vettem le, a meccsekből csak az utolsó napot mutatja, grafikont is csak erre az időszakra épít. Milyen jól látszik a hullámzáson az SBMM áldásos hatása
(Na meg hogy éjjel egy - kettő körül drasztikusan kezd esni a koncentrálóképesség )[ Szerkesztve ]
-
Lomha 8V
addikt
Én nem szeretem a lézert, arról nem tudok nyilatkozni. Én azért használok nagy tárat, mert eléggé szórnak így a pisztolyok, viszont darálnak, de ahhoz kell a lőszer. A sima tárat egy pillanat alatt kilöki és utána megraknak úgy, ahogy én nem szeretem.
Szerk: ja és 10 méternél messzebbre lőni ezzel a konfiggal esélytelen.
[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
A matchmaking még idiótább lett. Egy jatékot 6-0 ra nyer a csapatom. Következőre olyan csapatba dob, ahol egymást ölik a csapattársak RPG vel és direkt szakadékba ugralnak...
Következő jatékban bedob egy klán mellé megint 6-0 ra nyerünk. Utána megint olyanba dob, hogy az első 20 másodperc utan már csak én vagyok életben, az ellenség csapatából meg mindenki. -
válasz lajosx #15028 üzenetére
Én egyből rácsúszok sokszor a középső falra amíg szól a duda, ott guggolva hallgatózom és amikor aktiválódik a taktikai gránát akkor odapattintom a falról a túloldalra ha nem lépi el magát az ellenfél.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
tupacamaru
veterán
Én a lézert hanyagolnám, simán lehet látni merre jársz vele és kilőnek.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
dombi81
senior tag
Szerintem az igen blőd hiba, hogy amikor van kedve a játéknak számolja az elért pontokat, máskor meg nem. Ezért én nem adnék fizetést egy fejlesztőcsapatnak. Semelyiknek sem. Mekkora egy sz@r.
-
őstag
válasz dombi81 #15042 üzenetére
Én azt vettem észre,ha a játék végen nem is számol semmit vagyis nem mutatja ha a tier -re megyek ott viszont felugrik a szint.Vagyis szerintem számolja csak nem minden esetben mutatja,eléggé bevan lassulva a menű, egy egy meccs vegeztevel.Legalábbis nekem ps-en így van.
-
dombi81
senior tag
válasz lajosx #15043 üzenetére
PC-n a menü nincs belassulva, de többször meccs végén nem számol fel semmilyen pontot, a tier ugyan növekszik, valamennyit, de a növekmény nem egyenesen arányos az elért eredménnyel, szerintem a double tier is mellébeszélés volt. Ezeket a pályákat pedig már, nem tudom ki miként van vele, de már a végtelenségig unom.
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
Már jó lett az activision id-vel, elég ha én látom örülök hogy az 1,03K/D megvan. Régebbi codok jobban bejöttek bár még csak 51-es szintű vagyok.
(#15007) zoltannagy: Pont ugyanígy nézek ki munka után..
[ Szerkesztve ]
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
őstag
-
lowzor
veterán
Így már nekem jobban adja a Desert Eagle Akimbo, hogy nerfelték a Magnumot.
-
prokxy
veterán
válasz DrTechnoid #15047 üzenetére
Nekem is bebugzott.
Loadout képernyőn van vmi ilyesmi, hogy mark all as read. Katt rá és jó lesz.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Trebron09
őstag
Így mivel lehet lebutítani a grafot AMD-n ?
[ Szerkesztve ]
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a God of War: Ragnarök PC-s kiadása
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- LG OLED65C11LB Smart OLED Televízió, 164 cm, 4K Ultra HD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U745 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I3-8145U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- HP ProBook 450 G5, 15,6" HD, I5-7200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, Nvidia 2GB VGA, WIN 10/11, Számla, G
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen