- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
ThySoul #13827 üzenetére
Igazából így "nőttem fel". Világéletemben úgy játszottam fps-t hogy az R1/L1 gombok szolgáltak célzásként és lövésként, valamennyi PlayStation konzolomon. (Egyedül mintha az első két Medal of Honor volt olyan gombkiosztású PS1-en, ahol a négyzetet kellett lövésre használni... Célzás meg ugye iron sight-al nem is volt, csak crosshair. Ezt leszámítva bármelyik játékban ahol lehetőség volt, R1/L1 ment.) Szóval igazából nekem nem nagyon kellett ezt szokni, attól viszont mindig felállt a nem létező szőr a hátamon, amikor elfelejtettem átállítani a PS4-en többnyire alapértelmezett ravaszos beállítást, vagy nem is lehetett (volt egy két ilyen játék). Na ezt megszokni nem volt nehéz, ha kellett, ráerőltettem magam, de kellemetlen volt. Ahol meg opció, ott az R1/L1 alap, nem is értem hogy ki gondolta komolyan hogy így játszanak az emberek kompetitív fps-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- GTX 1070 8GB KFA2
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8640HS 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- i7-3770 4x3.40 GHz CPU + Top ár!!!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest