Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Automobilista 2
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5 Pro teszt
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyinya
tag
válasz pendre54 #13800 üzenetére
Az elsőre nem tudom a választ, de majd talán más valaki.
2./ úgy kb 7-10 másodperc amíg elhasználja a maszkot.
3./ egyszerre csak egy maszk lehet nálad, tehát nem tudod felhalmozni magadnál és mondjuk fél percig a gázban sétálni. Ha mondjuk megállsz egy boltnál, és veszel több maszkot, és arra számítol, hogy majd felveszed őket szép sorban, az sem fog működni, ugyanis a maszkok tönkre mennek a gázban, mint a járművek is.Öreg gamer
-
nanorambo
őstag
12 perces sorbanállás... Megint van valami a szeverekkel.
-
zoltannagy
aktív tag
Remek. Mondom hazaérek és nemsoká nekiülök kicsit Shipmentezni, erre tessék
-
FaTHI
őstag
válasz nanorambo #13802 üzenetére
Én is mennék gyilkolni de baj van. Pendre54 nek én is úgy vettem észre a gáz ugyanúgy mérgez, a gáz maszk kb 10 másodperc és csak egyet lehet használni, ha az szétrobban nincs lehetőség csak armor pakolgatás. Érdemes utolsó pillanatra tartogatni a maszkot. Én úgy lettem második hogy nem volt armorom pluszban. Ez a maszk milyen aktuális manapság sajna
[ Szerkesztve ]
-
zoltannagy
aktív tag
Már oké a Cod!
Mégsem ...19:02 Most jó (Xox One)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
KaitouP
nagyúr
A mai frissítéssel bekövetkező változások rövid listája: [link]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
KaitouP
nagyúr
válasz Corpuscle #13812 üzenetére
Ja, igen, mutattam is az egyik hozzászólásomban a dolgot.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
mg1992mg
senior tag
válasz ScomComputer #13811 üzenetére
Hárman akarjuk nyomni, két haverom beengedte, én még mindig ezen a képernyőn szobrozok
-
KaitouP
nagyúr
Amíg nem tudtok belépni a játékba, megnézhetitek a Warzone rekord tartó játékosok tippjeit és trükkjeit a győzelemhez: [link]
-
Hege1234
addikt
plunder-ben hogyan alakulnak ki azok a helyek ahol majd valamikor a játék folyamán lehet hívni helikoptereket hogy elvigyák a pénzt?
-
craftsman01
senior tag
Hali kispisztoly- ból hogy kell gyorstüzelőt csinálni egy gyerek úgy nyomta mintha uzi lett volna.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
Tomko78
őstag
válasz craftsman01 #13818 üzenetére
[ Szerkesztve ]
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
KaitouP
nagyúr
válasz craftsman01 #13818 üzenetére
Egyrészt kérdés hogy melyik kispisztolyból. Van 5 a játékban, igaz, egy Magnumot (játékbeli nevén .357) illetve egy Desert Eagle-t (játékbeli nevén .50 GS) csúfolás kategória kispisztolynak nevezni. Bizonyára a Renettire (M9-ként ismerős lehet már a szériából a formája) gondolsz, aminek van egy Mk3 Burst barrel mod-ja, ezzel már "gyorstüzelőnek" nevezhető a pisztoly: [link]
Bár én minden semi auto fegyverrel gyorstüzelő vagyok.
Emlékszem hogy amikor ismerős először vitt fel CoD 2-t játszani, elsőként a saját klánjának a szerverére, a klántársai kérdezték meg tőle, hogy a gyerek (én) nem-e csal, mert olyan gyorsan pörgeti a Garand-ot, mintha automata fegyver lenne. Akkor ez egy mezei átlagos Logitech egérrel volt, de ezt a jószokásomat később a G500-on, illetve azóta már kontrolleren is tartom.[ Szerkesztve ]
-
atee
őstag
Teljesen értelmetlen korlátozás, hogy nem lehet mapokra is szűrni. így tényleg azt érik el, hogy amikor látom melyik map jön akkor kilövöm és indítom is az új keresést.
Inkább várok többet mint egy számomra élvezhetetlen mapon kelljen játszani.
És lehetne még sorolni az értelmetlen dolgokat...D-day 2002-01-04 01:54
-
ThySoul
senior tag
válasz KaitouP #13825 üzenetére
Mennyire volt nehéz megszokni? Múltkor kipróbáltam hogy az L1/R1 gombokat cseréltem a ravaszokkal, de mindig mikro célozni szerettem volna elővettem a Sensort :D
Pár meccs után feladtam, pedig érezhető volt hogy tényleg gyorsabban lehet reagálni mint a ravaszokkal, de talán túlságosan is nehezen szoknám meg. -
-
craftsman01
senior tag
válasz KaitouP #13820 üzenetére
Köszi ez lessz az. Már húzom is kifele, bár azt mondják noob aki azzal megy,de benne van a játékban szal nem izgat, olyan ez mint az rpg az is játékbeli cucc nem csalás ha azzal mész, ha meg noob vagyok így jártam
[ Szerkesztve ]
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
KaitouP
nagyúr
válasz ThySoul #13827 üzenetére
Igazából így "nőttem fel". Világéletemben úgy játszottam fps-t hogy az R1/L1 gombok szolgáltak célzásként és lövésként, valamennyi PlayStation konzolomon. (Egyedül mintha az első két Medal of Honor volt olyan gombkiosztású PS1-en, ahol a négyzetet kellett lövésre használni... Célzás meg ugye iron sight-al nem is volt, csak crosshair. Ezt leszámítva bármelyik játékban ahol lehetőség volt, R1/L1 ment.) Szóval igazából nekem nem nagyon kellett ezt szokni, attól viszont mindig felállt a nem létező szőr a hátamon, amikor elfelejtettem átállítani a PS4-en többnyire alapértelmezett ravaszos beállítást, vagy nem is lehetett (volt egy két ilyen játék). Na ezt megszokni nem volt nehéz, ha kellett, ráerőltettem magam, de kellemetlen volt. Ahol meg opció, ott az R1/L1 alap, nem is értem hogy ki gondolta komolyan hogy így játszanak az emberek kompetitív fps-t.
-
KaitouP
nagyúr
válasz craftsman01 #13829 üzenetére
Nem gondolnám ezt a fegyvert azzal a barrelel noobnak, meg anélkül sem. .357 gusztustalanabb tud lenni, de egyik sem olyan pofátlan gusztustalan disznó, mint amilyen a Glock akimbo volt az eredeti Modern Warfare 2-ben.
-
Acheron
őstag
válasz KaitouP #13825 üzenetére
Most majdnem megkérdeztem, mi az R1. L1, de kézbe vettem a DS2 kontrollert, és leesett.
Én PC -n nyomom (és nyomtam világéletemben), egérrel és billentyűvel, de a minap felhorgadt bennem az érdeklődés, és fellöktem az itthon fellelhető egy darab kontrollert a PC -re (valamilyen megfontolásból még a TV -hez vettem anno). MW2 gyakorló pályáján próbáltam ki, háát, gyalázatosan nem ment Ez az analóg irányítás az egér után halálos elsőre (igaz, ilyen magasítóim meg egyebek nincsenek a karra, csak a pőre DS2 kontroller.)Pedig muszáj lesz megszokni, év végén benevezek egy PS5 -re, annyira elszálltak az alkatrészárak, hogy legutóbb már kb négy konzol árából hoztam ki az aktuális gépet (OK, monitorral, de na...)
Annyi előnyöm van talán, hogy mivel soha nem toltam kontrollerrel, nem kell átszokni - csak jól kell megszokni
(#13832) GhostPetya: Én szerettem azt a gusztustalan disznót
Sniper mellé nagyon jó másodlagos fegyó volt - a sniperrel veszett pontosan kellett lőni, a G18 akimboval pedig közelharcban lehetett darálni (messzebbre nem sokat ért) - átlagban jó volt az[ Szerkesztve ]
-
-
boogie84
veterán
HC Dom-ban ma láttam először egy Nuke-ot. Természetesen isten adta tehetséges gyerekektől kaptunk ki. Forgótáras magnummal osztotta a mester.
A végéig el akartuk húzni, hátha nyerünk. Nuke nélkül talán meg is lett volna. Zászlóval nem tudnak csalni.
Most írhatnám h jajj mennyi csaló, de ez a cod. A beírt szövegemet meg még lehet h ki is röhögték.[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
AAntii
őstag
Nem tudom milyen szerveres megoldáson alapszik a játék multiplayer része, de este nyolc körül volt szerencsém az eu régió beállítása ellenére brazil(!), dél-koreai(!) és új-zélandi(!) emberekkel játszani, mit mondjak, vegyes sikerrel. De ami meglepő, hogy még mindig nagyobbal, mint mikor echte spanyol szerverre, lobbyba dobott be a játék. Egyszerűen nem értem miért nem lehet normális, dedikált szerveres megoldásokkal élni, vagy a score alapján alakuló matchmakinget ötvözni valami földrajzi megoldással, mert tikkasztó, hogy a netes anomáliák miatt még a legfrekventáltabb idősávban is 10 körből 2 játszhatatlan, éjjel (mondjuk 01:00 után), pedig fordul az arány.
Kár egy jó játékot ilyesmivel elrontani."Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Wans
aktív tag
válasz boogie84 #13836 üzenetére
Valamelyik nap engem is kinuke-oltak a pi*csaba azzal a kulonbseggel, hogy en csak normal Dom-ot jatszok. A killcam meg is erositett a jatokos "tehetsegeben". Ment is neki a report. Az a gaz, ha ki is lep az ember akkor is vesztesnek szamolja el a meccset + a meccs vegi bonuszt is bukod akkor.
Regen volt jo Mw2-nel es mw3-nal, amikor a steam bongeszoben, ha en voltam a host sajat kezembe vehettem a dolgokat es a pc-emrol egy eletre kiloktem a csalo jatekos ip cimet, igy tobbet nem kellett jatszanom vele. Ennel jobb megoldas a csalokra azota sem volt.Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
Wans
aktív tag
válasz Dragon3000 #13840 üzenetére
Ezt nem tudtam. Azt hittem, hogy az csak arra jo, hogy ne tudjon pl. nekem uzenetet irni vagy baratnak folvenni. Koszi!
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
-
Lomha 8V
addikt
Persze, hogy baromságnak tűnik, én sem akartam elhinni. De csak így működik. Ahogy írtam is, ha elfelejtem véletlen, 3 percnél tovább nem meccselek. Ezzel a módszerrel meg órákig, gond nélkül. Gondolom lehetne bármilyen betűt is használni, vagy akármit, de ott így volt leírva, én így adom tovább. Az meg, hogy egy idő után "megszokja" és váltani kell, már tényleg kreténség, de tényleg így van, tapasztalat.
-
boogie84
veterán
Vagy legalább a votekick szavazást betehették volna. Hátha van annyi eszük az embereknek, hogy csalóval nem játszanak.
(#13843) Dave567
Kihívás, hogy a csaló dominationban alul maradjon. Zászlóval nem tud csalni, falat nem tud átlőni ha messze van, vagy ház mögött vagyunk.A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
zoltannagy
aktív tag
Ma meg lesz a Renetti, kíváncsi leszek az milyen fegyver.
Valakinek megvan már az új Marksman listában az utolsó? Most nem tudom megnézni mi a neve, azt hiszem 31-esnél adja be, ha minden igaz. -
boogie84
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest