Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz KaitouP #13825 üzenetére
Most majdnem megkérdeztem, mi az R1. L1, de kézbe vettem a DS2 kontrollert, és leesett.
Én PC -n nyomom (és nyomtam világéletemben), egérrel és billentyűvel, de a minap felhorgadt bennem az érdeklődés, és fellöktem az itthon fellelhető egy darab kontrollert a PC -re (valamilyen megfontolásból még a TV -hez vettem anno). MW2 gyakorló pályáján próbáltam ki, háát, gyalázatosan nem ment Ez az analóg irányítás az egér után halálos elsőre (igaz, ilyen magasítóim meg egyebek nincsenek a karra, csak a pőre DS2 kontroller.)Pedig muszáj lesz megszokni, év végén benevezek egy PS5 -re, annyira elszálltak az alkatrészárak, hogy legutóbb már kb négy konzol árából hoztam ki az aktuális gépet (OK, monitorral, de na...)
Annyi előnyöm van talán, hogy mivel soha nem toltam kontrollerrel, nem kell átszokni - csak jól kell megszokni
(#13832) GhostPetya: Én szerettem azt a gusztustalan disznót
Sniper mellé nagyon jó másodlagos fegyó volt - a sniperrel veszett pontosan kellett lőni, a G18 akimboval pedig közelharcban lehetett darálni (messzebbre nem sokat ért) - átlagban jó volt az[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 (PS5) Slim 30th Anniversary Limited Edition
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- HASZNÁLT GYÁRI APPLE WATCH ULTRA 49MM ÓCEÁN SZÍJ KÉK
- Eladó 11db ddr2 memória, és 8db ddr3 memória
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest